stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:41Είναι δύο περιστατικά στα οποία:Ναύτης έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:37Πορτοκάλια και μήλα. Τι σχέση έχει το ένα περαστικό με το άλλο;stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:31
Ή αν θέλετε να κλωτσήσετε καμία γάτα στέλνοντάς την στη θάλασσα, κάντε το ελεύθερα σε ταβέρνα, αρκεί να μην δηλώνετε γκέι.
Το να φιλιέστε μας προσβάλλει, το να βασανίζετε ζώα όχι.
1) στο ένα ασκείται βία σε ένα ζωάκι και κανείς δεν επεμβαίνει
2) στο άλλο δύο άνθρωποι αγκαλιάζονται και φιλιούνται και το κάνετε εθνικό ζήτημα
1) Το "χαμουρεύεται" ήταν καλλιτεχνική προσθήκη του προφίλ Ερμής, το οποίο έχει έναν φανταστικό υπεραιωνόβιο αρχιγκαρσόνο φίλο που του διηγήθηκε μία φανταστική ιστορία.Θεωρείς ας πούμε ΟΚ ένα ζευγάρι να χαμουρεύεται μέσα σε μια οικογενειακή ταβέρνα;
2) Θεωρώ πολλά πράγματα που κάνουμε λάθος σε μία ταβέρνα γενικότερα. Αλλά δεν έχω ζητήσει να πετάξουν άνθρωπο έξω από ταβέρνα επειδή αυτά δεν μου αρέσουν. Αν κάποιος παρανομεί, φωνάζουμε την αστυνομία.
3) Πες ότι έφυγαν από την ταβέρνα και πήγαν στο απέναντι παγκάκι. Άλλαξε κάτι το φοβερό ως προς το ότι τα παιδιά σου βλέπουν δύο γκέι ή μη να φιλιούνται;
Αν κάτι συγκινεί πραγματικά τα παιδιά είναι να βλέπουν ανθρώπους να αγαπιούνται έξω όταν στην οικογένειά τους γίνεται της Πόπης. Το ζήτημα είναι να δείξετε στα παιδιά σας τι σημαίνει αγάπη κι όχι μίσος. Αγκαλιάστε, φιλήστε το/τη σύντροφό σας και μη φοβάστε αν θα το κάνουν και οι άλλοι απέναντι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Ρε χαρά στην υπομονή σας με τον σταυρομανούρα, πώς τον λέτε...
Κι εγώ την πάτησα ως νέος εδώ στην αρχή κι έπιανα κουβέντα, αλλά στη συνέχεια ("άστραψε φως και γνώρισε ο νιος τον μανουριάρη") έτζασα διά παντός: ούτε στα γλωσσικά που παρεισφρέει δεν σχολιάζω
Κι εγώ την πάτησα ως νέος εδώ στην αρχή κι έπιανα κουβέντα, αλλά στη συνέχεια ("άστραψε φως και γνώρισε ο νιος τον μανουριάρη") έτζασα διά παντός: ούτε στα γλωσσικά που παρεισφρέει δεν σχολιάζω
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ωραία.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:41 (...) Αν κάτι συγκινεί πραγματικά τα παιδιά είναι να βλέπουν ανθρώπους να αγαπιούνται έξω όταν στην οικογένειά τους γίνεται της Πόπης. Το ζήτημα είναι να δείξετε στα παιδιά σας τι σημαίνει αγάπη κι όχι μίσος. Αγκαλιάστε, φιλήστε το/τη σύντροφό σας και μη φοβάστε αν θα το κάνουν και οι άλλοι απέναντι.
Την επόμενη φορά που θα πάμε με τη γυναίκα μου σε μια ταβέρνα για να φάμε, μέχρι να μάς σερβίρουν θα πηδηχτούμε πάνω στο τραπέζι για να μάθουν τα μικρά παιδιά που τυχόν θα βρίσκονται στην ταβέρνα το νόημα της πραγματικής αγάπης.
Κι αν τυχόν διαμαρτυρηθεί κάποιος γονιός, θα τού πω: άμα δεν σ' αρέσει, κοίτα αλλού ρε φίλε. Ή καλύτερα, πήδα κι εσύ τη δικιά σου τη γυναίκα πάνω στο τραπέζι, μη τυχόν και δώσεις λάθος μηνύματα στα παιδιά σου.
Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε stavmanr;
Φυσικά και συγκρίνονται στο επίπεδο της απάθειας όλων απέναντί σε ένα περιστατικό βίας.Ναύτης έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:49Πρώτον, είναι δυο εντελώς διαφορετικά περιστατικά που δεν συγκρίνονται.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:41Είναι δύο περιστατικά στα οποία:
1) στο ένα ασκείται βία σε ένα ζωάκι και κανείς δεν επεμβαίνει
2) στο άλλο δύο άνθρωποι αγκαλιάζονται και φιλιούνται και το κάνετε εθνικό ζήτημα
1) Το "χαμουρεύεται" ήταν καλλιτεχνική προσθήκη του προφίλ Ερμής, το οποίο έχει έναν φανταστικό υπεραιωνόβιο αρχιγκαρσόνο φίλο που του διηγήθηκε μία φανταστική ιστορία.Θεωρείς ας πούμε ΟΚ ένα ζευγάρι να χαμουρεύεται μέσα σε μια οικογενειακή ταβέρνα;
2) Θεωρώ πολλά πράγματα που κάνουμε λάθος σε μία ταβέρνα γενικότερα. Αλλά δεν έχω ζητήσει να πετάξουν άνθρωπο έξω από ταβέρνα επειδή αυτά δεν μου αρέσουν. Αν κάποιος παρανομεί, φωνάζουμε την αστυνομία.
3) Πες ότι έφυγαν από την ταβέρνα και πήγαν στο απέναντι παγκάκι. Άλλαξε κάτι το φοβερό ως προς το ότι τα παιδιά σου βλέπουν δύο γκέι να φιλιούνται;
Εκεί που όλοι ήταν απαθείς μπροστά στη βία, μου γίνονται παθιασμένοι απέναντι στον έρωτα...
Από βλακεία του ίδιου να δημοσιεύσει βίντεο.Δεύτερον, στο περιστατικό με τη γάτα ασκήθηκε δίωξη.
Κανείς στην ταβέρνα δεν "πρόσεξε" εκείνο το περιστατικό. Καμία ευαισθησία.
Εδώ όλοι δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από δύο γκέι που φιλιούνται.
Πού διάβασες ότι παραδέχονται πως ήταν υπέρ το δέον διαχυτικοί;Τρίτον, στο περιστατικό στο Ναύπλιο οι ίδιοι παραδέχονται ότι στην πρώτη ταβέρνα ήσαν πέραν του δέοντος διαχυτικοί, γι' αυτό και αποφάσισαν, μετά το κάζο, να είναι λιγότερο διαχυτικοί δημοσίως στην δεύτερη ταβέρνα.
Σε ανάρτηση του Ερμή;
Τα λόγια τους ήταν επί λέξη:
"Το διακωμωδήσαμε, αλλά παραδεχτήκαμε πως καλύτερα μάλλον να είμαστε λιγότερο εκδηλωτικοί δημόσια εκεί."
Από πότε το να είσαι εκδηλωτικός σημαίνει "υπέρ το δέον διαχυτικός";
Συνεχίζεις όμως να υποθέτεις πράγματα που δεν γνωρίζεις, και με εκείνα να παράγεις δικαιολόγηση της πράξης του καταστηματάρχη.Τέταρτον, δεν ενοχλούμαι -τουλάχιστον από ηθικής άποψης- με το να βλέπουν τα παιδιά μου δυο ανθρώπους να φιλιούνται στον δρόμο. Αντιθέτως το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό. Ενοχλούμαι, ωστόσο, όταν κάποιοι άνθρωποι δεν σέβονται τον χώρο όπου βρίσκονται και τούς υπόλοιπους ανθρώπους. Μια οικογενειακή ταβέρνα δεν είναι χώρος για να χαμουρεύεται ένα ζευγάρι. Αν το κάνει, σημαίνει ότι δεν σέβεται ούτε τον χώρο, ούτε τούς υπόλοιπους. Επομένως, ορθά η επιχείρηση πρέπει να τούς βάλει στην θέση τους και να τούς επαναφέρει στην κοσμιότητα.
Πόσο πιθανό δίνεις πχ. το ίδιο να συνέβαινε αν απλά ο ένας φιλούσε τον άλλο/την άλλη στο μάγουλο; Δεν θα βρίσκονταν πάλι ένας καταστηματάρχης και ένας πελάτης να ωρύονται για τους "γκέι που θα έπρεπε να ντρέπονται";
Εσύ σε κάτι τέτοια νήματα που κινούνται γύρω από ρατσιστικές απόψεις κι εκφράσεις θυμάσαι να μου την πεις.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:55 Ρε χαρά στην υπομονή σας με τον σταυρομανούρα, πώς τον λέτε...
Κι εγώ την πάτησα ως νέος εδώ στην αρχή κι έπιανα κουβέντα, αλλά στη συνέχεια ("άστραψε φως και γνώρισε ο νιος τον μανουριάρη") έτζασα διά παντός: ούτε στα γλωσσικά που παρεισφρέει δεν σχολιάζω![]()
Και πάλι, φαντάζεσαι ότι κάτι τέτοιο συνέβη κι εδώ.Ναύτης έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:55Ωραία.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:41 (...) Αν κάτι συγκινεί πραγματικά τα παιδιά είναι να βλέπουν ανθρώπους να αγαπιούνται έξω όταν στην οικογένειά τους γίνεται της Πόπης. Το ζήτημα είναι να δείξετε στα παιδιά σας τι σημαίνει αγάπη κι όχι μίσος. Αγκαλιάστε, φιλήστε το/τη σύντροφό σας και μη φοβάστε αν θα το κάνουν και οι άλλοι απέναντι.
Την επόμενη φορά που θα πάμε με τη γυναίκα μου σε μια ταβέρνα για να φάμε, μέχρι να μάς σερβίρουν θα πηδηχτούμε πάνω στο τραπέζι για να μάθουν τα μικρά παιδιά που τυχόν θα βρίσκονται στην ταβέρνα το νόημα της πραγματικής αγάπης.
Κι αν τυχόν διαμαρτυρηθεί κάποιος γονιός, θα τού πω: άμα δεν σ' αρέσει, κοίτα αλλού ρε φίλε. Ή καλύτερα, πήδα κι εσύ τη δικιά σου τη γυναίκα πάνω στο τραπέζι, μη τυχόν και δώσεις λάθος μηνύματα στα παιδιά σου.
Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε stavmanr;
Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να κληθεί η αστυνομία, καταρχήν.
Έχεις δίκιο, είναι μάταιο.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:55 Ρε χαρά στην υπομονή σας με τον σταυρομανούρα, πώς τον λέτε...
Κι εγώ την πάτησα ως νέος εδώ στην αρχή κι έπιανα κουβέντα, αλλά στη συνέχεια ("άστραψε φως και γνώρισε ο νιος τον μανουριάρη") έτζασα διά παντός: ούτε στα γλωσσικά που παρεισφρέει δεν σχολιάζω![]()
Τέλος τα επιχειρήματα; Τόσο γρήγορα;
Σε άλλα ρατσιστικά νήματα το ζήτημα τραβά εκατοντάδες σελίδες.
- hellegennes
Είσαι τελείως delusional. Δεν έχει νόημα καμμιά συζήτηση.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 00:01Πάντοτε υποστήριζες ότι στο δικό σου κατάστημα βάζεις ό,τι κανόνες θέλεις εσύ.hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2023, 23:26 Ποτέ δεν είπα ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, μην προσποιείσαι ότι ειπώθηκε ποτέ τέτοιο πράγμα. Από την αρχή σου είπα ποια είναι τα όρια του νόμου. Απλά δεν σ' αρέσουν τα όρια του νόμου και επινοείς δικά σου, φαντασιακά.
Κανένας νόμος δεν ορίζει μέτρα.
Τουλάχιστον μέχρι που συζήτησες μαζί μου και κατάλαβες ότι υποστήριζες ανοησίες.
Απολύτως τίποτα δεν λέει, αμόρφωτό μου παιδί, γι' αυτό και οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι προσβάλλεσαι από τα μέτρα ασφαλείας που επιλέγει το κατάστημα είναι έωλος. Οπότε αν θες να μπεις στο κατάστημά μου, θα κάνεις αυτό που λέει το πρωτόκολλο ασφαλείας μου, όπως κάθε πελάτης.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 00:01Δηλαδή; Για το αντισηπτικό τι λέει η χάρτα; Για το κατάστημα τι λέει; Ή μήπως λέει συγκεκριμένα για τον καταστηματάρχη;Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια ορίζεται από την χάρτα των δικαιωμάτων και είναι συγκεκριμένα πράγματα, όχι αόριστα ούτε ότι θέλει ο καθένας.
Εξήγησέ μας.
Είναι λυπηρό που επειδή δεν σ' αρέσει η πραγματικότητα φαντασιώνεσαι μια δικιά σου, αλλά αυτά πρέπει να τα συζητήσεις με έναν ειδικό, όχι στο φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν σου την λέει, λέει στους άλλους χαρά στο κουράγιο τους. Εγώ πάλι διασκεδάζω να σε ρουμπώνω.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:56Εσύ σε κάτι τέτοια νήματα που κινούνται γύρω από ρατσιστικές απόψεις κι εκφράσεις θυμάσαι να μου την πεις.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:55 Ρε χαρά στην υπομονή σας με τον σταυρομανούρα, πώς τον λέτε...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα επαναλάβω ακόμη μία φορά ότι το Ναύπλιο δεν είναι κάποιο απομονωμένο ορεινό χωριό από τον έξω κόσμο. Ήταν μία αστική περιοχή και είναι μία τουριστική περιοχή, που σαφέστατα έχει παραστάσεις από το οτιδήποτε.
Όποιος κολλάει εμμονικά στα χαμουρέματα ενός γκέι ζευγαριού (που πιθανότατα ήταν ένα ακόμη ζευγαράκι που ήθελε ένα ειδυλλιακό σκ μακριά από το καταπιεστικό του περιβάλλον για να βιώσει λέφτερα τον έρωτα του) κάτι δεν έχει καταλάβει. Το ότι είναι άλλο πράγμα η ερωτική ταυτότητα και άλλο η στοιχειώδης γνώση της κοινωνικής συμπεριφοράς. Εννοώ ότι ο καγκουρισμός είναι κάτι σαν τη βλακεία. Αταξικός και άφυλος.
Όποιος κολλάει εμμονικά στα χαμουρέματα ενός γκέι ζευγαριού (που πιθανότατα ήταν ένα ακόμη ζευγαράκι που ήθελε ένα ειδυλλιακό σκ μακριά από το καταπιεστικό του περιβάλλον για να βιώσει λέφτερα τον έρωτα του) κάτι δεν έχει καταλάβει. Το ότι είναι άλλο πράγμα η ερωτική ταυτότητα και άλλο η στοιχειώδης γνώση της κοινωνικής συμπεριφοράς. Εννοώ ότι ο καγκουρισμός είναι κάτι σαν τη βλακεία. Αταξικός και άφυλος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Ποιος κόλλησε εμμονικα στα χαμουρεματα ενός γκέι ζευγαριού σε μια πολύ τουριστική περιοχή όπως το Ναύπλιο;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Σχεδόν όλοι οι "αντιρατσιστές". Εγώ πιστεύω ότι το ίδιο θα γινόταν και με στρέιτ ζευγάρι. Απλώς γιατί ο όρος "προσβολή της δημοσίας αιδούς" υπήρχε πολύ πριν αρχίσουν να κυκλοφορούν χαλαρά και τα γκέι ζευγάρια.Libre arbitre έγραψε: 20 Ιαν 2023, 16:56 Ποιος κόλλησε εμμονικα στα χαμουρεματα ενός γκέι ζευγαριού σε μια πολύ τουριστική περιοχή όπως το Ναύπλιο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Μπορεί. Υπάρχει ένα καφέ που το ξέρω από μικρο παιδι. Το θέμα είναι ότι είναι απέναντι από παιδική χαρά και μικρό παρκακι οπότε αρκετοί θαμώνες είναι γονείς με μικρά παιδιά. Μπήκα να δω τις αξιολογήσεις, και έπεσα πάνω στην παρακάτω αρνητική αξιολόγηση
Και η απάντηση του μαγαζιού..Το θεωρώ απαράδεκτο εν έτει 2021 να με υποχρεώνει λογικά ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού να μην μπορώ να κάτσω δίπλα στο αγόρι μου και να μου λέει κάτσε απέναντι. Πότε ξανά. Μάλλον απευθύνεται σε γηραιότερες ηλικίες.
Μάλλον μπερδεύεστε γιατί αν θύμαμαι καλά είχατε καβαλήσει ο ένας τον άλλον πράγμα που πραγματικά δεν αρμόζει σε κανένα μαγαζί αλλά ειδικά στο δικό μας για αυτό κ σας ζητήθηκε να κάτσετε στην καρέκλα σας. Σε κάθε κριτική για το μαγαζί μας είμαστε ανοιχτοί άλλα σε θέματα που θίγουν το μαγαζί καθώς κ τους υπόλοιπους πελάτες είμαστε κάθετοι. Στο καλό λοιπόν κ καλή σας συνέχεια.
- Libre arbitre
Γνωρίζεις ανάλογη περίπτωση; Ανέφερε μια ο ekpliktikos.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 17:09Σχεδόν όλοι οι "αντιρατσιστές". Εγώ πιστεύω ότι το ίδιο θα γινόταν και με στρέιτ ζευγάρι.Libre arbitre έγραψε: 20 Ιαν 2023, 16:56 Ποιος κόλλησε εμμονικα στα χαμουρεματα ενός γκέι ζευγαριού σε μια πολύ τουριστική περιοχή όπως το Ναύπλιο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-