Ολες κάθονταιCecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:37Είσαι εκτός τόπου και χρόνου ρει.. Άμα σου λέω θα στα σουτάρει, θα στα σουτάρει.Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:36 Όλα και όλα, αν παίξουν καλά έπιπλα τώρα, τότε αυτά θα μείνουν μέχρι όσο αντέχουν. Τι; Αν παίξει γάμος δλδ πάμε για άλλα;νο γουέη
Κρεββάτι σκεφτόμουν σαν αυτά τα αμερικάνικα τα ψηλάΚαμία γκόμενα δε θα κάτσει στα έπιπλα που γαμοκοπούσε εργένης γκόμενος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Re: Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
ΑπατηΕρμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:42 Θα το κοιτάξω αυτό αν και γενικά έχω συνηθίσει τα σκληρά στρώματα.
Και πάλι το στρώμα το καταλαβαίνω να είναι ποιοτικό και λογικά ακριβό. Το γαμοκρεββατο coco που κάνει 5-6 και βάλε χιλιάρικα τι φαση;;;;
Η τεκα αν δεν κάνω λάθος είναι η μικρή αδελφή της κυππε. Ισως να μην είναι γνωστή, αλλά εμπιστεύτηκα την οικογένεια. Το ψυγείο κ το πλυντήριο μόνο, ήταν πάνω από 2χιλ.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:03Μωρέ δεν είναι πως δε σε πιστεύω απλά τελικά αντιλαμβάνομαι δε παίζουν μεγάλες διαφορές σε εταιρείες με εταιρείες.Custom_F έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:51Τεκα, Σαρπ το ψυγείο κ Μιλε το πλυντήριο πιάτων. Σου φέρνω την απόδειξη μασαμπουκα αν θες.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:48 Έχω κοιμηθεί και εγώ σε cocomat στρώμα στο ξενοδοχείο της cocomat. Δε λέω, πολύ καλό αλλά μου φαίνεται δυσανάλογη η τιμή.
Custom Τι μάρκα είναι οι συσκευες αν επιτρεπεται;
Αυτή παρακάτω είναι η κουζινα(ένα μέρος δλδ γιατί το άλλο είναι λίγο ακατάστατο) που έχω τώρα εδώ στο πατρικό
![]()
Ας πούμε βλέπουμε τη μισή τώρα ή περισσότερη;
Μισή κ λίγο λιγότερη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ρε συ έλεος, πονοκέφαλος μ'έπιασε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
11k όπως λέμε 11000 ευρώΕρμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:28 Το χιλιάρικο το λες και οκ.
Βρε σου λέω το 2002 (το θυμάμαι γιατί ήμουν 2ο ετος) πήρα το media strom και ακόμη είναι όπως την πρώτη μέρα που το πήρα.
Τιμή υποτίθεται μέσω γνωστού στην εταιρεία, κρεββατι-στρωμα-ανωστρωμα 11Κ.
Βασικά δε ξέρω αν κατάλαβε καλά η πωλήτρια, μπορεί να νόμιζε ότι θέλαμε να την πάρουμε και αυτή μαζί για τίποτα γούστα.
ήμαρτον παναγία μου
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Ναι ρε, όσο και γαμώ να είναι δε παύει να κοστίζει όσο ένα δυάρι στην Αχαρνών. Κοροϊδία.
Δε ξέρω μπορεί να είμαι καράμπαμπας, αλλα νομίζω οτι η κοκο το υπερτιμά κατα πολύ το όνομα της πια.
Να ρίξτε μια ματιά.
https://www.coco-mat.com/store/gr_el/--3229
Δε ξέρω μπορεί να είμαι καράμπαμπας, αλλα νομίζω οτι η κοκο το υπερτιμά κατα πολύ το όνομα της πια.
Να ρίξτε μια ματιά.
Μπορεί να παίρνεις και τίποτα μετοχές της εταιρίας μαζί.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2018, 10:27 Ναι ρε, όσο και γαμώ να είναι δε παύει να κοστίζει όσο ένα δυάρι στην Αχαρνών. Κοροϊδία.
Να ρίξτε μια ματιά.
Σε εμάς φαίνεται υπερβολικό αλλά υπάρχουν άνθρωποι που αυτά τα βγάζουν μέσα σε έναν μήνα. Θεωρώ σε αυτούς απευθύνονται αυτά τα έπιπλα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Την έβαλα γιατί λένε για 20χιλ κουζίνα
Με το μαρμαροκοριαν τόσο πάει
Αλλά αρεσει
Αυτή είναι μισά ευρώ

Το γιατί το ξέρεις, έχει τα πλαϊνά και τις κολώνες η αλλη, μασιφοτορνο
Κι επίσης τα βλέπουν σε φώτο ρεαλισμό η φωτιστούντιο και καμμιά σχέση ο χώρος, σχεδόν αλλάζει όλο το ύφος στο δικό τους
Αυτό σημαίνει πολλά για να βγει έτσι όπως το φαντάζονται, μπορεί να μη ταιριάζει καν
εκτός και αν κοιμάται μαζί σου ο Πιθαγόρας αυτοπροσώπως, αλλιώς όχι πολλά λεφτάΕρμής έγραψε: 12 Οκτ 2018, 10:27 Ναι ρε, όσο και γαμώ να είναι δε παύει να κοστίζει όσο ένα δυάρι στην Αχαρνών. Κοροϊδία.
Να ρίξτε μια ματιά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Βρε δεν έχει να λέει το πόσα βγάζεις*, αν είναι τόσο εξώφθαλμα υπερεκτιμημένο. Δις ευρώ να είχα δε θα έδινα 11-12 χιλιάρικα για κρεββάτι.Naida έγραψε: 12 Οκτ 2018, 11:01Μπορεί να παίρνεις και τίποτα μετοχές της εταιρίας μαζί.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2018, 10:27 Ναι ρε, όσο και γαμώ να είναι δε παύει να κοστίζει όσο ένα δυάρι στην Αχαρνών. Κοροϊδία.
Να ρίξτε μια ματιά.
Σε εμάς φαίνεται υπερβολικό αλλά υπάρχουν άνθρωποι που αυτά τα βγάζουν μέσα σε έναν μήνα. Θεωρώ σε αυτούς απευθύνονται αυτά τα έπιπλα.
Για στρώμα να δώσεις κάποια παραπάνω χρήματα να το καταλάβω, διότι περνάς μεγάλο μέρος της ζωής σου εκεί, αλλά 5-6 χιλιάρικα για το έπιπλο; Κοροϊδία.
*ασε δε, που οι πρώτοι που δε θα πληρώσουν τις κοροϊδίες είναι άνθρωποι που έχουν βγάλει τόσα χρήματα.
Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2018, 11:11Βρε δεν έχει να λέει το πόσα βγάζεις*, αν είναι τόσο εξώφθαλμα υπερεκτιμημένο. Δις ευρώ να είχα δε θα έδινα 11-12 χιλιάρικα για κρεββάτι.Naida έγραψε: 12 Οκτ 2018, 11:01Μπορεί να παίρνεις και τίποτα μετοχές της εταιρίας μαζί.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2018, 10:27 Ναι ρε, όσο και γαμώ να είναι δε παύει να κοστίζει όσο ένα δυάρι στην Αχαρνών. Κοροϊδία.
Να ρίξτε μια ματιά.
Για στρώμα να δώσεις κάποια παραπάνω χρήματα να το καταλάβω, διότι περνάς μεγάλο μέρος της ζωής σου εκεί, αλλά 5-6 χιλιάρικα για το έπιπλο; Κοροϊδία.
*ασε δε, που οι πρώτοι που δε θα πληρώσουν τις κοροϊδίες είναι άνθρωποι που έχουν βγάλει τόσα χρήματα.
Υπερεκτιμημένο για σένα και για μένα που θεωρείται μεγάλο ποσό τα 11000 για ένα κρεββάτι. Εδώ σκάνε 800-1000€ για ένα ζευγάρι παπούτσια. Τι μου λες τώρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
bluerose έγραψε: 12 Οκτ 2018, 11:02
Την έβαλα γιατί λένε για 20χιλ κουζίνα
Με το μαρμαροκοριαν τόσο πάει
Αλλά αρεσει
Αυτή είναι μισά ευρώ
Το γιατί το ξέρεις, έχει τα πλαϊνά και τις κολώνες η αλλη, μασιφοτορνο
Κι επίσης τα βλέπουν σε φώτο ρεαλισμό η φωτιστούντιο και καμμιά σχέση ο χώρος, σχεδόν αλλάζει όλο το ύφος στο δικό τους
Αυτό σημαίνει πολλά για να βγει έτσι όπως το φαντάζονται, μπορεί να μη ταιριάζει καν
Αυτή είναι ωραία κουζίνα για μένα, δε φαίνεται ολόκληρη αλλά αυτό το στυλ

Και απαραίτητα το παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη. Δε ξέρω γιατί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 12 Οκτ 2018, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εξαρτάται τα παπουτσιαNaida έγραψε: 12 Οκτ 2018, 11:18
Υπερεκτιμημένο για σένα και για μένα που θεωρείται μεγάλο ποσό τα 11000 για ένα κρεββάτι. Εδώ σκάνε 800-1000€ για ένα ζευγάρι παπούτσια. Τι μου λες τώρα.
- Cecily Anne
Η κολλητη μου πηρε ενα των 7000 απο κοκο μολις παντρεύτηκε. Εκατσα πανω. Να σας πω την αμαρτία μου, δεν τρελάθηκα. Έμοιαζε σαν ενα κρεβάτι νορμαλ με επένδυση υφασμάτινη (μέτριας ποιότητας- Βασικα θυμίζει καραβόπανο σε χλωρίνη). Το στρώμα ηταν καλο, αλλά οκ καλο στρώμα βρισκεις εύκολα.
Κι εγω νομίζω ειναι υπερεκτιμημένο.
Κι εγω νομίζω ειναι υπερεκτιμημένο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 18 Απαντήσεις