independent_44 έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:01
Να είναι μέσα στην τιμή της βενζινης, όποιος κινείται πολύ πληρώνει.
Η βενζινη ειναι ηδη απο τις πιο ακριβες στην Ευρωπη
Φοβερη ιδεα
Θα φερει μειωση εσοδων και θα πληρωνουν ακομη λιγιτεροι για τα οδικα δικτυα που ωφελουν τους παντες
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και τα σχολεία τα κατασκευάζει το κράτος αλλά δεν τα πληρώνεις σε δίδακτρα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Πάνας έγραψε: 13 Οκτ 2018, 00:59
Δεν του χρωστάω κάτι.
Καποιος πρεπει να κατασκευασει τους δρομους και καποιος να τους συντηρησει
Ειτε αυτις ειναι ο Μπομπολας ειτε η Μομα παλι τα ιδια θα πληρωσεις
Παρεχει υπηρεσιες στο κρατος και πληρωνεται
Τι ακριβως σε χαλαει;
Ότι τιμολογεί όσο νομίζει αυτός. Εγώ ωστόσο θα χρησιμοποιώ το επαρχιακό δίκτυο που το πληρώνω από τους φόρους, εσύ που βιάζεσαι πλήρωνε τον Μπόμπολα. Δεν έχω δικαίωμα επιλογής που θα κινηθώ;
Spiros252 έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:04
Και τα σχολεία τα κατασκευάζει το κράτος αλλά δεν τα πληρώνεις σε δίδακτρα.
Πληρωνεις την κατασκευη την συντηρηση τα λειτουργικα εξοδα τους δασκαλους κτλ κτλ
Απλα πληρωνουν ολοι και οχι μονο αυτοι που εχουν παιδια που οανε σχολειο
Το ιδιο να γινει και για το οδικο δικτυο
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Γιαννοπουλας πηζει που πληρωνει το χαβιαρι του Μπομπολα.Στιγμες ηδονης.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πάνας έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:04
Ότι τιμολογεί όσο νομίζει αυτός. Εγώ ωστόσο θα χρησιμοποιώ το επαρχιακό δίκτυο που το πληρώνω από τους φόρους, εσύ που βιάζεσαι πλήρωνε τον Μπόμπολα. Δεν έχω δικαίωμα επιλογής που θα κινηθώ;
Οι τιμες των διοδιων οριζονται αποκλειστικαι και μονο απο το κρατος
Καθημερινα εισαι εισαι αποδεκτης του οφελους των νεων οδικων δικτυων ειτε οδηγεις σε αυτα ειτε επιλεγεις κατσικοδρομους
Spiros252 έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:07
Δε νομίζω να συμφωνούσες όταν το υποστηρίζαμε.
Η αποψη μου ειναι σταθεροτατη εδω και πολλα χρονια
ΕΙμαι σταθερα κατα των διοδιων και φυσικα κατα των μαγικων λυσεων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 13 Οκτ 2018, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GoBack έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:08
Γιαννοπουλας πηζει που πληρωνει το χαβιαρι του Μπομπολα.Στιγμες ηδονης.
Το μερτικο τω συμπολιτων μου που δεν πληρωνουν πληρωνω
Μπερδευτηκες
Ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Να βγει κάρτα περιουσιολογίου σε ηλεκτρονική μορφή και όταν φτάνεις κοντά να γράφει εκεί στην οθόνη το αναλογούν ποσό.
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (Μάλγαρα): 17€
Πάνας: 0,75€
independent_44 έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:01
Να είναι μέσα στην τιμή της βενζινης, όποιος κινείται πολύ πληρώνει.
Η βενζινη ειναι ηδη απο τις πιο ακριβες στην Ευρωπη
Φοβερη ιδεα
Θα φερει μειωση εσοδων και θα πληρωνουν ακομη λιγιτεροι για τα οδικα δικτυα που ωφελουν τους παντες
Θα είναι τόσο μικρή η αύξηση που δεν θα κάνει διαφορά.
Πρέπει να υπολογίσουμε πόσα χιλιόμετρα κάνουν όλα μαζί τα αυτοκίνητα της χώρας
Spiros252 έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:11
Ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Να βγει κάρτα περιουσιολογίου σε ηλεκτρονική μορφή και όταν φτάνεις κοντά να γράφει εκεί στην οθόνη το αναλογούν ποσό.
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (Μάλγαρα): 17€
Πάνας: 0,75€
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν αισθάνεστε κάπως άσχημα για τους ανθρώπους που πείστηκαν προεκλογικά (προ 2015) και δεν πλήρωναν διόδια και βρέθηκαν μετά κατηγορούμενοι και με χρέη;
Τους θεωρείτε αφελείς ας πούμε;
Ας πούμε οτι αν δεν είναι "αφελείς" (που το βρίσκω λίαν επιεική χαρακτηρισμό), τότε είναι κουτοπόνηροι γιατί θεώρησαν σαν πρώτης τάξεως ευκαιρία να περνάνε τζάμπα (ενώ τα υπόλοιπα κορόιδα να πληρώνουν). Μέχρι που διαπίστωσαν οτι ο τζάμπας πέθανε.
Γιατί το βλέπετε έτσι;
Αν στις μεγάλες απεργίες του περασμένου αιώνα έλεγαν το ίδιο όσοι δεν έκαναν (κορόιδα είμαστε εμείς που δουλεύουμε;) δεν θα υπήρχαν εργατικά δικαιώματα.