!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stella έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:43
Karambabas έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:40 Δάκρυσα, δεν κοροϊδεύω. Όχι από γέλια, από συγκίνηση.
Κι εγώ. Πέρα από το ότι η οικογένεια στάθηκε αξιοπρεπέστατη, θεωρώ ότι δύσκολα να μην ανασύρει στους περισσότερους από εμάς αντίστοιχες μνήμες αποχαιρετισμού αυτό το "Καλό ταξίδι" με το σπάσιμο στη φωνή του Παύλου.

RIP
Εμένα, με συγκίνησε η Άννα Μαρία. Ανθρώπινη, γλυκειά, αξιοπρεπής.
Κυρία μ' όλη τη σημασία της λέξης. Μόνον και μόνον γι' αυτήν, άξιζε το χειροκρότημα του κόσμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

3f3k έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:54 Η κηδεία του Ανδρέα πάντως πιο πετυχημένη ήταν και με πιο ωραία κόλυβα.

[img]https://i.postimg.cc/T20RdMHZ/B077 ... .jpg[/img]
Toυλαχιστον μας εμεινε η γλυκα απο τα κολλυβα?

Γιατι το ΠΑΣΟΚ μας τη φορεσε κανονικα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

exiledd έγραψε: 16 Ιαν 2023, 15:23 Κι εγώ γιατί είδα έναν γιο να κηδεύει τον πατέρα του...
Όχι έναν τέως πρίγκιπα - διάδοχο τον τέως βασιλιά..
Αλλά έναν γιο να θρηνεί τον πατέρα του.
Και επειδή νομοτελειακά θα βρεθώ, μοιραία, κάποια στιγμή στη θέση του, πρωτότοκος κι εγώ γαρ, δεν ξέρω....
Με άγγιξε βαθιά
Ειδικά εκεί στον κομπασμό στο:"Καλό ταξίδι",έσπασα
αν τον κήδευαν με τιμές αρχηγού κράτους τι θα έβλεπες και τι θα έγραφες?θα έγραφες πχ για την μαλακία που έκανε ο κούλης και κάηκε η αθήνα?
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:55
Karambabas έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:40 Δάκρυσα, δεν κοροϊδεύω. Όχι από γέλια, από συγκίνηση.
Κι εγώ. Πέρα από το ότι η οικογένεια στάθηκε αξιοπρεπέστατη, θεωρώ ότι δύσκολα να μην ανασύρει στους περισσότερους από εμάς αντίστοιχες μνήμες αποχαιρετισμού αυτό το "Καλό ταξίδι" με το σπάσιμο στη φωνή του Παύλου.

RIP
Κυρία μ' όλη τη σημασία της λέξης. Μόνον και μόνον γι' αυτήν, άξιζε το χειροκρότημα του κόσμου.
Eμένα με συγκίνησε εκεί που είπε καλό ταξίδι ο Παύλος και έσπασε η φωνή. :-? Αλλά ΟΚ εγώ τα μπήγω για πλάκα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:09
Golden Age έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:08
Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:06
Εχμμ...ναι...είναι λίγο κτυπημένος αυτός που παραθέτεις και νομίζω ότι έχει αρπάξει λίγο στις άκρες.

https://twitter.com/Greeksburg/status/1 ... kxNPboa11Q
Γιατί κτυπημένος;
Μήπως επειδή γράφει 'ο Βασιλεύς Παύλος ο Β' ; :003:
Αν εγραφε και ...διχως βασίλειο, θα ηταν σωστο... κατι σαν Προεδρος Γουαϊδό...χωρις χωρα να προεδρεύσει...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Δεκαοχτούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεκαοχτούρα »

Το έχω απορία πώς και δεν ήρθε κανείς από τους βασιλικούς οίκους της Γερμανίας, ενώ η μητέρα και η γιαγιά του Κωνσταντίνου ήταν από εκεί. Πχ ο Ernst August of Hanover που είναι ανιψιός της Φρειδερίκης.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:56

RIP
Eμένα με συγκίνησε εκεί που είπε καλό ταξίδι ο Παύλος και έσπασε η φωνή. :-? Αλλά ΟΚ εγώ τα μπήγω για πλάκα.
Είχα ραντεβού με τον λογιστή μου, με πέταξε με το αυτοκίνητο η κολλητή και πήγε να ψωνίσει κάτι. Κατεβαίνω και μπαίνω στο αυτοκίνητο, βλέπω το βίντεο και κλαίω με λυγμούς. Μπαίνει η Σούλα στο αμάξι και μου λέει "Τι σου είπε ο λογιστής πια;;;"
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

3f3k έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:54 Η κηδεία του Ανδρέα πάντως πιο πετυχημένη ήταν και με πιο ωραία κόλυβα.

[img]https://i.postimg.cc/T20RdMHZ/B077 ... .jpg[/img]
Λαμβάνοντας υπόψη και πόσους διόρισε από αυτούς
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
George_V

RIP
Γενικα το εχουν με την οικογένεια και τους δεσμους της. Αυτο πρεπει να τους το αναγνωρισουμε.

Μιλαμε για μια οικογένεια που το 1898 οταν εγινε αποπειρα δολοφονιας κατα του Γεωργιου Α' (εκει που ειναι σημερα ο Αγιος Σωστης) ο Γεωργιος παροτι ηταν ο αμεσος στοχος της δολοφονικης αποπειρας δεν κρυφτηκε να γλιτωσει τις σφαίρες αλλα καλυψε με το σωμα του την κορη του Πριγκιπισα Μαρια για να μη χτυπηθει αυτη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

stella έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:59

Είχα ραντεβού με τον λογιστή μου, με πέταξε με το αυτοκίνητο η κολλητή και πήγε να ψωνίσει κάτι. Κατεβαίνω και μπαίνω στο αυτοκίνητο, βλέπω το βίντεο και κλαίω με λυγμούς. Μπαίνει η Σούλα στο αμάξι και μου λέει "Τι σου είπε ο λογιστής πια;;;"
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

George_V έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:01

Γενικα το εχουν με την οικογένεια και τους δεσμους της. Αυτο πρεπει να τους το αναγνωρισουμε.

Μιλαμε για μια οικογένεια που το 1898 οταν εγινε αποπειρα δολοφονιας κατα του Γεωργιου Α' (εκει που ειναι σημερα ο Αγιος Σωστης) ο Γεωργιος παροτι ηταν ο αμεσος στοχος της δολοφονικης αποπειρας δεν κρυφτηκε να γλιτωσει τις σφαίρες αλλα καλυψε με το σωμα του την κορη του Πριγκιπισα Μαρια για να μη χτυπηθει αυτη.
ποιος πατερας δεν θα κανε το ιδιο;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Δεκαοχτούρα έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:59 Το έχω απορία πώς και δεν ήρθε κανείς από τους βασιλικούς οίκους της Γερμανίας, ενώ η μητέρα και η γιαγιά του Κωνσταντίνου ήταν από εκεί. Πχ ο Ernst August of Hanover που είναι ανιψιός της Φρειδερίκης.
ηταν χειροεγκλωβισμενος στην Erica Von Fistingburg
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

taxalata xalasa έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:04
George_V έγραψε: 16 Ιαν 2023, 17:01

ποιος πατερας δεν θα κανε το ιδιο;
Αυτός που αυτοπροσδιορίζεται ως "γονέας v" (όπου το ν είναι ακέραιος αριθμός).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
George_V

Δεκαοχτούρα έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:59 Το έχω απορία πώς και δεν ήρθε κανείς από τους βασιλικούς οίκους της Γερμανίας, ενώ η μητέρα και η γιαγιά του Κωνσταντίνου ήταν από εκεί. Πχ ο Ernst August of Hanover που είναι ανιψιός της Φρειδερίκης.
Eδω ηταν

https://en.wikipedia.org/wiki/Death_and ... ral_guests
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

nowhere έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:56
exiledd έγραψε: 16 Ιαν 2023, 15:23 Κι εγώ γιατί είδα έναν γιο να κηδεύει τον πατέρα του...
Όχι έναν τέως πρίγκιπα - διάδοχο τον τέως βασιλιά..
Αλλά έναν γιο να θρηνεί τον πατέρα του.
Και επειδή νομοτελειακά θα βρεθώ, μοιραία, κάποια στιγμή στη θέση του, πρωτότοκος κι εγώ γαρ, δεν ξέρω....
Με άγγιξε βαθιά
Ειδικά εκεί στον κομπασμό στο:"Καλό ταξίδι",έσπασα
αν τον κήδευαν με τιμές αρχηγού κράτους τι θα έβλεπες και τι θα έγραφες?θα έγραφες πχ για την μαλακία που έκανε ο κούλης και κάηκε η αθήνα?

Φίλε πραγματικά εύχομαι να μην έρθεις στη θέση μου,στης Στέλλας,στου Τζώρτζη και σε άλλους που ξαναλέω σε ανθρώπινο επίπεδο είδαμε τον θρήνο ενός ανθρώπου,όχι ενός γαλαζοαίματου,που κηδεύει γονιό,όσο χρονών και να απεβίωσε αυτός.
Εμένα μου θυμισε τα δικά μου με τη μάνα μου,και οταν μοιραία έρθει η ώρα,τον πατέρα μου,λόγω ηλικίας.
Μαλάκα δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να ψελίσω,όχι λόγο,δυο,τρεις απλές λέξεις...

Είναι ηλίου φαηνότερο πως δεν σου έχει,τύχει,αν και δε σε ξέρω,και έτσι εύχομαι από καρδιάς!
Να τους χαρείς τους γονιούς σου πλήρεις ημερών και να σε χαίρονται κι αυτοί,
Με τα παιδιά σου/εγγόνια τους.
Από καρδιάς στο εύχομαι,φίλε.
:wave:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”