!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Re: Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 12 Οκτ 2018, 11:20bluerose έγραψε: 12 Οκτ 2018, 11:02
Την έβαλα γιατί λένε για 20χιλ κουζίνα
Με το μαρμαροκοριαν τόσο πάει
Αλλά αρεσει
Αυτή είναι μισά ευρώ
Το γιατί το ξέρεις, έχει τα πλαϊνά και τις κολώνες η αλλη, μασιφοτορνο
Κι επίσης τα βλέπουν σε φώτο ρεαλισμό η φωτιστούντιο και καμμιά σχέση ο χώρος, σχεδόν αλλάζει όλο το ύφος στο δικό τους
Αυτό σημαίνει πολλά για να βγει έτσι όπως το φαντάζονται, μπορεί να μη ταιριάζει καν
Αυτή είναι ωραία κουζίνα για μένα, δε φαίνεται ολόκληρη αλλά αυτό το στυλ![]()
Και απαραίτητα το παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη. Δε ξέρω γιατί.
Αυτή έχει δύο ράφια και δύο ντουλαπια
Στο χιλιάρικο είσαι, με πάγκο,και μηχανισμούς, και επάνω τραπεζιου πες το τραπέζι με μασίφ πόδι η με βάση πιο φθηνό, ας πούμε το σετ μασιφ έχει κάνα 200αρικαι
Θα δώσεις αρκετά στα διακοσμητικά, έχει διαφορά βλέπω
Τα πράγματα που θα τα βάζεις;
Άρα θες ντουλάπι κι από την άλλη μεριά που σίγουρα θα έχει όπως λες
Άρα άλλα τόσα
Εντάξει μια χαρά
Κάτω εκεί που έχει το ύφασμα γιατί;
Γούστα οκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 12 Οκτ 2018, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πολλά λεφτά για στρώμα.Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 11:23 Η κολλητη μου πηρε ενα των 7000 απο κοκο μολις παντρεύτηκε. Εκατσα πανω. Να σας πω την αμαρτία μου, δεν τρελάθηκα. Έμοιαζε σαν ενα κρεβάτι νορμαλ με επένδυση υφασμάτινη (μέτριας ποιότητας- Βασικα θυμίζει καραβόπανο σε χλωρίνη). Το στρώμα ηταν καλο, αλλά οκ καλο στρώμα βρισκεις εύκολα.
Κι εγω νομίζω ειναι υπερεκτιμημένο.
μια φίλη μου πήρε αυτό που είναι διπλό, δηλ αυτή προτιμά σκληρό και η δική της μεριά ειναι σκληρή, ενώ ο συζυγος μέτριο και τελικά δεν είναι αυτό που περίμεναν. απορώ ποιος αγοράζει απο αυτους
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Δεν ειναι άσχημα τα προϊόντα τους, απλά τα θεωρώ πλέον πολύ υπερτιμημένα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
με τόσα χρήματα, δεν αρκεί το δεν είναι άσκημα. πρέπει να είναι τέλεια, σαν το στρώμα της Ελισσάβετ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Cecily Anne
Mε το κρεβάτι στα 7000, όχι σκέτο στρωμα.Naranjita έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:01πολλά λεφτά για στρώμα.Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 11:23 Η κολλητη μου πηρε ενα των 7000 απο κοκο μολις παντρεύτηκε. Εκατσα πανω. Να σας πω την αμαρτία μου, δεν τρελάθηκα. Έμοιαζε σαν ενα κρεβάτι νορμαλ με επένδυση υφασμάτινη (μέτριας ποιότητας- Βασικα θυμίζει καραβόπανο σε χλωρίνη). Το στρώμα ηταν καλο, αλλά οκ καλο στρώμα βρισκεις εύκολα.
μια φίλη μου πήρε αυτό που είναι διπλό, δηλ αυτή προτιμά σκληρό και η δική της μεριά ειναι σκληρή, ενώ ο συζυγος μέτριο και τελικά δεν είναι αυτό που περίμεναν. απορώ ποιος αγοράζει απο αυτους
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
πολλά είναι και πάλι για κάτι μέτριο.Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:17Mε το κρεβάτι στα 7000, όχι σκέτο στρωμα.Naranjita έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:01πολλά λεφτά για στρώμα.Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 11:23 Η κολλητη μου πηρε ενα των 7000 απο κοκο μολις παντρεύτηκε. Εκατσα πανω. Να σας πω την αμαρτία μου, δεν τρελάθηκα. Έμοιαζε σαν ενα κρεβάτι νορμαλ με επένδυση υφασμάτινη (μέτριας ποιότητας- Βασικα θυμίζει καραβόπανο σε χλωρίνη). Το στρώμα ηταν καλο, αλλά οκ καλο στρώμα βρισκεις εύκολα.
ο σκοπός είναι να κάνεις τρελές ξάπλες και να μην ξυπνάς σαν γράμμα του αλφαβήτου και να σε ικανοποιει αισθητικά.
ένα ξερό κρεβάτι 7000, είναι πανάκριβο και από οτι ειδα το σχέδιο δεν είναι ούτε για το εξοχικό που χει καποιος στο άνω γιδοχώρι.
δεν μπορεί με 2000-3000 να βρίσκεις δρυινη ή οξιά κρεβατοκαμαρα φουλ που θα τα χεις μια ζωή και να προτιμήσεις την μλκ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Και με λιγότερα απο 2Κ αν μιλάμε για σκέτο κρεββάτι.
- Cecily Anne
Θα λένε "έχω κόκοματ".Naranjita έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:24
πολλά είναι και πάλι για κάτι μέτριο.
ο σκοπός είναι να κάνεις τρελές ξάπλες και να μην ξυπνάς σαν γράμμα του αλφαβήτου και να σε ικανοποιει αισθητικά.
ένα ξερό κρεβάτι 7000, είναι πανάκριβο και από οτι ειδα το σχέδιο δεν είναι ούτε για το εξοχικό που χει καποιος στο άνω γιδοχώρι.
δεν μπορεί με 2000-3000 να βρίσκεις δρυινη ή οξιά κρεβατοκαμαρα φουλ που θα τα χεις μια ζωή και να προτιμήσεις την μλκ....
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
χαρίζονται δυο μαξιλάρια κοκοματ που χω πάρει, ελαφρώς μεταχειρισμένα, που μόλις τα χρησιμοποίησα, ήμουν με κολάρο στον αυχένα ένα μήνα.Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:25Θα λένε "έχω κόκοματ".Naranjita έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:24
πολλά είναι και πάλι για κάτι μέτριο.
δεν μπορεί με 2000-3000 να βρίσκεις δρυινη ή οξιά κρεβατοκαμαρα φουλ που θα τα χεις μια ζωή και να προτιμήσεις την μλκ....![]()
![]()
τσάμπα πράμα παιδιά, ελάτε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Cecily Anne
Μοίραζε ο ΑΒ με κουπόνια ένα φεγγάρι.Naranjita έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:27 χαρίζονται δυο μαξιλάρια κοκοματ που χω πάρει, ελαφρώς μεταχειρισμένα, που μόλις τα χρησιμοποίησα, ήμουν με κολάρο στον αυχένα ένα μήνα.
![]()
Τρου στόρι.
Εννοείται τρου στορι, το θυμάμαι, γιαυτό και έπεσα απο τα σύννεφα μόλις έμαθα τις τιμές τους κάποια χρόνια μετά.Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:29Μοίραζε ο ΑΒ με κουπόνια ένα φεγγάρι.Naranjita έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:27 χαρίζονται δυο μαξιλάρια κοκοματ που χω πάρει, ελαφρώς μεταχειρισμένα, που μόλις τα χρησιμοποίησα, ήμουν με κολάρο στον αυχένα ένα μήνα.
![]()
Τρου στόρι.
Δουλεύει με εξωτερικο, λόγω της διαφορετικότητας στρωμάτων δλ με μαλλιά αρνιών με φύκια με φερμουάρ να βγαίνει το ύφασμα με πλέον οικολογικά υλικά είναι τσιμπιμενα
Φτιάχνει κι άλλα πράγματα κι απασχολεί 200 άτομα στην Ξάνθη
Αυτό εντός Ελλάδας δε γίνεται, όχι μόνο σ αυτόν, σ όλους τους κλάδους. Πρέπει να απευθυνεσε κι έξω
Φτιάχνει κι άλλα πράγματα κι απασχολεί 200 άτομα στην Ξάνθη
Αυτό εντός Ελλάδας δε γίνεται, όχι μόνο σ αυτόν, σ όλους τους κλάδους. Πρέπει να απευθυνεσε κι έξω
με τσάκωσες, αυτά εχω πάρειCecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:29Μοίραζε ο ΑΒ με κουπόνια ένα φεγγάρι.Naranjita έγραψε: 12 Οκτ 2018, 12:27 χαρίζονται δυο μαξιλάρια κοκοματ που χω πάρει, ελαφρώς μεταχειρισμένα, που μόλις τα χρησιμοποίησα, ήμουν με κολάρο στον αυχένα ένα μήνα.
![]()
Τρου στόρι.
τώρα, βολεύομαι με μαξιλάρια από τα τζάμπο, και βρήκα την υγειά μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 12 Οκτ 2018, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση