!!! DEVELOPMENT MODE !!!
9 ενδείξεις ότι πρέπει να αρχίσετε δίαιτα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: 9 ενδείξεις ότι πρέπει να αρχίσετε δίαιτα
δε μου αρέσει η γαλοπούλα και κυρίως απεχθάνομαι το βιομηχανικό κοτόπουλο .zteo έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:13Λοιπόνdna replication έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:01 για πείτε ρε καμιά καλή διαιτα.
Μου αρέσουν τα υγιεινά, όσπρια σαλάτες λαχανικά φρούτα,
κρέας μπορώ να τρώω μια φορά στις 2 εβδομάδες και δε θα μου λείπει καθόλου
μου αρέσουν όμως τα τυριά
και κυρίως τα ζυμάρια: ψωμιά μακαρόνια πίτσες μόνο μαργαρίτες, τυρόπιτες χατσαπουρια πιροσκι πεινιρλί τηγανοψωμα
σε ολες τις μορφές
Πρωινό ένα σάντουιτς με κασέρι και γαλοπούλα 1 βραστό αυγό και κάποιο γλυκάκι χωρίς ζάχαρη.
Μεσημέρι έναν χυμό φρούτων που θα φτιάχνεις εσύ σε μπλέντερ η κουζινομηχανη. Να βάζεις τουλάχιστον 4 διαφορετικά φρούτα.
Βράδυ κανονικό φαγητό χωρίς ψωμί.
Χώρισε της ημέρες ώστε να τρως μια φορά την εβδομάδα όσπρια μια λαχανικά μια κρέας( κοτόπουλο κυρίως) μια ζυμαρικά μια ψάρι.
Επίσης λέω οτι δε θέλω να τρώω 2-3 φορές την εβδομάδα κρέας, μια φορά την εβδομάδα το πολύ. Τις υπόλοιπες όσπρια λαχανικά και ζυμαρικά
Αυτό με το χυμό και την παράλειψη του μεσημεριανού στέκει?
- EKPLIKTIKOS
Να θυμάσαι ότι πάντα ισχύει το calories in calories out. Αν θες να μεγαλώσεις πρέπει να τρως πολύ, αν θες να μικρύνεις πρέπει να τρως λίγο. Πρέπει, στη δεύτερη περίπτωση, να είσαι σε θερμιδικο έλλειμμα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αδυνατισεις απ το να τρως λιγοτερες θερμιδες απο αυτες που καταναλώνεις. Καλό είναι να έχεις ένα μικρό θερμιδικο έλλειμμα ώστε να μπορείς να το διατηρήσεις σε βάθος χρόνου. Όλες οι βραχυχρόνιες δίαιτες αποτυγχάνουν. Fact.
Αν θες να είσαι σωστός, μέτρα τις θερμίδες που χρειάζεσαι σε κάποιο calculator κ μέτρα τις θερμίδες που προσλαμβάνεις. Το 99% των ανθρώπων υποτιμούν τρομακτικά τις θερμίδες που προσλαμβάνουν καθημερινά.
Τέλος, μη σκέφτεσαι τη δίαιτα σα στόχο όπου θα φτάσεις κάπου. Αυτό είναι λάθος τρόπος σκέψης και δε θα τα καταφέρεις. Σκέψου ότι οι αλλαγές που θες να κάνεις είναι μόνιμες. Δεν ξεκινάς να τρως υγιεινά για να έχεις ωραίο σώμα το καλοκαίρι. Από εδώ και πέρα θα τρως υγιεινά. Για πάντα.
Τώρα θα ακούσεις πολλές απόψεις για το τι να τρως κ την κάθε περίπτωση και υποπεριπτωση. Προσωπικά μου φαίνεται χάσιμο χρόνου γιατί δε σε θεωρώ καθυστερημένο. Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις τι δεν πρέπει να τρως και να πίνεις, έτσι δεν ειναι; Κόψε το έξω, κόψε τις μπύρες, κόψε τα αναψυκτικά, κόψε τα γλυκά κ τα επεξεργασμενα τρόφιμα, κόψε τα πατατάκια. Ο πρώτος καιρός είναι, μετά ούτε που θα θες να τα ακουμπήσεις. Στα υπόλοιπα σε γενικές γραμμές θες κάτι που να σου δίνει αίσθημα πληρότητας όσο είσαι σε ελαφρύ θερμιδικο έλλειμμα και σα γενική κατεύθυνση ό,τι μπορείς να μαζέψεις με τα χέρια σου ή να σκοτώσεις κ να το φας επιτόπου, είναι συνήθως καλό.
dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:01 για πείτε ρε καμιά καλή διαιτα.
και κυρίως τα ζυμάρια: ψωμιά μακαρόνια πίτσες μόνο μαργαρίτες, τυρόπιτες χατσαπουρια πιροσκι πεινιρλί τηγανοψωμα
σε ολες τις μορφές
Τρώγε τα παραπάνω (μη διαγραμμένα), σε λογικές ποσότητες.
Συμπλήρωσε αντί κρέατος ψάρι ψητό, τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 06 Ιαν 2023, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
aLiCat έγραψε: 06 Ιαν 2023, 20:32
Τρώγε τα παραπάνω (μη διεγραμμένα), σε λογικές ποσότητες.
Συμπλήρωσε αντί κρέατος ψάρι ψητό, τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Την ακολουθώ τρία χρόνια με καλά αποτελέσματα.dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:31δε μου αρέσει η γαλοπούλα και κυρίως απεχθάνομαι το βιομηχανικό κοτόπουλο .zteo έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:13Λοιπόνdna replication έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:01 για πείτε ρε καμιά καλή διαιτα.
σε ολες τις μορφές
Πρωινό ένα σάντουιτς με κασέρι και γαλοπούλα 1 βραστό αυγό και κάποιο γλυκάκι χωρίς ζάχαρη.
Μεσημέρι έναν χυμό φρούτων που θα φτιάχνεις εσύ σε μπλέντερ η κουζινομηχανη. Να βάζεις τουλάχιστον 4 διαφορετικά φρούτα.
Χώρισε της ημέρες ώστε να τρως μια φορά την εβδομάδα όσπρια μια λαχανικά μια κρέας( κοτόπουλο κυρίως) μια ζυμαρικά μια ψάρι.
Επίσης λέω οτι δε θέλω να τρώω 2-3 φορές την εβδομάδα κρέας, μια φορά την εβδομάδα το πολύ. Τις υπόλοιπες όσπρια λαχανικά και ζυμαρικά
Αυτό με το χυμό και την παράλειψη του μεσημεριανού στέκει?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Να σου πω μια καλή δίαιτα; Την μαντεύεις; Το κρέας δεν είναι αυτό που θα σου κάνει την ζημιά. Τα κόκκινα είναι. Αν αρχίσεις να τα περιορίζεις θα δεις διαφορά σίγουρα.dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:01 για πείτε ρε καμιά καλή διαιτα.
σε ολες τις μορφές
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μια πολύ άμεση δίαιτα είναι η διακεκομμένη ή διαλειμματική, όπου προσπαθείς να τρως μια φορά στις δυο μέρες. Έχει σίγουρο αποτέλεσμα εκτός κι αν στην μέρα που τρως πλακώνεσαι στην σαβούρα (απέξω, πατατάκια, σοκολάτες, κτλ). Ο λόγος είναι ότι εγγυημένα δημιουργεί έλλειμμα γιατί δεν πρόκειται κάθε δεύτερη μέρα να τρως διπλά. Θα φας σίγουρα λίγο παραπάνω αλλά όχι για δυο μέρες.
Είναι όμως ζόρικη δίαιτα και χρειάζεσαι αρκετό τσάι (κατά προτίμηση) για να την βγάλεις στις μέρες χωρίς φαγητό ή μπορείς να τρως λίγα φρούτα φτωχά σε θερμίδες. Εννοείται όπως όλες οι δίαιτες δεν πρέπει να σου γίνεται βραχνάς. Αν θεωρείς ότι πεθαίνεις της πείνας, τρως.
Είναι όμως ζόρικη δίαιτα και χρειάζεσαι αρκετό τσάι (κατά προτίμηση) για να την βγάλεις στις μέρες χωρίς φαγητό ή μπορείς να τρως λίγα φρούτα φτωχά σε θερμίδες. Εννοείται όπως όλες οι δίαιτες δεν πρέπει να σου γίνεται βραχνάς. Αν θεωρείς ότι πεθαίνεις της πείνας, τρως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Χέλη να την κάνεις μια δυο φορές την εβδομάδα να το καταλάβω, αλλά δεν είναι για μόνιμη διατροφική συνήθεια. (μόνιμη εννοώ κατά τη διαρκεια δίαιτας για μεγάλη απώλεια, όχι για 2-3 κιλάκια)hellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:44 Μια πολύ άμεση δίαιτα είναι η διακεκομμένη ή διαλειμματική, όπου προσπαθείς να τρως μια φορά στις δυο μέρες. Έχει σίγουρο αποτέλεσμα εκτός κι αν στην μέρα που τρως πλακώνεσαι στην σαβούρα (απέξω, πατατάκια, σοκολάτες, κτλ). Ο λόγος είναι ότι εγγυημένα δημιουργεί έλλειμμα γιατί δεν πρόκειται κάθε δεύτερη μέρα να τρως διπλά. Θα φας σίγουρα λίγο παραπάνω αλλά όχι για δυο μέρες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Για να χάσεις άμεσα κάποια κιλά, όχι για μόνιμη διατροφική συνήθεια, προς θεού!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συγχαρητήρια, τύπε!zteo έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:13Λοιπόνdna replication έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:01 για πείτε ρε καμιά καλή διαιτα.
σε ολες τις μορφές
Έβγαλες μια διατροφή, χωρίς να ξέρεις τι επιζητά ο τύπος, τι δουλειά κάνει, τι καύσεις κάνει, τι αλλεργίες και δυσανεξίες έχει, τι σωματομετρικά στοιχεία έχει και το κυριότερο, δίχως ποσότητες.
Πάλι καλά που δεν τον χρέωσες και κανένα 50αρικο ρε δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Διατροφή χωρίς πρωτεΐνη δύσκολα, πολύ δύσκολα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
δεν κρίνωhellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2023, 15:08 1. Όταν κατουράτε, η κοιλιά σάς εμποδίζει να το δείτε (και είναι σηκωμένο)