Θα το κάνει...ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:03Το αξιοθέατο δεν θα είναι το Τατόι αλλά οι θεσμικοί εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης.
Γελάκια, φιλάκια, μπάντες, απόδοση θεσμικών τιμών σε δυτικούς "γαλαζοαίματους" και μια στο τόσο κι ένα γουάου κατούρημα στο στέμμα και κλείσαμε ως περήφανος λαός.
Η πλάκα θα είναι να σκάσει ο Τσίπρας στην κηδεία και να τρολάρει όλον τον κόζμο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
- taxalata xalasa
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Leporello έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:24Το άλλο ενδιαφέρον ερώτημα είναι ποιός διατάχθηκε; Καταλαβαίνει η σημαία από διαταγές;
διαταχθηκε (απο καποιους) η σημαια να τοποθετηθει ρε σμπιρο.
.
Δεν κατάλαβες ούτε τα βασικά, Ντάνο του διαδικτύου.vantono έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:23Αμάν πχια γατούλα, όλο νύχια μου βγάζεις τωρα τελευταια.![]()
Που να γινουν κυβέρνηση και οι ζαίοι δηλαδή, πόσα νευράκια θα 'χετε![]()
Οπότε, κοιτάξτε να μείνετε Κούλη, που μου θελετε και ξεπορτίσματα![]()
Είμαι σε φάση απόλυτης χαλάρωσης και όχι εκνευρισμού. Δεν συγχέω το πάθος με τους μόντυ πάιθονς.
Κι έχω αρχίσει να το απολαμβάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να πούμε κάπου εδώ ντροπή και στους αριστερούς, ο Κωνσταντίνος είχε πει καλά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα..
Δεν θα μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, ειδικώς για τον Τσίπρα.taxalata xalasa έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:26Θα το κάνει...ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:03
Η πλάκα θα είναι να σκάσει ο Τσίπρας στην κηδεία και να τρολάρει όλον τον κόζμο.![]()
![]()
Ξεχνιέται η μεταστροφή από το "γκόου μπακ μις μέρκελ" στο "χθες που τα λέγαμε με την Αγγέλα";
Δεν ξεχνιέται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taxalata xalasa
Ξερει να ελίσσεται... Δεν είναι στοκαρισμένο απολίθωμα... ; Ειναι διαπραγματευτής...ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:32Δεν θα μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, ειδικώς για τον Τσίπρα.taxalata xalasa έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:26Θα το κάνει...ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:03
![]()
Ξεχνιέται η μεταστροφή από το "γκόου μπακ μις μέρκελ" στο "χθες που τα λέγαμε με την Αγγέλα";![]()
Δεν ξεχνιέται.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
στον πραγματικό κόσμο πόσο πιθανό είναι να πέσεις σε βασιλικό άραγε?βάζω και αυτούς που είναι σε γλάστρα για να μην μπλέξουμε με τους δεκαδικούς,1%,2%,πόσο?
Φτάνει ρε, το βράδυ θα μετράω φέρετρα για να κοιμηθώ
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ο ορισμός της πατσαβούρας σε πολιτικό αλλά κυρίως σε ανθρώπινο επίπεδο.
Σύρε ρε ξεφτιλισμένε να κρυφτείς πίσω από τα φουστάνια της γυναίκας σου που έχεις το θράσος να λες ότι είχες και προσωπικές σχέσεις με τον νεκρό και τα παιδιά του αλλά δε θα πας..Από την Κυριακή το απόγευμα θα βρίσκομαι στο Κουβέιτ, αλλά αν ήμουν εδώ θα πήγαινα στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.
Όπως εξήγησε, είχε προσωπική σχέση με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο αλλά και με τους γιους του.
https://www.newsit.gr/politikh/adonis-g ... a/3681569/
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εξαρταται στην περιοχη που βρισκεσαι. Αν εισαι στην Κρητη π.χ. κατω απο μονάδα.nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:37 στον πραγματικό κόσμο πόσο πιθανό είναι να πέσεις σε βασιλικό άραγε?βάζω και αυτούς που είναι σε γλάστρα για να μην μπλέξουμε με τους δεκαδικούς,1%,2%,πόσο?
Αν εισαι στη Μάνη απο την αλλη προσεχε τι θα πεις για το βασιλια γιατι μπορει να φας καμια αδεσποτη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το να διαπραγματευθεί κάποιος με κόκκινο από τις ξυλιές κωλαράκι, παραπέμπει περισσότερο σε ερωτική συναινετική ιδιαιτερότητα παρά σε δυνατότητα διαπραγμάτευσης.taxalata xalasa έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:35Ξερει να ελίσσεται... Δεν είναι στοκαρισμένο απολίθωμα... ; Ειναι διαπραγματευτής...ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:32Δεν θα μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, ειδικώς για τον Τσίπρα.
Ξεχνιέται η μεταστροφή από το "γκόου μπακ μις μέρκελ" στο "χθες που τα λέγαμε με την Αγγέλα";![]()
Δεν ξεχνιέται.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:37 στον πραγματικό κόσμο πόσο πιθανό είναι να πέσεις σε βασιλικό άραγε?βάζω και αυτούς που είναι σε γλάστρα για να μην μπλέξουμε με τους δεκαδικούς,1%,2%,πόσο?
Εμενα ολο μου το σοι ειναι βασιλικοι και τις τελευταιες μερες προσπαθω να συλληπηθω ολους τους θειους μου και τις θειαδες μου. Η πιο αγαπητη μου θεια θα παει με το μπαστουνακι της τη Δευτερα.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ εμπειρικά irl, θα έλεγα 0%. Ουτε 85χρονους βασιλικούς δεν εχω πετύχει, ουτε καν αυτη την περιοδο, που υποτιθεται οτι θα έβγαιναν απο τα καβούκια τους.nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:37 στον πραγματικό κόσμο πόσο πιθανό είναι να πέσεις σε βασιλικό άραγε?βάζω και αυτούς που είναι σε γλάστρα για να μην μπλέξουμε με τους δεκαδικούς,1%,2%,πόσο?
Στην παραπχορουμάρα βεβαια συναντάς ακομα και κομμουνοβασιλικούς αλλα οκ, η πχορουμαρα ειναι καλτίλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση