Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σου συμβαίνει συχνά να πηγαίνεις σε έναν χώρο και να βλέπεις παθιασμένα ζευγάρια να κάνουν διάφορα άλλα όχι σεξ; Εσύ το κάνεις ή είσαι καμιά ξενέρωτη; Θα κάνεις μωράκι με το καλό. Θα ήθελες να βλέπει το παιδί σου το θέαμα την ώρα που έχετε βγει για φαγητό;
Ναι, μου συμβαίνει συχνά να τρώω και να φιλιούνται δεξιά αριστερά. Στα νησιά έχουμε πολλούς ερωτευμένους τουρίστες. Ο ανιψιός μου πχ δεν έχει κανένα πρόβλημα, πιο πολύ τον ενδιαφέρει η πατάτα η τηγανιτή σε αυτήν την ηλικία.
Πού κολλάνε τα νησιά?
Εδώ σου μιλάνε για Ζαφείρη Μελά οι άνθρωποι και εσύ βάζεις στην κουβέντα τον Μότσαρτ.
Τα νησιά (πλην απειροελάχιστων εξαιρέσεων) ανέκαθεν ηταν +1000000 στον κοσμοπολιτισμό σε σύγκριση με την ηπειρωτική γιδογαμαΐικη Ελλάδα. Το μόνο μη γιδογαμαΐικο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας είναι εκει που ετυχε η εν λόγω στραβή, το Ναύπλιο. Αλλά ουδείς άσφαλτος, τι να κάμομε
Μου θυμίζεις το γ@μω την μπαναγια σου που είπε ο τραγουδιστής των μπόνεη εμ γιατί νόμιζε πως ήταν κουλ να πει τις κακές λεξουλες που είχε μάθει στα ελληνικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:36
Αλλά στο δρόμο ή μεσα σε ΜΜΜ, δεν εχει δικαιώμα να ενοχλείται καποιος.
Γιατί;
Μπαίνω στο λεωφορείο για να πάω στην δουλειά μου όχι για να δω τσοντα ..
Και υπάρχουν και κάποια πιτσιρίκια που ενώ ερωτοτροπούν μέσα στο λεωφορείο... παρεξηγουνται κι από πάνω που τα κοιτάς !!
Ουτε αυτά εχουν δικαίωμα να παρεξηγούνται που τα κοιτάς (κανουν ο,τι κανουν δημοσίως και αυτες ειναι οι συνέπειες), ούτε εσυ εχεις το δικαιωμα να παρεξηγηθεις. Δεν σε ενοχλήσανε. Δουλειά σου εσύ (literally).
Τί έκαναν δηλαδή οι δυό; Φιλιόντουσαν και τί άλλο ; Αυτό ρωτάω.
Για το Ναύπλιο; χουφτώνονταν και έτριβε ο ένας το παπαρι του άλλου πανω απο τα ρουχα.
Εμένα μου φαίνεται μούφα όλο αυτό, αλλά γουατέβερ, το παίρνω σα δεδομένο.
Περίπου κι εμένα. Αν οχι μουφα ακριβώς, εστω υπερβολή. Απ'τη μία εχουμε αυτο ομως (τη μαρτυρία ενος σερβιτόρου του μαγαζιου και φιλου του Ερμη) και απο την άλλη ενα αρθρο σε προηγουνες σελιδες που παρουσιαζει την πλευρά των γκέηδων, που υποστηρίζουν οτι ηρθε ο ιδιοκτητης στο τραπεζι τους με φωνες, κοπάναγε/τράνταζε καρέκλες κατω και τους ειπε "ξεκουμπιστείτε γιατι μου κανουν παράπονα οι πελάτες".
Αν δεν βγουν περισσοτερα στοιχεία στο φως, και μαρτυρες, δεν θα μαθουμε ποτέ.
Στο τραμ πάντως, έτυχε να δω ζευγαράκι (γύρω στα 16-17) που η κοπελίτσα καθόταν (πλαγίως) πάνω στα πόδια του νεαρού και φιλιόντουσαν (μόνο, χαμούρεμα δεν έπαιξε) ασταμάτητα (μιλάμε δεν ξεκόλλησαν ούτε για να πάρουν ανάσα) καθ' όλη τη διαδρομή (των 5 στάσεων) που παρέμεινα εγώ στον συρμό.
Πλάκα είχε, τα κοιτούσα και μού έβγαινε ένα χαμόγελο.
Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:05
Στο τραμ πάντως, έτυχε να δω ζευγαράκι (γύρω στα 16-17) που η κοπελίτσα καθόταν (πλαγίως) πάνω στα πόδια του νεαρού και φιλιόντουσαν (μόνο, χαμούρεμα δεν έπαιξε) ασταμάτητα (μιλάμε δεν ξεκόλλησαν ούτε για να πάρουν ανάσα) καθ' όλη τη διαδρομή (των 5 στάσεων) που παρέμεινα εγώ στον συρμό.
Ναι, εγώ ας πούμε βαριά βαριά κάτι τέτοιο φανταζόμουν να παίχτηκε στο μαγαζί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:53
Για το Ναύπλιο; χουφτώνονταν και έτριβε ο ένας το παπαρι του άλλου πανω απο τα ρουχα.
Περίπου κι εμένα. Αν οχι μουφα ακριβώς, εστω υπερβολή. Απ'τη μία εχουμε αυτο ομως (τη μαρτυρία ενος σερβιτόρου του μαγαζιου και φιλου του Ερμη) και απο την άλλη ενα αρθρο σε προηγουνες σελιδες που παρουσιαζει την πλευρά των γκέηδων, που υποστηρίζουν οτι ηρθε ο ιδιοκτητης στο τραπεζι τους με φωνες, κοπάναγε/τράνταζε καρέκλες κατω και τους ειπε "ξεκουμπιστείτε γιατι μου κανουν παράπονα οι πελάτες".
Καλα, ο σερβιτόρος τί θα πει, αν όχι το αφήγημα του μαγαζιού;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:53
Αυτα απο ότι έμαθα έγιναν μετά, όχι πριν. Οτι έγιναν, έγιναν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 19 Ιαν 2023, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:05
Ναι, εγώ ας πούμε βαριά βαριά κάτι τέτοιο φανταζόμουν να παίχτηκε στο μαγαζί.
Απ' ότι λέγεται και γράφεται, έπαιξε και χοντρό χαμούρεμα φόρα-παρτίδα.