Χυδαιότητες...ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:39Το να διαπραγματευθεί κάποιος με κόκκινο από τις ξυλιές κωλαράκι, παραπέμπει περισσότερο σε ερωτική συναινετική ιδιαιτερότητα παρά σε δυνατότητα διαπραγμάτευσης.taxalata xalasa έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:35Ξερει να ελίσσεται... Δεν είναι στοκαρισμένο απολίθωμα... ; Ειναι διαπραγματευτής...ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:32
Δεν θα μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, ειδικώς για τον Τσίπρα.
Ξεχνιέται η μεταστροφή από το "γκόου μπακ μις μέρκελ" στο "χθες που τα λέγαμε με την Αγγέλα";![]()
Δεν ξεχνιέται.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
- taxalata xalasa
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Philip Mortimer
Και αν πας σε σύλλογο βασιλικών θα βρεις κυρίως βασιλικούς.George_V έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:39Εξαρταται στην περιοχη που βρισκεσαι. Αν εισαι στην Κρητη π.χ. κατω απο μονάδα.nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:37 στον πραγματικό κόσμο πόσο πιθανό είναι να πέσεις σε βασιλικό άραγε?βάζω και αυτούς που είναι σε γλάστρα για να μην μπλέξουμε με τους δεκαδικούς,1%,2%,πόσο?
Αν εισαι στη Μάνη απο την αλλη προσεχε τι θα πεις για το βασιλια γιατι μπορει να φας καμια αδεσποτη.
Είναι σαν να ρωτάει κάποιος ποια είναι τα ποσοστά απήχησης του ΚΚΕ και να απαντάς στο τάδε χωριό της Ικαρίας παίρνει 40%
Οι ζαίοι δεν βγαίνουν ούτε στην πχορουμάρα από τα καβούκια τους.vantono έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:41Εγώ εμπειρικά irl, θα έλεγα 0%. Ουτε 85χρονους βασιλικούς δεν εχω πετύχει, ουτε καν αυτη την περιοδο, που υποτιθεται οτι θα έβγαιναν απο τα καβούκια τους.nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:37 στον πραγματικό κόσμο πόσο πιθανό είναι να πέσεις σε βασιλικό άραγε?βάζω και αυτούς που είναι σε γλάστρα για να μην μπλέξουμε με τους δεκαδικούς,1%,2%,πόσο?
Στην παραπχορουμάρα βεβαια συναντάς ακομα και κομμουνοβασιλικούς αλλα οκ, η πχορουμαρα ειναι καλτίλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι μισοι που ψηφιζουν ΝΔ ειναι βασιλικοι.
.
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν μας ξεκαθαρίζεις τίποτα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μονο οι αστοιχειωτοι δεν καταλαβαν.
Δεν διαταχθηκε η ιδια η σημαια βλαξ αλλα η τοποθετηση της.
.
- taxalata xalasa
και οι άλλοι μισοί είναι μαϊντανοί;
Σιγά ρε τον πυρήνα των αξιών, κούλη θα ξαναψηφίσετε ούλοι σας
Για το Τζεφ Μπεκ στεναχωρηθηκες;
.
Ας κάνω μιά προσπάθεια να καταλάβω, αν και δεν μας βοηθάς: την μέρα τής κηδείας, πλάκωσαν αστυνομικοί στο γραφείο τελετών και είπαν: μη τολμήσεις να μη βάλεις σημαία στο φέρετρο του Παντελίδη, θα έχεις μπλεξίματα.
Αυτό λες;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- taxalata xalasa
Πάει κι αυτός... Θεος σχωρέστον...Αρίστος έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:49
![]()
![]()
Για το Τζεφ Μπεκ στεναχωρηθηκες;
.
Τελικά το Coulis είναι τόσο γκαντέμης που αυτογκαντεμιάστηκε πριν τις εκλογές... Θα του φύγουν οι βασιλικοί (και καλα θα κάνουν) και θα μείνει μόνο με μαϊντανούς...
Εξελλίσεται η κωμωδία... γίνεται όλο και καλύτερη... περιμένουμε την αποκορύφωση...
Leporello έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:52Ας κάνω μιά προσπάθεια να καταλάβω, αν και δεν μας βοηθάς: την μέρα τής κηδείας, πλάκωσαν αστυνομικοί στο γραφείο τελετών και είπαν: μη τολμήσεις να μη βάλεις σημαία στο φέρετρο του Παντελίδη, θα έχεις μπλεξίματα.
Αυτό λες;
Τι σχεση εχουν οι αστυνομικοι με το πολεμικο ναυτικο;
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση