Ο Κουτσούμπας επιλέγεται από το λαό κάθε 4 χρόνια.Αγις έγραψε: 16 Ιαν 2023, 15:57κ να αναρτουμε τα ενσημα του Κουτσουμπα ετσι για τη συγκρισηstavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:27Είναι σοβαρό το ζήτημα. Πέθανε ο πιο πλούσιος και δημοσιοσχετίστας (λομπίστας) ισόβιος άεργος που έχει βγάλει ο τόπος μας.vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:24
Σου λενε τον αγαπουσε, τους λες "μα γιατί του εριξαν πούλο με 70% σε δημοψήφισμα?", ναι αλλά τον αγαπούσε εξακολουθούν να σου λένε.
Νισάφι, χαρά στην υπομονη σας οσων καθεστε και απαντάτε σοβαρά, απο την αρχη του νηματος μεχρι τωρα.
Κανονικά θα έπρεπε να τον τιμούμε ως το όραμα της ανεργίας, το ιδανικό της απραξίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Εάν αυτό σκέφτηκε (ή του πρότειναν οι σύμβουλοί του) τότε πρέπει να τους βάλει σε μια σακούλα και να τους πετάξει στη θάλασσαCecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:32Εγώ το πιστεύω 50-50 με τους ψηφους του κέντρου. Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:30Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι δεν έκανε την αρμόζουσα κηδεία για να μην γίνουν ...επεισόδια;GoBzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:28
Ρε πάτε καλά μερικοί; Σας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας χουντικοί και βασιλικοί; Είναι δυνατόν το κράτος, η κυβέρνηση και ο ΠΘ να έχει την λογική (δεν) θα κάνω το Χ για να μην παρεξηγηθούν οι αριστεροί/δεξιοί και κάνουν επεισόδια;
Εάν το ισχυριστεί αυτό είναι κωμική δικαιολογία
Μία οι επιλογές του για την ΕΥΠ, μια οι συμβουλές του επιτελείου για τη διαχείριση των υποκλοπών, και τώρα η απόφαση για την κηδεία του τέως, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν πολυστρίβουν οι επιτελείς του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Καθόλου.vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:24Και οι ζαίοι ξανά απάνω!ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:47 Σε κάθε περίπτωση, ειλικρινά το ευχαριστήθηκα σήμερα.
Πήγε καλύτερα απ' ό,τι περίμενα σε όλα τα επίπεδα.
Θα έρθει και το καπάκι με το ειδυλλιακό Τατόι και το κάθε τι θα μπει οριστικά στη θέση του.
Ο Κωνσταντίνος στον τάφο και η κυβέρνηση στον τάκο.
Αυτό θελετε πχια?![]()
Να τους ξαναδείτε κυβέρνηση? Δεμπονάει η πσυχούλα σας?![]()
Αν είναι να ψηφίσω Μητσοτάκη για να μου μοστράρει το Βίβιαν πρότζεκτ από την πόρτα και τους ζαίους από τη μπαλκονόπορτα, θα με πονέσει περισσότερο η ψυχούλα μου.
Στην τελική, δεν πρόκειται να πάθω κάτι.
Ζαίους γουστάρει ως βάση; Αυτούς θα έχει.
Δημοκρατία έχουμε στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Κοίτα, δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε συνέχεια στους άλλους, πρέπει να παίρνει και καμιά απόφαση μόνος του. Στην τελική ο Τέως ήταν με την μαγκούρα υποβασταζόμενος στην κηδεία του Κ. Μητσοτάκη. Μόνο και γι'αυτό έπρεπε να πάρει τον κώλο του και να πάει.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:36Εάν αυτό σκέφτηκε (ή του πρότειναν οι σύμβουλοί του) τότε πρέπει να τους βάλει σε μια σακούλα και να τους πετάξει στη θάλασσαCecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:32Εγώ το πιστεύω 50-50 με τους ψηφους του κέντρου. Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:30
Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι δεν έκανε την αρμόζουσα κηδεία για να μην γίνουν ...επεισόδια;
Μία οι επιλογές του για την ΕΥΠ, μια οι συμβουλές του επιτελείου για τη διαχείριση των υποκλοπών, και τώρα η απόφαση για την κηδεία του τέως, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν πολυστρίβουν οι επιτελείς του
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Φυσικά και οχι, αλλά αυτό ειπε ο nowhere. Πλέον ο καθένας ερμηνεύει τον ορισμό της δημοκρατίας αυθαίρετα.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:30Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι δεν έκανε την αρμόζουσα κηδεία για να μην γίνουν ...επεισόδια;GoBzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:28Ρε πάτε καλά μερικοί; Σας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας χουντικοί και βασιλικοί; Είναι δυνατόν το κράτος, η κυβέρνηση και ο ΠΘ να έχει την λογική (δεν) θα κάνω το Χ για να μην παρεξηγηθούν οι αριστεροί/δεξιοί και κάνουν επεισόδια;nowhere έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:22
μάλιστα.δλδ πιστεύεις πως δεν θα αντιδρούσε κανείς,δεν θα γινόντουσαν συγκεντρώσεις,δεν θα γινόντουσαν επεισόδια.σε αυτό το σύμπαν όλα αυτά
- Eθνικοκοινωνιστης
βρωμοκοπησε μπουμεριλα?Bipsco έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:10Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:30 θα δωσει μπολικο υλικο για το καραμπαμπικης για το δουλεμα των τυροπιταδων το νηματακι
συνεχιστε![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν είπα εγώ πως έπρεπε να ταφεί σαν αρχηγός κράτους,σαν Ολυμπιονίκης όμως θα μπορούσε,άνετα.nowhere έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:14μου έχει τύχει.θα απαντήσεις αυτό που ρώτησα?exiledd έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:07 Φίλε πραγματικά εύχομαι να μην έρθεις στη θέση μου,στης Στέλλας,στου Τζώρτζη και σε άλλους που ξαναλέω σε ανθρώπινο επίπεδο είδαμε τον θρήνο ενός ανθρώπου,όχι ενός γαλαζοαίματου,που κηδεύει γονιό,όσο χρονών και να απεβίωσε αυτός.
Εμένα μου θυμισε τα δικά μου με τη μάνα μου,και οταν μοιραία έρθει η ώρα,τον πατέρα μου,λόγω ηλικίας.
Μαλάκα δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να ψελίσω,όχι λόγο,δυο,τρεις απλές λέξεις...
Είναι ηλίου φαηνότερο πως δεν σου έχει,τύχει,αν και δε σε ξέρω,και έτσι εύχομαι από καρδιάς!
Να τους χαρείς τους γονιούς σου πλήρεις ημερών και να σε χαίρονται κι αυτοί,
Με τα παιδιά σου/εγγόνια τους.
Από καρδιάς στο εύχομαι,φίλε.
![]()
Και τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι θα γινόταν,τι;
Κάτι παραπάνω άπο ότι έγινε σήμερα;
Π@ύτσα τους οι Ρουβίκωνες και οι αναρχομπάχαλοι,ούτε αφίσα δε χαραμίσανε,ούτε flyer...
Κάτι όμως,κατά τα άλλα "φιλελεύθεροι αστοί",λαλίστατοι,άσχετο...
- Sid Vicious
Αυτο ακριβως, δεν υπηρχε περιπτωση να γινει τιποτα. Θα ηταν μαζεμενοι δηλαδη οι αρχοντες/συμβολα Η.Β., Ολλανδιας, Βελγιου, Ισπανιας, Δανιας, Σουηδιας, Νορβηγιας κτλ και θα υπηρχε η περιπτωση να αφεθει να γινει το παραμικρο; Αποκλειεται.stella έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:33Χάριν αστεϊσμού το ανέφερα, εννοείται. Στα σοβαρά πάνντως, και με τιμές έτσι όπως πολλοί υποστηρίζουν ότι έπρεπε να ταφεί, πιθανότατα δεν θα κουνιόταν φύλλο. Πέρα από την ΕΛΑΣ, όλοι αυτοί που προστατεύουν τους διεθνείς βασιλείς και βασιλικούληδες, εν ενεργεία και έκπτωτους και και και, δεν θα επέτρεπαν ΤΙΠΟΤΑ. Ειδικά τα μπαχαλάκια που τα κάνουν τριμπούρδελο μόνο εκεί που τους παίρνει και τους αφήνουν να προχωράνε την ατζέντα τους.nowhere έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:26πιθανόν ισχύει αυτό αλλά η ζωή δεν είναι όπως οι ταινίες με τον καλό τον κακό και τον αστείο χαρακτήραstella έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:22 Αρχικά, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως Ό,ΤΙ κάνει ο "Κούλης" είναι μαλακία.
Όπως για παράδειγμα να γελάει μέσα στην Μητρόπολη κατά τη διάρκεια κηδείας.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
να ξαναρωτήσω αλλιώς.ξεχάστε τα επεισόδια.τι θα γράφατε τώρα όσοι αριστεροί-αριστερίζοντες-αντιβασιλικοί δακρύσατε με τα ορφανά αν η κηδεία γινόταν με όλες τις τιμές.μπέσα όμως
Μπέσα;nowhere έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:51 να ξαναρωτήσω αλλιώς.ξεχάστε τα επεισόδια.τι θα γράφατε τώρα όσοι αριστεροί-αριστερίζοντες-αντιβασιλικοί δακρύσατε με τα ορφανά αν η κηδεία γινόταν με όλες τις τιμές.μπέσα όμως
Καλό ταξίδι στον άνθρωπο,συλληπητήρια στους οικοίους του,και κογιονάρισμα στους εδώ βασιλόφρωνες,και στα σοσιαλ,γιατί η άληθεια είναι ότι θα μας είχαν ζαλίσει τον τσιόκο με τα:"Πήζεις;Πονάς,πατοζαίε/πατοαριστεράντζα;",:"Έτσι γαμάει η Δεξια",κλπ.Δηλαδή δεν θα είχαν λόγω για παράπονα στην ΝΔ,και στον Κυριάκο για αυτό το ζήτημα,τουλάχιστον...
Πάλι όμως αν εγώ τουλάχιστον έβλεπα τον ίδιο επικήδειο,τα συναισθήματά μου θα'ταν τα ίδια...
Ο ορισμός της ανιστόρητης μπουμερίλας!!!!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:48βρωμοκοπησε μπουμεριλα?Bipsco έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:10Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:30 θα δωσει μπολικο υλικο για το καραμπαμπικης για το δουλεμα των τυροπιταδων το νηματακι
συνεχιστε![]()
![]()
![]()
ΑΚΡΙΒΩΣexiledd έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:58Μπέσα;nowhere έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:51 να ξαναρωτήσω αλλιώς.ξεχάστε τα επεισόδια.τι θα γράφατε τώρα όσοι αριστεροί-αριστερίζοντες-αντιβασιλικοί δακρύσατε με τα ορφανά αν η κηδεία γινόταν με όλες τις τιμές.μπέσα όμως
Καλό ταξίδι στον άνθρωπο,συλληπητήρια στους οικοίους του,και κογιονάρισμα στους εδώ βασιλόφρωνες,και στα σοσιαλ,γιατί η άληθεια είναι ότι θα μας είχαν ζαλίσει τον τσιόκο με τα:"Πήζεις;Πονάς,πατοζαίε/πατοαριστεράντζα;",:"Έτσι γαμάει η Δεξια",κλπ.Δηλαδή δεν θα είχαν λόγω για παράπονα στην ΝΔ,και στον Κυριάκο για αυτό το ζήτημα,τουλάχιστον...
Πάλι όμως αν εγώ τουλάχιστον έβλεπα τον ίδιο επικήδειο,τα συναισθήματά μου θα'ταν τα ίδια...
- Eθνικοκοινωνιστης
σωστος μπροBipsco έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:58Ο ορισμός της ανιστόρητης μπουμερίλας!!!!
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Χαίρομαι που συμφωνούμε πολλοί από πολλούς χώρους...Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:38Κοίτα, δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε συνέχεια στους άλλους, πρέπει να παίρνει και καμιά απόφαση μόνος του. Στην τελική ο Τέως ήταν με την μαγκούρα υποβασταζόμενος στην κηδεία του Κ. Μητσοτάκη. Μόνο και γι'αυτό έπρεπε να πάρει τον κώλο του και να πάει.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:36Εάν αυτό σκέφτηκε (ή του πρότειναν οι σύμβουλοί του) τότε πρέπει να τους βάλει σε μια σακούλα και να τους πετάξει στη θάλασσαCecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:32
Εγώ το πιστεύω 50-50 με τους ψηφους του κέντρου. Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία.
Ο άλλος έκλαιγε στην κηδεία του συνονώματού του,σαν να κήδευε δικό του άνθρωπο,από αναπηρικό καροτσάκι,και ο γιος,αφ'ενος χαζογελούσε στην εκκλησία,αφ'ετέρου,ώφειλε,όχι θεσμικά,το τονίζω,αλλά καθαρά οικογενειακά να ήταν εκεί...
Αλλά αν είσαι σκατοαναθρεμμένο μουλάρι.....
- Cecily Anne
Μα συγγνώμη, όλοι μας έχουμε οικογενειακούς φίλους ή συγγενείς ή κοινωνικές υποχρεώσεις όλων των καταβολών και πάμε στις κηδείες και τους γάμους τους για διάφορους λόγους. Δεν είναι κάτι διαφορετικό αυτό εδώ. Να μη σχολιάσω την καραβλαχάρα την ΠτΔ.exiledd έγραψε: 16 Ιαν 2023, 18:04Χαίρομαι που συμφωνούμε πολλοί από πολλούς χώρους...Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:38Κοίτα, δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε συνέχεια στους άλλους, πρέπει να παίρνει και καμιά απόφαση μόνος του. Στην τελική ο Τέως ήταν με την μαγκούρα υποβασταζόμενος στην κηδεία του Κ. Μητσοτάκη. Μόνο και γι'αυτό έπρεπε να πάρει τον κώλο του και να πάει.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:36
Εάν αυτό σκέφτηκε (ή του πρότειναν οι σύμβουλοί του) τότε πρέπει να τους βάλει σε μια σακούλα και να τους πετάξει στη θάλασσα
Ο άλλος έκλαιγε στην κηδεία του συνονώματού του,σαν να κήδευε δικό του άνθρωπο,από αναπηρικό καροτσάκι,και ο γιος,αφ'ενος χαζογελούσε στην εκκλησία,αφ'ετέρου,ώφειλε,όχι θεσμικά,το τονίζω,αλλά καθαρά οικογενειακά να ήταν εκεί...
Αλλά αν είσαι σκατοαναθρεμμένο μουλάρι.....
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση