!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μολογάνε και χωρίς ξύλο οι νουδούκοι:"Οι συριζαίοι είναι ερασιτέχνες, εμείς είμαστε επαγγελματίες κλέφτες"
Re: Μολογάνε και χωρίς ξύλο οι νουδούκοι:"Οι συριζαίοι είναι ερασιτέχνες, εμείς είμαστε επαγγελματίες κλέφτες"
Θα πρέπει να μπαίνουν στην βουλή με IQ τεστ, οι βουλευτές. Ακόμα και αν υπερψηφίζεται από τον λαό, αν είναι καθυστερημένος, να μπαίνει ο επόμενος σε ψήφος που θα είναι πάνω από ένα όριο. Δεν γίνεται να κυβερνάται η χώρα από ηλίθιους.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Re: Μολογάνε και χωρίς ξύλο οι νουδούκοι:"Οι συριζαίοι είναι ερασιτέχνες, εμείς είμαστε επαγγελματίες κλέφτες"
Νομίζω κάποιος σύμβουλος του Π/Θ είναι.vagabondo έγραψε: 07 Ιαν 2023, 14:42 Θα πρέπει να μπαίνουν στην βουλή με IQ τεστ, οι βουλευτές. Ακόμα και αν υπερψηφίζεται από τον λαό, αν είναι καθυστερημένος, να μπαίνει ο επόμενος σε ψήφος που θα είναι πάνω από ένα όριο. Δεν γίνεται να κυβερνάται η χώρα από ηλίθιους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
talaipwros
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ορισμένοι κάνετε το λάθος και απαντάτε σε κάποιους χρήστες πιστεύοντας πως πρόκειται για με άτομα με απλά διαφορετική άποψη. Ο συγκεκριμένος είναι 0.60ρης- δουλεύει Τουίτερ κ σοσιαλ.ST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2023, 01:08Έλα ρε συ. Μια ανόητη δήλωση ήταν και προφανώς θα σχολιαστεί χιουμοριστικά.Unique έγραψε: 07 Ιαν 2023, 00:33 Στελεχος: "Ο επαγγελματιας κλεφτης θα ερθει να κλεψει, δεν θα σε σκοτωσει"
Μεταφραση αμοιβαδας: "Ειμαστε επαγγελματιες κλεφτες"
Υπολοιπες αμοιβαδες: ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ
![]()
![]()
![]()
Τι κουβέντα να κάνεις με τον κακομοίρη, τη δουλειά του κάνει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν έχει σημασία. Οι χαζοί, χαζούς θα προσλαμβάνουν για συμβούλους.Kauldron έγραψε: 08 Ιαν 2023, 17:32Νομίζω κάποιος σύμβουλος του Π/Θ είναι.vagabondo έγραψε: 07 Ιαν 2023, 14:42 Θα πρέπει να μπαίνουν στην βουλή με IQ τεστ, οι βουλευτές. Ακόμα και αν υπερψηφίζεται από τον λαό, αν είναι καθυστερημένος, να μπαίνει ο επόμενος σε ψήφος που θα είναι πάνω από ένα όριο. Δεν γίνεται να κυβερνάται η χώρα από ηλίθιους.
Ας έχουμε ένα επίπεδο στην βουλή, μόνο καλό θα μας κανει.
Occasio facit furem
-
talaipwros
Δηλαδή ο Δρυμιώτης ειναι χαζός ασήμαντος; Αν δεν υπήρχε αυτός θα ψήφιζαν και τα δεντρα και θα το καταλαβαιναμε όπως παλια, πριν αναλάβουν την καταμέτρηση οι επαγγελματίες.
Σημασία έχει να μην εκλέγονται δέντρα.enaon έγραψε: 08 Ιαν 2023, 19:00Δηλαδή ο Δρυμιώτης ειναι χαζός ασήμαντος; Αν δεν υπήρχε αυτός θα ψήφιζαν και τα δεντρα και θα το καταλαβαιναμε όπως παλια, πριν αναλάβουν την καταμέτρηση οι επαγγελματίες.
Occasio facit furem
παντως περίεργο νήμα, εχει φτασει 83 βλέπω ο Δρυμιώτης και τώρα λεμε "ενας συμβουλος". Χρυσοψαραλαντ ρε γαμώτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση