!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Καρδιακή ανεπάρκεια και για τις δύο των περιπτώσεων.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Lost in the phorum
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Είναι σαν να λες πως το θύμα της ψυχολογικής κακοποίησης, είναι που δημιουργεί την "τοξικότητα".ksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:19Τι εννοείτε όταν λέτε κάποιον τοξικό;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:04To πρόβλημα με τους τοξικούς ανθρώπους Γκερ, είναι ότι παίζουν σε δύο βασικές κατηγορίες.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:52
Ο ίδιος κανόνας ισχύει πάντοτε. Δεν σου επιτρέπω να με μειώνεις για οποιαδήποτε λόγο άσχετα αν είσαι ο φίλος μου, ο πατέρας μου, ο γκόμενος μου, ο πατέρας του γκόμενού μου, ο παπάς της ενορίας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο διάδοχος του θρόνου.
Στην περίπτωση όμως που το κάνεις γιατί έτσι έχεις μάθει ή γιατί καταλαβαίνεις λάθος και νομίζεις πως αυτό είναι το σωστό, θα σου πω πως είσαι λάθος και πως αυτό που κάνεις με ενοχλεί, πως η συμπεριφορά σου είναι τοξική κι επειδή είναι τοξική εγώ δεν θέλω πολλά - πολλά μαζί σου και αν συνεχίσεις θα κόψω μαζί σου γιατί δεν σε αντέχω άλλο και μου κάνεις κακό.
Τουλάχιστον θα σου πω πως είσαι λάθος, για να ξέρεις. Κι από εκεί και πέρα κάνε τα κουμάντα σου. Εγώ εξήγησα, αν εσύ δεν καταλαβαίνεις ή συνεχίσεις να είσαι τοξικός, πρόβλημά σου.
Ή έχουν πλήρη επίγνωση του τι κάνουν και το εξασκούν όπου μπορούν μέχρι να πάρουν το μήνυμα ή δεν έχουν επίγνωση και θεωρούν την ανοχή των άλλων ως δικαίωση τους.
Το αν είναι καταθλιπτικοί, τοξικομανείς, αλκοολικοί ή ότιδήποτε άλλο, δεν έχει και τόση σημασία. Κανείς δεν χρησιμοποιεί στο χαλαρό τον χώρο που δεν του έχει παραχωρηθεί πολλές φορές.
Ως προς εσάς βλαπτικός απ ότι κατάλαβα. Δλδ ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να μην είναι τοξικός για κάποιον άλλον.
Το κριτήριο είναι αυτός καθαυτος ο άνθρωπος ‘η τα δικά μας δεδομένα; Καταλήγω πως είναι τα δικά μας δεδομένα.
Δυσκολεύομαι να καταλάβω αυτήν την ταμπέλα γιατί θεωρώ ότι πηγάζει από αυτόν που την ονοματιζει.
Δεν υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι, υπάρχουν όρια δικά μας που δεν θέσαμε, που δεν υπερασπιστήκαμε και επίσης υπάρχουν και πολλές απαιτήσεις δικές μας από τους άλλους.
Κι όμως υπάρχουν ΚΑΙ τοξικοί άνθρωποι ΚΑΙ άνθρωποι που δεν βάζουν όρια στις ανοχές τους. Οι δυο τους, αλληλεπιδρούν.
Ο τοξικός πάντα χρειάζεται το "θύμα" κι εκείνο, με τη σειρά του, θα ελκύει τοξικές συμπεριφορές.
Η ευθύνη δεν είναι μονομερής, με λίγα λόγια.
Και οι δυο περιπτώσεις ανήκουν στο πεδίο της ψυχοπαθολογίας και αναπαράγουν πρότυπα που έχουν "διδαχτεί" από την παιδική ηλικία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Υπάρχει σαφής ορισμός ;aLiCat έγραψε: 20 Ιαν 2023, 21:28Είναι σαν να λες πως το θύμα της ψυχολογικής κακοποίησης, είναι που δημιουργεί την "τοξικότητα".ksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:19Τι εννοείτε όταν λέτε κάποιον τοξικό;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:04
To πρόβλημα με τους τοξικούς ανθρώπους Γκερ, είναι ότι παίζουν σε δύο βασικές κατηγορίες.
Ή έχουν πλήρη επίγνωση του τι κάνουν και το εξασκούν όπου μπορούν μέχρι να πάρουν το μήνυμα ή δεν έχουν επίγνωση και θεωρούν την ανοχή των άλλων ως δικαίωση τους.
Το αν είναι καταθλιπτικοί, τοξικομανείς, αλκοολικοί ή ότιδήποτε άλλο, δεν έχει και τόση σημασία. Κανείς δεν χρησιμοποιεί στο χαλαρό τον χώρο που δεν του έχει παραχωρηθεί πολλές φορές.
Ως προς εσάς βλαπτικός απ ότι κατάλαβα. Δλδ ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να μην είναι τοξικός για κάποιον άλλον.
Το κριτήριο είναι αυτός καθαυτος ο άνθρωπος ‘η τα δικά μας δεδομένα; Καταλήγω πως είναι τα δικά μας δεδομένα.
Δυσκολεύομαι να καταλάβω αυτήν την ταμπέλα γιατί θεωρώ ότι πηγάζει από αυτόν που την ονοματιζει.
Δεν υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι, υπάρχουν όρια δικά μας που δεν θέσαμε, που δεν υπερασπιστήκαμε και επίσης υπάρχουν και πολλές απαιτήσεις δικές μας από τους άλλους.
Κι όμως υπάρχουν ΚΑΙ τοξικοί άνθρωποι ΚΑΙ άνθρωποι που δεν βάζουν όρια στις ανοχές τους. Οι δυο τους, αλληλεπιδρούν.
Ο τοξικός πάντα χρειάζεται το "θύμα" κι εκείνο, με τη σειρά του, θα ελκύει τοξικές συμπεριφορές.
Η ευθύνη δεν είναι μονομερής, με λίγα λόγια.
Και οι δυο περιπτώσεις ανήκουν στο πεδίο της ψυχοπαθολογίας και αναπαράγουν πρότυπα που έχουν "διδαχτεί" από την παιδική ηλικία.
Γιατί βάζεις εισαγωγικά στην τοξικότητα;
Τι εννοείς όταν λες ψυχολογική κακοποίηση;
Γιατί λες θύμα και θύτης; Δεν υπάρχει αποδοχή;
Θέλεις να πεις ότι αυτή η τόσο δημοφιλής λέξη που την πιπιλίζουν όλοι και έχει γίνει το top στο λεξιλόγιο το καθημερινό είναι απορροή ψυχοπαθολογίας;
Ενταξει σε πολλά έχουμε παλιμπαιδισμο αλλά θεωρώ ότι αυτό που λέτε αφορά απλά όρια και κανόνες συμπεριφοράς ενηλίκων μέσα στην οποία είδους σχέση, κάνω λάθος; Λέτε κάτι άλλο;
Το βασικό ερώτημα μου είναι:
Ο τοξικός άνθρωπος είναι γενικά έτσι προς όλους;
Δεν κατάλαβα κάτι τετοιο από τα λεγόμενα σας.
Προσπαθώ να κατανοήσω τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο όρος για σας.
Προσωπικά δεν τον χρησιμοποιώ για να χαρακτηρίσω άνθρωπο.
Έχω μια απορια
Υ.Γ Ενταξει έχω πολλές αποριες
Παρατηρητής...
Μου έχει ζητήσει ΗΔΗ κλειδιά! Πριν καν της πω για την λατρεία. Είμασταν με την φίλη της πάλι έξω όταν μου το είπε και εγώ είχα σκυλλιάσει και της την είπα κανονικότατα μπροστά της και με είδε και η φίλη της που αναστατώθηκα και επειδή ήξερε πως είχα δίκαιο της την είπε και εκείνη. Της είπα πως τόσο καιρό ανυπομονώ να ζήσω ΜΟΝΗ ΜΟΥ, να έχω τον χώρο και την ΗΣΥΧΙΑ μου και θα την έχω να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει;! Τότε τι ακριβώς θα αλλάξει για μένα; Και εκείνη την ώρα που τα έλεγα η φίλη της απάντησε «η μαμά σου είναι διακριτική» και γυρνάω με ύφος, την κοιτάω και της λέω «ΟΧΙ» και αμέσως τα άλλαξε και της έλεγε και εκείνη πως έχω δίκαιο και πως δεν είναι σωστό. Και επειδή έχει θέμα με τον αδερφό μου, μου έλεγε πολλές φορές ότι θα έρχεται να κοιμάται σπίτι μου για να ξεφεύγει, ότι θα αποδράει κτλ. Δηλαδή τι; Θα καταλήξει το σπίτι μου ξενοδοχείο για να έρχεται συνέχεια; Εγώ δηλαδή δεν θα βρω ησυχία; Δηλαδή στην ουσία δεν βοηθάει εμένα και δεν σκέφτεται ΕΜΕΝΑ αλλά τον εαυτό της. Αν το κάνει αυτό, και αν συνεχίζει να μου κάνει την ζωή μαρτύριο, δεν ξέρω ειλικρινά πώς θα αντιδράσω. Όσο περνάνε οι μέρες και εγώ μετράω αντίστροφα, άλλα τόσο δεν αντέχω και ξεσπάω. Αν συνεχίζει να κάνει τα δικά της, πραγματικά θα ξεσπάσω άσχημα σε κάποια φάση και δεν ξέρω και με ποιό τρόπο. Είμαι ικανή να κλείσω εισητήριο να πάω εξωτερικό και να μην βλέπω κανέναν για μια βδομάδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:24Εδώ που τα λέμε, η μητέρα σου είναι σχεδόν "κλασσική" περίπτωση. Κάποιες φορές οι μανάδες εκφράζουν συγχρόνως μία ανάγκη να γίνει η κόρη τους ό,τι δεν έγιναν αυτές και συγχρόνως δεν μπορούν να διαχειριστούν τη φάση που γίνονται όντως καλύτερες και πιο ανεξάρτητες από αυτές. Κι εκεί παίζει το κοκομπλόκο.Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 14:28 Βρε παιδιά ηρεμήστε. Δεν είμαι άτομο που κόβει σχέσεις τόσο εύκολα. Έχω αρκετή κατανόηση ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και υπομονή. Οπλίστηκα με αυτά από την οικογένεια, από ό,τι προβληματικό έζησα εννοώ, και από την δουλειά. Επίσης δεν είμαι άνθρωπος που επηρεάζεται εύκολα από την γνώμη των άλλων. Βασικά, ακριβώς το αντίθετο ισχύει. Μπορεί να με πειράζουν κάποια σχόλια (από μικρή ακούω ότι είμαι άχρηστη, από μωρό συγκρίνομαι με όλους τους άλλους), φωνές και τοξικότητα αλλά είμαι ταυτόχρονα και λογική. Μπορώ να σκεφτώ τι θα μου κάνει καλό, τι ισχύει και σε ποιό βαθμό και πώς θα προχωρήσω. Δεν με μισούν οι γονείς μου. Απλά μου δείχνουν την αγάπη τους με εντελώς προβληματικό, παράλογο και υπερβολικό τρόπο. Γονείς μου είναι, και εννοείται πως εκτιμώ και όσα έκαναν για μένα. Για μένα κόβεις σχέσεις μόνο αν νιώθεις πως σου κάνει κακό κάποιος ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ. Εκεί ναι, δεν έχεις κάτι να σκεφτείς. Τώρα το κακό που μου κάνουν ξέρω ότι δεν το θέλουν, γι’ αυτό και τους κατανοώ, γι’ αυτό δείχνω υπομονή και ψυχραιμία, γι’ αυτό και θέλω κι’ εγώ με την σειρά μου να βοηθάω την κατάσταση όσο μπορώ. Επειδή αναφέρθηκε η αρμονικότητα στις σχέσεις, αυτό ακριβώς θέλω και προσπαθώ, αλλά να γίνεται με τρόπο που δεν γίνομαι εντελώς σκατά και που δεν επεμβαίνουν στην ζωή μου. Έπαιξε έλεγχος σήμερα με το που βγήκα πάλι, και πάλι αντέδρασα ότι δεν θα δίνω λογαριασμό. Θέλει δεν θέλει, θα το χωνέψει γιατί θα την κάνω εγώ να το χωνέψει. Το πρωί την άκουγα να μιλάει στο τηλ, δεν ξέρω με ποιον και έλεγε «και ένας χρόνος να περάσει, δεν μαθαίνεις τον άλλον». Ναι χαίρω πολύ, κάνει λες και πρέπει να είσαι με κάποιον αφού τον περάσεις πρώτα από 40 κύματα και αφού εγκρίνουν οι ίδιοι. Δεν έχουν καταλάβει το νόημα της ζωής. Εγώ απλά θέλω να είμαι μαζί του επειδή τον εκτιμώ, επειδή θέλω να δεθούμε περισσότερο, και επειδή περνάμε υπέροχα. Οι σκέψεις και οι αμφιβολίες είναι ο ορισμός της μιζέριας, και η μάνα μου δυστυχώς, όπως και όλο μου το σόι (εκτός από τον παππού μου που μας έφυγε) είναι μίζεροι άνθρωποι. Εγώ σε αυτή την μιζέρια και την τοξικότητα των φωνών και της υποβίβασης είναι που αντιδράω καθημερινά. Μόνη μου, στην ησυχία μου, στο δικό μου σπίτι, δεν θα τα ακούω/βιώνω αυτά. Στον χώρο μου θα μπορώ να ελέγχω εγώ την κατάσταση, αν και ξέρω πως δεν γίνεται σε απόλυτο βαθμό. Η μάνα μου δεν δούλεψε ποτέ, τα βρήκε όλα έτοιμα. Και εγώ που δουλεύω και πιέζομαι και μαζεύω και μετράω χρήματα για να βγάλω τον μήνα, ήδη μου υποβιβάζει κάθε προσπάθεια και μου χτυπάει ότι με βοηθάει. Και δεν είναι καν εκείνη ουσιαστικά. Ακόμα και τα χρήματα των σπουδών που έδωσαν, τους τα έδωσα όλα πίσω, και ακόμα και τώρα που τα έδωσα μου χτυπάει ότι όλα πήγαν χαμένα. Με βλέπει ευτυχισμένη και ευχαριστημένη με την δουλειά μου και θέλει να βρει προβλήματα σε όλα. Θέλει να δουλέψω σαν μαθηματικός, αλλά ταυτόχρονα με θεωρεί και με αποκαλεί άχρηστη. Έχει μεγάλα όνειρα και ταυτόχρονα μου τσακίζει τα φτερά. Ξέρω πόσο αγχώδης άνθρωπος είμαι, γνωρίζω τις δυνατότητές μου και τι με κάνει ευτυχισμένη, τονίζω πως δεν θέλω πολλά πολλά με στρες γιατί θα ξανα αρρωστήσω, και επιμένει να με κάνει χώμα ενώ βλέπει πως με τις επιλογές μου δεν έχω πρόβλημα και είμαι ευτυχισμένη. Τα συνήθισα όλα όμως και ξέρω και την λύση. Απομόνωση και φυγή. Ό,τι ακούς, όπως μπαίνει, βγαίνει. Μόνο έτσι επιβιώνεις στο ίδιο σπίτι με αρνητικούς ανθρώπους.
Οπότε, μια χαρά το πας αλλά επειδή πλησιάζει ο χώρος της αποχώρησης σου, πρόσεξε κάτι. Μη διανοηθείς να της δώσεις κλειδιά του σπιτιού σου.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
θα εκτιμουσα κ θα διαβαζα μια περιληψη των μνμτων υης κασπ - ερ με 8-10 λεξεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε, είδες που ξέρω τί σου λέω, όταν αναφέρομαι σε κλασσική περίπτωση;Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:45Μου έχει ζητήσει ΗΔΗ κλειδιά! Πριν καν της πω για την λατρεία. Είμασταν με την φίλη της πάλι έξω όταν μου το είπε και εγώ είχα σκυλλιάσει και της την είπα κανονικότατα μπροστά της και με είδε και η φίλη της που αναστατώθηκα και επειδή ήξερε πως είχα δίκαιο της την είπε και εκείνη. Της είπα πως τόσο καιρό ανυπομονώ να ζήσω ΜΟΝΗ ΜΟΥ, να έχω τον χώρο και την ΗΣΥΧΙΑ μου και θα την έχω να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει;! Τότε τι ακριβώς θα αλλάξει για μένα; Και εκείνη την ώρα που τα έλεγα η φίλη της απάντησε «η μαμά σου είναι διακριτική» και γυρνάω με ύφος, την κοιτάω και της λέω «ΟΧΙ» και αμέσως τα άλλαξε και της έλεγε και εκείνη πως έχω δίκαιο και πως δεν είναι σωστό. Και επειδή έχει θέμα με τον αδερφό μου, μου έλεγε πολλές φορές ότι θα έρχεται να κοιμάται σπίτι μου για να ξεφεύγει, ότι θα αποδράει κτλ. Δηλαδή τι; Θα καταλήξει το σπίτι μου ξενοδοχείο για να έρχεται συνέχεια; Εγώ δηλαδή δεν θα βρω ησυχία; Δηλαδή στην ουσία δεν βοηθάει εμένα και δεν σκέφτεται ΕΜΕΝΑ αλλά τον εαυτό της. Αν το κάνει αυτό, και αν συνεχίζει να μου κάνει την ζωή μαρτύριο, δεν ξέρω ειλικρινά πώς θα αντιδράσω. Όσο περνάνε οι μέρες και εγώ μετράω αντίστροφα, άλλα τόσο δεν αντέχω και ξεσπάω. Αν συνεχίζει να κάνει τα δικά της, πραγματικά θα ξεσπάσω άσχημα σε κάποια φάση και δεν ξέρω και με ποιό τρόπο. Είμαι ικανή να κλείσω εισητήριο να πάω εξωτερικό και να μην βλέπω κανέναν για μια βδομάδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:24 κο.
Οπότε, μια χαρά το πας αλλά επειδή πλησιάζει ο χώρος της αποχώρησης σου, πρόσεξε κάτι. Μη διανοηθείς να της δώσεις κλειδιά του σπιτιού σου.
Επαναλαμβάνω λοιπόν. Μη διανοηθείς να της δώσεις κλειδιά και κόψε το από τώρα. Ήρεμα και χωρίς φωνές.
Κανόνισε να πηγαίνεις μια στο τόσο να τους βλέπεις, για να μη νοιώθουν αποκομμένοι, χαλάλισε ακόμη και κάποια ρεπό σου γι' αυτό αλλά διαφύλαξε όσο μπορείς τον προσωπικό σου χώρο, γιατί αν θεωρηθεί ως οικογενειακός, την έχεις βαμμένη οριστικά, είτε είσαι με τον κάθε γλυκούλη είτε μόνη σου.
Η εβδομάδα ή ο μήνας στο εξωτερικό, δεν θα σου λύσουν το βασικό πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Ιαν 2023, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πολυ σωσταΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:55Ε, είδες που ξέρω τί σου λέω, όταν αναφέρομαι σε κλασσική περίπτωση;Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:45Μου έχει ζητήσει ΗΔΗ κλειδιά! Πριν καν της πω για την λατρεία. Είμασταν με την φίλη της πάλι έξω όταν μου το είπε και εγώ είχα σκυλλιάσει και της την είπα κανονικότατα μπροστά της και με είδε και η φίλη της που αναστατώθηκα και επειδή ήξερε πως είχα δίκαιο της την είπε και εκείνη. Της είπα πως τόσο καιρό ανυπομονώ να ζήσω ΜΟΝΗ ΜΟΥ, να έχω τον χώρο και την ΗΣΥΧΙΑ μου και θα την έχω να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει;! Τότε τι ακριβώς θα αλλάξει για μένα; Και εκείνη την ώρα που τα έλεγα η φίλη της απάντησε «η μαμά σου είναι διακριτική» και γυρνάω με ύφος, την κοιτάω και της λέω «ΟΧΙ» και αμέσως τα άλλαξε και της έλεγε και εκείνη πως έχω δίκαιο και πως δεν είναι σωστό. Και επειδή έχει θέμα με τον αδερφό μου, μου έλεγε πολλές φορές ότι θα έρχεται να κοιμάται σπίτι μου για να ξεφεύγει, ότι θα αποδράει κτλ. Δηλαδή τι; Θα καταλήξει το σπίτι μου ξενοδοχείο για να έρχεται συνέχεια; Εγώ δηλαδή δεν θα βρω ησυχία; Δηλαδή στην ουσία δεν βοηθάει εμένα και δεν σκέφτεται ΕΜΕΝΑ αλλά τον εαυτό της. Αν το κάνει αυτό, και αν συνεχίζει να μου κάνει την ζωή μαρτύριο, δεν ξέρω ειλικρινά πώς θα αντιδράσω. Όσο περνάνε οι μέρες και εγώ μετράω αντίστροφα, άλλα τόσο δεν αντέχω και ξεσπάω. Αν συνεχίζει να κάνει τα δικά της, πραγματικά θα ξεσπάσω άσχημα σε κάποια φάση και δεν ξέρω και με ποιό τρόπο. Είμαι ικανή να κλείσω εισητήριο να πάω εξωτερικό και να μην βλέπω κανέναν για μια βδομάδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:24 κο.
Οπότε, μια χαρά το πας αλλά επειδή πλησιάζει ο χώρος της αποχώρησης σου, πρόσεξε κάτι. Μη διανοηθείς να της δώσεις κλειδιά του σπιτιού σου.![]()
Επαναλαμβάνω λοιπόν. Μη διανοηθείς να της δώσεις κλειδιά και κόψε το από τώρα.
Κανόνισε να πηγαίνεις μια στο τόσο να τους βλέπεις, για να μη νοιώθουν αποκομμένοι, χαλάλισε ακόμη και κάποια ρεπό σου γι' αυτό αλλά διαφύλαξε όσο μπορείς τον προσωπικό σου χώρο, γιατί αν θεωρηθεί ως οικογενειακός, την έχεις βαμμένη οριστικά, είτε είσαι με τον κάθε γλυκούλη είτε μόνη σου.
αυτο βεβαια (μικρη λεπτομερεια ) μπορει να το κανει οποιος νοικιαζει η αγοραζει - εξοπλιζει κ συντηρει σπιτι μονος-η του
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σαφώς όχι.ksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:26
Το βασικό ερώτημα μου είναι:
Ο τοξικός άνθρωπος είναι γενικά έτσι προς όλους;
Οι τοξικοί άνθρωποι μπορεί να είναι συμπαθέστατοι σε όσους δεν έχουν γίνει δέκτες της τοξικότητας τους και χρησιμοποιούνται ενίοτε ως σύμμαχοι για κάλυψη προσωπικών αναγκών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εδώ έχουμε από τη μία ένα ταλέντο που γράφει σεντονάκια αβίαστα και από την άλλη τα ΓΑΛΗ και τα Αγις με 30.000-40.000 περισπούδαστες μπούρδες των δύο γραμμών.
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ! Στο συγκεκριμένο νήμα διαβάζουμε μόνο Casp.
Έλα στην Ελλάδα για μόνιμα, έχει και εδώ αεροδρόμια.Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:45 Είμαι ικανή να κλείσω εισητήριο να πάω εξωτερικό και να μην βλέπω κανέναν για μια βδομάδα.
Και αν σε αγαπάει ο γλυκούλης, θα έρθει και αυτός.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό. Το να βλέπει κάποιος τους γονείς ως απαραίτητους στο χ βολικό πεδίο και ανεπιθύμητους στο ψ, σαφώς και δεν είναι ενήλικη αντιμετώπιση.Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:59πολυ σωσταΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:55Ε, είδες που ξέρω τί σου λέω, όταν αναφέρομαι σε κλασσική περίπτωση;Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:45
Μου έχει ζητήσει ΗΔΗ κλειδιά! Πριν καν της πω για την λατρεία. Είμασταν με την φίλη της πάλι έξω όταν μου το είπε και εγώ είχα σκυλλιάσει και της την είπα κανονικότατα μπροστά της και με είδε και η φίλη της που αναστατώθηκα και επειδή ήξερε πως είχα δίκαιο της την είπε και εκείνη. Της είπα πως τόσο καιρό ανυπομονώ να ζήσω ΜΟΝΗ ΜΟΥ, να έχω τον χώρο και την ΗΣΥΧΙΑ μου και θα την έχω να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει;! Τότε τι ακριβώς θα αλλάξει για μένα; Και εκείνη την ώρα που τα έλεγα η φίλη της απάντησε «η μαμά σου είναι διακριτική» και γυρνάω με ύφος, την κοιτάω και της λέω «ΟΧΙ» και αμέσως τα άλλαξε και της έλεγε και εκείνη πως έχω δίκαιο και πως δεν είναι σωστό. Και επειδή έχει θέμα με τον αδερφό μου, μου έλεγε πολλές φορές ότι θα έρχεται να κοιμάται σπίτι μου για να ξεφεύγει, ότι θα αποδράει κτλ. Δηλαδή τι; Θα καταλήξει το σπίτι μου ξενοδοχείο για να έρχεται συνέχεια; Εγώ δηλαδή δεν θα βρω ησυχία; Δηλαδή στην ουσία δεν βοηθάει εμένα και δεν σκέφτεται ΕΜΕΝΑ αλλά τον εαυτό της. Αν το κάνει αυτό, και αν συνεχίζει να μου κάνει την ζωή μαρτύριο, δεν ξέρω ειλικρινά πώς θα αντιδράσω. Όσο περνάνε οι μέρες και εγώ μετράω αντίστροφα, άλλα τόσο δεν αντέχω και ξεσπάω. Αν συνεχίζει να κάνει τα δικά της, πραγματικά θα ξεσπάσω άσχημα σε κάποια φάση και δεν ξέρω και με ποιό τρόπο. Είμαι ικανή να κλείσω εισητήριο να πάω εξωτερικό και να μην βλέπω κανέναν για μια βδομάδα.![]()
Επαναλαμβάνω λοιπόν. Μη διανοηθείς να της δώσεις κλειδιά και κόψε το από τώρα.
αυτο βεβαια (μικρη λεπτομερεια ) μπορει να το κανει οποιος νοικιαζει η αγοραζει - εξοπλιζει κ συντηρει σπιτι μονος-η του
Μου θυμίζει φάση αντιφά που συντηρούνται από τους φασίστες γονιούς και το παίζουν αου αου μαγκιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχι μονοxioni έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:04 Εδώ έχουμε από τη μία ένα ταλέντο που γράφει σεντονάκια αβίαστα και από την άλλη τα ΓΑΛΗ και τα Αγις με 30.000-40.000 περισπούδαστες μπούρδες των δύο γραμμών.
γραφει σεντονια για γιγαντοσαυρους κ στο ''τι σκεφτεσαι τωρα ''
ευτυχως ζητησε κ της εκανα τηγ χαρη να σβηστει κ νημα που ειχε γραψει τα πολυ προσωπικα της λεπτομερειακα κ δεν ηθελε να συνεχισει
τωρα αρκειται σε ''λακωνικες''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Tο ignor στα γαλή και τα αγις, είναι πιο εποικοδομητικό από τις αστείες τσιρίδες. Δοκίμασε το.xioni έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:04 Εδώ έχουμε από τη μία ένα ταλέντο που γράφει σεντονάκια αβίαστα και από την άλλη τα ΓΑΛΗ και τα Αγις με 30.000-40.000 περισπούδαστες μπούρδες των δύο γραμμών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.