enterprise-psi έγραψε: 15 Ιαν 2023, 20:09 Έχω πιει hell , red bull και ένα άλλο , σε διαφορετικές φάσεις όχι καπάκι![]()
Απόγευμα μετά από βόλτα στα βουνά, κατανάλωση κρέατος, και πίνω ενεργειακό για να με τσιτωσει για την επιστροφή.
Δεν δουλεύει κανένα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι εννοείς δεν κάνουν τίποτα;enterprise-psi έγραψε: 15 Ιαν 2023, 20:09 Έχω πιει hell , red bull και ένα άλλο , σε διαφορετικές φάσεις όχι καπάκι![]()
Απόγευμα μετά από βόλτα στα βουνά, κατανάλωση κρέατος, και πίνω ενεργειακό για να με τσιτωσει για την επιστροφή.
Δεν δουλεύει κανένα![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μ’ έπιασε μια νταουνίλα ξαφνικά και μια τρέλλα, χωρίς λόγο (δεν ξέρω βέβαια αν είναι χωρίς λόγο, πάντα υπάρχουν λόγοι, σκέψεις και ανησυχίες), αλλά δεν θα το αφήσω να με πάρει από κάτω. Δεν μου πάει. Ξέρω να με προστατεύω και να με κάνω καλά.
Δεν θα βυθιστείς πάλι Κάσπερ, u got this, όπως όλα, και όπως πάντα 
Αύριο θα πάρω τους δρόμους. Και αν βρέχει, θα κάνω βόλτες με το αμάξι από το πρωί. Ανυπομονούσα να σχολάσω επειδή θα είμαι με άδεια μια βδομάδα, και μετά σκέφτηκα «μια βδομάδα εδώ μέσα; στην τοξικότητα;» αλλά όοοοοχι, θα το απολαύσω. Όπως το απόλαυσα τον Οκτώβρη που έπαιρνα τους δρόμους και τις καφετέριες και δεν ήθελα να πάω πίσω δουλειά. Η γυμναστική, η κίνηση, τα τοπία, η φωτογραφία, Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ και η παρέα δεν θα με αφήσουν να βυθιστώ. Πρέπει να βάλω φρένο στις περίεργες σκέψεις που με πιάνουν για όλα, ακόμα και για προφανή πράγματα, γιατί ως γνωστόν, το μυαλό μπορεί να τα καταστρέψει όλα… Ευτυχώς όμως, μπορεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και να τα σώσει…
Αύριο θα πάρω τους δρόμους. Και αν βρέχει, θα κάνω βόλτες με το αμάξι από το πρωί. Ανυπομονούσα να σχολάσω επειδή θα είμαι με άδεια μια βδομάδα, και μετά σκέφτηκα «μια βδομάδα εδώ μέσα; στην τοξικότητα;» αλλά όοοοοχι, θα το απολαύσω. Όπως το απόλαυσα τον Οκτώβρη που έπαιρνα τους δρόμους και τις καφετέριες και δεν ήθελα να πάω πίσω δουλειά. Η γυμναστική, η κίνηση, τα τοπία, η φωτογραφία, Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ και η παρέα δεν θα με αφήσουν να βυθιστώ. Πρέπει να βάλω φρένο στις περίεργες σκέψεις που με πιάνουν για όλα, ακόμα και για προφανή πράγματα, γιατί ως γνωστόν, το μυαλό μπορεί να τα καταστρέψει όλα… Ευτυχώς όμως, μπορεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και να τα σώσει…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
τα πραματα ειναι απλαCasp έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:32 Μ’ έπιασε μια νταουνίλα ξαφνικά και μια τρέλλα, χωρίς λόγο (δεν ξέρω βέβαια αν είναι χωρίς λόγο, πάντα υπάρχουν λόγοι, σκέψεις και ανησυχίες), αλλά δεν θα το αφήσω να με πάρει από κάτω. Δεν μου πάει. Ξέρω να με προστατεύω και να με κάνω καλά.Δεν θα βυθιστείς πάλι Κάσπερ, u got this, όπως όλα, και όπως πάντα
συναντας συνεχεια τον λατρεια κ τον κοιταζεις με τις ωρες - ολα θα στρωσουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
You got thisCasp έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:32 Μ’ έπιασε μια νταουνίλα ξαφνικά και μια τρέλλα, χωρίς λόγο (δεν ξέρω βέβαια αν είναι χωρίς λόγο, πάντα υπάρχουν λόγοι, σκέψεις και ανησυχίες), αλλά δεν θα το αφήσω να με πάρει από κάτω. Δεν μου πάει. Ξέρω να με προστατεύω και να με κάνω καλά.Δεν θα βυθιστείς πάλι Κάσπερ, u got this, όπως όλα, και όπως πάντα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι, με έπιασαν και περίεργες σκέψεις για την λατρεία μου. Ενώ είναι προφανές πόσο με θέλει και ότι είναι ερωτευμένος, εγώ σκέφτομαι πως θα ξενερώσει, ότι θα με βαρεθεί κτλ. Ότι δεν μου πάει να είμαι σε σχέση, ότι ο έρωτας είναι ΚΑΙ τοξικός και εθιστικός, και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλά έχω μάθει να μου βάζω φρένο τελικά και να μην με καταστρέφω. Αυτή η φάση κρατάει λίγο, δεν με αφήνω πια να πέφτω, ούτε φαίνεται στους άλλους, ούτε το εξωτερικεύω.Αγις έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:40τα πραματα ειναι απλαCasp έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:32 Μ’ έπιασε μια νταουνίλα ξαφνικά και μια τρέλλα, χωρίς λόγο (δεν ξέρω βέβαια αν είναι χωρίς λόγο, πάντα υπάρχουν λόγοι, σκέψεις και ανησυχίες), αλλά δεν θα το αφήσω να με πάρει από κάτω. Δεν μου πάει. Ξέρω να με προστατεύω και να με κάνω καλά.Δεν θα βυθιστείς πάλι Κάσπερ, u got this, όπως όλα, και όπως πάντα
Yeap, και με θαυμάζω γι’ αυτό
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
δεν εχεις αδικο για τις ανησυχιες σουCasp έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:47Όχι, με έπιασαν και περίεργες σκέψεις για την λατρεία μου. Ενώ είναι προφανές πόσο με θέλει και ότι είναι ερωτευμένος, εγώ σκέφτομαι πως θα ξενερώσει, ότι θα με βαρεθεί κτλ. Ότι δεν μου πάει να είμαι σε σχέση, ότι ο έρωτας είναι ΚΑΙ τοξικός και εθιστικός, και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλά έχω μάθει να μου βάζω φρένο τελικά και να μην με καταστρέφω. Αυτή η φάση κρατάει λίγο, δεν με αφήνω πια να πέφτω, ούτε φαίνεται στους άλλους, ούτε το εξωτερικεύω.Αγις έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:40τα πραματα ειναι απλαCasp έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:32 Μ’ έπιασε μια νταουνίλα ξαφνικά και μια τρέλλα, χωρίς λόγο (δεν ξέρω βέβαια αν είναι χωρίς λόγο, πάντα υπάρχουν λόγοι, σκέψεις και ανησυχίες), αλλά δεν θα το αφήσω να με πάρει από κάτω. Δεν μου πάει. Ξέρω να με προστατεύω και να με κάνω καλά.Δεν θα βυθιστείς πάλι Κάσπερ, u got this, όπως όλα, και όπως πάντα
Yeap, και με θαυμάζω γι’ αυτό![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το ξέρω, αλλά δεν θα χωρίσω κάποιον που θέλω, κι’ ας μην μου πάει η σχέση.Αγις έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:48δεν εχεις αδικο για τις ανησυχιες σουCasp έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:47Όχι, με έπιασαν και περίεργες σκέψεις για την λατρεία μου. Ενώ είναι προφανές πόσο με θέλει και ότι είναι ερωτευμένος, εγώ σκέφτομαι πως θα ξενερώσει, ότι θα με βαρεθεί κτλ. Ότι δεν μου πάει να είμαι σε σχέση, ότι ο έρωτας είναι ΚΑΙ τοξικός και εθιστικός, και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλά έχω μάθει να μου βάζω φρένο τελικά και να μην με καταστρέφω. Αυτή η φάση κρατάει λίγο, δεν με αφήνω πια να πέφτω, ούτε φαίνεται στους άλλους, ούτε το εξωτερικεύω.Αγις έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:40
τα πραματα ειναι απλα
![]()
Ας με χωρίσει αυτός αν θέλει
Casp έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:53Το ξέρω, αλλά δεν θα χωρίσω κάποιον που θέλω, κι’ ας μην μου πάει η σχέση.Αγις έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:48δεν εχεις αδικο για τις ανησυχιες σουCasp έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:47
Όχι, με έπιασαν και περίεργες σκέψεις για την λατρεία μου. Ενώ είναι προφανές πόσο με θέλει και ότι είναι ερωτευμένος, εγώ σκέφτομαι πως θα ξενερώσει, ότι θα με βαρεθεί κτλ. Ότι δεν μου πάει να είμαι σε σχέση, ότι ο έρωτας είναι ΚΑΙ τοξικός και εθιστικός, και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλά έχω μάθει να μου βάζω φρένο τελικά και να μην με καταστρέφω. Αυτή η φάση κρατάει λίγο, δεν με αφήνω πια να πέφτω, ούτε φαίνεται στους άλλους, ούτε το εξωτερικεύω.
![]()
![]()
Ας με χωρίσει αυτός αν θέλει![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βρέχει πάλι σήμερα, είναι μουντός ο καιρός και σηκώθηκα από το κρεβάτι στις 2:30 το μεσημέρι… δεν είχα κουράγιο, μου βγήκε όλη η κούραση και η θλίψη. (Ήθελα να πάω βόλτα να ξεσκάσω και μετά να πάω για τρέξιμο, αλλά δεν είχα δύναμη). Για μένα, για την οικογένειά μου, ανασφάλεια, κατάθλιψη, τα πάντα. Και σε μια φάση μου έστειλε και με ρώτησε πώς είμαι. Δεν μπορώ να του λέω ψέματα. Του είπα απλά πως δεν είμαι σε καλό mood αλλά θα συνέλθω. «Θύμωσε», δεν απάντησα. Μου ξαναστέλνει να με ρωτήσει τι κάνω απόψε. Του είπα απλά «τίποτα». Με ρωτάει αν μπορεί να με αγκαλιάσει και του λέω «είσαι σίγουρος; δεν σου πρότεινα εγώ να βρεθούμε επειδή δεν είμαι στα καλύτερά μου και δεν θέλω να σε επηρεάσω» και απαντάει πως θέλει να βρεθούμε και να του πω και αυτά που ήθελα παλιά και δεν βρήκα ποτέ το θάρρος, και ότι με λατρεύει. Και του λέω πως αν του τα πω θα θέλει να με χωρίσει επιτόπου και ότι δεν ξέρω αν μου βγει και απαντάει γιατί το πιστεύω αυτό και πως είναι καλύτερα να του μιλήσω παρά να νιώθει πως δεν υπάρχει ή δεν έχει καμιά αξία στη ζωή μου. Και ότι νιώθει useless αν δεν μπορεί να βοηθήσει. Κι’ απαντάω απλά πως δεν είμαι νορμάλ, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου και δεν ξέρω αν μου βγει να του μιλήσω, και ότι δεν είναι ότι δεν έχει αξία στη ζωή μου, απλά όταν δεν είμαι καλά το περνάω μόνη μου και θέλω να επηρεάζω μόνο θετικά τους άλλους. Και μου είπε κατά τις 8 να βρεθούμε και να πάμε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα για να μιλήσουμε γιατί δεν του αρέσει να πράττουμε ο καθένας μόνος του και ότι είμαστε 1. 
Και δεν μπορώ πραγματικά να νιώθω ότι όντως επηρεάζω κάποιον αρνητικά. Όλοι οι άνθρωποι γύρω μου (εκτός τοξικής οικογένειας) μου λένε ότι έχω πλάκα, τους κάνω να γελάνε, να περνάνε καλά, ότι έχω θετική και καλή αύρα, και γενικά ακόμη κι’ αν δεν είμαι καλά, μπορεί να δείχνω το ακριβώς αντίθετο και να παρηγορώ και τους ανθρώπους ακόμη και στα μαύρα μου τα χάλια. Και δεν νιώθω καθόλου άνετα τώρα μ’ αυτό που συμβαίνει και πρέπει να με βοηθήσω και να συνέλθω. Όσο καιρό είμαστε μαζί και όσο καιρό τον γνωρίζω, είναι η 3η φορά μόνο που είμαι έτσι. Η πρώτη ήταν την μέρα που τα φτιάξαμε μάλιστα που του είχα στείλει κιόλας ότι τον πεθύμησα και ευτυχώς που θα βρεθούμε (ήμουν όντως σκατά γιατί η μάνα μου σχεδόν έκλαιγε για κάτι που έγινε με τον αδερφό μου) και δεν το περίμενε και πήρε και εντελώς το πράσινο φως από εμένα γιατί με το που κάτσαμε μόνοι μας στον φάρο, του είπα να μείνουμε αγκαλιά για κάνα 5λεπτο. Και η 2η φορά ήταν όταν είμασταν μαζί λίγο λιγότερο από μήνα που με έπιασε τρέλα πάλι για τα οικογενειακά μου και έγραφα κι’ εδώ και κατάλαβα μετά πως θα ήταν μαλακία να μιλήσω. Κατά τα άλλα ήμουν (και είμαι) πάντα ο θετικός άνθρωπος που όταν γίνει κάτι στη δουλειά του ή κάτι προσωπικό, θα τον παρηγορήσω εγώ, και πάντα περνάμε καλά και γελάμε. Δεν μ’ αρέσει να είμαι έτσι όπως τώρα. Αλλά ξέρω πως θα το ξεπεράσω σύντομα επειδή έχω θέληση και πείσμα και με σιχαίνομαι να το περνάω αυτό.
(Τουλάχιστον μαγείρεψα curry και θα το απολαύσω
και τουλάχιστον αύριο το πρωί κανόνισα τρέξιμο με τον συνάδελφο και μετά θα πάω κομμωτήριο για ανταύγειες. Θα είναι ένα καλό boost διάθεσης).
Και δεν μπορώ πραγματικά να νιώθω ότι όντως επηρεάζω κάποιον αρνητικά. Όλοι οι άνθρωποι γύρω μου (εκτός τοξικής οικογένειας) μου λένε ότι έχω πλάκα, τους κάνω να γελάνε, να περνάνε καλά, ότι έχω θετική και καλή αύρα, και γενικά ακόμη κι’ αν δεν είμαι καλά, μπορεί να δείχνω το ακριβώς αντίθετο και να παρηγορώ και τους ανθρώπους ακόμη και στα μαύρα μου τα χάλια. Και δεν νιώθω καθόλου άνετα τώρα μ’ αυτό που συμβαίνει και πρέπει να με βοηθήσω και να συνέλθω. Όσο καιρό είμαστε μαζί και όσο καιρό τον γνωρίζω, είναι η 3η φορά μόνο που είμαι έτσι. Η πρώτη ήταν την μέρα που τα φτιάξαμε μάλιστα που του είχα στείλει κιόλας ότι τον πεθύμησα και ευτυχώς που θα βρεθούμε (ήμουν όντως σκατά γιατί η μάνα μου σχεδόν έκλαιγε για κάτι που έγινε με τον αδερφό μου) και δεν το περίμενε και πήρε και εντελώς το πράσινο φως από εμένα γιατί με το που κάτσαμε μόνοι μας στον φάρο, του είπα να μείνουμε αγκαλιά για κάνα 5λεπτο. Και η 2η φορά ήταν όταν είμασταν μαζί λίγο λιγότερο από μήνα που με έπιασε τρέλα πάλι για τα οικογενειακά μου και έγραφα κι’ εδώ και κατάλαβα μετά πως θα ήταν μαλακία να μιλήσω. Κατά τα άλλα ήμουν (και είμαι) πάντα ο θετικός άνθρωπος που όταν γίνει κάτι στη δουλειά του ή κάτι προσωπικό, θα τον παρηγορήσω εγώ, και πάντα περνάμε καλά και γελάμε. Δεν μ’ αρέσει να είμαι έτσι όπως τώρα. Αλλά ξέρω πως θα το ξεπεράσω σύντομα επειδή έχω θέληση και πείσμα και με σιχαίνομαι να το περνάω αυτό.
(Τουλάχιστον μαγείρεψα curry και θα το απολαύσω
σημασια εχει πως εισαι ξεκαθαρη - αυτο στο αναγνωριζωCasp έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:46 Βρέχει πάλι σήμερα, είναι μουντός ο καιρός και σηκώθηκα από το κρεβάτι στις 2:30 το μεσημέρι… δεν είχα κουράγιο, μου βγήκε όλη η κούραση και η θλίψη. (Ήθελα να πάω βόλτα να ξεσκάσω και μετά να πάω για τρέξιμο, αλλά δεν είχα δύναμη). Για μένα, για την οικογένειά μου, ανασφάλεια, κατάθλιψη, τα πάντα. Και σε μια φάση μου έστειλε και με ρώτησε πώς είμαι. Δεν μπορώ να του λέω ψέματα. Του είπα απλά πως δεν είμαι σε καλό mood αλλά θα συνέλθω. «Θύμωσε», δεν απάντησα. Μου ξαναστέλνει να με ρωτήσει τι κάνω απόψε. Του είπα απλά «τίποτα». Με ρωτάει αν μπορεί να με αγκαλιάσει και του λέω «είσαι σίγουρος; δεν σου πρότεινα εγώ να βρεθούμε επειδή δεν είμαι στα καλύτερά μου και δεν θέλω να σε επηρεάσω» και απαντάει πως θέλει να βρεθούμε και να του πω και αυτά που ήθελα παλιά και δεν βρήκα ποτέ το θάρρος, και ότι με λατρεύει. Και του λέω πως αν του τα πω θα θέλει να με χωρίσει επιτόπου και ότι δεν ξέρω αν μου βγει και απαντάει γιατί το πιστεύω αυτό και πως είναι καλύτερα να του μιλήσω παρά να νιώθει πως δεν υπάρχει ή δεν έχει καμιά αξία στη ζωή μου. Και ότι νιώθει useless αν δεν μπορεί να βοηθήσει. Κι’ απαντάω απλά πως δεν είμαι νορμάλ, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου και δεν ξέρω αν μου βγει να του μιλήσω, και ότι δεν είναι ότι δεν έχει αξία στη ζωή μου, απλά όταν δεν είμαι καλά το περνάω μόνη μου και θέλω να επηρεάζω μόνο θετικά τους άλλους. Και μου είπε κατά τις 8 να βρεθούμε και να πάμε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα για να μιλήσουμε γιατί δεν του αρέσει να πράττουμε ο καθένας μόνος του και ότι είμαστε 1.
Και δεν μπορώ πραγματικά να νιώθω ότι όντως επηρεάζω κάποιον αρνητικά. Όλοι οι άνθρωποι γύρω μου (εκτός τοξικής οικογένειας) μου λένε ότι έχω πλάκα, τους κάνω να γελάνε, να περνάνε καλά, ότι έχω θετική και καλή αύρα, και γενικά ακόμη κι’ αν δεν είμαι καλά, μπορεί να δείχνω το ακριβώς αντίθετο και να παρηγορώ και τους ανθρώπους ακόμη και στα μαύρα μου τα χάλια. Και δεν νιώθω καθόλου άνετα τώρα μ’ αυτό που συμβαίνει και πρέπει να με βοηθήσω και να συνέλθω. Όσο καιρό είμαστε μαζί και όσο καιρό τον γνωρίζω, είναι η 3η φορά μόνο που είμαι έτσι. Η πρώτη ήταν την μέρα που τα φτιάξαμε μάλιστα που του είχα στείλει κιόλας ότι τον πεθύμησα και ευτυχώς που θα βρεθούμε (ήμουν όντως σκατά γιατί η μάνα μου σχεδόν έκλαιγε για κάτι που έγινε με τον αδερφό μου) και δεν το περίμενε και πήρε και εντελώς το πράσινο φως από εμένα. Και η 2η φορά ήταν όταν είμασταν μαζί λίγο λιγότερο από μήνα που με έπιασε τρέλα πάλι για τα οικογενειακά μου και έγραφα κι’ εδώ και κατάλαβα μετά πως θα ήταν μαλακία να μιλήσω. Κατά τα άλλα ήμουν (και είμαι) πάντα ο θετικός άνθρωπος που όταν γίνει κάτι στη δουλειά του ή κάτι προσωπικό, θα τον παρηγορήσω εγώ, και πάντα περνάμε καλά και γελάμε. Δεν μ’ αρέσει να είμαι έτσι όπως τώρα. Αλλά ξέρω πως θα το ξεπεράσω σύντομα επειδή έχω θέληση και πείσμα και με σιχαίνομαι να το περνάω αυτό.
(Τουλάχιστον μαγείρεψα curry και θα το απολαύσω![]()
και τουλάχιστον αύριο το πρωί κανόνισα τρέξιμο με τον συνάδελφο και μετά θα πάω κομμωτήριο για ανταύγειες. Θα είναι ένα καλό boost διάθεσης).
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πάντα είμαι ξεκάθαρη. Αλλιώς δεν θα ήμουν εγώ, θα ήμουν/ένιωθα ψεύτικη και δεν θα το άντεχα. Δεν ένιωθα ψεύτικη τόσο καιρό, ο εαυτός μου ήμουν, ο καλός μου εαυτός, γιατί πάντοτε υπερισχύει. Αλλά δεν γίνεται να είναι μαζί μου, και να θέλει να είναι, αν δεν ξέρει πώς είμαι και στις μαύρες μου. Ή τους λόγους που είμαι έτσι. Δεν μπορώ και ούτε θέλω να κρύβομαι. Του είπα πως θα προσπαθήσω να του μιλήσω για να ξέρει ποιά είμαι ΓΕΝΙΚΑ και αν θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί μου. Έτσι κι’ αλλιώς όπως είμαι τώρα, το πιο σωστό αυτό είναι. Και δεν πρέπει να κάνω πίσω γιατί και εκείνος μου είχε μιλήσει για την οικογένεια και τα ψυχολογικά του και τον ένιωσα φουλ (ίσως γι’ αυτό «κολλήσαμε» τόσο μεταξύ μας μάλιστα). Και ξέρω πως καταβάθος θα με καταλάβει και εκείνος. Αλλά ακόμη κι’ αν δεν, τουλάχιστον δεν θα χάνει τον χρόνο του μαζί μου.
Ψιλοχάλια. Έχω ένα κρύωμα που με ταλαιπωρεί κάτι μέρες. Εν τω μεταξύ όταν φυσάω τη μύτη μου, βγάζω αίμα. Πάει, θα πεθάνω, νέα κι όμορφη. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Λοιπόν υπάρχει ένα γαματο για την μύτη. Vicks αλλά σε σπρέι για την μύτη.Πασιφάη έγραψε: 16 Ιαν 2023, 22:57 Ψιλοχάλια. Έχω ένα κρύωμα που με ταλαιπωρεί κάτι μέρες. Εν τω μεταξύ όταν φυσάω τη μύτη μου, βγάζω αίμα. Πάει, θα πεθάνω, νέα κι όμορφη.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...