!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Περιπτώσεις που την έχουν πει σε ετεροφυλο ζευγαρι για άσεμνη συμπεριφορά; πάμπολλες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Ιαν 2023, 17:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 17:09 Εγώ πιστεύω ότι το ίδιο θα γινόταν και με στρέιτ ζευγάρι.
Μπορεί. Υπάρχει ένα καφέ που το ξέρω από μικρο παιδι. Το θέμα είναι ότι είναι απέναντι από παιδική χαρά και μικρό παρκακι οπότε αρκετοί θαμώνες είναι γονείς με μικρά παιδιά. Μπήκα να δω τις αξιολογήσεις, και έπεσα πάνω στην παρακάτω αρνητική αξιολόγηση
Το θεωρώ απαράδεκτο εν έτει 2021 να με υποχρεώνει λογικά ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού να μην μπορώ να κάτσω δίπλα στο αγόρι μου και να μου λέει κάτσε απέναντι. Πότε ξανά. Μάλλον απευθύνεται σε γηραιότερες ηλικίες.
Και η απάντηση του μαγαζιού..
Μάλλον μπερδεύεστε γιατί αν θύμαμαι καλά είχατε καβαλήσει ο ένας τον άλλον πράγμα που πραγματικά δεν αρμόζει σε κανένα μαγαζί αλλά ειδικά στο δικό μας για αυτό κ σας ζητήθηκε να κάτσετε στην καρέκλα σας. Σε κάθε κριτική για το μαγαζί μας είμαστε ανοιχτοί άλλα σε θέματα που θίγουν το μαγαζί καθώς κ τους υπόλοιπους πελάτες είμαστε κάθετοι. Στο καλό λοιπόν κ καλή σας συνέχεια.
:D
Αν κατάλαβα καλά, η όλη παρεξήγηση προέκυψε από τη σύγχυση που προήλθε μεταξύ του "να κάτσω δίπλα στο αγόρι μου" και του "να κάτσω δίπλα στο αγόρι μου".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Jimmy81 έγραψε: 20 Ιαν 2023, 02:18 Καμία ανοχή στους ομοφοβικούς μπουρτζόβλαχους ταβερνιάρηδες. Cancel στο ταβερνάκι μέχρι τη συντέλεια του κόσμου.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 10:37
Libre arbitre έγραψε: 20 Ιαν 2023, 10:35 Τι νεότερα από το ομοφοβικό ταβερνάκι;
έχει αυξηθεί η δουλειά του φουλ, όλοι οι στρέιτ το έκαναν στέκι.
:g030: :smt023

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Λοιπόν σήμερα στο μετρό σκάει μύτη ερωτευμένο ζευγαράκι και αρχίζουν τα γλωσσόφιλα. Επειδή το ζεύγος ήταν ΚΟΥΚΛΙΑ (μιλάμε άλλα επίπεδα πρόσφυσης) εγώ τα χαζευα με το που μπήκαν!!!! Αλλά μετά σκέφτηκα τη φωνή του ναύτη να μου λέει "μη παίρνεις μάτι μωρή". Οπότε γύρισα προς το παράθυρο και παρακολουθούσα τον είδωλό τους.

Ωραία πήγε η μέρα μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2023, 13:01
stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:56
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:55 Ρε χαρά στην υπομονή σας με τον σταυρομανούρα, πώς τον λέτε...

Κι εγώ την πάτησα ως νέος εδώ στην αρχή κι έπιανα κουβέντα, αλλά στη συνέχεια ("άστραψε φως και γνώρισε ο νιος τον μανουριάρη") έτζασα διά παντός: ούτε στα γλωσσικά που παρεισφρέει δεν σχολιάζω :102:
Εσύ σε κάτι τέτοια νήματα που κινούνται γύρω από ρατσιστικές απόψεις κι εκφράσεις θυμάσαι να μου την πεις.
Δεν σου την λέει, λέει στους άλλους χαρά στο κουράγιο τους.
Δεν ξεχνώ και τη δική σου συμμετοχή στο νήμα με το νεκρό ρομά.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Έχασα επεισόδια...
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Libre arbitre έγραψε: 20 Ιαν 2023, 21:05 Έχασα επεισόδια...
Δεν έχασες και τίποτα το σημαντικό.
Σε κάθε νήμα που αφορά μειονότητες συγκεκριμένα μέλη την πέφτουν μαζικά στη συζήτηση. Φυσικά όχι σε αυτούς που εκφράζουν ρατσιστικές απόψεις.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

The Rebel έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:41
Jimmy81 έγραψε: 20 Ιαν 2023, 02:18 Καμία ανοχή στους ομοφοβικούς μπουρτζόβλαχους ταβερνιάρηδες. Cancel στο ταβερνάκι μέχρι τη συντέλεια του κόσμου.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 10:37
Libre arbitre έγραψε: 20 Ιαν 2023, 10:35 Τι νεότερα από το ομοφοβικό ταβερνάκι;
έχει αυξηθεί η δουλειά του φουλ, όλοι οι στρέιτ το έκαναν στέκι.
:g030: :smt023

Εικόνα
Σταμάτα ρε μλκ βραδιάτικα!

:smt005:
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 21:10
Libre arbitre έγραψε: 20 Ιαν 2023, 21:05 Έχασα επεισόδια...
Δεν έχασες και τίποτα το σημαντικό.
Σε κάθε νήμα που αφορά μειονότητες συγκεκριμένα μέλη την πέφτουν μαζικά στη συζήτηση. Φυσικά όχι σε αυτούς που εκφράζουν ρατσιστικές απόψεις.
Α, ο.κ. Την πέφτουν στους άλλους.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:41
Ναύτης έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:37
stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:31

Ή αν θέλετε να κλωτσήσετε καμία γάτα στέλνοντάς την στη θάλασσα, κάντε το ελεύθερα σε ταβέρνα, αρκεί να μην δηλώνετε γκέι.
Το να φιλιέστε μας προσβάλλει, το να βασανίζετε ζώα όχι.
Πορτοκάλια και μήλα. Τι σχέση έχει το ένα περαστικό με το άλλο;
Είναι δύο περιστατικά στα οποία:
1) στο ένα ασκείται βία σε ένα ζωάκι και κανείς δεν επεμβαίνει
2) στο άλλο δύο άνθρωποι αγκαλιάζονται και φιλιούνται και το κάνετε εθνικό ζήτημα
Θεωρείς ας πούμε ΟΚ ένα ζευγάρι να χαμουρεύεται μέσα σε μια οικογενειακή ταβέρνα;
1) Το "χαμουρεύεται" ήταν καλλιτεχνική προσθήκη του προφίλ Ερμής, το οποίο έχει έναν φανταστικό υπεραιωνόβιο αρχιγκαρσόνο φίλο που του διηγήθηκε μία φανταστική ιστορία.
2) Θεωρώ πολλά πράγματα που κάνουμε λάθος σε μία ταβέρνα γενικότερα. Αλλά δεν έχω ζητήσει να πετάξουν άνθρωπο έξω από ταβέρνα επειδή αυτά δεν μου αρέσουν. Αν κάποιος παρανομεί, φωνάζουμε την αστυνομία.
3) Πες ότι έφυγαν από την ταβέρνα και πήγαν στο απέναντι παγκάκι. Άλλαξε κάτι το φοβερό ως προς το ότι τα παιδιά σου βλέπουν δύο γκέι ή μη να φιλιούνται;

Αν κάτι συγκινεί πραγματικά τα παιδιά είναι να βλέπουν ανθρώπους να αγαπιούνται έξω όταν στην οικογένειά τους γίνεται της Πόπης. Το ζήτημα είναι να δείξετε στα παιδιά σας τι σημαίνει αγάπη κι όχι μίσος. Αγκαλιάστε, φιλήστε το/τη σύντροφό σας και μη φοβάστε αν θα το κάνουν και οι άλλοι απέναντι.
Εντάξει, μιλάει για φανταστικούς γκαρσόνους ο φανταστικός ρακοσυλλέκτης!

Σουρρεαλισμός!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Green Dragon έγραψε: 20 Ιαν 2023, 21:13
stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:41
Ναύτης έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:37
Πορτοκάλια και μήλα. Τι σχέση έχει το ένα περαστικό με το άλλο;
Είναι δύο περιστατικά στα οποία:
1) στο ένα ασκείται βία σε ένα ζωάκι και κανείς δεν επεμβαίνει
2) στο άλλο δύο άνθρωποι αγκαλιάζονται και φιλιούνται και το κάνετε εθνικό ζήτημα
Θεωρείς ας πούμε ΟΚ ένα ζευγάρι να χαμουρεύεται μέσα σε μια οικογενειακή ταβέρνα;
1) Το "χαμουρεύεται" ήταν καλλιτεχνική προσθήκη του προφίλ Ερμής, το οποίο έχει έναν φανταστικό υπεραιωνόβιο αρχιγκαρσόνο φίλο που του διηγήθηκε μία φανταστική ιστορία.
2) Θεωρώ πολλά πράγματα που κάνουμε λάθος σε μία ταβέρνα γενικότερα. Αλλά δεν έχω ζητήσει να πετάξουν άνθρωπο έξω από ταβέρνα επειδή αυτά δεν μου αρέσουν. Αν κάποιος παρανομεί, φωνάζουμε την αστυνομία.
3) Πες ότι έφυγαν από την ταβέρνα και πήγαν στο απέναντι παγκάκι. Άλλαξε κάτι το φοβερό ως προς το ότι τα παιδιά σου βλέπουν δύο γκέι ή μη να φιλιούνται;

Αν κάτι συγκινεί πραγματικά τα παιδιά είναι να βλέπουν ανθρώπους να αγαπιούνται έξω όταν στην οικογένειά τους γίνεται της Πόπης. Το ζήτημα είναι να δείξετε στα παιδιά σας τι σημαίνει αγάπη κι όχι μίσος. Αγκαλιάστε, φιλήστε το/τη σύντροφό σας και μη φοβάστε αν θα το κάνουν και οι άλλοι απέναντι.
Εντάξει, μιλάει για φανταστικούς γκαρσόνους ο φανταστικός ρακοσυλλέκτης!

Σουρρεαλισμός!
Σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο.
Τη δουλειά μου κάνω. Τίποτα το εξαιρετικό.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 21:02
hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2023, 13:01
stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:56

Εσύ σε κάτι τέτοια νήματα που κινούνται γύρω από ρατσιστικές απόψεις κι εκφράσεις θυμάσαι να μου την πεις.
Δεν σου την λέει, λέει στους άλλους χαρά στο κουράγιο τους.
Δεν ξεχνώ και τη δική σου συμμετοχή στο νήμα με το νεκρό ρομά.
Είναι επιλεκτική η μνήμη σου, γιατί θυμάσαι άλλα πράγματα από ό,τι έχουν ειπωθεί, συνήθως, αλλά μπράβο που έχεις ακόμη ψήγματα μνημονικού.

Βέβαια δεν ξέρω πού κολλάει εδώ ο νεκρός εγκληματίας, αλλά δεν βαριέσαι...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:02
stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 21:02 Δεν ξεχνώ και τη δική σου συμμετοχή στο νήμα με το νεκρό ρομά.
Είναι επιλεκτική η μνήμη σου, γιατί θυμάσαι άλλα πράγματα από ό,τι έχουν ειπωθεί, συνήθως, αλλά μπράβο που έχεις ακόμη ψήγματα μνημονικού.
Μια χαρά τα θυμάμαι Χελετζέ.
Ξέρεις εσύ.
Βέβαια δεν ξέρω πού κολλάει εδώ ο νεκρός εγκληματίας, αλλά δεν βαριέσαι...
Ο "εγκληματίας ρομά των 30 ευρώ" που εκτελέστηκε με σφαίρα στο κεφάλι;
Δεν θυμάσαι που υποστήριζες την εκτέλεσή του;
Για τέτοιες συμπεριφορές σου γράφω Χελετζέ. Δεν περνούν απαρατήρητες. Ούτε οι δικές σου, ούτε του άλλου από πάνω που έσπευσες να υπερασπιστείς.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σταβ, προτείνω να κάνεις μια λίστα με τους ρατσιστές και να τους βάλεις στην υπογραφή σου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”