Νέα αισχρή πρόκληση από την Αλβανία: Μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη, θέτουν θέμα Τσάμηδων και το συνδέουν με την συμφωνία θαλάσσιων ζωνών! Καμία αντίδραση από την Αθήνα!
Ξεφτίλα ρε. Μέχρι και η Αλβανία μας βαράει σφαλιάρες.
Νέα αισχρή πρόκληση από την Αλβανία: Μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη, θέτουν θέμα Τσάμηδων και το συνδέουν με την συμφωνία θαλάσσιων ζωνών! Καμία αντίδραση από την Αθήνα!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Το θέμα αυτό υπάρχει στην Αλβανική ατζέντα εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια. Ακόμη και βιβλία έχουν γραφτεί από φιλο-Αλβανούς ερευνητές...

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Ιαν 2023, 21:49 δεν νομίζω να υπάρχει στην ιστορία άλλο παράδειγμα όπου πιο αδύναμες χώρες προκαλούν διαρκώς μια πολύ ισχυρότερη από την οποία μάλιστα εξαρτούν κατά μεγάλο βαθμό την οικονομία τους
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οι Αλβανοί κουβαλάνε τερατώδη κόμπλεξ κατά των Ελλήνων.southern έγραψε: 08 Ιαν 2023, 21:38 αχάριστοι οι Αλβανοί. Η Ελλάδα τους ταΐζει και αυτό είναι το ευχαριστώ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
οπως στην συμφωνια των πρεσπων?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Ιαν 2023, 21:49 δεν νομίζω να υπάρχει στην ιστορία άλλο παράδειγμα όπου πιο αδύναμες χώρες προκαλούν διαρκώς μια πολύ ισχυρότερη από την οποία μάλιστα εξαρτούν κατά μεγάλο βαθμό την οικονομία τους
Ενω εμεις καθολου...
Κοίτα, όποιος έχει γνωρίσει Αλβανούς και έχει γνωρίσει και Τούρκους, νομίζω βγάζει συμπέρασμα οτι οι Τούρκοι είναι πιο πολιτισμένοι (τουλάχιστον από Κωνσταντινούπολη). Και αυτό λέει πολλά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απο το φόβο τους εγκατέλειψαν οι περισσότεροι. Άλλωστε στα χρόνια της κατοχής έκαναν τον βίο αβίωτο στους Έλληνες της Θεσπρωτίας.NewModelArmy έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:16 Δικαιο εχουν στο θεμα των Τσαμηδων βεβαια.Κανονικη εθνοκαθαρση εγινε.
Έτσι.NewModelArmy έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:16 Δικαιο εχουν στο θεμα των Τσαμηδων βεβαια.Κανονικη εθνοκαθαρση εγινε.