!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νημα κατα των διοδιων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Νημα κατα των διοδιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Είμαι υπέρ διοδίων ειδικά στο κέντρο των Αθηνών.
Είμαι επίσης υπέρ στη μείωση φορολογίας, τελων στο ελάχιστο και αυξηση της βενζίνης. Χρησιμοποιείς δρομους; πλήρωνε, δε χρησιμοποιεις, πλήρωσε μια ασφάλεια μόνο και είσαι μεγκλα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Μηχανικός έγραψε: 13 Οκτ 2018, 19:14
Spiros252 έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:11 Ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Να βγει κάρτα περιουσιολογίου σε ηλεκτρονική μορφή και όταν φτάνεις κοντά να γράφει εκεί στην οθόνη το αναλογούν ποσό.

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (Μάλγαρα): 17€
Πάνας: 0,75€
Συριζαίος: 0,00€ (δικαιωματικά όπως πήραν αντιστασιακές συντάξεις)
Μηχανικός: 58€ (λόγω δομικών υλικών που φθείρουν πολύ τους δρόμους λόγω βάρους)
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Ερμής έγραψε: 14 Οκτ 2018, 00:09 Είμαι υπέρ διοδίων ειδικά στο κέντρο των Αθηνών.
Είμαι επίσης υπέρ στη μείωση φορολογίας, τελων στο ελάχιστο και αυξηση της βενζίνης. Χρησιμοποιείς δρομους; πλήρωνε, δε χρησιμοποιεις, πλήρωσε μια ασφάλεια μόνο και είσαι μεγκλα
Αλεξάνδρας; Συγγρού;

Στο τέλος θα μένουν μόνο μετανάστες που δεν έχουν όχημα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Μηχανικός έγραψε: 13 Οκτ 2018, 19:19
Nostalgia έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:32 Αθηνα - Καλαματα εαν θυμαμαι καλα ειναι περιπου 7 διοδια για μια αποσταση 200 κατι χλμ. Δηλαδη καθε 15-20 λεπτα σταματας για να πληρωνεις. Απορω τι συζηταμε....
Πάρε Fast Pass να μην σταματάς.
Εχω το E-Pass της Αττικη Οδου, αλλα το θεμα ειναι αλλο....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Highlander έγραψε: 13 Οκτ 2018, 18:10
Nostalgia έγραψε: 13 Οκτ 2018, 18:04
Highlander έγραψε: 13 Οκτ 2018, 17:39

Τις λατρεύω αυτές τις προσωπικές μαρτυρίες Νεοδημοκρατων για την στροφή του αγανακτισμένου από την οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κόσμου στον κυργιάκο και τη ΝΔ που φιλοδοξεί να επαναφέρει το οικονομικό πρόγραμμα του οσίου Πινοσετ. :hebit:

Είναι πολύ καλτ.
Με τη μονη διαφορα αγαπητε μου φιλε, οτι οπως σου εχω πει απειρες φορες, δεν ψηφιζω ΝΔ, ριχνω αντιμνημονιακη ψηφο.... Απο την αλλη αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που ψηφισαν Συριζα και ειναι απογοητευμενοι;
Εσύ μόλις τώρα είπες "πίνουν νερό στο όνομα του Κυριάκου", δεν είπες "πίνουν νερό στο όνομα του Κουτσούμπα" ή "πίνουν νερό στο όνομα του Λαφαζάνη" ή "πίνουν νερό στο όνομα του Μιχαλολιάκου" ή πίνουν νερό στο όνομα της "Κωσταντοπούλου".

Μου φαίνεται κάπως περίεργο που στην αντικειμενική σου μαρτυρία που προέρχεται από την καθημερινότητα σου και τις κοινωνικές σου επαφές, σπευδεις τώρα να μιλήσεις για τον εαυτό σου και να διαβεβαιώσεις ότι δε ψηφίζεις ΝΔ αλλά... αντιμνημονιακά.

(Το πόσους αντιμνημονιακούς νεοδημοκράτες που δεν ψηφίζουν ΝΔ και κάνουν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την... σκληρή του οικονομική πολιτική και τη... μη δημοκρατικότητα του έχω συναντήσει / διαβάσει / γνωρίσει τα τελευταία 3 χρόνια δε λέγεται πάντως...)

Μα ρε συ, εαν θελουν να τιμωρησουν τον Συριζα, Κυριακο θα ψηφισουν, ποσο εκτος κοινωνιας και εντος Κουμουνδουρου εισαι ρε γαμωτο....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 13:05 Στις αοριστολογιες σου δεν εχω να αντιταξω κατι
Αμα μας πεις πως υπολογιζεται η φθορα μπορουμε να το συζητησηουμε
Μεχρι τοτε θα κολυμπας στην αοριστολογια
Παρε μπουρνουζι να μην πουντιασεις

Φυσικα αν ειχες πληρωσει εσυ διοδια 500 ευρω σε εναν μηνα θα ειχες βαρεσει τιλτ αλλα με τα ξενα πεντακοσρικα εισαι απλας

Παιζει ομως να πιστευεις ειλικρινα οτι πληρωνουμε με τα διοδια την φθορα των δρομων αναλογικα
Σε εχω ικανο για κατι τετοιο δεν εκπλησσομαι

Δεν υπάρχουν αοριστολογίες. Τίναξα στον αέρα όλες τις μαλακίες σου και τώρα δεν έχεις τι να πεις και ξαναλές τα ίδια. Κι εγώ σε έναν μήνα πλήρωσα 1200 ευρώ ΔΕΗ. Τι θα έλεγες να την μοιραστούμε, μπάρμπα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Να μοιραστουμε το ρευμα που καταγραφει ο μετρητης σου οτι καταναλωσες;

Εγω τι σου ζητησα να μοιραστουμε;'
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Παρατηρηθηκε στο νημα και ενα αλλο φαινομενο το οποιο επισης θελω να επισημανω
Πολλοι συμπχορουμιτες θελουν λεει εναλλακτικες διαδρομες ωστε να μην πληρωνουν διοδια και θεωρουν οτι δεν πρεπει να πληρωνουν κατι επιπλεον αφου δεν χρησιμοποιουν πολυ τους νεους μεγαλους οδικους αξονες

Εδω τωρα προκυπτει ενα μικρο προβληματακι ασυνεπειας,ενας υφερπων μπαταξισμος μασκαρεμενος και πασπαλισμενος με σκονη αδικημενου κλαψιαρη

Το υπολοιπο οδικο δικτυο της χωρας ,δηλαδη το δικτυο εκτος των μεγαλων οδικων αξονων κατασκευαστηκε με κουρκουμπινια και οχι με χρηματα του Ελληνικου δημοσιου;
Ειναι ενα δικτυο αθανατο δηλαδη ενα δικτυο που δεν φθειρεται;
Οι ιδιοι δεν το φθειρουν κυκλοφορωντας σε αυτο επειφη υπεριπντανται της ασφαλτου με την ιπταμενη σακαρακα τους;
Μαλλον συντησηση αυτου του οδικου δικτυου γινεται με λαγους που βγαινουν απο καεπλα και οχι με ευρω.

Μα τι στον πεουλα γινεται;
Πληρωνουμε εμεις που κυκλοφορουμε πολυ στους μεγαλους οδικους αξονες την κατασκευη και συντηρηση του υπολοιπου οδικου δικτυου που χρησιμοποιουν αυτοι οι ηρωικοι συμπολιτες μας;
Βρε τι μα λετε.....
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στοιχεια του 2010 αλλα δινιουν την γενικη εικονα
Roadways:
total: 116,960 km
paved: 41,357 km (includes 1,091 km of expressways)
unpaved: 75,603 km (2010)
https://www.cia.gov/library/publication ... html#Trans

Μηκος Aσφαλτοστρωμενου οδικου δικτυου 41,357 km
Μηκος Αυτοκινητοδρομων 1,091 km

Τι εγινε ρε παιδια που κυκλοφορειτε κυριως στα 40.000km του ασφαλτοστρωμενου οδικου δικτυου της χωρας που δεν εχει διοδια;
Δεν θελετε να τσονταρεται ακτι βρε τζαμπατζηδες;
Παλι με ξενες τσεπες θελετε να ειστε μαγκες;

Εσεις δεν ειστε που πιστευεται οτι αυτος που κκλοφορει πρεπεθ να πληρωνει και αναλογα;
Οχι τελικα δεν το πιστευετε.Ηταν απλα μια αστεια δικαιολογια για να αποφυγετε να πληρωσετε
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ας το κανουμε τωρα πιο συγκεκριμενο επειδη εχουμε και πολλους φιλους Πελοποννησιους

Εσεις ολοι που πιστευεται οτι καλως πληρωνω 500 ευρω σε διοδια τον μηνα επειδη χρησιμοποιω την Αθηνων-Θεσσαλονικης για πειτε μας ποιος πληρωνει το κοστος της ανακατασκευης των δρομακων αυτων που εμφανιζονται στον παραπανω πινακα και παρακαλω παρτε θεση για το αν ειστε συμφωνοι στο να γινουν διοδια στους συγκεκριμενους δρομους ωστε το κοστος να το πληρωνουν αυτοι που φθειρουν τοςυ συγκεκριμενους δρομους
http://www.teepelop.gr/wp-content/uploa ... %CF%82.pdf

Αν θελετε εσεις διοδια μια φορα εγω θα θελω 100.Αλλα αυτο θα οδηγεισει στην κατασκευη δεκαδων χιλιαδων σταθμων διοδιων στην χωρα αγαπητοι φιλοι και στο τελος θα πρεπει να βαλετε το χερι στην γεματη καβουρια τσεπη σας.Δεν θα ειστε απλες μονο με τις ξενες τσεπες.
Συνημμένα
Screenshot_3.jpg
Screenshot_3.jpg
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2018, 04:25 Δεν υπάρχουν αοριστολογίες. Τίναξα στον αέρα όλες τις μαλακίες σου και τώρα δεν έχεις τι να πεις και ξαναλές τα ίδια. Κι εγώ σε έναν μήνα πλήρωσα 1200 ευρώ ΔΕΗ. Τι θα έλεγες να την μοιραστούμε, μπάρμπα;
Εγω λεω να αφησεις τωρα τις μπαρουφες και τα παραδειγματα της πλακας με τον λογαριασμο που πληρωνεις στην ΔΕΗ και να προσπαθησεις μια φορα στην ζωη σου να κανεις μια σοβαρη συζητηση.
Αλλα πως να το κανεις αφου δεν μπορεις.Δεν μπορεις να σταθεις σε σοβαρες συζητησεις

Το μεγαλυτερο μερος του οδικου δοκτυου της χωρας γινεται με χρηματα που δεν πληρωνουν τα οχηματα που κυκλοφορουν σε αυτο και το φθειρουν
Γινεται με δημοσιους πορους
Γινεται δηλαδη μεσω χρηματων που προεχρονται απο αλλους ασχετους φορους

Οποτε το ερωτημα ειναι γιατι ενω ο δρομος μπροστα στο μινιμαρκετ σου οπως και οι περισσοτεροι δρομοισ την χωρα συντηρουνται με χρηματα που πληρωνουμε ολοι και εσυ συνεχιζεις να εχεις μια τραγικη απαιτηση να πληρωνουμε λιγοι τους αυοκινητοδρομους
Περασα εγω καμια φορα εξω απο το μινι μαρκετ σου και πρεπει να τον πληρωνω; :003:

Αλλα σοβαρευτουμε
Ζηταω να εφαρμοστει στους αυτοκινητοδρομους οτι εφαρμοζεται και στο υπολοιπο οδικο δικτυο της χωρας
Τι μοντελο εφαρμοζεται;Ολοι πληρωνουν για τους δρομους ειτε κυκλφορουν σε αυτους ειτε οχι,ειτε εχουν αυτοκινητο ειναι ειναι με το πεζο2
What is your problem?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 14 Οκτ 2018, 07:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Nostalgia έγραψε: 13 Οκτ 2018, 00:40 Πρωτη φορα Αριστερα με νεοφιλελε πολιτικη....
:goodpost: :+1: :bravo: :smt038
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Nostalgia έγραψε: 14 Οκτ 2018, 02:43
Nostalgia έγραψε: 13 Οκτ 2018, 18:04

Με τη μονη διαφορα αγαπητε μου φιλε, οτι οπως σου εχω πει απειρες φορες, δεν ψηφιζω ΝΔ, ριχνω αντιμνημονιακη ψηφο.... Απο την αλλη αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που ψηφισαν Συριζα και ειναι απογοητευμενοι;
Εσύ μόλις τώρα είπες "πίνουν νερό στο όνομα του Κυριάκου", δεν είπες "πίνουν νερό στο όνομα του Κουτσούμπα" ή "πίνουν νερό στο όνομα του Λαφαζάνη" ή "πίνουν νερό στο όνομα του Μιχαλολιάκου" ή πίνουν νερό στο όνομα της "Κωσταντοπούλου".

Μου φαίνεται κάπως περίεργο που στην αντικειμενική σου μαρτυρία που προέρχεται από την καθημερινότητα σου και τις κοινωνικές σου επαφές, σπευδεις τώρα να μιλήσεις για τον εαυτό σου και να διαβεβαιώσεις ότι δε ψηφίζεις ΝΔ αλλά... αντιμνημονιακά.

(Το πόσους αντιμνημονιακούς νεοδημοκράτες που δεν ψηφίζουν ΝΔ και κάνουν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την... σκληρή του οικονομική πολιτική και τη... μη δημοκρατικότητα του έχω συναντήσει / διαβάσει / γνωρίσει τα τελευταία 3 χρόνια δε λέγεται πάντως...)

Μα ρε συ, εαν θελουν να τιμωρησουν τον Συριζα, Κυριακο θα ψηφισουν, ποσο εκτος κοινωνιας και εντος Κουμουνδουρου εισαι ρε γαμωτο....
Δηλαδή θέλουν να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό του πρόγραμμα ψηφίζοντας ΝΔ που θαυμάζει το οικονομικό πρόγραμμα του... πινοσετ.

Δεν έχω ακούσει πάντως απολύτως κανέναν ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει "Απογοητεύτηκα και θα πάω να ψηφίσω Κυργιάκο για να πάρω το αίμα μου πίσω"

Απογοητευμένους ξέρω πολλούς, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα της κάλπης και δουν το πινοσετικο τσίρκο που θα έρθει στην εξουσία αν χάσει τις εκλογές ο Αλέξης, θα πάνε να ψηφίσουν με χέρια και πόδια ΣΥΡΙΖΑ.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Highlander έγραψε: 14 Οκτ 2018, 10:05

Δηλαδή θέλουν να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό του πρόγραμμα ψηφίζοντας ΝΔ που θαυμάζει το οικονομικό πρόγραμμα του... πινοσετ.

Δεν έχω ακούσει πάντως απολύτως κανέναν ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει "Απογοητεύτηκα και θα πάω να ψηφίσω Κυργιάκο για να πάρω το αίμα μου πίσω"

Απογοητευμένους ξέρω πολλούς, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα της κάλπης και δουν το πινοσετικο τσίρκο που θα έρθει στην εξουσία αν χάσει τις εκλογές ο Αλέξης, θα πάνε να ψηφίσουν με χέρια και πόδια ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ελληνας σε μεγαλο ποσοστο ψηφιζει με το θυμικο του, ετσι θελοντας να τιμωρησει τον Συριζα για ολα αυτα τα ψεμματα που ειπε, θα το ριξει στη ΝΔ. Εφοσον ο Συριζα εγινε το μεγαλο πλυντηριο και βαλθηκε να αποδειξει σε ολους τους Ελληνες οτι το μνημονιο ηταν οντως μονοδρομος, ποιος ο λογος να ψηφισει καποιος Συριζα; Το εφαρμοζει καλυτερα; Ο Συριζα δεν ηταν ουσιαστικα το τελευταιο κομμα που ακολουθησε τον μνημονιακο δρομο οταν οι αλλοι το ειχαν ηδη κανει; Δηλαδη ο τελευταιος και καταιδρωμενος Συριζα που αντιληφθηκε κατι που τα αλλα κομματα το εφαρμοζαν ηδη ειναι η λυση; Οταν τα αλλα κομματα μιλουσαν για μνημονια ο Συριζα μιλουσε για ταμπουρλα και τωρα ρωτας γιατι καποιος να μην ψηφισει ΝΔ; Η ΝΔ ηταν εκει πολυ πριν απο εσενα, εσυ χοροπηδαγες στο Συνταγμα λεγοντας τερμα η πολιτικη που ακολουθει η ΝΔ και τωρα που την εφαρμοσες κατα γραμμα, μας λες οτι η πολιτικη της ΝΔ δεν ειναι καλη; Βαλε φρενο....

Καλημερες!
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Nostalgia έγραψε: 14 Οκτ 2018, 10:14
Highlander έγραψε: 14 Οκτ 2018, 10:05

Ο Ελληνας σε μεγαλο ποσοστο ψηφιζει με το θυμικο του, ετσι θελοντας να τιμωρησει τον Συριζα για ολα αυτα τα ψεμματα που ειπε, θα το ριξει στη ΝΔ. Εφοσον ο Συριζα εγινε το μεγαλο πλυντηριο και βαλθηκε να αποδειξει σε ολους τους Ελληνες οτι το μνημονιο ηταν οντως μονοδρομος, ποιος ο λογος να ψηφισει καποιος Συριζα; Το εφαρμοζει καλυτερα; Ο Συριζα δεν ηταν ουσιαστικα το τελευταιο κομμα που ακολουθησε τον μνημονιακο δρομο οταν οι αλλοι το ειχαν ηδη κανει; Δηλαδη ο τελευταιος και καταιδρωμενος Συριζα που αντιληφθηκε κατι που τα αλλα κομματα το εφαρμοζαν ηδη ειναι η λυση; Οταν τα αλλα κομματα μιλουσαν για μνημονια ο Συριζα μιλουσε για ταμπουρλα και τωρα ρωτας γιατι καποιος να μην ψηφισει ΝΔ; Η ΝΔ ηταν εκει πολυ πριν απο εσενα, εσυ χοροπηδαγες στο Συνταγμα λεγοντας τερμα η πολιτικη που ακολουθει η ΝΔ και τωρα που την εφαρμοσες κατα γραμμα, μας λες οτι η πολιτικη της ΝΔ δεν ειναι καλη; Βαλε φρενο....

Καλημερες!
Σοβαρά; Για πες μας τότε και για τα πανηγυρικά Ζαππεια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”