!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Ήπια ένα ενεργειακό με καφεΐνη κτλ και μου γμσε το στομάχι συν ότι σε κάποια φάση αισθάνθηκα ότι έτρεμαν τα χείλη μου. Βέβαια μπορεί να ήταν και από το κρύο γιατί μας χάλασε το aircondition. Δεν ξαναπινω ποτέ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
παρα πολυ ενδιαφερονNaida έγραψε: 13 Ιαν 2023, 20:14 Ήπια ένα ενεργειακό με καφεΐνη κτλ και μου γμσε το στομάχι συν ότι σε κάποια φάση αισθάνθηκα ότι έτρεμαν τα χείλη μου. Βέβαια μπορεί να ήταν και από το κρύο γιατί μας χάλασε το aircondition. Δεν ξαναπινω ποτέ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι ήταν. Σου συνιστώ να μην πίνεις κι εσύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό που σας περιγράφω τόσες μέρες ότι νιώθω! Το βρήκα και σε τραγούδιιι!
Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you (even when I dream)
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, babe
And I don't want to miss a thing
Και στις 2:45 πρέπει να είμαι δουλειά, οεοοοοο! Και χθες κοιμήθηκα 4ωρο. Και θα πάω για brunch με το που σχολάσω, και το βράδυ θα δω την λατρεία. Και θα είμαι πεθαμένη, αλλά ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ (αλλά πάλι θα βρίσκω την ενέργεια σαν να πήρα κοκαϊνη), και ξανά οεο
Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you (even when I dream)
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, babe
And I don't want to miss a thing
Και στις 2:45 πρέπει να είμαι δουλειά, οεοοοοο! Και χθες κοιμήθηκα 4ωρο. Και θα πάω για brunch με το που σχολάσω, και το βράδυ θα δω την λατρεία. Και θα είμαι πεθαμένη, αλλά ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ (αλλά πάλι θα βρίσκω την ενέργεια σαν να πήρα κοκαϊνη), και ξανά οεο
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Δικέ μου δεν θέλω να γίνω αδιάκριτος ή χυδαίος, αλλά εσύ γ... Κάνα Μ....????
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Τύπε πού πήγες τον volk, τελείωσε σαν side projectΑρχέλαος έγραψε: 13 Ιαν 2023, 21:38Η όρεξη τότε θα ενισχυθεί.vagabondo έγραψε: 13 Ιαν 2023, 21:27 Τι γελάτε; Μπορεί να νομίζει ότι δεν τον ικανοποιεί πια η γυναίκα ή να την βαρέθηκε και γι αυτό να ελπίζει.
Δεν λειτουργεί αυτό ορθολογικά.
Αν ένα τρίτο πρόσωπο βλέπει τον δεσμευμένο να είναι στα μέλια με την σύντροφο του, το θεωρεί ακόμα πιο ελκυστικό, δίνει αξία στον άνδρα στα μάτια της κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος filitsa την 14 Ιαν 2023, 06:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χάθηκες πάλι. Ελπίζω να είναι για καλο
σκέφτηκα να ρωτήσω πως λειτουργεί αυτό αλλά άσε μη φάμε κανά πούτσο πρωί πρωί
η γυναικα μου παραλιγο να πεθανει απο δαυτα.Naida έγραψε: 13 Ιαν 2023, 20:14 Ήπια ένα ενεργειακό με καφεΐνη κτλ και μου γμσε το στομάχι συν ότι σε κάποια φάση αισθάνθηκα ότι έτρεμαν τα χείλη μου. Βέβαια μπορεί να ήταν και από το κρύο γιατί μας χάλασε το aircondition. Δεν ξαναπινω ποτέ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι ρε συ. Μέχρι και ταχυπαλμία με έπιασε σε κάποια φάση έντονη αλλά για λίγο. Μακριά, μακριά.Ασέβαστος έγραψε: 14 Ιαν 2023, 09:08η γυναικα μου παραλιγο να πεθανει απο δαυτα.Naida έγραψε: 13 Ιαν 2023, 20:14 Ήπια ένα ενεργειακό με καφεΐνη κτλ και μου γμσε το στομάχι συν ότι σε κάποια φάση αισθάνθηκα ότι έτρεμαν τα χείλη μου. Βέβαια μπορεί να ήταν και από το κρύο γιατί μας χάλασε το aircondition. Δεν ξαναπινω ποτέ.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έχω πιει hell , red bull και ένα άλλο , σε διαφορετικές φάσεις όχι καπάκι
Απόγευμα μετά από βόλτα στα βουνά, κατανάλωση κρέατος, και πίνω ενεργειακό για να με τσιτωσει για την επιστροφή.
Δεν δουλεύει κανένα
Απόγευμα μετά από βόλτα στα βουνά, κατανάλωση κρέατος, και πίνω ενεργειακό για να με τσιτωσει για την επιστροφή.
Δεν δουλεύει κανένα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εγώ hell έπινα για τα διαβάσματα στη σχολή και μπορώ να πω ότι με βοηθούσε.enterprise-psi έγραψε: 15 Ιαν 2023, 20:09 Έχω πιει hell , red bull και ένα άλλο , σε διαφορετικές φάσεις όχι καπάκι![]()
Δεν δουλεύει κανένα![]()
Επίσης, λίγες φορές βέβαια, βότκα-ρεντ μπουλ. Κόλαση ο συνδυασμός (μπορεί να σε στείλει κυριολεκτικά στην κόλαση
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World