!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Βινόσαυρος έγραψε: 10 Οκτ 2018, 19:55 apo fb
ενδιαφέρον κι εύστοχο κείμενο από την αντιφασιστική ομάδα μεταναστν που δρα στη γερμανία Cafe morgenland για τη δολοφονία του/της zak/jackie:
"...Για μας δεν μας πέφτει κανένας λόγος, αν το κάθε άτομο που στιγματίζεται ως πρεζάκι, πούστης, κλεφτρόνι και ό,τι άλλο μισεί αυτή η κοινωνία στραφεί μιλιτάντ εναντίον της ή προσπαθήσει “ρεφορμιστικά” να περιορίσει τους διωγμούς εναντίον του. Αν και ευχόμαστε το πρώτο, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να δείξουμε τον “σωστό δρόμο”. Εκείνο όμως που θεωρούμε καθήκον μας και υποχρέωση μας είναι η δική μας στάση απέναντι στους θύτες και στους γλύφτες τους: να τραβήξουμε μια βαθειά, διαχωριστική γραμμή μπροστά στα πόδια μας, θέτοντας όλον αυτόν τον συρφετό που αυτοαποκαλείται κοινωνία, έθνος, λαός και γενικά έλληνες, απέναντι μας. Το αν κάποιο άτομο καταφέρει να λιποτακτήσει απο το απέναντι στρατόπεδο προς εμάς είναι μεν καλοδεχούμενο αλλά οχι ο σκοπός μας. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να τους χαλάσουμε την απόλαυση του λυντσαρίσματος με κάθε μέσο, να τους περιορίσουμε στις τρύπες τους, να τους αναγκάζουμε να κοιμούνται ανήσυχα, να φοβούνται να ανοίξουν το στόμα τους στα καφενεία, στην γειτονιά, στις καταλήψεις ή συνελεύσεις τους.... να σταθούμε απέναντι τους με όλη την τρυφερή μας λύσσα και μίσος που θρέφουμε για αυτήν την κοινωνία...."
Επικροτείς το εμφυλιακό κλίμα Βινόσαυρε;

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Στην κάμερα του Star για πρώτη φορά ο μεσίτης που κλώτσησε τον Κωστόπουλο
«Kρατούσε μαχαίρι, εγώ τον αφόπλισα»

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ο μεσίτης που έσπευσε στο πλευρό του κοσμηματοπώλη και επιτέθηκε στον Ζακ Κωστόπουλο, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του. Μιλώντας στον Βαγγέλη Γκούμα δίνει τη δική του εκδοχή για το βίντεο - ντοκουμέντο, όπου φαίνεται να κλωτσά το νεαρό.

«Βλέποντάς τον ότι προσπαθούσε να βγει έξω και κρατούσε στο αριστερό του χέρι μαχαίρι, εκείνη την ώρα ενστικτωδώς και θεωρώντας ότι στην κατάσταση που βρίσκεται έτσι και βγει έξω, κάποιον είτε θ μαχαιρώσει είτε θα σκοτώσει, σκέφτηκα να τον περιορίσω εντός του κοσμηματοπωλείου, μέχρι να έρθει η αστυνομία να κάνει τη σύλληψη.

Σαφώς και περιμέναμε την αστυνομία και μάλιστα η αστυνομία ήρθε ταυτόχρονα με τον αφοπλισμό του, εγώ τον αφόπλισα. ‘Όταν βγήκε από το κοσμηματοπωλείο έπιασα το χέρι του, του γύρισα τον καρπό, του έπεσε το μαχαίρι, το πήρα και το πέταξα μέσα στο κοσμηματοπωλείο», αναφέρει.

«Εκεί σταμάτησα εγώ την οποιαδήποτε ενέργεια εις βάρος του από τη στιγμή που είχε αφοπλιστεί και δεν αποτελούσε πλέον δημόσιο κίνδυνο. Το μαχαίρι ήταν κατ’ αρχάς στα χέρια του με αίματα από τα σπασμένα τζάμια. Όταν εγώ πήρα το μαχαίρι από το χέρι του, το πέταξα μέσα στο κοσμηματοπωλείο, μάλιστα θυμάμαι ότι πήγα και βρήκα τον αστυνομικό που μπήκε μέσα και του είπα ότι έχω πιάσει κι εγώ το μαχαίρι και είναι και τα δικά μου αποτυπώματα πάνω και αυτός στην ταραχή του δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Όταν ο Ζακ χτύπησε με το κεφάλι του το τζάμι για να το σπάσει, υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι από πάνω το οποίο κλώτσησα για να πέσει κάτω προκειμένου να μην του κόψει το κεφάλι στην προσπάθειά του να βγει. Ήταν συνειδητό το χτύπημα για να μη σπάσει το τζάμι και ήταν με τέτοια δύναμη ώστε να μην πέσει πάνω του ή να μην του προκαλέσει ζημιά», καταλήγει.

το βίντεο

Ω Θεοί, τί πίπες! Φαινεται καθαρά στο βίντεο ότι ο Κωστόπουλος δε κρατούσε τίποτα στην προσπάθειά του να βγει εξω, έχει στιγμές που φαίνονται και οι δυο παλάμες ανοιχτές, δίνει κουτουλιά με το κεφάλι, ραγιζει-σπάει ένα μέρος της βιτρίνας και μετά παίρνει κάτι σαν θήκη να το βάλει μεταξύ της βιτρίνας και του κεφαλιού του για το επόμενο χτύπημα, κάτι που δεν προλαβαίνει να κάνει αφού ολοκληρώνουν το έργο οι άλλοι. Επίσης δεν φαίνεται κανένας "αφοπλισμός" μετά την έξοδο, ούτε η αστυνομία έφτασε ταυτόχρονα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ίφιδα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 09:54
Βινόσαυρος έγραψε: 10 Οκτ 2018, 19:55 apo fb
ενδιαφέρον κι εύστοχο κείμενο από την αντιφασιστική ομάδα μεταναστν που δρα στη γερμανία Cafe morgenland για τη δολοφονία του/της zak/jackie:
"...Για μας δεν μας πέφτει κανένας λόγος, αν το κάθε άτομο που στιγματίζεται ως πρεζάκι, πούστης, κλεφτρόνι και ό,τι άλλο μισεί αυτή η κοινωνία στραφεί μιλιτάντ εναντίον της ή προσπαθήσει “ρεφορμιστικά” να περιορίσει τους διωγμούς εναντίον του. Αν και ευχόμαστε το πρώτο, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να δείξουμε τον “σωστό δρόμο”. Εκείνο όμως που θεωρούμε καθήκον μας και υποχρέωση μας είναι η δική μας στάση απέναντι στους θύτες και στους γλύφτες τους: να τραβήξουμε μια βαθειά, διαχωριστική γραμμή μπροστά στα πόδια μας, θέτοντας όλον αυτόν τον συρφετό που αυτοαποκαλείται κοινωνία, έθνος, λαός και γενικά έλληνες, απέναντι μας. Το αν κάποιο άτομο καταφέρει να λιποτακτήσει απο το απέναντι στρατόπεδο προς εμάς είναι μεν καλοδεχούμενο αλλά οχι ο σκοπός μας. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να τους χαλάσουμε την απόλαυση του λυντσαρίσματος με κάθε μέσο, να τους περιορίσουμε στις τρύπες τους, να τους αναγκάζουμε να κοιμούνται ανήσυχα, να φοβούνται να ανοίξουν το στόμα τους στα καφενεία, στην γειτονιά, στις καταλήψεις ή συνελεύσεις τους.... να σταθούμε απέναντι τους με όλη την τρυφερή μας λύσσα και μίσος που θρέφουμε για αυτήν την κοινωνία...."
Επικροτείς το εμφυλιακό κλίμα Βινόσαυρε;

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Στην κάμερα του Star για πρώτη φορά ο μεσίτης που κλώτσησε τον Κωστόπουλο
«Kρατούσε μαχαίρι, εγώ τον αφόπλισα»

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ο μεσίτης που έσπευσε στο πλευρό του κοσμηματοπώλη και επιτέθηκε στον Ζακ Κωστόπουλο, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του. Μιλώντας στον Βαγγέλη Γκούμα δίνει τη δική του εκδοχή για το βίντεο - ντοκουμέντο, όπου φαίνεται να κλωτσά το νεαρό.

«Βλέποντάς τον ότι προσπαθούσε να βγει έξω και κρατούσε στο αριστερό του χέρι μαχαίρι, εκείνη την ώρα ενστικτωδώς και θεωρώντας ότι στην κατάσταση που βρίσκεται έτσι και βγει έξω, κάποιον είτε θ μαχαιρώσει είτε θα σκοτώσει, σκέφτηκα να τον περιορίσω εντός του κοσμηματοπωλείου, μέχρι να έρθει η αστυνομία να κάνει τη σύλληψη.

Σαφώς και περιμέναμε την αστυνομία και μάλιστα η αστυνομία ήρθε ταυτόχρονα με τον αφοπλισμό του, εγώ τον αφόπλισα. ‘Όταν βγήκε από το κοσμηματοπωλείο έπιασα το χέρι του, του γύρισα τον καρπό, του έπεσε το μαχαίρι, το πήρα και το πέταξα μέσα στο κοσμηματοπωλείο», αναφέρει.

«Εκεί σταμάτησα εγώ την οποιαδήποτε ενέργεια εις βάρος του από τη στιγμή που είχε αφοπλιστεί και δεν αποτελούσε πλέον δημόσιο κίνδυνο. Το μαχαίρι ήταν κατ’ αρχάς στα χέρια του με αίματα από τα σπασμένα τζάμια. Όταν εγώ πήρα το μαχαίρι από το χέρι του, το πέταξα μέσα στο κοσμηματοπωλείο, μάλιστα θυμάμαι ότι πήγα και βρήκα τον αστυνομικό που μπήκε μέσα και του είπα ότι έχω πιάσει κι εγώ το μαχαίρι και είναι και τα δικά μου αποτυπώματα πάνω και αυτός στην ταραχή του δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Όταν ο Ζακ χτύπησε με το κεφάλι του το τζάμι για να το σπάσει, υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι από πάνω το οποίο κλώτσησα για να πέσει κάτω προκειμένου να μην του κόψει το κεφάλι στην προσπάθειά του να βγει. Ήταν συνειδητό το χτύπημα για να μη σπάσει το τζάμι και ήταν με τέτοια δύναμη ώστε να μην πέσει πάνω του ή να μην του προκαλέσει ζημιά», καταλήγει.

το βίντεο

Ω Θεοί, τί πίπες! Φαινεται καθαρά στο βίντεο ότι ο Κωστόπουλος δε κρατούσε τίποτα στην προσπάθειά του να βγει εξω, έχει στιγμές που φαίνονται και οι δυο παλάμες ανοιχτές, δίνει κουτουλιά με το κεφάλι, ραγιζει-σπάει ένα μέρος της βιτρίνας και μετά παίρνει κάτι σαν θήκη να το βάλει μεταξύ της βιτρίνας και του κεφαλιού του για το επόμενο χτύπημα, κάτι που δεν προλαβαίνει να κάνει αφού ολοκληρώνουν το έργο οι άλλοι. Επίσης δεν φαίνεται κανένας "αφοπλισμός" μετά την έξοδο, ούτε η αστυνομία έφτασε ταυτόχρονα.
Οι λαμογιοδικηγοροι τον εβαλαν να τα πει αυτα.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Προφανώς, αλλά τον διαψεύδουν τα βίντεο, δε τους νοιάζει τους λαμογιοδικηγόρους;
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

Ίφιδα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:54 Προφανώς, αλλά τον διαψεύδουν τα βίντεο, δε τους νοιάζει τους λαμογιοδικηγόρους;
Νομίζω το τομάρι του προσπαθεί να γλυτώσει.

Υποθέτω ότι ο τύπος είναι πλέον γνωστός καθώς όλη η ελλάδα ξέρει που έγινε το περιστατικό. Αν κάποιοι θέλουν, μπορούν να τον εντοπίσουν. Οπότε καλά κάνει και προσπαθεί να μετριάσει τις εντυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Πώς τις μετριάζει; Περιγράφοντας πώς έβαλε τρίποντο σε αγώνα ποδοσφαίρου;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μ αυτό απορώ κι εγώ. Ο οποίος σημειωτέον μεσίτης ήταν πιο άγριος απ τον κοσμηματοπώλη και περιγράφει πράγματα που δεν υποστηρίζονται απ το βίντεο. Υποθέτω είναι μέρος της κατάθεσής του αυτά. Και το πέταξε μέσα στο κοσμηματοπωλείο για ποιό λόγο; Το οποίο θεωρητικά πέρασε μέσα απ τις σπασμένες βιτρίνες;
Κι αυτές οι τοξικολογικές ; Την προηγούμενη βδομάδα θα βγαίνανε
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Ίφιδα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:54 Προφανώς, αλλά τον διαψεύδουν τα βίντεο, δε τους νοιάζει τους λαμογιοδικηγόρους;
Θα πουνε πως το μαχαίρι ήταν στην πλευρά του χεριου που δεν φαινεται στην κάμερα, η οποία δίνει διδιάστατη εικόνα και αρα λείπουν αρκετά στοιχεία.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ναι, Βρέθηκε DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι, προέρχεται όμως από το αίμα του

Το DNA του Κωστόπουλου προήλθε από το αίμα του το οποίο βρισκόταν παντού, εντός και εκτός του καταστήματος. Ενδεικτικό είναι ότι δεν έγινε καμιά αναφορά στην προέλευση του DNA, ούτε και στα υπόλοιπα ευρήματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων......
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 12 Οκτ 2018, 19:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:54 Ναι, Βρέθηκε DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι, προέρχεται όμως από το αίμα του

Το DNA του Κωστόπουλου προήλθε από το αίμα του το οποίο βρισκόταν παντού, εντός και εκτός του καταστήματος. Ενδεικτικό είναι ότι δεν έγινε καμιά αναφορά στην προέλευση του DNA, ούτε και στα υπόλοιπα ευρήματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων......
φοβερό.

ελπιζω να μην μετέδωσε το aids του :o
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Naranjita έγραψε: 12 Οκτ 2018, 09:33

φοβερό.

Δυστυχώς το aids του το μετέδωσε και μόνο που τον ακούμπησαν κοίταξαν.
Καλώς ήρθες στο 1986.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

waldorf έγραψε: 12 Οκτ 2018, 18:55
Naranjita έγραψε: 12 Οκτ 2018, 09:33

φοβερό.

Δυστυχώς το aids του το μετέδωσε και μόνο που τον ακούμπησαν κοίταξαν.
Καλώς ήρθες στο 1986.
Θα θελα να δω πόσο χαλαρός θα ήσουν αν μάθαινες ότι έπιασες με γυμνά χέρια αίμα οροθετικου.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Πολύ χαλαρός, μιας και δεν κολλάς έτσι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Το ξέρω ότι δεν κολλας έτσι. Αλλα άλλο να το λες σε ένα πχωρουμ κι άλλο να το ζεις.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”