Τι να σου πω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Τι να σου πω;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Λοιπον, επειδη πραγματι φαινονταν πολλα, κατεβηκα υπογειο, αποθηκη, και εψαξα τα χαρτια μου, που ασφαλως και εχω κρατησει γιατι ειμαι ανωμαλη και κραταω πολλη σαβουρα. Μεχρι και τις αποδειξεις απο διακοπτες εχω... τεσπα. Μια χαρα τα ειπα για τα 20χιλ! Χωρις τις συσκευες και νεροχυτη, κλπ. Μονο που το ποσο αυτο αφορουσε 3 κουζινες και οχι μια!Custom_F έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:39 Κ γω δεν τοξερα αυτό... Και που να το ξέρω άλλωστε, κ είχα ζητήσει μασιφ. Όταν τελείωσε, το εσωτερικό δεν ήταν. Όταν γκρινιαξα με κοίταξε ο πατέρας μου στραβά κ μουπε ότι δε γίνεται. Μουχε εξηγήσει, αλλά δεν είχα συγκρατήσει τπτ. 20χιλ το '05. Δε θυμάμαι αν ήταν με συσκευές κτλ, μέσα. Την αγαπώ πολύ την κουζίνα μου!!!
Συμφωνα με την παρακατω αποδειξη το ποσο της δικης μου ειναι 8.135 ευρα. Οι συσκευες κτλ πηγαν καπου στα 4.500 ευρα (εχω και αυτη την αποδειξη ασφαλως, απλως εχει και απο τις αλλες κουζινες). Τα μαρμαρα, που ειναι στους παγκους γυρω γυρω και στην πλατη δεν ξερω ποσο πηγαν, αλλα ειναι αρκετα μετρα. Να ταφησω 15;
Με συγχωρειτε για την παραπληροφορηση...
Spoiler

Οι εικονες που εχει φτιαξει δεν ειναι και τοσο αντιπροσωπευτικες. Η πλευρα με το ψυγειο φαινεται στην εικονα μικροτερη. Την απεναντι δεν την εχω αλλα εχει διπλο ντουλαπι και δυο μεγαλα συρταρια, που νομιζω τα λεει βαγονετα, καθως και ενα γωνιακο ντουλαπι. Το ξυλο ειναι μασιφ καρυδια, οσο μασιφ βαζουν τεσπα.

- Cecily Anne
Δεν πέταγα τέτοια λεφτά σε κουζίνα, να μου περισσεύανε εκατομμύρια. Άκου 15.000. Οι γαλλικές φυστικί που έχω έρωτα έχουν βαριά 4-5.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες μου ότι τους μάστερ σεφ τους παίζεις στα δάχτυλα!Custom_F έγραψε: 08 Οκτ 2018, 17:28Λοιπον, επειδη πραγματι φαινονταν πολλα, κατεβηκα υπογειο, αποθηκη, και εψαξα τα χαρτια μου, που ασφαλως και εχω κρατησει γιατι ειμαι ανωμαλη και κραταω πολλη σαβουρα. Μεχρι και τις αποδειξεις απο διακοπτες εχω... τεσπα. Μια χαρα τα ειπα για τα 20χιλ! Χωρις τις συσκευες και νεροχυτη, κλπ. Μονο που το ποσο αυτο αφορουσε 3 κουζινες και οχι μια!Custom_F έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:39 Κ γω δεν τοξερα αυτό... Και που να το ξέρω άλλωστε, κ είχα ζητήσει μασιφ. Όταν τελείωσε, το εσωτερικό δεν ήταν. Όταν γκρινιαξα με κοίταξε ο πατέρας μου στραβά κ μουπε ότι δε γίνεται. Μουχε εξηγήσει, αλλά δεν είχα συγκρατήσει τπτ. 20χιλ το '05. Δε θυμάμαι αν ήταν με συσκευές κτλ, μέσα. Την αγαπώ πολύ την κουζίνα μου!!!![]()
Συμφωνα με την παρακατω αποδειξη το ποσο της δικης μου ειναι 8.135 ευρα. Οι συσκευες κτλ πηγαν καπου στα 4.500 ευρα (εχω και αυτη την αποδειξη ασφαλως, απλως εχει και απο τις αλλες κουζινες). Τα μαρμαρα, που ειναι στους παγκους γυρω γυρω και στην πλατη δεν ξερω ποσο πηγαν, αλλα ειναι αρκετα μετρα. Να ταφησω 15;![]()
Με συγχωρειτε για την παραπληροφορηση...
Οχι οτι ενδιαφερουν κανενα, αλλα επειδη εκανα λαθος.Spoiler
Οι εικονες που εχει φτιαξει δεν ειναι και τοσο αντιπροσωπευτικες. Η πλευρα με το ψυγειο φαινεται στην εικονα μικροτερη. Την απεναντι δεν την εχω αλλα εχει διπλο ντουλαπι και δυο μεγαλα συρταρια, που νομιζω τα λεει βαγονετα, καθως και ενα γωνιακο ντουλαπι. Το ξυλο ειναι μασιφ καρυδια, οσο μασιφ βαζουν τεσπα.
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ειναι και τα μετρα που ειναι πολλα και εχει και μηχανισμους που ισως τοτε δεν ηταν συνηθισμενο και να στοιχιζαν παραπανω αποσο τωρα.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2018, 17:33 Δεν πέταγα τέτοια λεφτά σε κουζίνα, να μου περισσεύανε εκατομμύρια. Άκου 15.000. Οι γαλλικές φυστικί που έχω έρωτα έχουν βαριά 4-5.
Οχι μωρε, ο,τι μπορουμε κανουμε, απλα μαρεσει η κουζινα, το μαγειρεμα κτλ... σταυρωστε με!
- Cecily Anne
Δεν είπα ότι είναι κακό. Κι εγώ θέλω το μπος ψυγείο με τα συρτάρια, αλλά θα περιμένω να βρεθεί κάνας θειος σε κάνα γάμο μου να τσοντάρειCustom_F έγραψε: 08 Οκτ 2018, 17:41Ειναι και τα μετρα που ειναι πολλα και εχει και μηχανισμους που ισως τοτε δεν ηταν συνηθισμενο και να στοιχιζαν παραπανω αποσο τωρα.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2018, 17:33 Δεν πέταγα τέτοια λεφτά σε κουζίνα, να μου περισσεύανε εκατομμύρια. Άκου 15.000. Οι γαλλικές φυστικί που έχω έρωτα έχουν βαριά 4-5.Γενικα ομως, δεν ειμαι του ακριβου για το ακριβο, δε με ενδιαφερει, αν μαρεσει ομως και μπορω...
Τωρα δε θα μπορουσα, ας πουμε, και να ηθελα.
Αυτά τα cocomat γιατί κάνουν τόσο;;;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σ' όλες τις εταιρίες, έχει το φθηνότερο και το ακριβότερο
Μπορεί να βρεις ακριβότερο σε κάποια άλλη
Τα στρώματα είναι μπερδεμένη υπόθεση
Πρόσφατα πήρε από μια εταιρία κάποια ωραίο οκ πας να κάτσεις και βρισκεσε στην άλλη μεριά του κρεβατιού
Μπορεί να βρεις ακριβότερο σε κάποια άλλη
Τα στρώματα είναι μπερδεμένη υπόθεση
Πρόσφατα πήρε από μια εταιρία κάποια ωραίο οκ πας να κάτσεις και βρισκεσε στην άλλη μεριά του κρεβατιού
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τα κρεβάτια ή τα στρώματα;
Πενταψηφιο νουμερο για κρεββάτι και στρωμα;;; ελεος.
Τώρα έχω ένα media strom του πεντακοσαρικου που εδώ και 15 χρόνια δεν έχει κάνει ούτε μισό βαθουλωμα, σκληρό, ανατομικό και τα ρέστα. Το κοκοματ που κάνει τα πενταπλάσια και βάλε τι στον μπουτσον περισσότερο θα μου δωσει;
Τώρα έχω ένα media strom του πεντακοσαρικου που εδώ και 15 χρόνια δεν έχει κάνει ούτε μισό βαθουλωμα, σκληρό, ανατομικό και τα ρέστα. Το κοκοματ που κάνει τα πενταπλάσια και βάλε τι στον μπουτσον περισσότερο θα μου δωσει;
-
don't speak
Κανά χιλιάρικο στρώμα είχα πάρει, αλλά στη δεκαετία ήταν κάπως και έδινε είκοσι χρόνια εγγύηση αν θυμάμαι καλά.
Το χιλιάρικο το λες και οκ.
Βρε σου λέω το 2002 (το θυμάμαι γιατί ήμουν 2ο ετος) πήρα το media strom και ακόμη είναι όπως την πρώτη μέρα που το πήρα.
Τιμή υποτίθεται μέσω γνωστού στην εταιρεία, κρεββατι-στρωμα-ανωστρωμα 11Κ.
Βασικά δε ξέρω αν κατάλαβε καλά η πωλήτρια, μπορεί να νόμιζε ότι θέλαμε να την πάρουμε και αυτή μαζί για τίποτα γούστα.
Βρε σου λέω το 2002 (το θυμάμαι γιατί ήμουν 2ο ετος) πήρα το media strom και ακόμη είναι όπως την πρώτη μέρα που το πήρα.
Τιμή υποτίθεται μέσω γνωστού στην εταιρεία, κρεββατι-στρωμα-ανωστρωμα 11Κ.
Βασικά δε ξέρω αν κατάλαβε καλά η πωλήτρια, μπορεί να νόμιζε ότι θέλαμε να την πάρουμε και αυτή μαζί για τίποτα γούστα.
-
don't speak
Και δεν παίρνεις tempur.
Βέβαια είναι περίεργο στην αίσθηση.
Βέβαια είναι περίεργο στην αίσθηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές