πατησιωτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 11:49Who knows if the delegation of the Greek republicans will be represented by Eva Kaili...
Από τα σχόλια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
- Cecily Anne
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παυλάρας στην υποδοχή ρε, έτσι!

Ρε 'σεις κοιτάχτε καλύτερα, δεν μπορει μονο εμένα να μου τον θυμίζει τόσο πολύ
Αν ποτέ ανεβει η ιστορία του τέως στο χολυγουντ παντως, αυτος θα πρεπει να παιξει τον Παυλάρα.

Ρε 'σεις κοιτάχτε καλύτερα, δεν μπορει μονο εμένα να μου τον θυμίζει τόσο πολύ
Αν ποτέ ανεβει η ιστορία του τέως στο χολυγουντ παντως, αυτος θα πρεπει να παιξει τον Παυλάρα.
Ναι, καταλαβαίνω πως το λες απλά αυτό που λέω είναι πως τέτοια θέματα θα έπρεπε να είχαν ρυθμιστεί. Για παράδειγμα δώσε 5 χρόνια περίοδο χάριτος όπου θα μπορούν οι πολίτες να αλλάξουν τις ταυτότητες και από εκεί και πέρα δεν γίνονται δεκτές από πουθενά. Δεν θα έπρεπε να είναι στην κρίση του καθενός τι είναι αποδεκτό και τι όχι, είτε αυτός είναι ο Μητσοτάκης είτε υπάλληλος της τράπεζας. Κατά την γνώμη μου, το πώς θα κηδευτεί ο τέως θα έπρεπε να έχει ρυθμιστεί πολύ πριν πεθάνει και όχι να τρέχουμε τώρα σαν τους καραγκιοζιδες. Αυτή την στιγμή δημιουργείτε εσωτερικός διχασμός και γινόμαστε παγκόσμιος, για ακόμη μια φορά, περίγελος, για το τίποτα.Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2023, 11:36Όταν λέω έτσι γούσταρε, εννοώ πώς έτσι είχαν αποφασίσει να κάνουν οι κυβερνήσεις. Αν ήθελαν, τους έστελναν όλους υποχρεωτικά να τις αλλάξουν. Αποφάσισαν να μην το κάνουν. Και τώρα όμως το ζήτημα των ταυτοτήτων δεν είναι αυστηρό. Εγώ χρησιμοποιώ ταυτότητα που την έχω βγάλει το 1991. Κανονικά δεν πρέπει να γίνεται δεκτή. Δεν έχω πάντως αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα. Μπορεί όμως αύριο να πάω στην τράπεζα και ένας υπάλληλος να μην την δεχτεί.GoBzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 11:31Κανονικά δεν υπάρχει το "έτσι γουσταρε". Είσαι κράτος και υπάρχουν νόμοι για το τι είναι αποδεκτό και τι όχι. Από την άλλη θα μου πεις Ελλάδα είσαι. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, οπότε βγάζει νόημα αυτό που λες.Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2023, 11:27
Δεν είχε υποχρέωση να της δέχεται. Το έκανε ή έστω το ανέχονταν γιατί έτσι γούσταρε. Και τώρα γίνονται δεκτές ταυτότητες που κανονικά δεν πρέπει να γίνονται δεκτές.
- Cecily Anne
Τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά. Από βασιλοτελειωμένους μέχρι άκυρες που λένε ότι είναι ερωτευμένες με τους γιους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κατά τ' άλλα, θα κηδευτεί ως ιδιώτης. Κυβερνησάρα λέμε ρε!
- Cecily Anne
Ο Παντελίδης είχε πιο πολλούς, χέσε μας.
Τι ειναι αυτος ρε συ, σαν χρηστης crystal meth μοιαζειvantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 11:51 Παυλάρας στην υποδοχή ρε, έτσι!
Ρε 'σεις κοιτάχτε καλύτερα, δεν μπορει μονο εμένα να μου τον θυμίζει τόσο πολύ![]()
- vantono
Μη μιλήσουμε για mad clip, τώρα!
- Cecily Anne
Α ναι, τον είχα ξεχάσει αυτόν.vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:00Μη μιλήσουμε για mad clip, τώρα!
- Golden Age
Δεν άφησαν ντρόυν να δείξουν πανοραμικά πλάνα.
- Cecily Anne
Ε υπολογίζω από αυτά που μου είπε ο δικός μου που πήγε.Golden Age έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:01Δεν άφησαν ντρόυν να δείξουν πανοραμικά πλάνα.
- Golden Age
Και που να γινόταν απόγευμα η κηδεία, όπου θα μπορούσε να πάει περισσότερος κόσμος.Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:02Ε υπολογίζω από αυτά που μου είπε ο δικός μου που πήγε.
- vantono
Να δω ινστα στοριες απο τραποακροατές και σλατίνες με χασταγκ #KingOfGreece #funeral κτλ, και τα 'χω δει όλα στον κόσμο!
- Cecily Anne
Ναι, το τράβηξαν όσο μπορούσαν, αλλά πόσο πια.Golden Age έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:03Και που να γινόταν απόγευμα η κηδεία, όπου θα μπορούσε να πάει περισσότερος κόσμος.
Αυτο δεν ειναι ψέματα. Και εγω το έγραψα πως ασχετα με τα πολιτικά πιστεύω του καθενος, αυτο ειναι ελεεινο.Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2023, 11:24 Ο μακαρίτης είχε πάει με σκόπι και υποβασταζόμενος στην κηδεία του κωνσταντίνου μητσοτάκη
Από το κολόσογο, αυτές τις κατσαρίδες, δεν πάει κανείς στην κηδεία του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση