Χάπι το παίρνεις μία βαριά δύο φορές στη ζωή σου. Υπάρχουν κανόνες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2023, 13:56Πάντως το χάπι είναι γερή επέμβαση στα ορμονικά και δεν κάθεται καλά σε όλες.Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:06 Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα απ'αυτή την χαζομάρα.
Αλλά όσοι δεν έχουν σταθερές σχέσεις και πάνε από δω κι από κει να τα χρησιμοποιούν γιατί είναι μεγάλο σφάλμα να πάρουν κόσμο στον λαιμό τους.
Επομένως είναι στο χέρι της γυναίκας αν θα το πάρει ή όχι, δεν υπάρχουν κανόνες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπουκίτσες
- Cecily Anne
Re: Μπουκίτσες
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν προστατεύει το χάπι από hpv. Όχι ότι είναι μόνο αυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2023, 13:56Πάντως το χάπι είναι γερή επέμβαση στα ορμονικά και δεν κάθεται καλά σε όλες.Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:06 Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα απ'αυτή την χαζομάρα.
Αλλά όσοι δεν έχουν σταθερές σχέσεις και πάνε από δω κι από κει να τα χρησιμοποιούν γιατί είναι μεγάλο σφάλμα να πάρουν κόσμο στον λαιμό τους.
Επομένως είναι στο χέρι της γυναίκας αν θα το πάρει ή όχι, δεν υπάρχουν κανόνες.
Σαν την άλλη που χωρίς να ξέρει και χωρίς να έχει ρωτήσει, το έκανε με το το αμόρε χωρίς προφυλακτικό και και λίγους μήνες μετά την έψαχναν να δουν αν είναι από τον τύπο που προκαλεί καρκίνο ή όχι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Χωριζονται και σε καρκινογόνα ή μη, τα hpv? Εγώ μονο σε εξωτερικα-εσωτερικά, ηξερα το διαχωρισμό.
Επικίνδυνα για καρκίνο τα νόμιζα όλα στη γυναίκα, αν παραμεληθούν/δεν θεραπευτούν εγκαίρως.
Επικίνδυνα για καρκίνο τα νόμιζα όλα στη γυναίκα, αν παραμεληθούν/δεν θεραπευτούν εγκαίρως.
Η ξυλοκαΐνη είναι για μούδιασμα; Κάτι τέτοια γράφει στη βικι.
Ρε που έφτασε ο κόσμος.
Ρε που έφτασε ο κόσμος.
- Cecily Anne
Όχι είναι ιός και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Η γενιά μου και πέρα είμαστε όλες εμβολιασμένες από το κράτος. Επίσης ο συγκεκριμένος κολλάει και χωρίς προφυλακτικό. Μπορείς να κολλήσεις πιο εύκολα κατά το στοματικό και με επαφή, αν είναι σε πλήρη έξαρση, αλλά επειδή θα φαίνεται οπτικά θα το πάρεις χαμπάρι και θα κόψεις δρόμο.vantono έγραψε: 09 Ιαν 2023, 14:21 Χωριζονται και σε καρκινογόνα ή μη, τα hpv? Εγώ μονο σε εξωτερικα-εσωτερικά, ηξερα το διαχωρισμό.
Εγώ βρέθηκα σε ένα σπίτι μια φορά και όλες συζητάγαν ότι είχαν hpv, μάνα, φίλες, κόρες. Εν τω μεταξύ εγώ σιχαίνομαι το σύμπαν και είχα πάει να κατουρήσω πριν και είχα κάτσει στη λεκάνη και με έπιασε ταραχή, αν και ΟΚ, κακώς.
Την επόμενη έκανα την πρώτη δόση εμβολίου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
1451 έγραψε: 09 Ιαν 2023, 14:55 Η ξυλοκαΐνη είναι για μούδιασμα; Κάτι τέτοια γράφει στη βικι.
Ρε που έφτασε ο κόσμος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Για το αντισυλληπτικό μιλάω.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 14:00Χάπι το παίρνεις μία βαριά δύο φορές στη ζωή σου. Υπάρχουν κανόνες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2023, 13:56Πάντως το χάπι είναι γερή επέμβαση στα ορμονικά και δεν κάθεται καλά σε όλες.Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:06 Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα απ'αυτή την χαζομάρα.
Στο λέω γιατί το είχα πάθει με πρώην , ο οποίος μην φανταστείς δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο από μέγεθος αλλά δεν το άντεχα όταν ξεκινήσαμε. Αισθανόμουν σαν κάψιμο, σαν σκίσιμο αυτό που λες. Νομίζαμε ότι δεν είναι αρκετά "ενυδατωμενη" η περιοχή αλλά είχε επαρκής ενυδάτωση. Την επόμενη φορά πήρε αλλά προφυλακτικά και όλα κομπλέ. Και ούτε εγώ είμαι αλλεργική σε τίποτα εκτός τις γαρίδες.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 10:06Όχι δεν έχω αλλεργίες ρε συ.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2023, 04:26Μήπως είχες αλλεργία ρε;Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:20
Εμένα χωρίς πλάκα με την περίπτωση XL ό,τι και να βάλει με κόβει. Δεν αντέχονται. Τα καταργήσαμε και ηρέμησα. Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα σε φυσιολογικά μεγέθη με οποιαδήποτε παραλλαγή προφυλακτικού.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ή και το αντίστροφο...vantono έγραψε: 09 Ιαν 2023, 12:18
Περαν του οτι ακομα και στο γάμο, υπαρχουν πολλοι που δεν εχουν σταθερές σχέσεις (απλώς το νομίζει η γυναίκα τους). Ε, απο κατι τέτοια ειναι αμαρτία να τσιμπήσει παράσημο η γυναικα, και να το πάρει πρέφα αφού γινει η στραβή.
Yippie Kay Yay
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μάλλον θα ήταν πολύ παχύ το προφυλακτικό. Αν είχες αλλεργία στο λάτεξ, που είναι το πιο σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις, λογικα δεν θα σου περνούσε με απλη αλλαγή προφυλακτικών.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2023, 15:22Στο λέω γιατί το είχα πάθει με πρώην , ο οποίος μην φανταστείς δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο από μέγεθος αλλά δεν το άντεχα όταν ξεκινήσαμε. Αισθανόμουν σαν κάψιμο, σαν σκίσιμο αυτό που λες. Νομίζαμε ότι δεν είναι αρκετά "ενυδατωμενη" η περιοχή αλλά είχε επαρκής ενυδάτωση. Την επόμενη φορά πήρε αλλά προφυλακτικά και όλα κομπλέ. Και ούτε εγώ είμαι αλλεργική σε τίποτα εκτός τις γαρίδες.
Ξέρω ότι υπάρχει ένα της δουρεξ για αυτές τις περιπτώσεις που δεν είναι από λάτεξ, ειναι από ένα συνθετικό (πολυισοπρενιο αν θυμάμαι καλά). Πρέπει να είναι αυτά με τη χρυσή συσκευασία.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε συ σοβαρά, δεν καθόμαστε σε ξένη τουαλέτα. Κανενός όμως. Και πιάνουμε όσο λιγότερα γίνεται.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 15:04Όχι είναι ιός και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Η γενιά μου και πέρα είμαστε όλες εμβολιασμένες από το κράτος. Επίσης ο συγκεκριμένος κολλάει και χωρίς προφυλακτικό. Μπορείς να κολλήσεις πιο εύκολα κατά το στοματικό και με επαφή, αν είναι σε πλήρη έξαρση, αλλά επειδή θα φαίνεται οπτικά θα το πάρεις χαμπάρι και θα κόψεις δρόμο.vantono έγραψε: 09 Ιαν 2023, 14:21 Χωριζονται και σε καρκινογόνα ή μη, τα hpv? Εγώ μονο σε εξωτερικα-εσωτερικά, ηξερα το διαχωρισμό.
Εγώ βρέθηκα σε ένα σπίτι μια φορά και όλες συζητάγαν ότι είχαν hpv, μάνα, φίλες, κόρες. Εν τω μεταξύ εγώ σιχαίνομαι το σύμπαν και είχα πάει να κατουρήσω πριν και είχα κάτσει στη λεκάνη και με έπιασε ταραχή, αν και ΟΚ, κακώς.
Την επόμενη έκανα την πρώτη δόση εμβολίου.
Well done για το εμβόλιο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι είναι διάφοροι τύποι νομίζω και οι 4 και 5 προκαλούν καρκίνο.vantono έγραψε: 09 Ιαν 2023, 14:21 Χωριζονται και σε καρκινογόνα ή μη, τα hpv? Εγώ μονο σε εξωτερικα-εσωτερικά, ηξερα το διαχωρισμό.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχω εμπειρία αλλά, κάποιοι σχετίζουν τα αντισυλληπτικά με καρκίνο του μαστού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2023, 15:21Για το αντισυλληπτικό μιλάω.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 14:00Χάπι το παίρνεις μία βαριά δύο φορές στη ζωή σου. Υπάρχουν κανόνες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2023, 13:56
Πάντως το χάπι είναι γερή επέμβαση στα ορμονικά και δεν κάθεται καλά σε όλες.
Δεν ξέρω αν αληθεύει.
Τι χρώμα σταγόνες, τύπισσα;Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:34Ρε συ είχαμε αγοράσει και λιπαντικά, πάλι με έκοβε. Εν τω μεταξύ συνέχεια νόμιζε ότι τον δουλεύω, μέχρι που τον παράτησα στη μέση πήγα πήρα κωλόχαρτο σκουπίστηκα μία και είδε τις σταγόνες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Δημοκράτης
Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:52Όχι σαν σκουφί.