!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:31
stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:27
ik_90 έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:22

Σαφώς, θεωρώ απλώς ότι συζητήθηκε πολύ περισσότερο απ' όσο του έπρεπε του συγκεκριμένου. Ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς έγινε και είναι ο λόγος του ενός απέναντι στον λόγο του άλλου. Έτσι το βλέπω.
Μα δεν συζητιέται για να βγει πόρισμα, άσχετα αν πολλοί συμμετέχουν στη συζήτηση με έτοιμο πόρισμα.
Συζητιέται για να γίνει ο διάλογος επάνω σε ζητήματα που άπτονται του ρατσισμού και τα όρια της ρατσιστικής συμπεριφοράς.
Από ποιους; Από αυτούς που αποδέχονται τον ρατσισμό όταν αφορά στα δικά τους σόγια και τσιρίζουν για την ρατσιστική συμπεριφορά των άλλων σογιών; :lol:
Καθένας συμμετέχει στη συζήτηση για τους δικούς του λόγους.
Όπως κι εσύ, που όπου βρεις ρατσιστικές νύξεις τρέχεις να δώσεις το παρόν.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:49 προχώρησες σε αυτή την ενέργεια έναντι ατόμων ευάλωτης ομάδας.
ανοίκουν στις ευάλωτες ομάδες οι ομοφυλοφίλοι στην Ελλάδα; Διαβάζω οτι στην αμερική ας πουμε ο ομοσπονδιακός νόμος δεν τους περιλαμβάνει, καποιες πολιτείες μονο κλπ.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:53
stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:49 προχώρησες σε αυτή την ενέργεια έναντι ατόμων ευάλωτης ομάδας.
ανοίκουν στις ευάλωτες ομάδες ο ομοφυλοφίλοι στην στην Ελλάδα;
Ευάλωτη ομάδα σε ό,τι αφορά τις διακρίσεις.
Οι διακρίσεις αυτές χαρακτηρίζονται ως σεξουαλικού προσανατολισμού και ποινικοποιούνται με βάση τα άρθρα περί διακρίσεων.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

aljawn έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:41
stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:07 Μην ξεχνάμε ότι αν μία επιχείρηση κατηγορηθεί για ρατσιστική αντιμετώπιση για διακριτική (με διάκριση) εκδίωξη πελάτη από το κατάστημα, εκείνο είναι που πρέπει να βρει τα αποδεικτικά.
Ενδιαφέρον. Enlighten me
Ε, ακριβώς γι' αυτό έγραψα ότι μια επώνυμη καταγγελία θα έκανε τα πράγματα πιο απλά.

Άνευ επωνυμίας, η οποιαδήποτε καταγγελία είναι για να χαίρονται οι γκέι μανούλες/εγώ πότε θα γίνω μανούλα;/κλπ του φέισμπουκ.

Από τέτοια άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:54 Ευάλωτη ομάδα σε ό,τι αφορά τις διακρίσεις.
Ονομάζονται διακρίσεις σεξουαλικού προσανατολισμού.
ξερεις αν εχει ψηφιστεί στην ελλάδα; Στην αμερική δεν ισχύει, μου κανει εντύπωση γιαυτο ρωτάω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:55
stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:54 Ευάλωτη ομάδα σε ό,τι αφορά τις διακρίσεις.
Ονομάζονται διακρίσεις σεξουαλικού προσανατολισμού.
ξερεις αν εχει ψηφιστεί στην ελλάδα; Στην αμερική δεν ισχύει, μου κανει εντύπωση γιαυτο ρωτάω.
Η νομοθεσία περί διακρίσεων;
Εδώ και χρόνια. Περί ρατσιστικών (με ρατσιστικα χαρακτηριστικά) εγκλημάτων τα άρθρα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:24
Naida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 14:47
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 14:38

Γιατί δεν θα το κάνεις από τη στιγμή που δεν το βλέπεις ως σοφτ πορνό;

Εξήγησε πρώτα αυτό για να με βοηθήσεις να αντιληφθώ γιατί είναι άσχετο αυτό που λέω εγώ.

Ξεκάθαρα όμως και όχι με νιανιανιά.

Ισχύει και για τους άλλους επαναστάτες συνείδησης και κοινωνικής συμπεριφοράς το ερώτημα.

Θα κάνατε μπροστά στην οικογένεια σας ή έστω στην ταβέρνα του τόπου σας, αυτό που υπερασπίζεστε; :lol:

Αν όχι, κάντε μου τη χάρη και πάτε κάπου αλλού να πουλήσετε προχωσύνη, κουκλάκια μου.
Μα σου είπα ήδη. Είστε οοολοι μαζί στο τραπέζι και τρώτε. Υπάρχει μια συγκεκριμένη ας πούμε κατάσταση που συμμετέχεις. Οικογενειακό τραπέζι που όπως δεν θα βγάλεις να παίξεις χαρτιά με τον σύντροφο σου οι δύο σας ή να τσακωθείτε ή να βάλετε βιντεάκια να γελάτε, γιατί είστε όλοι μαζί. Στην ταβέρνα είσαι μόνη σου με τον σύντροφο σου στο δικό σας τραπέζι. Οι δύο σας. Ναι μεν σέβεσαι τον χώρο αλλά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο να καθίσεις στα πόδια του να τον φιλήσεις.
Ε πώς ακριβώς σέβεσαι τον χώρο, καλό μου από τη στιγμή που απέναντι είναι οικογένειες όπως η δική σου;

Εκτός αν εννοείς ότι αν η οικογένεια σου κάθεται στο τραπέζι, εσύ θα έπαιζες χαλαρά (με βιντεάκια, τσακωμούς, γελάκια και σέλφις) στον απέναντι καναπέ.

Κανονίστε να ξεπεράσετε τα δικά σας θεματάκια με το οικογενειακό/δημόσιο περιβάλλον, ακόμη και στις στρέιτ συμπεριφορές και μετά δώστε οδηγίες πλεύσης στους υπόλοιπους.

Αν δεν, παίζετε στο στανταπ κόμεντι, πράγμα που δεν βρίσκω καθόλου κακό. :lol:

Γιατί η φάση "άλλο η δική ΜΟΥ οικογένεια και περιβάλλον" μόνον σε φάση κωμωδίας μπορεί να υποστηριχθεί.
Η δονα Κιχώτης της υποκρισίας σε νέες περιπέτειες. :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 14:12 Με λίγα λόγια ο κανών του προχωκαγκουρισμού σήμερα είναι ο εξής:

Tα εν δήμω μη εν οίκω, κόψε μισό κιλό επανάστα ακόμη γιατί είμαι γκράντε, μάστορα.

Γουάου και τρισγουάου, που θα έλεγε και ο μεγάλος. :lol:
:g094:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
enaon

stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:57 Η νομοθεσία περί διακρίσεων;
Εδώ και χρόνια. Περί ρατσιστικών (με ρατσιστικα χαρακτηριστικά) εγκλημάτων τα άρθρα.
μωρε δεν το παιζω εξυπνος, απλα ρωτάω, μην απαντάς γενικα αν θες. Υπάρχει νομοθεσία που απαγορευει στον εστιάτορα να αρνηθεί εξηπηρέτηση σε ομοφυλοφίλους; Εμαστε δηλαδή πιο μπροστά απο τους αμερικάνους, που δεν έχουν τέτοιο περιορισμό;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:59
Naida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 14:47

Μα σου είπα ήδη. Είστε οοολοι μαζί στο τραπέζι και τρώτε. Υπάρχει μια συγκεκριμένη ας πούμε κατάσταση που συμμετέχεις. Οικογενειακό τραπέζι που όπως δεν θα βγάλεις να παίξεις χαρτιά με τον σύντροφο σου οι δύο σας ή να τσακωθείτε ή να βάλετε βιντεάκια να γελάτε, γιατί είστε όλοι μαζί. Στην ταβέρνα είσαι μόνη σου με τον σύντροφο σου στο δικό σας τραπέζι. Οι δύο σας. Ναι μεν σέβεσαι τον χώρο αλλά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο να καθίσεις στα πόδια του να τον φιλήσεις.
Ε πώς ακριβώς σέβεσαι τον χώρο, καλό μου από τη στιγμή που απέναντι είναι οικογένειες όπως η δική σου;

Εκτός αν εννοείς ότι αν η οικογένεια σου κάθεται στο τραπέζι, εσύ θα έπαιζες χαλαρά (με βιντεάκια, τσακωμούς, γελάκια και σέλφις) στον απέναντι καναπέ.

Κανονίστε να ξεπεράσετε τα δικά σας θεματάκια με το οικογενειακό/δημόσιο περιβάλλον, ακόμη και στις στρέιτ συμπεριφορές και μετά δώστε οδηγίες πλεύσης στους υπόλοιπους.

Γιατί η φάση "άλλο η δική ΜΟΥ οικογένεια και περιβάλλον" μόνον σε φάση κωμωδίας μπορεί να υποστηριχθεί.
Είδες τι ωραία που θέτει το ρατσιστικό επιχείρημα σα να μιλά ξέρω γω για πεταλουδίτσες και σκιουράκια;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:31
stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:27

Μα δεν συζητιέται για να βγει πόρισμα, άσχετα αν πολλοί συμμετέχουν στη συζήτηση με έτοιμο πόρισμα.
Συζητιέται για να γίνει ο διάλογος επάνω σε ζητήματα που άπτονται του ρατσισμού και τα όρια της ρατσιστικής συμπεριφοράς.
Από ποιους; Από αυτούς που αποδέχονται τον ρατσισμό όταν αφορά στα δικά τους σόγια και τσιρίζουν για την ρατσιστική συμπεριφορά των άλλων σογιών; :lol:
Καθένας συμμετέχει στη συζήτηση για τους δικούς του λόγους.
Όπως κι εσύ, που όπου βρεις ρατσιστικές νύξεις τρέχεις να δώσεις το παρόν.
Το "παρόν" μου αφορά στις ανόητες νύξεις. Το αν το κάθε ό,τι να' ναι δηλώνει αντιρατσιστής λόγω ανοησίας και δεν μπορεί να υποστηρίξει στο περιβάλλον του αυτό που πρεσβεύει, είναι δικό του και όχι δικό μου πρόβλημα.

Εκτός αν γίνει παραδεκτό ότι παίζουν στο πεδίο των ποσοστώσεων ατόμων με ειδικές ερωτικές/ψυχολογικές/νοητικές ανάγκες και θέλουν πχορουμική στήριξη.

Τότε σαφώς και θα τους υποστηρίξω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:49 Τι ακριβώς σε ξενίζει;
Έστω ότι κατηγορείσαι πως έδιωξες έναν ομοφυλόφιλο από την ταβέρνα σου για λόγους διάκρισης φύλου. Το ότι είναι ομοφυλόφιλος ήταν το προφανές αφού ο λόγος που τον έδιωξες ήταν ότι φιλιόταν με κάποιον άλλο του φύλου του. Η πράξη/ενέργεια υφίσταται.
Εσύ είσαι εκείνος που πρέπει να αποδείξει ότι δεν ήταν ρατσιστικό το κίνητρο καθώς εσύ προχώρησες σε αυτή την ενέργεια έναντι ατόμων ευάλωτης ομάδας.
Εχμ, κατάργησες βασικές έννοιες του δικαίου της απόδειξης, όπως το όποιος ισχυρίζεται αποδεικνύει και τη probatio diabolica. Μπορώ δηλαδή εγώ να βάλω κουστούμι λαχουρέ και να κουνιέμαι σαν παρλιακό και μετά να σε κατηγορίσω ότι με έδιωξες λόγω ομοφοβίας και να ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ;

Πρώτα πρέπει να αποδείξω (1) ότι με έδιωξες, (2) ότι είμαι ομοφυλόφιλος και (3) ότι με έδιωξες επ' ευκαιρία του σεξουαλικού μου προσανατολισμού.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:03

Είδες τι ωραία που θέτει το ρατσιστικό επιχείρημα σα να μιλά ξέρω γω για πεταλουδίτσες και σκιουράκια;
Αν μπλέκεις τις πεταλουδίτσες και τα σκιουράκια με τα σόγια σας αγαπητέ μου, θα επαναλάβω ότι αυτό είναι δικό σας και όχι δικό μου πρόβλημα.

Εγώ πάντα διαχώριζα τα είδη. Και βρίσκω τα σκιουράκια συμπαθέστατα όντα. Αλλά μέχρι εκεί. Οι πεταλούδες ούτως ή άλλως, ζουν πολύ λιγότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:07
stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:03
Αν μπλέκεις τις πεταλουδίτσες και τα σκιουράκια με τα σόγια σας αγαπητέ μου, θα επαναλάβω ότι αυτό είναι δικό σας και όχι δικό μου πρόβλημα.

Εγώ πάντα διαχώριζα τα είδη. Και βρίσκω τα σκιουράκια συμπαθέστατα όντα. Αλλά μέχρι εκεί. Οι πεταλούδες ούτως ή άλλως, ζουν πολύ λιγότερο.
ΓΑΛΗ αν δεν έχουν σόι το ζευγάρι των γκέυδων; που θα στηρίξεις το αφήγημα σου; :o
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

aljawn έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:05
stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:49 Τι ακριβώς σε ξενίζει;
Έστω ότι κατηγορείσαι πως έδιωξες έναν ομοφυλόφιλο από την ταβέρνα σου για λόγους διάκρισης φύλου. Το ότι είναι ομοφυλόφιλος ήταν το προφανές αφού ο λόγος που τον έδιωξες ήταν ότι φιλιόταν με κάποιον άλλο του φύλου του. Η πράξη/ενέργεια υφίσταται.
Εσύ είσαι εκείνος που πρέπει να αποδείξει ότι δεν ήταν ρατσιστικό το κίνητρο καθώς εσύ προχώρησες σε αυτή την ενέργεια έναντι ατόμων ευάλωτης ομάδας.
Εχμ, κατάργησες βασικές έννοιες του δικαίου της απόδειξης, όπως το όποιος ισχυρίζεται αποδεικνύει και τη probatio diabolica. Μπορώ δηλαδή εγώ να βάλω κουστούμι λαχουρέ και να κουνιέμαι σαν παρλιακό και μετά να σε κατηγορίσω ότι με έδιωξες λόγω ομοφοβίας και να ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ;

Πρώτα πρέπει να αποδείξω (1) ότι με έδιωξες, (2) ότι είμαι ομοφυλόφιλος και (3) ότι με έδιωξες επ' ευκαιρία του σεξουαλικού μου προσανατολισμού.
Ακριβώς γι' αυτό χαρακτήρισα ως "πουστιά" την ανωνυμία του προσβεβλημένου ζεύγους. Επειδή ανέφεραν το όνομα της ταβέρνας, κρύβοντας τα δικά τους στοιχεία.

Οπότε, πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση κακομοιρέων κανένων, που το παίζουν αντίσταση στο σύστημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”