!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπουκίτσες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Μπουκίτσες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2023, 13:56
Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:06 Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα απ'αυτή την χαζομάρα.

Αλλά όσοι δεν έχουν σταθερές σχέσεις και πάνε από δω κι από κει να τα χρησιμοποιούν γιατί είναι μεγάλο σφάλμα να πάρουν κόσμο στον λαιμό τους.
Πάντως το χάπι είναι γερή επέμβαση στα ορμονικά και δεν κάθεται καλά σε όλες.

Επομένως είναι στο χέρι της γυναίκας αν θα το πάρει ή όχι, δεν υπάρχουν κανόνες.
Χάπι το παίρνεις μία βαριά δύο φορές στη ζωή σου. Υπάρχουν κανόνες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:06 Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα απ'αυτή την χαζομάρα.

Αλλά όσοι δεν έχουν σταθερές σχέσεις και πάνε από δω κι από κει να τα χρησιμοποιούν γιατί είναι μεγάλο σφάλμα να πάρουν κόσμο στον λαιμό τους.

Επομένως είναι στο χέρι της γυναίκας αν θα το πάρει ή όχι, δεν υπάρχουν κανόνες.
Δεν προστατεύει το χάπι από hpv. Όχι ότι είναι μόνο αυτό.

Σαν την άλλη που χωρίς να ξέρει και χωρίς να έχει ρωτήσει, το έκανε με το το αμόρε χωρίς προφυλακτικό και και λίγους μήνες μετά την έψαχναν να δουν αν είναι από τον τύπο που προκαλεί καρκίνο ή όχι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Χωριζονται και σε καρκινογόνα ή μη, τα hpv? Εγώ μονο σε εξωτερικα-εσωτερικά, ηξερα το διαχωρισμό.
Επικίνδυνα για καρκίνο τα νόμιζα όλα στη γυναίκα, αν παραμεληθούν/δεν θεραπευτούν εγκαίρως.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Η ξυλοκαΐνη είναι για μούδιασμα; Κάτι τέτοια γράφει στη βικι.
Ρε που έφτασε ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 09 Ιαν 2023, 14:21 Χωριζονται και σε καρκινογόνα ή μη, τα hpv? Εγώ μονο σε εξωτερικα-εσωτερικά, ηξερα το διαχωρισμό.
Επικίνδυνα για καρκίνο τα νόμιζα όλα στη γυναίκα, αν παραμεληθούν/δεν θεραπευτούν εγκαίρως.
Όχι είναι ιός και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Η γενιά μου και πέρα είμαστε όλες εμβολιασμένες από το κράτος. Επίσης ο συγκεκριμένος κολλάει και χωρίς προφυλακτικό. Μπορείς να κολλήσεις πιο εύκολα κατά το στοματικό και με επαφή, αν είναι σε πλήρη έξαρση, αλλά επειδή θα φαίνεται οπτικά θα το πάρεις χαμπάρι και θα κόψεις δρόμο.

Εγώ βρέθηκα σε ένα σπίτι μια φορά και όλες συζητάγαν ότι είχαν hpv, μάνα, φίλες, κόρες. Εν τω μεταξύ εγώ σιχαίνομαι το σύμπαν και είχα πάει να κατουρήσω πριν και είχα κάτσει στη λεκάνη και με έπιασε ταραχή, αν και ΟΚ, κακώς.
Την επόμενη έκανα την πρώτη δόση εμβολίου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

1451 έγραψε: 09 Ιαν 2023, 14:55 Η ξυλοκαΐνη είναι για μούδιασμα; Κάτι τέτοια γράφει στη βικι.
Ρε που έφτασε ο κόσμος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 14:00

Για το αντισυλληπτικό μιλάω.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 10:06
Naida έγραψε: 09 Ιαν 2023, 04:26
Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:20

Εμένα χωρίς πλάκα με την περίπτωση XL ό,τι και να βάλει με κόβει. Δεν αντέχονται. Τα καταργήσαμε και ηρέμησα. Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα σε φυσιολογικά μεγέθη με οποιαδήποτε παραλλαγή προφυλακτικού.
Μήπως είχες αλλεργία ρε;
Όχι δεν έχω αλλεργίες ρε συ.
Στο λέω γιατί το είχα πάθει με πρώην , ο οποίος μην φανταστείς δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο από μέγεθος αλλά δεν το άντεχα όταν ξεκινήσαμε. Αισθανόμουν σαν κάψιμο, σαν σκίσιμο αυτό που λες. Νομίζαμε ότι δεν είναι αρκετά "ενυδατωμενη" η περιοχή αλλά είχε επαρκής ενυδάτωση. Την επόμενη φορά πήρε αλλά προφυλακτικά και όλα κομπλέ. Και ούτε εγώ είμαι αλλεργική σε τίποτα εκτός τις γαρίδες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

vantono έγραψε: 09 Ιαν 2023, 12:18
Περαν του οτι ακομα και στο γάμο, υπαρχουν πολλοι που δεν εχουν σταθερές σχέσεις (απλώς το νομίζει η γυναίκα τους). Ε, απο κατι τέτοια ειναι αμαρτία να τσιμπήσει παράσημο η γυναικα, και να το πάρει πρέφα αφού γινει η στραβή.
Ή και το αντίστροφο...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Naida έγραψε: 09 Ιαν 2023, 15:22
Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 10:06
Naida έγραψε: 09 Ιαν 2023, 04:26

Μήπως είχες αλλεργία ρε;
Όχι δεν έχω αλλεργίες ρε συ.
Στο λέω γιατί το είχα πάθει με πρώην , ο οποίος μην φανταστείς δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο από μέγεθος αλλά δεν το άντεχα όταν ξεκινήσαμε. Αισθανόμουν σαν κάψιμο, σαν σκίσιμο αυτό που λες. Νομίζαμε ότι δεν είναι αρκετά "ενυδατωμενη" η περιοχή αλλά είχε επαρκής ενυδάτωση. Την επόμενη φορά πήρε αλλά προφυλακτικά και όλα κομπλέ. Και ούτε εγώ είμαι αλλεργική σε τίποτα εκτός τις γαρίδες.
Μάλλον θα ήταν πολύ παχύ το προφυλακτικό. Αν είχες αλλεργία στο λάτεξ, που είναι το πιο σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις, λογικα δεν θα σου περνούσε με απλη αλλαγή προφυλακτικών.

Ξέρω ότι υπάρχει ένα της δουρεξ για αυτές τις περιπτώσεις που δεν είναι από λάτεξ, ειναι από ένα συνθετικό (πολυισοπρενιο αν θυμάμαι καλά). Πρέπει να είναι αυτά με τη χρυσή συσκευασία.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 15:04
vantono έγραψε: 09 Ιαν 2023, 14:21 Χωριζονται και σε καρκινογόνα ή μη, τα hpv? Εγώ μονο σε εξωτερικα-εσωτερικά, ηξερα το διαχωρισμό.
Όχι είναι ιός και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Η γενιά μου και πέρα είμαστε όλες εμβολιασμένες από το κράτος. Επίσης ο συγκεκριμένος κολλάει και χωρίς προφυλακτικό. Μπορείς να κολλήσεις πιο εύκολα κατά το στοματικό και με επαφή, αν είναι σε πλήρη έξαρση, αλλά επειδή θα φαίνεται οπτικά θα το πάρεις χαμπάρι και θα κόψεις δρόμο.

Εγώ βρέθηκα σε ένα σπίτι μια φορά και όλες συζητάγαν ότι είχαν hpv, μάνα, φίλες, κόρες. Εν τω μεταξύ εγώ σιχαίνομαι το σύμπαν και είχα πάει να κατουρήσω πριν και είχα κάτσει στη λεκάνη και με έπιασε ταραχή, αν και ΟΚ, κακώς.
Την επόμενη έκανα την πρώτη δόση εμβολίου.
Ρε συ σοβαρά, δεν καθόμαστε σε ξένη τουαλέτα. Κανενός όμως. Και πιάνουμε όσο λιγότερα γίνεται.

Well done για το εμβόλιο.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Όχι είναι διάφοροι τύποι νομίζω και οι 4 και 5 προκαλούν καρκίνο.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2023, 15:21
Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 14:00

Για το αντισυλληπτικό μιλάω.
Δεν έχω εμπειρία αλλά, κάποιοι σχετίζουν τα αντισυλληπτικά με καρκίνο του μαστού.

Δεν ξέρω αν αληθεύει.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:34
Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:31 Θέλει πολλή υγρασία από ένα μέγεθος και μετά.

Πάρα πολλή.
Ρε συ είχαμε αγοράσει και λιπαντικά, πάλι με έκοβε. Εν τω μεταξύ συνέχεια νόμιζε ότι τον δουλεύω, μέχρι που τον παράτησα στη μέση πήγα πήρα κωλόχαρτο σκουπίστηκα μία και είδε τις σταγόνες.
Τι χρώμα σταγόνες, τύπισσα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:52
stergiosbik έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:12
Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:09 Το duo είναι πιο άνετο από το durex.
Το χρησιμοποιείς για γάντι;
Όχι σαν σκουφί.
:smt005: :smt005:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”