!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νημα κατα των διοδιων
Re: Νημα κατα των διοδιων
Κάπως κατάφερναν τόσα χρόνια και ορισμένες περιοχές όχι απλά είχαν φτηνά διόδια, αλλά δεν είχαν καθόλου διόδια! Από όσο ξέρω ολόκληρη η Θεσσαλία σχεδόν με δρόμους αεροδρόμια, μεταξύ επαρχιακών πόλεων, με εξαίρεση βέβαια την Αθηνών - Θεσσαλονίκης όπως και η Κρήτη. Κάτι διαφορετικό κάναν εκεί. Πηγαίνεις Καρδίτσα - Τρίκαλα σε δρόμο αλφαδιά, κάτσε καλά και λες τι μάγκες είναι εκεί δηλαδή και δεν πληρώνουν; Μαγκιά τους!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τα περισσοτερα εσπδα αποπ το δημοσιο πανε στιν αποπληρωμη των εργολαβων για το αντιτιμο κατασκευης,στην αποπληρωμη των δανειων της κρατικης συμμεετοχης και σε αλλα ασχετα εξοδα του ελληνικου δημοσιου
Ξυπνα επιτελους
Εγω πληρωνω αυτα και συ πουλας το παραμυθιο οτι πληρωνω φθορα δρομου
Εισαι εκτος τοπου και χρονου αλλα το πιο εκνευριστικο ειναι οτι πουλας και μουρη ενω δεν ξερεις τι λες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Ηράκλειτος
- †
Τα έσοδα από διόδια προκύπτουν κατά το μεγαλύτερο μέρος από λεωφορεία και βαρέα οχήματα. Τα ΙΧ συνεισφέρουν πολύ λιγότερο από παλιά. Όσον αφορά αυτό που έγραψες, να προσθέσω και εγώ: Καβάλα-Αθήνα αεροπορικώς μετ' επιστροφής το εισιτήριο είναι 145 ευρώ και κατεβαίνει στα 80, αν το κλείσεις για 5 μήνες μετά, στοιχεία από εδώ. Καβάλα-Αθήνα μετ' επιστροφής με το αυτοκίνητο κοστίζει βενζίνη+διόδια 250 ευρώ.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2018, 11:50Ιωαννινα -Αθηνα -Σοφια 80 ευρω αεροπλανο
Ιωαννινα Αθηνα 90 αυτοκινητο αυτό ειναι...
God.exe is missing. Universe will restart.
γω παντως αν ειχα πλερωκει πεντακογια σε ενα μηνα, θα σημαινει οτι εχω πολλη δουλεια και εχω κονομησει καργα, οποτε το κοστος θα ηταν συγκριτικα πολυ μικρο για να ασχοληθω.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 13:05 Στις αοριστολογιες σου δεν εχω να αντιταξω κατι
Αμα μας πεις πως υπολογιζεται η φθορα μπορουμε να το συζητησηουμε
Μεχρι τοτε θα κολυμπας στην αοριστολογια
Παρε μπουρνουζι να μην πουντιασεις
Φυσικα αν ειχες πληρωσει εσυ διοδια 500 ευρω σε εναν μηνα θα ειχες βαρεσει τιλτ αλλα με τα ξενα πεντακοσρικα εισαι απλας
Παιζει ομως να πιστευεις ειλικρινα οτι πληρωνουμε με τα διοδια την φθορα των δρομων αναλογικα
Σε εχω ικανο για κατι τετοιο δεν εκπλησσομαι
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τα 500 που πλήρωσες σε διόδια από εμπορικές μεταφορές πρέπει να τα μετακυλήσεις στους πελάτες σου. Δεν το κάνεις αυτό;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 12:09 Εγω αυτον τον μηνα πληρωσα 500 για διοδια για τα δικα μου αυτοκινητα
Εσυ ποσα πληρωσες;
Αν πληρωσες 500 διοδια για μεταφορες πρεπει να πληρωσες σε μεταφορικα κοντα στα 20 χιλιαρικα
Ετσι ειναι;
Και πως ακριβως προεκυψε το ποσο εφθειρε ο καθενας μας τον δρομο ωστε να γινει επιμερισμος αναλογα με την φθορα;
Γιατί δεν υπάρχουν δρόμοι να πάει πρέπει να φτιάξουμε αούτομπαν στην άνω Παναγιά; Στην χειρότερη στέλνουμε και ένα ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, για να κάθονται τα πήραμε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 06:18KανεναΠάνας έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:19 Δηλαδή ο κυρ Αποστόλης που ζει στην άνω Παναγιά το τελευταίο χωριό στο βουνό και κατεβαίνει μέχρι τον κάμπο στην κάτω Παναγιά τι όφελος έχει;
Εισαι τοσο "σκληρος καργιολης" που σε λιγο θα απαιτησεις να πηγαινει το ασθενοφορο στον Κυρ Παναγιωτη απο χωματοδρομο
Όσο για τα ασθενοφόρα και ποιος στερεί την πρόσβαση δες το παρακάτω βίνδεο.
the end
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2018, 13:59
γω παντως αν ειχα πλερωκει πεντακογια σε ενα μηνα, θα σημαινει οτι εχω πολλη δουλεια και εχω κονομησει καργα, οποτε το κοστος θα ηταν συγκριτικα πολυ μικρο για να ασχοληθω.
Eγω παλι δεν θελω να μου παιρνουν ουτε σεντς παραπανω απο αυτο που πρεπει να μου παρουν
Αρίστος for Tsirpas
Δέν έχω διαβάσει τά προηγούμενα...... μήπως έχει αναφερθεί .....
Τό 99 % τών προβλημάτων στούς δρόμους προξενούνται από τίς 20 - 30+++ τόννων Νταλίκες .....
Λεφτά βγάζουν .... αφού είναι οι ακριβότερες στήν Ευρώπη ..... αναλογία/κόστος μεταφοράς ....
Ας πάρουν πάνω τους καί τήν 99 % ευθύνη τής συντήρησης τών δρόμων .....
.
Τό 99 % τών προβλημάτων στούς δρόμους προξενούνται από τίς 20 - 30+++ τόννων Νταλίκες .....
Λεφτά βγάζουν .... αφού είναι οι ακριβότερες στήν Ευρώπη ..... αναλογία/κόστος μεταφοράς ....
Ας πάρουν πάνω τους καί τήν 99 % ευθύνη τής συντήρησης τών δρόμων .....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδη αν κατασκευασεις εναν αυτοκινητοδρομο και δεν κυκλοφορησουν ποτε οχηματα σε αυτον δεν θα χρειαζεται συντηρηση γοα να παραμεινει στην ιδια κατασταση;
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τακτική Συντήρηση
Η τακτική προληπτική συντήρηση είναι καίριας σημασίας για την διασφάλιση της ασφάλειας και της ομαλής και απρόσκοπτης κυκλοφορίας για όλους τους χρήστες του Αυτοκινητοδρόμου.
Οι εργασίες της Τακτικής Προληπτικής Συντήρησης του Αυτοκινητοδρόμου περιλαμβάνουν:
Τον καθαρισμό οδοστρωμάτων και ερεισμάτων,
Τη φροντίδα του πρασίνου,
Τον καθαρισμό των τουαλετών στους χώρους στάθμευσης,
Τον καθαρισμό των έργων απορροής ομβρίων,
Τον καθαρισμό της κατακόρυφης και την ανανέωση της οριζόντιας σήμανσης,
Την αποκατάσταση των στηθαίων ασφαλείας και της περίφραξης του Αυτοκινητοδρόμου,
Τη συντήρηση του οδοφωτισμού,
Τη συντήρηση του συστήματος διαχείρισης του Αυτοκινητόδρομου και των σηράγγων,
Τη συντήρηση του συστήματος διοδίων,
Τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων,
Τη συντήρηση του συστήματος άρδευσης, πυρόσβεσης και υδροδότησης,
Τη συντήρηση του τηλεπικοινωνιακού δικτύου οπτικών ινών,
Τη συντήρηση των συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ισχύος στις σήραγγες και τις άλλες κρίσιμες εγκαταστάσεις του Έργου.
Βαριά Συντήρηση
Η βαριά συντήρηση περιλαμβάνει εργασίες αντικατάστασης, εκσυγχρονισμού και βελτίωσης στοιχείων του αυτοκινητόδρομου τα οποία δεν επιδέχονται περαιτέρω τακτική συντήρηση για διάφορους λόγους, όπως:
έχουν κλείσει τον κύκλο ζωής τους λόγω συνήθους φθοράς
έχουν ξεπεραστεί τεχνολογικά και δεν υποστηρίζονται πλέον με ανταλλακτικά
επιβάλλεται η αντικατάσταση λόγω αλλαγών στη νομοθεσία / κανονισμούς
η συχνότητα της τακτικής συντήρησης καθίσταται οικονομικά ασύμφορη
Στη βαριά συντήρηση περιλαμβάνονται η ανακαίνιση / αντικατάσταση του οδοστρώματος, βαριές επεμβάσεις σε τεχνικά έργα και σε κτιριακές εγκαταστάσεις αλλά και ο εκσυγχρονισμός των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του Αυτοκινητόδρομου.
https://www.aegeanmotorway.gr/component ... -suntirisi
Η τακτική προληπτική συντήρηση είναι καίριας σημασίας για την διασφάλιση της ασφάλειας και της ομαλής και απρόσκοπτης κυκλοφορίας για όλους τους χρήστες του Αυτοκινητοδρόμου.
Οι εργασίες της Τακτικής Προληπτικής Συντήρησης του Αυτοκινητοδρόμου περιλαμβάνουν:
Τον καθαρισμό οδοστρωμάτων και ερεισμάτων,
Τη φροντίδα του πρασίνου,
Τον καθαρισμό των τουαλετών στους χώρους στάθμευσης,
Τον καθαρισμό των έργων απορροής ομβρίων,
Τον καθαρισμό της κατακόρυφης και την ανανέωση της οριζόντιας σήμανσης,
Την αποκατάσταση των στηθαίων ασφαλείας και της περίφραξης του Αυτοκινητοδρόμου,
Τη συντήρηση του οδοφωτισμού,
Τη συντήρηση του συστήματος διαχείρισης του Αυτοκινητόδρομου και των σηράγγων,
Τη συντήρηση του συστήματος διοδίων,
Τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων,
Τη συντήρηση του συστήματος άρδευσης, πυρόσβεσης και υδροδότησης,
Τη συντήρηση του τηλεπικοινωνιακού δικτύου οπτικών ινών,
Τη συντήρηση των συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ισχύος στις σήραγγες και τις άλλες κρίσιμες εγκαταστάσεις του Έργου.
Βαριά Συντήρηση
Η βαριά συντήρηση περιλαμβάνει εργασίες αντικατάστασης, εκσυγχρονισμού και βελτίωσης στοιχείων του αυτοκινητόδρομου τα οποία δεν επιδέχονται περαιτέρω τακτική συντήρηση για διάφορους λόγους, όπως:
έχουν κλείσει τον κύκλο ζωής τους λόγω συνήθους φθοράς
έχουν ξεπεραστεί τεχνολογικά και δεν υποστηρίζονται πλέον με ανταλλακτικά
επιβάλλεται η αντικατάσταση λόγω αλλαγών στη νομοθεσία / κανονισμούς
η συχνότητα της τακτικής συντήρησης καθίσταται οικονομικά ασύμφορη
Στη βαριά συντήρηση περιλαμβάνονται η ανακαίνιση / αντικατάσταση του οδοστρώματος, βαριές επεμβάσεις σε τεχνικά έργα και σε κτιριακές εγκαταστάσεις αλλά και ο εκσυγχρονισμός των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του Αυτοκινητόδρομου.
https://www.aegeanmotorway.gr/component ... -suntirisi
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εχουμε και λεμε
1.Απο τα εσοδα των διοδιων τα περισσοτερα πανε σε αλλλου και οχι στην συντηρηση των αυτοκινητοδρομων
2.Απο την δε συντηρηση ενα μονο κομματι αφορα το οδοστρωμα που δηθεν φθειρουμε εμεις που κυκλοφορουμε πολυ
Και μετα απο ολα αυτα υπαρχουν καποιοι που επιμενουν στο "φθειρεις τον δρομο πληρωνε εσυ τα διοδια"
Μιλαμε για αστειες καταστασεις
1.Απο τα εσοδα των διοδιων τα περισσοτερα πανε σε αλλλου και οχι στην συντηρηση των αυτοκινητοδρομων
2.Απο την δε συντηρηση ενα μονο κομματι αφορα το οδοστρωμα που δηθεν φθειρουμε εμεις που κυκλοφορουμε πολυ
Και μετα απο ολα αυτα υπαρχουν καποιοι που επιμενουν στο "φθειρεις τον δρομο πληρωνε εσυ τα διοδια"
Μιλαμε για αστειες καταστασεις
Αρίστος for Tsirpas
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2018, 17:25 Δηλαδη αν κατασκευασεις εναν αυτοκινητοδρομο και δεν κυκλοφορησουν ποτε οχηματα σε αυτον δεν θα χρειαζεται συντηρηση γοα να παραμεινει στην ιδια κατασταση;
Ναί ..... γιατί δέν έχει τό αναγκαίο βάρος ....
Εχει περάσει ρόδα αυτοκινήτου πάνω από κανονικό παπούτσι μου καί δέν αισθάνθηκα τίποτα σχεδόν ....
Αν περάσει νταλίκα ;;;
Τέλος πάντων φαντάσου ....όχι 20 καί 50 φορές τό παραπάνω βάρος μιάς νταλίκας από ενα αούτο .....
Αλλά έναν άνθρωπο μέ τά 3πλάσια κιλά από σένα νά κάθεται στίς καρέκλες σου .......
Θά ξεχαρβαλωθούν πολύ ταχύτερα ......
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Νομιζω οτι πρεπει να ξεκινησεις απο εδω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 13 Οκτ 2018, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
- Highlander
Τις λατρεύω αυτές τις προσωπικές μαρτυρίες Νεοδημοκρατων για την στροφή του αγανακτισμένου από την οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κόσμου στον κυργιάκο και τη ΝΔ που φιλοδοξεί να επαναφέρει το οικονομικό πρόγραμμα του οσίου Πινοσετ.Nostalgia έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:16 Παντως πολλοι συναδελφοι μου Συριζαιοι που δεν πληρωναν, μολις ηρθε το μπουγιουρντι, εκαναν στροφη και πινουν νερο στο ονομα του Κυριακου....
Είναι πολύ καλτ.
Με τη μονη διαφορα αγαπητε μου φιλε, οτι οπως σου εχω πει απειρες φορες, δεν ψηφιζω ΝΔ, ριχνω αντιμνημονιακη ψηφο.... Απο την αλλη αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που ψηφισαν Συριζα και ειναι απογοητευμενοι;Highlander έγραψε: 13 Οκτ 2018, 17:39Τις λατρεύω αυτές τις προσωπικές μαρτυρίες Νεοδημοκρατων για την στροφή του αγανακτισμένου από την οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κόσμου στον κυργιάκο και τη ΝΔ που φιλοδοξεί να επαναφέρει το οικονομικό πρόγραμμα του οσίου Πινοσετ.Nostalgia έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:16 Παντως πολλοι συναδελφοι μου Συριζαιοι που δεν πληρωναν, μολις ηρθε το μπουγιουρντι, εκαναν στροφη και πινουν νερο στο ονομα του Κυριακου....![]()
Είναι πολύ καλτ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση