!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Εγώ ήρεμος είμαι. Εσύ κάνεις σαν τον σκύλο του παβλόφ κάθε φορά.
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Ρε τύπε δημοσιογράφος είναι. Δηλαδή η πλειοψηφία των τηλεοπτικών δημοσιογράφων με τι κάνει καριέρα; Τις οξυδερκείς ερωτήσεις τους; Αδιάφορη μου είναι η τύπισσα και καλό χαντακωμα στους ζαιους στις εκλογές εύχομαι, αλλά προς τι η βαθμολογία της εξωτερικής εμφάνισης;Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:57Σιγά τη Μόνικα Μπελούτσι ρε τύπε. Μια νορμάλ πενηντάρα είναι, η οποία εδώ και 20 χρόνια κάνει καριέρα με βασικό προσόν το οτι "κρατιέται καλά", κάτι που για τους λόγους που ανέφερα στο παραπάνω ποστ, θεωρείται μεταξύ των Ελ "τρομερή επιτυχία".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 09:49Μία χαρά κανονικό στήθος έχει, και στην παραλία προφανώς δεν είναι βαμμένη, άρα ρούφα. Και ναι, το να είναι κάποια 50+ χωρίς κοιλιά, χωρίς ραγάδες, και με φυσικό κορμί χωρίς να είναι πολύ γυμνασμένη, είναι τρομερή επιτυχία, και μπράβο της. Υπόδειγμα για κάθε Ελληνίδα. Να κοιτάξουμε λίγο τα χάλια μας εμείς ως άνδρες θα έλεγα, και να αφήσουμε τις κρίσεις.Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 09:09
Άκωλη, άβυζη και κρύα ήταν και παραμένει, και τρέμω την προοπτική να τη δω χωρίς μακιγιαζ. Αλλά ο Τσίπρας, for all his many flaws, ξέρει αν μη τι άλλο σε τι κοινό απευθύνεται. Μη δουν οι Ελ μεσήλικες Ελεεινιδα μετά τα 40 να είναι αδύνατη και χωρίς μούρη σα γαμωταναθεμα, να σου οι φώτο με μπικίνια με λεζάντα "καλημέρα κύριοι" και το σαλακι να τρέχει.![]()
![]()
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Ούτε καν πρόλαβε να αναλάβει καθήκοντα και άρχισε το σκουξιμο από όλο το φάσμα της δεξιάς σκατιλας. Α ρε Ποπάρα τι τους κάνεις!
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άμα δεν χασμουριόσουν και δεν κοίταζες ρολόι πότε είναι η ώρα για μεζεδάκια στο ταβερνάκι στις κομματικές σας εκδηλώσεις και άκουγες όντως προτού χειροκροτήσεις, αριστερό σαψαλο, θα καταλάβαινες όντως τι σημαίνει ζαλισμενα παπάρια τύπε
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Η όρθια κουραδα που λέγεται Φαηλος έχει δει ποτέ τη φάτσα του στον καθρέφτη;
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Καλά, δεν σού κλέβουμε τη δόξα. Είμαι σίγουρος ότι έχεις εξειδίκευση στα παπάρια, ζαλισμένα και μη, Ανεστοφιλίτσα ΓΤΠ.filitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 11:07Άμα δεν χασμουριόσουν και δεν κοίταζες ρολόι πότε είναι η ώρα για μεζεδάκια στο ταβερνάκι στις κομματικές σας εκδηλώσεις και άκουγες όντως προτού χειροκροτήσεις, αριστερό σαψαλο, θα καταλάβαινες όντως τι σημαίνει ζαλισμενα παπάρια τύπε
Τράβα πάρε τα φάρμακά σου τώρα.
Σ αφήνει η μαμά σου να βλέπεις και μεταμεσονύχτια Γιαμαληfilitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:56 Στην εκπομπή της Γιάμαλη εννοώ βρε. Και δεν ήταν απλά καλεσμένος, ήταν και πολύ φιλικό το κλίμα.
Φιλιτσα μου.....κοριτσάκι πράμα
Μετά πως ξυπνάς να πας σχολείο;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δεν με αφορά ο σχολιασμός της εξωτερικής εμφάνισης της συγκεκριμένης, το θεωρώ κατινίστικο.Αγις έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:58filitsaUnique έγραψε: 29 Δεκ 2022, 08:11Μα ειναι μπαζο. Ποιος διαφωνει?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 08:09
Μην γίνεσαι κακόβουλος και χυδαίος. Σε αυτά τα θέματα δε χωράνε πολιτικά. Δηλαδή εγώ αν πω πως η Ευγενία του αδωνι είναι μπαζο, θα θεωρούμε σοβαρός; όχι.
Ακου να δεις. Σε γενικες γραμμες η πλειοψηφια των Ελληνιδων δε βλεπεται. Κοντες, χοντρες, κακιασμενες με τουπεδακι "ξες πχια ειμαι εγω" και "πλερω μαλακα για να γαμησεις".
Στα σχόλια γενικά για τις ελλεϊνιδες, συμφωνώ. Αν και ξέχασε και το : hit me with your best pick up line / δεν απαντάω σε καλησπέρα/καλημέρα/θέλω φαντασία (ενώ οι ίδιες δεν μπορούν να εκφέρουν κάτι πιο σύνθετο από το kai me ti asxoleisai? μουγκανίζοντας σαν βόδια τρώγοντας το brunch τους αφού το έχουν φωτογραφίσει - σαν πιθήκια επίσης)
Το βλέπω στο youtube re siiii
35 eimai, lol
Εγώ πάντως, αν και ΝΔουλικο
και παρ όλα τα χρόνια μου, προτιμώ τις 20αρες
βρίσκω super sexy την Πόπη
άσε που έχει και οικολογικές ανησυχίες στην επιλογές της

και παρ όλα τα χρόνια μου, προτιμώ τις 20αρες
βρίσκω super sexy την Πόπη
άσε που έχει και οικολογικές ανησυχίες στην επιλογές της

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Βρε μόνο και μόνο για τις απίστευτες ποδάρες της Πόπης από εμένα ο Σύριζα +1 ψήφο.
Ότι ηλικία και αν είναι μόνο για αυτό τίποτα άλλο.. Το όνειρο κάθε άντρα και λέτε ότι θέλετε.
Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!
Ότι ηλικία και αν είναι μόνο για αυτό τίποτα άλλο.. Το όνειρο κάθε άντρα και λέτε ότι θέλετε.
Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!
Aπό τη στιγμή που για κάποιους έχει μεγαλύτερη σημασία οι κώλος των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων από την κομματική γραμμή, παρακαλούνται οι συγκεκριμένοι χρήστες να ανεβάζουν και φωτο με τους κώλους των εκπροσώπων του κόμματος που υποστηρίζουν... ή απλώς τον δικό τους, για να υπάρχει μια στοιχειώδης εκτίμηση της κριτικής επιτροπής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έτσι για να μην έχουν αυταπάτες κάποιοι για την ελ δημοσιογραφία η οποία βρίσκεται σε πλήρη διαπλοκή με τα κόμματαgeorgebi έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:57 https://thestandard.gr/politiki/tsapani ... oy-syriza/
Τσαπανίδου:
«Ο Αλέξης έχει όραμα. Όραμα ρεαλιστικό.
Όσο τον μαθαίνω βλέπω έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει πράξη τις ιδέες που πρεσβεύει»
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Γιατι ρωτάς εμένα; Τον τύπο που ποσταρε τη φώτο με τον (μη) κώλο της ρώτα.filitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 11:03Ρε τύπε δημοσιογράφος είναι. Δηλαδή η πλειοψηφία των τηλεοπτικών δημοσιογράφων με τι κάνει καριέρα; Τις οξυδερκείς ερωτήσεις τους; Αδιάφορη μου είναι η τύπισσα και καλό χαντακωμα στους ζαιους στις εκλογές εύχομαι, αλλά προς τι η βαθμολογία της εξωτερικής εμφάνισης;Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:57Σιγά τη Μόνικα Μπελούτσι ρε τύπε. Μια νορμάλ πενηντάρα είναι, η οποία εδώ και 20 χρόνια κάνει καριέρα με βασικό προσόν το οτι "κρατιέται καλά", κάτι που για τους λόγους που ανέφερα στο παραπάνω ποστ, θεωρείται μεταξύ των Ελ "τρομερή επιτυχία".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 09:49
Μία χαρά κανονικό στήθος έχει, και στην παραλία προφανώς δεν είναι βαμμένη, άρα ρούφα. Και ναι, το να είναι κάποια 50+ χωρίς κοιλιά, χωρίς ραγάδες, και με φυσικό κορμί χωρίς να είναι πολύ γυμνασμένη, είναι τρομερή επιτυχία, και μπράβο της. Υπόδειγμα για κάθε Ελληνίδα. Να κοιτάξουμε λίγο τα χάλια μας εμείς ως άνδρες θα έλεγα, και να αφήσουμε τις κρίσεις.
![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο οι ακρίδες του Κούλη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-