Δεν είναι γενετικό θέμα.
Διαχρονικά ένα 3-5 % γεννιούνται μαχητές .
Τα πολιτικά συστήματα ωστόσο που βασίζονται σε τεχνικές εκπαίδευσης και έχουν γνώση της ψυχολογίας καταφέρνουν να παράγουν ένα ικανό 30-40% ακόμα μέσα απο μακροχρόνιες διαδικασίες .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το ελάχιστο επιθυμητό μήκος για τους άνδρες;
Re: Ποιό είναι το ελάχιστο επιθυμητό μήκος για τους άνδρες;
ενα ανωτερο ειδος δεν θα εκανε τιποτε αλλο εκτος απο σεξ.Antares έγραψε: 18 Απρ 2018, 20:35 Δεν πιστεύω ότι κάποιο ανώτερο είδος ακόμη και με υλικό σώμα παρόμοιο με το δικό μας θα είχε σε μεγάλη εκτίμηση το σεξ. Εμείς το βλέπουμε βασικό, διαφορετικά ο καθένας. Μερικοί έχουν του τέτοιου τους τον χαβά ως τα γεράματα και βάλε.
Όσον αφορά την νύξη για προσωπικά θέματα έχεις γνώση του τι κάνω εγώ; Έχεις παρακολούθηση στο σπίτι μου και περιμένεις τζερτζελέ με Πακιστανούς π.χ. γιατί για ωραίο άνδρα (όπως τον θέλω εγώ) μου έχεις πει δεν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όπως τα κουνέλια. 
Επειδή δεν είχαν δόντια.Πάνας έγραψε: 19 Απρ 2018, 00:25
Ο Πλούταρχος υποστηρίζει πως «ανάμεσα στα πιάτα, αυτό που έχαιρε της μεγαλύτερης εκτίμησης ήταν ο μέλας ζωμός, μάλιστα σε τέτοιο σημείο που οι ηλικιωμένοι δεν αναζητούσαν καθόλου το κρέας. Το άφηναν για τους νεότερους και δειπνούσαν μονάχα με το ζωμό που τους παρείχαν».
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Ορέστης 35
Με εναν αλλο τροπο ισως.Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2018, 09:20ενα ανωτερο ειδος δεν θα εκανε τιποτε αλλο εκτος απο σεξ.Antares έγραψε: 18 Απρ 2018, 20:35 Δεν πιστεύω ότι κάποιο ανώτερο είδος ακόμη και με υλικό σώμα παρόμοιο με το δικό μας θα είχε σε μεγάλη εκτίμηση το σεξ. Εμείς το βλέπουμε βασικό, διαφορετικά ο καθένας. Μερικοί έχουν του τέτοιου τους τον χαβά ως τα γεράματα και βάλε.
Όσον αφορά την νύξη για προσωπικά θέματα έχεις γνώση του τι κάνω εγώ; Έχεις παρακολούθηση στο σπίτι μου και περιμένεις τζερτζελέ με Πακιστανούς π.χ. γιατί για ωραίο άνδρα (όπως τον θέλω εγώ) μου έχεις πει δεν.

Ποία η γνώμη σας για τους μεγεθυντές πέους;
Έχουν κάποιο αποτέλεσμα;
Έχουν κάποιο αποτέλεσμα;
Οσο έχουν και τα χάπια αδυνατίσματος .Μηχανικός έγραψε: 19 Απρ 2018, 16:28 Ποία η γνώμη σας για τους μεγεθυντές πέους;
Έχουν κάποιο αποτέλεσμα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria