!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:06
Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:02
Πού τα βλέπεις τα μποτάκια, το κέρατο μου;;
Α νόμιζα η εικόνα σε έβγαζε στο μαγαζί και εκεί τα είδες. :roll: :smt005:
:vp2:

Τι να σου πω;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

:oops: :oops:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Custom_F έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:39 Κ γω δεν τοξερα αυτό... Και που να το ξέρω άλλωστε, κ είχα ζητήσει μασιφ. Όταν τελείωσε, το εσωτερικό δεν ήταν. Όταν γκρινιαξα με κοίταξε ο πατέρας μου στραβά κ μουπε ότι δε γίνεται. Μουχε εξηγήσει, αλλά δεν είχα συγκρατήσει τπτ. 20χιλ το '05. Δε θυμάμαι αν ήταν με συσκευές κτλ, μέσα. Την αγαπώ πολύ την κουζίνα μου!!!
Λοιπον, επειδη πραγματι φαινονταν πολλα, κατεβηκα υπογειο, αποθηκη, και εψαξα τα χαρτια μου, που ασφαλως και εχω κρατησει γιατι ειμαι ανωμαλη και κραταω πολλη σαβουρα. Μεχρι και τις αποδειξεις απο διακοπτες εχω... τεσπα. Μια χαρα τα ειπα για τα 20χιλ! Χωρις τις συσκευες και νεροχυτη, κλπ. Μονο που το ποσο αυτο αφορουσε 3 κουζινες και οχι μια! :003:
Συμφωνα με την παρακατω αποδειξη το ποσο της δικης μου ειναι 8.135 ευρα. Οι συσκευες κτλ πηγαν καπου στα 4.500 ευρα (εχω και αυτη την αποδειξη ασφαλως, απλως εχει και απο τις αλλες κουζινες). Τα μαρμαρα, που ειναι στους παγκους γυρω γυρω και στην πλατη δεν ξερω ποσο πηγαν, αλλα ειναι αρκετα μετρα. Να ταφησω 15; :102:

Με συγχωρειτε για την παραπληροφορηση...
Spoiler
Εικόνα

Οι εικονες που εχει φτιαξει δεν ειναι και τοσο αντιπροσωπευτικες. Η πλευρα με το ψυγειο φαινεται στην εικονα μικροτερη. Την απεναντι δεν την εχω αλλα εχει διπλο ντουλαπι και δυο μεγαλα συρταρια, που νομιζω τα λεει βαγονετα, καθως και ενα γωνιακο ντουλαπι. Το ξυλο ειναι μασιφ καρυδια, οσο μασιφ βαζουν τεσπα.

Εικόνα
Οχι οτι ενδιαφερουν κανενα, αλλα επειδη εκανα λαθος. :D

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Δεν πέταγα τέτοια λεφτά σε κουζίνα, να μου περισσεύανε εκατομμύρια. Άκου 15.000. Οι γαλλικές φυστικί που έχω έρωτα έχουν βαριά 4-5.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Custom_F έγραψε: 08 Οκτ 2018, 17:28
Custom_F έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:39 Κ γω δεν τοξερα αυτό... Και που να το ξέρω άλλωστε, κ είχα ζητήσει μασιφ. Όταν τελείωσε, το εσωτερικό δεν ήταν. Όταν γκρινιαξα με κοίταξε ο πατέρας μου στραβά κ μουπε ότι δε γίνεται. Μουχε εξηγήσει, αλλά δεν είχα συγκρατήσει τπτ. 20χιλ το '05. Δε θυμάμαι αν ήταν με συσκευές κτλ, μέσα. Την αγαπώ πολύ την κουζίνα μου!!!
Λοιπον, επειδη πραγματι φαινονταν πολλα, κατεβηκα υπογειο, αποθηκη, και εψαξα τα χαρτια μου, που ασφαλως και εχω κρατησει γιατι ειμαι ανωμαλη και κραταω πολλη σαβουρα. Μεχρι και τις αποδειξεις απο διακοπτες εχω... τεσπα. Μια χαρα τα ειπα για τα 20χιλ! Χωρις τις συσκευες και νεροχυτη, κλπ. Μονο που το ποσο αυτο αφορουσε 3 κουζινες και οχι μια! :003:
Συμφωνα με την παρακατω αποδειξη το ποσο της δικης μου ειναι 8.135 ευρα. Οι συσκευες κτλ πηγαν καπου στα 4.500 ευρα (εχω και αυτη την αποδειξη ασφαλως, απλως εχει και απο τις αλλες κουζινες). Τα μαρμαρα, που ειναι στους παγκους γυρω γυρω και στην πλατη δεν ξερω ποσο πηγαν, αλλα ειναι αρκετα μετρα. Να ταφησω 15; :102:

Με συγχωρειτε για την παραπληροφορηση...
Spoiler
Εικόνα

Οι εικονες που εχει φτιαξει δεν ειναι και τοσο αντιπροσωπευτικες. Η πλευρα με το ψυγειο φαινεται στην εικονα μικροτερη. Την απεναντι δεν την εχω αλλα εχει διπλο ντουλαπι και δυο μεγαλα συρταρια, που νομιζω τα λεει βαγονετα, καθως και ενα γωνιακο ντουλαπι. Το ξυλο ειναι μασιφ καρυδια, οσο μασιφ βαζουν τεσπα.

Εικόνα
Οχι οτι ενδιαφερουν κανενα, αλλα επειδη εκανα λαθος. :D
Πες μου ότι τους μάστερ σεφ τους παίζεις στα δάχτυλα!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2018, 17:33 Δεν πέταγα τέτοια λεφτά σε κουζίνα, να μου περισσεύανε εκατομμύρια. Άκου 15.000. Οι γαλλικές φυστικί που έχω έρωτα έχουν βαριά 4-5.
Ειναι και τα μετρα που ειναι πολλα και εχει και μηχανισμους που ισως τοτε δεν ηταν συνηθισμενο και να στοιχιζαν παραπανω αποσο τωρα. :102: Γενικα ομως, δεν ειμαι του ακριβου για το ακριβο, δε με ενδιαφερει, αν μαρεσει ομως και μπορω... :oops: Τωρα δε θα μπορουσα, ας πουμε, και να ηθελα.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2018, 17:37 Πες μου ότι τους μάστερ σεφ τους παίζεις στα δάχτυλα!
Οχι μωρε, ο,τι μπορουμε κανουμε, απλα μαρεσει η κουζινα, το μαγειρεμα κτλ... σταυρωστε με! :lol:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Custom_F έγραψε: 08 Οκτ 2018, 17:41
Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2018, 17:33 Δεν πέταγα τέτοια λεφτά σε κουζίνα, να μου περισσεύανε εκατομμύρια. Άκου 15.000. Οι γαλλικές φυστικί που έχω έρωτα έχουν βαριά 4-5.
Ειναι και τα μετρα που ειναι πολλα και εχει και μηχανισμους που ισως τοτε δεν ηταν συνηθισμενο και να στοιχιζαν παραπανω αποσο τωρα. :102: Γενικα ομως, δεν ειμαι του ακριβου για το ακριβο, δε με ενδιαφερει, αν μαρεσει ομως και μπορω... :oops: Τωρα δε θα μπορουσα, ας πουμε, και να ηθελα.
Δεν είπα ότι είναι κακό. Κι εγώ θέλω το μπος ψυγείο με τα συρτάρια, αλλά θα περιμένω να βρεθεί κάνας θειος σε κάνα γάμο μου να τσοντάρει :lol:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αυτά τα cocomat γιατί κάνουν τόσο;;;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Σ' όλες τις εταιρίες, έχει το φθηνότερο και το ακριβότερο
Μπορεί να βρεις ακριβότερο σε κάποια άλλη
Τα στρώματα είναι μπερδεμένη υπόθεση
Πρόσφατα πήρε από μια εταιρία κάποια ωραίο οκ πας να κάτσεις και βρισκεσε στην άλλη μεριά του κρεβατιού
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:10 Αυτά τα cocomat γιατί κάνουν τόσο;;;
Τα κρεβάτια ή τα στρώματα;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Πενταψηφιο νουμερο για κρεββάτι και στρωμα;;; ελεος.

Τώρα έχω ένα media strom του πεντακοσαρικου που εδώ και 15 χρόνια δεν έχει κάνει ούτε μισό βαθουλωμα, σκληρό, ανατομικό και τα ρέστα. Το κοκοματ που κάνει τα πενταπλάσια και βάλε τι στον μπουτσον περισσότερο θα μου δωσει;
don't speak

Κανά χιλιάρικο στρώμα είχα πάρει, αλλά στη δεκαετία ήταν κάπως και έδινε είκοσι χρόνια εγγύηση αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Το χιλιάρικο το λες και οκ.
Βρε σου λέω το 2002 (το θυμάμαι γιατί ήμουν 2ο ετος) πήρα το media strom και ακόμη είναι όπως την πρώτη μέρα που το πήρα.
Τιμή υποτίθεται μέσω γνωστού στην εταιρεία, κρεββατι-στρωμα-ανωστρωμα 11Κ.
Βασικά δε ξέρω αν κατάλαβε καλά η πωλήτρια, μπορεί να νόμιζε ότι θέλαμε να την πάρουμε και αυτή μαζί για τίποτα γούστα.
don't speak

Και δεν παίρνεις tempur.
Βέβαια είναι περίεργο στην αίσθηση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση