Πολύ επιφανειακά βέβαια.
Να αφήσετε τις τελετές στους Ολύμπιους όπως είναι.
Δεν παίζει. Οι βασιλιάδες του δυτικού κόσμου δεν δείχνουν πολύ ζεστοί για θρόνους, και ο θεσμός θα πεθάνε. Θα μείνει μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ασιατικές χώρες, Άραβες κλπ. Ελπίζω να πεθάνει και ο θεσμός της προεδρευομένης δημοκρατίας που είναι ένα απομεινάρι της Βασιλείας χωρίς γαλαζοαίματο, και να γίνουν όλα τα κράτη προεδρικά ή ημιπροεδρικά, όπως Αμερική και Γαλλία.
Δηλαδή ο τίτλος που αγόρασα από το https://www.lordtitles.co.uk δεν ισχύει;foscilis έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:09 Το Αμερικανικό Σύνταγμα λέει "δεν δίνουμε τίτλους Ευγένειας" (από εκεί το πήραμε) και πάει ένα βήμα παραπέρα απαγορεύοντας σε κάθε Αμερικανό να δέχεται τέτοιο τίτλο από οποιονδήποτε Βασιλιά, Πρίγκηπα ή άλλο κράτος.
Οι βαρεμενοι και ζηλωτές οποιου άκρου κάνουν πάντα πολλή φασαρία, αλλά μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τα ακούν...nowhere έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:14 θα πω ότι δάκρυσα με το "ψωμί κ ελιά και κώτσο βασιλιά" που φώναζε η αστική τάξη.άλλο στιλ,καμία σχέση με τις λινάτσες
Έπρεπε να είναι και οι δύο στην κηδείαΑλιόσα έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:44 Ο Μητσοτάκης και η Προεδρος της Δημοκρατιας ή έστω ένας απο τους δύο έπρεπε να ειναι εκει, τέλος.
Στο action ειπανε για σταση της πομπής στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο πατέρας του του είχε πει και κάτι άλλο. "Το στρατό και τα μάτια σου". Μη σου πάρουν το στρατό. Αυτό έκανε το 1965.Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:56
Να σού πω κάτι;
Αν ο Κωνσταντίνος, αντί να ακούει τη μαμά του, είχε θυμηθεί την πραγματικά σοφή συμβουλή του πατέρα του: "ενθυμού πάντοτε ότι είναι προτιμότερον να υποφέρει ο βασιλεύς παρά ο λαός και η χώρα", θα είχε επιδείξει σωφροσύνη το '65 (απέναντι στον φιλικότατο προς τον βασιλικό θεσμό Γ. Παπανδρέου) και ενδεχομένως θα είχαμε ακόμα βασιλευομένη στην Ελλάδα.
Εννοείς ότι σε όσους θάβονται ή θα θαφτούν με κρατικές και όχι ιδιωτικές τιμές, απέχει το παπαδαριό;Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:08Ναι ήταν ωραία κηδεία. Κυρίως λόγω παπαδαριού.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:07 Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θέρισε αυτό που έσπειρε με καθαρά δική της πρωτοβουλία. Στο επικοινωνιακό τουλάχιστον επίπεδο, διεθνές και εσωτερικό.
Το τι εκλογικό καρπό θα αποκομίσει, είναι ακόμη άγνωστο.
Ο Κωνσταντίνος πάντως τιμήθηκε, τόσο από τους ξένους όσο και από τον "απλό" κόσμο.
Και η οικογένεια του ήταν αξιοπρεπέστατη.
Ήταν όντως μια ωραία κηδεία.![]()
Αυτό πάλι; Ο άλλος λέει, " η Εκκλησία, οι Παπάδες, εγώ, εγώ, εγώ" , και κάνει Γάμο με πολυέλαιους και Ψαλτάδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:21
Εγώ ξέρω πολλούς που βρίζουν το παπαδαριό και παντρεύονται με γκράντε θρησκευτικούς γάμους.![]()
Οπως ξανα έγραψα σε προηγουμενες σελίδες, τη συντριπτική πλειονότητα των σημερινών βασιλολάγνων, ο Βασιλιάς και η οικογένειά του δεν θα τους ηθελαν δίπλα τους ουτε για pool-boys ή κηπουρούς τους.nowhere έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:14 θα πω ότι δάκρυσα με το "ψωμί κ ελιά και κώτσο βασιλιά" που φώναζε η αστική τάξη.άλλο στιλ,καμία σχέση με τις λινάτσες
Έτσι όπως έγινε, είναι καλύτερα.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:20Έπρεπε να είναι και οι δύο στην κηδείαΑλιόσα έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:44 Ο Μητσοτάκης και η Προεδρος της Δημοκρατιας ή έστω ένας απο τους δύο έπρεπε να ειναι εκει, τέλος.
Είναι μικρότητα η απουσία τους
Και εάν ο πρωθυπουργός είναι μικρός και με κακούς συμβούλους, η απουσία της ΠτΔ είναι απαράδεκτη
Όχι, λέω ότι πήγαν να τον τιμήσουν και κάνανε ωραία κηδεία.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:21Εννοείς ότι σε όσους θάβονται ή θα θαφτούν με κρατικές και όχι ιδιωτικές τιμές, απέχει το παπαδαριό;Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:08Ναι ήταν ωραία κηδεία. Κυρίως λόγω παπαδαριού.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:07 Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θέρισε αυτό που έσπειρε με καθαρά δική της πρωτοβουλία. Στο επικοινωνιακό τουλάχιστον επίπεδο, διεθνές και εσωτερικό.
Ο Κωνσταντίνος πάντως τιμήθηκε, τόσο από τους ξένους όσο και από τον "απλό" κόσμο.
Εγώ ξέρω πολλούς που βρίζουν το παπαδαριό και παντρεύονται με γκράντε θρησκευτικούς γάμους.![]()
Έλα ρε συ, ξέρεις κι εσύ τέτοιους; Εγώ νόμιζα ότι πέτυχα στις εξαιρέσεις.Karambabas έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:26Αυτό πάλι; Ο άλλος λέει, " η Εκκλησία, οι Παπάδες, εγώ, εγώ, εγώ" , και κάνει Γάμο με πολυέλαιους και Ψαλτάδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:21
Επειδή εξαναγκάζονται για τον χ/y λόγο, μήπως?ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:21Εννοείς ότι σε όσους θάβονται ή θα θαφτούν με κρατικές και όχι ιδιωτικές τιμές, απέχει το παπαδαριό;Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:08Ναι ήταν ωραία κηδεία. Κυρίως λόγω παπαδαριού.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:07 Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θέρισε αυτό που έσπειρε με καθαρά δική της πρωτοβουλία. Στο επικοινωνιακό τουλάχιστον επίπεδο, διεθνές και εσωτερικό.
Δηλαδή, έγινε κανονικός ζαίος;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:30Έτσι όπως έγινε, είναι καλύτερα.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:20Έπρεπε να είναι και οι δύο στην κηδείαΑλιόσα έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:44 Ο Μητσοτάκης και η Προεδρος της Δημοκρατιας ή έστω ένας απο τους δύο έπρεπε να ειναι εκει, τέλος.
Είναι μικρότητα η απουσία τους
Και εάν ο πρωθυπουργός είναι μικρός και με κακούς συμβούλους, η απουσία της ΠτΔ είναι απαράδεκτη
Ένα ατού είχε ο Μητσοτάκης, το ότι το φόραγε το κοστούμι, πάει κι αυτό.
Για την πτδ, ουδέν σχόλιο. Μπορεί να είναι διακοσμητική αλλά εν μέσω επισήμων, είναι επιβλητική. Αν τη δεις.
Την πούτσισες. Πελοποννήσια πεθερικά; Τη γάμησες. Εγώ στα είπα πάντως, τι θα κάμεις, δικό σου θέμα. Μη λες, δε σε προειδοποίησα.vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:32Επειδή εξαναγκάζονται για τον χ/y λόγο, μήπως?ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:21Εννοείς ότι σε όσους θάβονται ή θα θαφτούν με κρατικές και όχι ιδιωτικές τιμές, απέχει το παπαδαριό;
Και μη μου τα θυμίζεις γιατί δεν με βλέπω να μπορώ να την παλέψω με το Μωραϊτόσογο που έχω μπλέξει. Παρότι ουτε η δικιά μου γουσταρει εκκλησίες και παπαδαριά, μας βλεπω να μας πάνε σουρτούς, αν και όταν ερθει αυτη η ωρα.