!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Αυτά που γράψει ο Foscilis μας δίδαξαν στο σχολείο, στην ιστορία.
Πολύ επιφανειακά βέβαια.
Να αφήσετε τις τελετές στους Ολύμπιους όπως είναι. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 16 Ιαν 2023, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Αλιόσα έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:14 οταν ξαναγινουμε Βασιλευομένη Δημοκρατια. :lol:
Δεν παίζει. Οι βασιλιάδες του δυτικού κόσμου δεν δείχνουν πολύ ζεστοί για θρόνους, και ο θεσμός θα πεθάνε. Θα μείνει μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ασιατικές χώρες, Άραβες κλπ. Ελπίζω να πεθάνει και ο θεσμός της προεδρευομένης δημοκρατίας που είναι ένα απομεινάρι της Βασιλείας χωρίς γαλαζοαίματο, και να γίνουν όλα τα κράτη προεδρικά ή ημιπροεδρικά, όπως Αμερική και Γαλλία.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

foscilis έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:09 Το Αμερικανικό Σύνταγμα λέει "δεν δίνουμε τίτλους Ευγένειας" (από εκεί το πήραμε) και πάει ένα βήμα παραπέρα απαγορεύοντας σε κάθε Αμερικανό να δέχεται τέτοιο τίτλο από οποιονδήποτε Βασιλιά, Πρίγκηπα ή άλλο κράτος.
Δηλαδή ο τίτλος που αγόρασα από το https://www.lordtitles.co.uk δεν ισχύει; :roll:
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

nowhere έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:14 θα πω ότι δάκρυσα με το "ψωμί κ ελιά και κώτσο βασιλιά" που φώναζε η αστική τάξη.άλλο στιλ,καμία σχέση με τις λινάτσες
Οι βαρεμενοι και ζηλωτές οποιου άκρου κάνουν πάντα πολλή φασαρία, αλλά μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τα ακούν...
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Αλιόσα έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:44 Ο Μητσοτάκης και η Προεδρος της Δημοκρατιας ή έστω ένας απο τους δύο έπρεπε να ειναι εκει, τέλος.

Στο action ειπανε για σταση της πομπής στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Έπρεπε να είναι και οι δύο στην κηδεία
Είναι μικρότητα η απουσία τους
Και εάν ο πρωθυπουργός είναι μικρός και με κακούς συμβούλους, η απουσία της ΠτΔ είναι απαράδεκτη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:56
Να σού πω κάτι;
Αν ο Κωνσταντίνος, αντί να ακούει τη μαμά του, είχε θυμηθεί την πραγματικά σοφή συμβουλή του πατέρα του: "ενθυμού πάντοτε ότι είναι προτιμότερον να υποφέρει ο βασιλεύς παρά ο λαός και η χώρα", θα είχε επιδείξει σωφροσύνη το '65 (απέναντι στον φιλικότατο προς τον βασιλικό θεσμό Γ. Παπανδρέου) και ενδεχομένως θα είχαμε ακόμα βασιλευομένη στην Ελλάδα.
Ο πατέρας του του είχε πει και κάτι άλλο. "Το στρατό και τα μάτια σου". Μη σου πάρουν το στρατό. Αυτό έκανε το 1965.
Τεσπα αν δεν είχε ακούσει τα μάνα του σε 2 πράματα: Δεν είχε κάνει το πραξικόπημα του 65, και είχε παντρευτεί και τη Βουγιουκλάκη, θα είχαμε ακόμα μοναρχία. Σήμερα θα κηδευόταν πραγματικά σα βασιλιάς
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:07 Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θέρισε αυτό που έσπειρε με καθαρά δική της πρωτοβουλία. Στο επικοινωνιακό τουλάχιστον επίπεδο, διεθνές και εσωτερικό.

Το τι εκλογικό καρπό θα αποκομίσει, είναι ακόμη άγνωστο.

Ο Κωνσταντίνος πάντως τιμήθηκε, τόσο από τους ξένους όσο και από τον "απλό" κόσμο.

Και η οικογένεια του ήταν αξιοπρεπέστατη.

Ήταν όντως μια ωραία κηδεία. :)
Ναι ήταν ωραία κηδεία. Κυρίως λόγω παπαδαριού.
Εννοείς ότι σε όσους θάβονται ή θα θαφτούν με κρατικές και όχι ιδιωτικές τιμές, απέχει το παπαδαριό;

Εγώ ξέρω πολλούς που βρίζουν το παπαδαριό και παντρεύονται με γκράντε θρησκευτικούς γάμους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Exodus

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:21
Εγώ ξέρω πολλούς που βρίζουν το παπαδαριό και παντρεύονται με γκράντε θρησκευτικούς γάμους. :lol:
Αυτό πάλι; Ο άλλος λέει, " η Εκκλησία, οι Παπάδες, εγώ, εγώ, εγώ" , και κάνει Γάμο με πολυέλαιους και Ψαλτάδες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

nowhere έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:14 θα πω ότι δάκρυσα με το "ψωμί κ ελιά και κώτσο βασιλιά" που φώναζε η αστική τάξη.άλλο στιλ,καμία σχέση με τις λινάτσες
Οπως ξανα έγραψα σε προηγουμενες σελίδες, τη συντριπτική πλειονότητα των σημερινών βασιλολάγνων, ο Βασιλιάς και η οικογένειά του δεν θα τους ηθελαν δίπλα τους ουτε για pool-boys ή κηπουρούς τους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:20
Αλιόσα έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:44 Ο Μητσοτάκης και η Προεδρος της Δημοκρατιας ή έστω ένας απο τους δύο έπρεπε να ειναι εκει, τέλος.

Και εάν ο πρωθυπουργός είναι μικρός και με κακούς συμβούλους, η απουσία της ΠτΔ είναι απαράδεκτη
Έτσι όπως έγινε, είναι καλύτερα.
Ένα ατού είχε ο Μητσοτάκης, το ότι το φόραγε το κοστούμι, πάει κι αυτό.
Για την πτδ, ουδέν σχόλιο. Μπορεί να είναι διακοσμητική αλλά εν μέσω επισήμων, είναι επιβλητική. Αν τη δεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:07 Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θέρισε αυτό που έσπειρε με καθαρά δική της πρωτοβουλία. Στο επικοινωνιακό τουλάχιστον επίπεδο, διεθνές και εσωτερικό.

Ο Κωνσταντίνος πάντως τιμήθηκε, τόσο από τους ξένους όσο και από τον "απλό" κόσμο.

Εννοείς ότι σε όσους θάβονται ή θα θαφτούν με κρατικές και όχι ιδιωτικές τιμές, απέχει το παπαδαριό;

Όχι, λέω ότι πήγαν να τον τιμήσουν και κάνανε ωραία κηδεία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Karambabas έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:26
Αυτό πάλι; Ο άλλος λέει, " η Εκκλησία, οι Παπάδες, εγώ, εγώ, εγώ" , και κάνει Γάμο με πολυέλαιους και Ψαλτάδες.
Έλα ρε συ, ξέρεις κι εσύ τέτοιους; Εγώ νόμιζα ότι πέτυχα στις εξαιρέσεις. :lol: :lol: :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Επειδή εξαναγκάζονται για τον χ/y λόγο, μήπως?
Και μη μου τα θυμίζεις γιατί δεν με βλέπω να μπορώ να την παλέψω με το Μωραϊτόσογο που έχω μπλέξει. Παρότι ουτε η δικιά μου γουσταρει εκκλησίες και παπαδαριά, μας βλεπω να μας πάνε σουρτούς, αν και όταν ερθει αυτη η ωρα.
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:30
Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:20

Έτσι όπως έγινε, είναι καλύτερα.
Ένα ατού είχε ο Μητσοτάκης, το ότι το φόραγε το κοστούμι, πάει κι αυτό.
Για την πτδ, ουδέν σχόλιο. Μπορεί να είναι διακοσμητική αλλά εν μέσω επισήμων, είναι επιβλητική. Αν τη δεις.
Δηλαδή, έγινε κανονικός ζαίος;
Άβαταρ μέλους
Exodus

vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:32

Επειδή εξαναγκάζονται για τον χ/y λόγο, μήπως?
Και μη μου τα θυμίζεις γιατί δεν με βλέπω να μπορώ να την παλέψω με το Μωραϊτόσογο που έχω μπλέξει. Παρότι ουτε η δικιά μου γουσταρει εκκλησίες και παπαδαριά, μας βλεπω να μας πάνε σουρτούς, αν και όταν ερθει αυτη η ωρα.
Την πούτσισες. Πελοποννήσια πεθερικά; Τη γάμησες. Εγώ στα είπα πάντως, τι θα κάμεις, δικό σου θέμα. Μη λες, δε σε προειδοποίησα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”