Για δοκίμασεΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:06Και εγώ είμαι υποχρεωμένος να βλέπω τσοντα ;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:00Κι αυτά παίρνουν το λεωφορείο, για να πάνε για ραντεβού, όχι για να δουν εσένα που πας στη δουλειά σου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:58
Γιατί;
Μπαίνω στο λεωφορείο για να πάω στην δουλειά μου όχι για να δω τσοντα ..
Και υπάρχουν και κάποια πιτσιρίκια που ενώ ερωτοτροπούν μέσα στο λεωφορείο... παρεξηγουνται κι από πάνω που τα κοιτάς !!![]()
Αν .. αρχίσω να βαραω (....) θα φταιω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Αν θέλω να κάνω κάτι με την γυναίκα μου ή την ερωμένη μου υπάρχουν σπίτια , ξενοδοχεία ή και ερημικά μερηvantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:01Ουτε αυτά εχουν δικαίωμα να παρεξηγούνται που τα κοιτάς (κανουν ο,τι κανουν δημοσίως και αυτες ειναι οι συνέπειες), ούτε εσυ εχεις το δικαιωμα να παρεξηγηθεις. Δεν σε ενοχλήσανε. Δουλειά σου εσύ (literally).ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:58Γιατί;vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:36
Αλλά στο δρόμο ή μεσα σε ΜΜΜ, δεν εχει δικαιώμα να ενοχλείται καποιος.
Και υπάρχουν και κάποια πιτσιρίκια που ενώ ερωτοτροπούν μέσα στο λεωφορείο... παρεξηγουνται κι από πάνω που τα κοιτάς !!
Οι δημόσιοι χώροι όπου υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν τέτοια θεάματα ΔΕΝ ενδείκνυνται για τέτοιες ερωτοτροπίες
- Cecily Anne
Αν η φάση ήταν "ο ιδιοκτήτης πήγε, διακριτικά και τους ζήτησε να φύγουν" θα τον πίστευα το σερβιτόρο. Τώρα με την καμία.Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:07Αυτα απο ότι έμαθα έγιναν μετά, όχι πριν. Οτι έγιναν, έγιναν.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:04Περίπου κι εμένα. Αν οχι μουφα ακριβώς, εστω υπερβολή. Απ'τη μία εχουμε αυτο ομως (τη μαρτυρία ενος σερβιτόρου του μαγαζιου και φιλου του Ερμη) και απο την άλλη ενα αρθρο σε προηγουνες σελιδες που παρουσιαζει την πλευρά των γκέηδων, που υποστηρίζουν οτι ηρθε ο ιδιοκτητης στο τραπεζι τους με φωνες, κοπάναγε/τράνταζε καρέκλες κατω και τους ειπε "ξεκουμπιστείτε γιατι μου κανουν παράπονα οι πελάτες".Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:59
Εμένα μου φαίνεται μούφα όλο αυτό, αλλά γουατέβερ, το παίρνω σα δεδομένο.
Αν δεν βγουν περισσοτερα στοιχεία στο φως, και μαρτυρες, δεν θα μαθουμε ποτέ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Ρε φίλε, τί σου φταίει ο πλανήτης άμα η γυναίκα σου και η ερωμένη σου είναι για κουβά στο κεφάλι; Α πάγαινε παρα πέρα. Επειδή εσείς ντρέπεστε να τις παρουσιάζετε στον έξω κόσμο και τις κρύβετε, οι υπόλοιποι θα κλειστούμε στα μοναστήρια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:10Αν θέλω να κάνω κάτι με την γυναίκα μου ή την ερωμένη μου υπάρχουν σπίτια , ξενοδοχεία ή και ερημικά μερηvantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:01Ουτε αυτά εχουν δικαίωμα να παρεξηγούνται που τα κοιτάς (κανουν ο,τι κανουν δημοσίως και αυτες ειναι οι συνέπειες), ούτε εσυ εχεις το δικαιωμα να παρεξηγηθεις. Δεν σε ενοχλήσανε. Δουλειά σου εσύ (literally).ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:58
Γιατί;
Και υπάρχουν και κάποια πιτσιρίκια που ενώ ερωτοτροπούν μέσα στο λεωφορείο... παρεξηγουνται κι από πάνω που τα κοιτάς !!
Οι δημόσιοι χώροι όπου υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν τέτοια θεάματα ΔΕΝ ενδείκνυνται για τέτοιες ερωτοτροπίες
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τι να σου πω, οτι μου ειπαν, ειπα.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:10Αν η φάση ήταν "ο ιδιοκτήτης πήγε, διακριτικά και τους ζήτησε να φύγουν" θα τον πίστευα το σερβιτόρο. Τώρα με την καμία.Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:07Αυτα απο ότι έμαθα έγιναν μετά, όχι πριν. Οτι έγιναν, έγιναν.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:04
Περίπου κι εμένα. Αν οχι μουφα ακριβώς, εστω υπερβολή. Απ'τη μία εχουμε αυτο ομως (τη μαρτυρία ενος σερβιτόρου του μαγαζιου και φιλου του Ερμη) και απο την άλλη ενα αρθρο σε προηγουνες σελιδες που παρουσιαζει την πλευρά των γκέηδων, που υποστηρίζουν οτι ηρθε ο ιδιοκτητης στο τραπεζι τους με φωνες, κοπάναγε/τράνταζε καρέκλες κατω και τους ειπε "ξεκουμπιστείτε γιατι μου κανουν παράπονα οι πελάτες".
Αν δεν βγουν περισσοτερα στοιχεία στο φως, και μαρτυρες, δεν θα μαθουμε ποτέ.
Πως έκανε υπομονή μέχρι που άρχισαν να ουρλιάζουν για ομοφοβίες όταν τους ζητηθηκε απο το σερβιτόρο να είναι πιο κόσμιοι(μέτα απο δυσαρέσκεια άλλων πελατών), ε μετά τους πήρε και τους σήκωσε.
Δε σου κάνει εντύπωση πως όλο το κατεστημένο που κάνει κρά να σκάσει μηνυσεις σε τέτοια περιστατικά, εδώ δεν εχουμε τίποτα άλλο πέρα απο καταγγελίες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 19 Ιαν 2023, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αρα ,ποια ή διάφορα από τους συγκεκριμένους;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:08Αν σε τουλουμιάσουν στο ξύλο αυτοί έπειτα πάντως δε θα φταίνε, το μόνο σίγουρο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:06Και εγώ είμαι υποχρεωμένος να βλέπω τσοντα ;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:00
Κι αυτά παίρνουν το λεωφορείο, για να πάνε για ραντεβού, όχι για να δουν εσένα που πας στη δουλειά σου.![]()
Και οι συγκεκριμένοι που ερωτοτροπούν δεν θέλουν ξυλο ;
- Cecily Anne
Καλά, νταξ, σε λίγο θα πετάξουν και εξωγήινοι σα δικαιολογία.Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:13Τι να σου πω, οτι μου ειπαν, ειπα.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:10Αν η φάση ήταν "ο ιδιοκτήτης πήγε, διακριτικά και τους ζήτησε να φύγουν" θα τον πίστευα το σερβιτόρο. Τώρα με την καμία.
Πως έκανε υπομονή μέχρι που άρχισαν να ουρλιάζουν για ομοφοβίες όταν τους ζητηθηκε απο το σερβιτόρο να είναι πιο κόσμιοι(μέτα απο δυσαρέσκεια άλλων πελατών), ε μετά τους πήρε και τους σήκωσε.
- Cecily Anne
Όχι, διότι δε νομιμοποιείται το ξυλο από πλευράς σου, ενώ από πλευράς τους 100% ως αυτοάμυνα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:13Αρα ,ποια ή διάφορα από τους συγκεκριμένους;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:08Αν σε τουλουμιάσουν στο ξύλο αυτοί έπειτα πάντως δε θα φταίνε, το μόνο σίγουρο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:06
Και εγώ είμαι υποχρεωμένος να βλέπω τσοντα ;
Και οι συγκεκριμένοι που ερωτοτροπούν δεν θέλουν ξυλο ;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπορείς να στρίψεις αλλού το κεφάλι σου ή να φύγεις απο εκεινο το σημειο. Δεν σε αναγκασε κανείς με ελατήρια στα μάτια σαν το κουρδιστό πορτοκάλι, να καθεσαι να τους κοιτάς. Ημαρτον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:10Αν θέλω να κάνω κάτι με την γυναίκα μου ή την ερωμένη μου υπάρχουν σπίτια , ξενοδοχεία ή και ερημικά μερηvantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:01Ουτε αυτά εχουν δικαίωμα να παρεξηγούνται που τα κοιτάς (κανουν ο,τι κανουν δημοσίως και αυτες ειναι οι συνέπειες), ούτε εσυ εχεις το δικαιωμα να παρεξηγηθεις. Δεν σε ενοχλήσανε. Δουλειά σου εσύ (literally).ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:58
Γιατί;
Στο εστιατόριο το καταλαβαίνω οτι ειναι ενοχλητικό, αλλά σε άλλα μέρη/δημόσια σημεία όχι.
Όποιος βλέπει δυο νέα παιδιά να φιλιούνται στον δρόμο και ενοχλείται, υποφέρει από εγκεφαλική βλάβη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 19 Ιαν 2023, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Πού τις βλέπεις τις μηνύσεις και το κατεστημένο; Πού ξέρεις ότι ο καθένας έχει λεφτά να πετάει σε μηνύσεις; Εδώ πας σε εστιατόριο, δεν σ'αρέσει το φαί ή είναι χαλασμένο, μπαίνεις και τον κράζεις στο τριπ αντβάιζορ. Κάνεις μήνυση; Όχι.Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:13Τι να σου πω, οτι μου ειπαν, ειπα.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:10Αν η φάση ήταν "ο ιδιοκτήτης πήγε, διακριτικά και τους ζήτησε να φύγουν" θα τον πίστευα το σερβιτόρο. Τώρα με την καμία.
Δε σου κάνει εντύπωση πως όλο το κατεστημένο που κάνει κρά να σκάσει μηνυσεις σε τέτοια περιστατικά, εδώ δεν εχουμε τίποτα άλλο πέρα απο καταγγελίες;
Πας σε μπαρ, τρως πόρτα. Μπαίνεις και τον κράζεις επίσης. Κάνεις μήνυση; Όχι. Από πού κι ως πού θα τρέχουν για μηνύσεις επειδή τους έδιωξαν από ταβέρνα; Ρόμπα φυσικά και θα τον κάνουν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν ντρεπομαστε να τις παρουσιαζουμε. Το αντιθετο μαλιστα.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:12Ρε φίλε, τί σου φταίει ο πλανήτης άμα η γυναίκα σου και η ερωμένη σου είναι για κουβά στο κεφάλι; Α πάγαινε παρα πέρα. Επειδή εσείς ντρέπεστε να τις παρουσιάζετε στον έξω κόσμο και τις κρύβετε, οι υπόλοιποι θα κλειστούμε στα μοναστήρια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:10Αν θέλω να κάνω κάτι με την γυναίκα μου ή την ερωμένη μου υπάρχουν σπίτια , ξενοδοχεία ή και ερημικά μερηvantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:01
Ουτε αυτά εχουν δικαίωμα να παρεξηγούνται που τα κοιτάς (κανουν ο,τι κανουν δημοσίως και αυτες ειναι οι συνέπειες), ούτε εσυ εχεις το δικαιωμα να παρεξηγηθεις. Δεν σε ενοχλήσανε. Δουλειά σου εσύ (literally).
Αυτο που δεν κανουμε ειναι να μπαλαμουτιαζομαστε δημοσιως. Και δε μιλαω για ενα απλο κράτημα χεριων η ενα φιλακι.
Δλδ αν παει ενα ετεροφυλο ζευγαρι στην ταβέρνα και αυτη του πιανει το παπαρι ενω αυτος της βαζει δάχτυλο θα το θεωρησεις ωραιο θεαμα την ωρα που τρως με φιλους/οικογένεια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Ρε φίλος, γιατί είναι ενοχλητικό στο εστιατόριο; Κοίτα το πιάτο σου και την παρέα σου γαμώ το φελέκι μου, άλλο τραπέζι είναι!vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:15Μπορείς να στρίψεις αλλού το κεφάλι σου ή να φύγεις απο εκεινο το σημειο. Δεν σε αναγκασε κανείς με ελατήρια στα μάτια σαν το κουρδιστό πορτοκάλι, να καθεσαι να τους κοιτάς. Ημαρτον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:10Αν θέλω να κάνω κάτι με την γυναίκα μου ή την ερωμένη μου υπάρχουν σπίτια , ξενοδοχεία ή και ερημικά μερηvantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:01
Ουτε αυτά εχουν δικαίωμα να παρεξηγούνται που τα κοιτάς (κανουν ο,τι κανουν δημοσίως και αυτες ειναι οι συνέπειες), ούτε εσυ εχεις το δικαιωμα να παρεξηγηθεις. Δεν σε ενοχλήσανε. Δουλειά σου εσύ (literally).
Στο εστιατόριο το καταλαβαίνω οτι ειναι ενοχλητικό, αλλά σε άλλα μέρη/δημόσια σημεία όχι.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.
Καλύτερα δύο γκειδες να γλυφοκωλιαζονται , παρά παντρεμένοι με τα μουλικα να ουρλιάζουν πιο δυνατά και από αεροπλάνο, ενώ οι γονείς να μην κάνουν τίποτα να τρώνε με κενό βλέμμα αφού έχουν πεθάνει μέσα τους .
Καλύτερα δύο γκειδες να γλυφοκωλιαζονται , παρά παντρεμένοι με τα μουλικα να ουρλιάζουν πιο δυνατά και από αεροπλάνο, ενώ οι γονείς να μην κάνουν τίποτα να τρώνε με κενό βλέμμα αφού έχουν πεθάνει μέσα τους .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Όχι, έγραψα παραπάνω ότι αυτά είναι υπερβολή.George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:17Δεν ντρεπομαστε να τις παρουσιαζουμε. Το αντιθετο μαλιστα.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:12Ρε φίλε, τί σου φταίει ο πλανήτης άμα η γυναίκα σου και η ερωμένη σου είναι για κουβά στο κεφάλι; Α πάγαινε παρα πέρα. Επειδή εσείς ντρέπεστε να τις παρουσιάζετε στον έξω κόσμο και τις κρύβετε, οι υπόλοιποι θα κλειστούμε στα μοναστήρια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:10
Αν θέλω να κάνω κάτι με την γυναίκα μου ή την ερωμένη μου υπάρχουν σπίτια , ξενοδοχεία ή και ερημικά μερη
Αυτο που δεν κανουμε ειναι να μπαλαμουτιαζομαστε δημοσιως. Και δε μιλαω για ενα απλο κράτημα χεριων η ενα φιλακι.
Δλδ αν παει ενα ετεροφυλο ζευγαρι στην ταβέρνα και αυτη του πιανει το παπαρι ενω αυτος της βαζει δάχτυλο θα το θεωρησεις ωραιο θεαμα την ωρα που τρως με φιλους/οικογένεια?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 160 Απαντήσεις