!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:08
Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:55

Ε, είδες που ξέρω τί σου λέω, όταν αναφέρομαι σε κλασσική περίπτωση; :lol:

Επαναλαμβάνω λοιπόν. Μη διανοηθείς να της δώσεις κλειδιά και κόψε το από τώρα.

Κανόνισε να πηγαίνεις μια στο τόσο να τους βλέπεις, για να μη νοιώθουν αποκομμένοι, χαλάλισε ακόμη και κάποια ρεπό σου γι' αυτό αλλά διαφύλαξε όσο μπορείς τον προσωπικό σου χώρο, γιατί αν θεωρηθεί ως οικογενειακός, την έχεις βαμμένη οριστικά, είτε είσαι με τον κάθε γλυκούλη είτε μόνη σου.

Η εβδομάδα ή ο μήνας στο εξωτερικό, δεν θα σου λύσουν το βασικό πρόβλημα.
πολυ σωστα
αυτο βεβαια (μικρη λεπτομερεια ) μπορει να το κανει οποιος νοικιαζει η αγοραζει - εξοπλιζει κ συντηρει σπιτι μονος-η του
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό. Το να βλέπει κάποιος τους γονείς ως απαραίτητους στο χ βολικό πεδίο και ανεπιθύμητους στο ψ, σαφώς και δεν είναι ενήλικη αντιμετώπιση.

Μου θυμίζει φάση αντιφά που συντηρούνται από τους φασίστες γονιούς και το παίζουν αου αου μαγκιά. :lol:
σωστα κ παλι
ουτε καν 35 χρονη ημιπιτσιρικα η 40 χρονη μπουμπουκω δεν ειναι ακομα :003:

επιδοτουμενη ανεξαρτησια κ ελευθερια με χορηγιες παντως δεν υπαρχει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Η αντίδραση του άγις που ότι κι αν τον κατηγορώ έπιασε το πόιντ είναι πολύ πιο φυσιολογική από την δικιά σου, κύρια ΓΑλη. Όπως και να έχει, είναι αστείο να απαντάτε στα σεντονάκια του κασπ με τις ηλίθιες ατακαδόρικες ηλιθιότητες.
Τολμήστε να απαντήσετε στα ίσα, με σεντονάκια, και τα ξαναλέμε. Προβληματικοί.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:55 Ε, είδες που ξέρω τί σου λέω, όταν αναφέρομαι σε κλασσική περίπτωση; :lol:

Επαναλαμβάνω λοιπόν. Μη διανοηθείς να της δώσεις κλειδιά και κόψε το από τώρα. Ήρεμα και χωρίς φωνές.

Κανόνισε να πηγαίνεις μια στο τόσο να τους βλέπεις, για να μη νοιώθουν αποκομμένοι, χαλάλισε ακόμη και κάποια ρεπό σου γι' αυτό αλλά διαφύλαξε όσο μπορείς τον προσωπικό σου χώρο, γιατί αν θεωρηθεί ως οικογενειακός, την έχεις βαμμένη οριστικά, είτε είσαι με τον κάθε γλυκούλη είτε μόνη σου.

Της το έχω ξεκαθαρίσει, και αν επιμένει, δεν θα κάνω πίσω, και ας τσακωθούμε άγρια. Άκου και το άλλο το κουλό! Την Δευτέρα που ήταν η πρώτη μέρα της άδειας έκανα curry για να φάμε όλοι, και πριν το κάνω είπα στην μάνα μου να μου πει την συνταγή και την σημείωσα επειδή μου αρέσει ο τρόπος που το μαγειρεύει. Το δοκίμασαν όλοι μετά και τους άρεσε και ο μπαμπάς μου μου έκανε θετικά σχόλια, και για τον τρόπο που μαγείρευα και για το αποτέλεσμα, και όταν θέλω μαθαίνω εύκολα κτλ. Και πετάγεται η μάνα μου και λέει «Μα δεν θα μαγειρεύεις σπίτι σου, θα τα αχρηστέψεις όλα. Να τα αφήσεις καινούρια και να έρχεσαι εδώ να τρως! Και δεν θα σε συμφέρει ούτε οικονομικά». Και άκου και το άλλο. Η μάνα μου μαγειρεύει ΣΠΑΝΙΑ, εγώ σχεδόν καθημερινά τρώω έξω (άρα το οικονομικό κομμάτι πάει περίπατο, αφού αν έχω την δική μου κουζίνα και χώρο, αν μαγειρεύω σπίτι θα μου έρχεται πιο οικονομικά). Απλά αυτό που θέλει είναι να συνεχίζει να με ελέγχει και να συνεχίζει να νιώθει ότι είμαι κατά κάποιο τρόπο «υπό την προστασία της». Εννοείται πως της την είπα πάλι, και εγώ και ο μπαμπάς μου.

Περνάνε οι μέρες και επειδή πλησιάζει η ώρα που θα φύγω άλλο τόσο δεν αντέχω και ανυπομονώ. Πραγματικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να είμαι σπίτι. Μπαίνω για λίγο και έρχεται επίτηδες και με αναστατώνει. Πριν λίγο άνοιξε μόνη της την πόρτα του δωματίου μου και άρχισε πάλι να ρίχνει δηλητήριο. Πραγματικά ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ, θέλω να πάω να μείνω σε ένα ξενοδοχείο να ηρεμήσω. Δεν γίνεται να μην καταλαβαίνει πόσο κακό μου κάνει. Δεν γίνεται να μην βλέπει πόσο σκατάνθρωπος γίνεται.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:14

πολυ σωστα
αυτο βεβαια (μικρη λεπτομερεια ) μπορει να το κανει οποιος νοικιαζει η αγοραζει - εξοπλιζει κ συντηρει σπιτι μονος-η του
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό. Το να βλέπει κάποιος τους γονείς ως απαραίτητους στο χ βολικό πεδίο και ανεπιθύμητους στο ψ, σαφώς και δεν είναι ενήλικη αντιμετώπιση.

Μου θυμίζει φάση αντιφά που συντηρούνται από τους φασίστες γονιούς και το παίζουν αου αου μαγκιά. :lol:
σωστα κ παλι

Ναι, δεν υπάρχει αλλά μην τρελλαθούμε τώρα.

Γιατί είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και η αντίστοιχη νοοτροπία από τους γονείς. Σε πλερώνω τώρα αλλά θα μου το ξεχρεώσεις με τόκο.

Σαφώς και δεν είναι ο κάνων αλλά δεν είναι και η εξαίρεση, έτσι δεν είναι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Casp

Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:14

πολυ σωστα

σωστα κ παλι

Χμμμ. Τα λεφτά για το διαμέρισμα τα δίνω ΕΓΩ και ο πλούσιος αδερφός της γιαγιάς μου που τα δίνει δια 4. Η μάνα μου δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της. Εγώ από την άλλη, έχεις δίκαιο. Πρέπει κάπως να ξεπληρώσω το «ενοίκιο» και το ρεύμα που σπατάλησα εδώ μέσα επί 29 χρόνια…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

xioni έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:16 Η αντίδραση του άγις που ότι κι αν τον κατηγορώ έπιασε το πόιντ είναι πολύ πιο φυσιολογική από την δικιά σου, κύρια ΓΑλη. Όπως και να έχει, είναι αστείο να απαντάτε στα σεντονάκια του κασπ με τις ηλίθιες ατακαδόρικες ηλιθιότητες.
Όποιον ενοχλούν ή βαριέται τα σεντονάκια, απλά ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. Δεν ανάγκασα κανέναν να διαβάζει τι γράφω. Και επίσης όποιος ενοχλείται, ξυδάκι και ignore.
Casp

Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:10
xioni έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:04 Εδώ έχουμε από τη μία ένα ταλέντο που γράφει σεντονάκια αβίαστα και από την άλλη τα ΓΑΛΗ και τα Αγις με 30.000-40.000 περισπούδαστες μπούρδες των δύο γραμμών.

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ! Στο συγκεκριμένο νήμα διαβάζουμε μόνο Casp.
οχι μονο
γραφει σεντονια για γιγαντοσαυρους κ στο ''τι σκεφτεσαι τωρα ''

ευτυχως ζητησε κ της εκανα τηγ χαρη να σβηστει κ νημα που ειχε γραψει τα πολυ προσωπικα της λεπτομερειακα κ δεν ηθελε να συνεχισει

τωρα αρκειται σε ''λακωνικες'' :smt005: γενικοτητες ποικιλης υλης
Ορίστεεε; Ποιος μου έκανε χάρη και γιατί; :o τι λες; :o

Edit: της ΕΚΑΝΑΝ την χαρη θες να γράψεις μάλλον.
Οκ, αν ήταν τόσο μεγάλη η χάρη που ζήτησα, ας το φέρουν πίσω το νήμα.
Δεν έγραφα λεπτομερειακά τα προσωπικά μου όπως το περιγραφεις. Τις φάσεις με τον γλυκούλη έγραφα και θεώρησε και ο συντονισμός πως ήταν όντως καλό να διαγραφεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 20 Ιαν 2023, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:55 Ε, είδες που ξέρω τί σου λέω, όταν αναφέρομαι σε κλασσική περίπτωση; :lol:

Επαναλαμβάνω λοιπόν. Μη διανοηθείς να της δώσεις κλειδιά και κόψε το από τώρα. Ήρεμα και χωρίς φωνές.

Της το έχω ξεκαθαρίσει, και αν επιμένει, δεν θα κάνω πίσω, και ας τσακωθούμε άγρια. Άκου και το άλλο το κουλό! Την Δευτέρα που ήταν η πρώτη μέρα της άδειας έκανα curry για να φάμε όλοι, και πριν το κάνω είπα στην μάνα μου να μου πει την συνταγή και την σημείωσα επειδή μου αρέσει ο τρόπος που το μαγειρεύει. Το δοκίμασαν όλοι μετά και τους άρεσε και ο μπαμπάς μου μου έκανε θετικά σχόλια, και για τον τρόπο που μαγείρευα και για το αποτέλεσμα, και όταν θέλω μαθαίνω εύκολα κτλ. Και πετάγεται η μάνα μου και λέει «Μα δεν θα μαγειρεύεις σπίτι σου, θα τα αχρηστέψεις όλα. Να τα αφήσεις καινούρια και να έρχεσαι εδώ να τρως! Και δεν θα σε συμφέρει ούτε οικονομικά». Και άκου και το άλλο. Η μάνα μου μαγειρεύει ΣΠΑΝΙΑ, εγώ σχεδόν καθημερινά τρώω έξω (άρα το οικονομικό κομμάτι πάει περίπατο, αφού αν έχω την δική μου κουζίνα και χώρο, αν μαγειρεύω σπίτι θα μου έρχεται πιο οικονομικά). Απλά αυτό που θέλει είναι να συνεχίζει να με ελέγχει και να συνεχίζει να νιώθει ότι είμαι κατά κάποιο τρόπο «υπό την προστασία της». Εννοείται πως της την είπα πάλι, και εγώ και ο μπαμπάς μου.

Περνάνε οι μέρες και επειδή πλησιάζει η ώρα που θα φύγω άλλο τόσο δεν αντέχω και ανυπομονώ. Πραγματικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να είμαι σπίτι. Μπαίνω για λίγο και έρχεται επίτηδες και με αναστατώνει. Πριν λίγο άνοιξε μόνη της την πόρτα του δωματίου μου και άρχισε πάλι να ρίχνει δηλητήριο. Πραγματικά ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ, θέλω να πάω να μείνω σε ένα ξενοδοχείο να ηρεμήσω. Δεν γίνεται να μην καταλαβαίνει πόσο κακό μου κάνει. Δεν γίνεται να μην βλέπει πόσο σκατάνθρωπος γίνεται.
Βρε κορίτσι μου, βγες από αυτό το τριπάκι και δες τα πράγματα πιο απλά.
Εσύ υπερασπίζεσαι τη ζωή που θέλεις να ζήσεις και η μάνα σου υπερασπίζεται τη ζωή που έζησε.

Καταλαβαίνεις τη διαφορά;

Μόνον αν κατανοήσεις γιατί αντιδρά έτσι ο άλλος θα απελευθερωθείς από αυτόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

xioni έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:16 Η αντίδραση του άγις που ότι κι αν τον κατηγορώ έπιασε το πόιντ είναι πολύ πιο φυσιολογική από την δικιά σου, κύρια ΓΑλη. Όπως και να έχει, είναι αστείο να απαντάτε στα σεντονάκια του κασπ με τις ηλίθιες ατακαδόρικες ηλιθιότητες.
μην αγχωνεσαι δεν θα σταματησει να γραφει

καπως πρεπει να ξεφευγει απο τη μιζερια της ζωης της με τα μπραντς - περιπατους - αυτοκινηταδες - σοπινγκ - βολτες στα μωλ - μπερντ γουοτσινγκ στις αλμυρες λιμνες - ροαντ τριπς -φωτογραφησεις - χαμουρεματα με το υποτακτικο κοντο κοροιδο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

xioni έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:16 Τολμήστε να απαντήσετε στα ίσα, με σεντονάκια, και τα ξαναλέμε. Προβληματικοί.
Ποια σεντονάκια βρε, ούτε μαξιλαροθήκη. :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Casp

Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:29

καπως πρεπει να ξεφευγει απο τη μιζερια της ζωης της με τα μπραντς - περιπατους - αυτοκινηταδες - σοπινγκ - βολτες στα μωλ - μπερντ γουοτσινγκ στις αλμυρες λιμνες - ροαντ τριπς -φωτογραφησεις - χαμουρεματα με το υποτακτικο κοντο κοροιδο
Πω πω δηλητήριοοοο. Ίδιος η μάνα μου. Θα κάνατε φοβερή παρέα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ρε συ Άγι, κι εσύ σαν το χιόνι αντιδράς.

Με λίγα λόγια δεν έχετε και τρελλές διαφορές από τη μάνα της Casp.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:28
Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:10
xioni έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:04 Εδώ έχουμε από τη μία ένα ταλέντο που γράφει σεντονάκια αβίαστα και από την άλλη τα ΓΑΛΗ και τα Αγις με 30.000-40.000 περισπούδαστες μπούρδες των δύο γραμμών.

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ! Στο συγκεκριμένο νήμα διαβάζουμε μόνο Casp.
οχι μονο
γραφει σεντονια για γιγαντοσαυρους κ στο ''τι σκεφτεσαι τωρα ''

ευτυχως ζητησε κ της εκανα τηγ χαρη να σβηστει κ νημα που ειχε γραψει τα πολυ προσωπικα της λεπτομερειακα κ δεν ηθελε να συνεχισει

τωρα αρκειται σε ''λακωνικες'' :smt005: γενικοτητες ποικιλης υλης
Ορίστεεε; Ποιος μου έκανε χάρη και γιατί; :o τι λες; :o

Edit: της ΕΚΑΝΑΝ την χαρη θες να γράψεις μάλλον.
Οκ, αν ήταν τόσο μεγάλη η χάρη που ζήτησα, ας το φέρουν πίσω το νήμα.
Δεν έγραφα λεπτομερειακά τα προσωπικά μου όπως το περιγραφεις. Τις φάσεις με τον γλυκούλη έγραφα και θεώρησε και ο συντονισμός πως ήταν όντως καλό να διαγραφεί.
ναιιιιιι ναιιι ναιιι
ευτυχως που δεν συνεχισες :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Casp, πιάσε κόκκινο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Casp

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:33

Ρε συ Άγι, κι εσύ σαν το χιόνι αντιδράς.

Με λίγα λόγια δεν έχετε και τρελλές διαφορές από τη μάνα της Casp.
Τον ενοχλεί κι’ αυτόν η ευτυχία μου και θέλει να μου την χαλασει. Αν τον αφήσω να μου την χαλάσει. Όπως ακριβώς και την μάνα μου. Σωστά το έπιασες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”