!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Εγώ ήρεμος είμαι. Εσύ κάνεις σαν τον σκύλο του παβλόφ κάθε φορά.
Άβαταρ μέλους
filitsa

Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filitsa »

Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:57
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 09:49
Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 09:09
Άκωλη, άβυζη και κρύα ήταν και παραμένει, και τρέμω την προοπτική να τη δω χωρίς μακιγιαζ. Αλλά ο Τσίπρας, for all his many flaws, ξέρει αν μη τι άλλο σε τι κοινό απευθύνεται. Μη δουν οι Ελ μεσήλικες Ελεεινιδα μετά τα 40 να είναι αδύνατη και χωρίς μούρη σα γαμωταναθεμα, να σου οι φώτο με μπικίνια με λεζάντα "καλημέρα κύριοι" και το σαλακι να τρέχει. :102:
Μία χαρά κανονικό στήθος έχει, και στην παραλία προφανώς δεν είναι βαμμένη, άρα ρούφα. Και ναι, το να είναι κάποια 50+ χωρίς κοιλιά, χωρίς ραγάδες, και με φυσικό κορμί χωρίς να είναι πολύ γυμνασμένη, είναι τρομερή επιτυχία, και μπράβο της. Υπόδειγμα για κάθε Ελληνίδα. Να κοιτάξουμε λίγο τα χάλια μας εμείς ως άνδρες θα έλεγα, και να αφήσουμε τις κρίσεις.

Εικόνα
Σιγά τη Μόνικα Μπελούτσι ρε τύπε. Μια νορμάλ πενηντάρα είναι, η οποία εδώ και 20 χρόνια κάνει καριέρα με βασικό προσόν το οτι "κρατιέται καλά", κάτι που για τους λόγους που ανέφερα στο παραπάνω ποστ, θεωρείται μεταξύ των Ελ "τρομερή επιτυχία".
Ρε τύπε δημοσιογράφος είναι. Δηλαδή η πλειοψηφία των τηλεοπτικών δημοσιογράφων με τι κάνει καριέρα; Τις οξυδερκείς ερωτήσεις τους; Αδιάφορη μου είναι η τύπισσα και καλό χαντακωμα στους ζαιους στις εκλογές εύχομαι, αλλά προς τι η βαθμολογία της εξωτερικής εμφάνισης;
Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:53 Όχι σκουλίκι, σαρανταποδαρούσα
hellegennes έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 08:19 Οκ, είσαι πραγματικά αξιοθρήνητη.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Ούτε καν πρόλαβε να αναλάβει καθήκοντα και άρχισε το σκουξιμο από όλο το φάσμα της δεξιάς σκατιλας. Α ρε Ποπάρα τι τους κάνεις!
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
filitsa

Ναύτης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 11:01
filitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:59
Ναύτης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:48 Συμπαθέστατη και γλυκύτατη. Καλή επιλογή.
Καλά εσύ είσαι γνωστό αριστερό χάπατο
Μη μάς ζαλίζεις πρωί-πρωί τα παπάρια ρε Ανεστοφιλίτσα ΓΤΠ.
Άμα δεν χασμουριόσουν και δεν κοίταζες ρολόι πότε είναι η ώρα για μεζεδάκια στο ταβερνάκι στις κομματικές σας εκδηλώσεις και άκουγες όντως προτού χειροκροτήσεις, αριστερό σαψαλο, θα καταλάβαινες όντως τι σημαίνει ζαλισμενα παπάρια τύπε
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

georgebi έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:36
filitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:28
georgebi έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:21 σε αντίθεση με ότι ισχυρίζεται ο Φαήλος
Λινκ;
Θα σου λεγα τράβα βρες το :g030:

αλλά έχε χάρη που είσαι γυναίκα.....και σας έχω αδυναμία :oops:

Εικόνα
Η όρθια κουραδα που λέγεται Φαηλος έχει δει ποτέ τη φάτσα του στον καθρέφτη;
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

filitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 11:07
Ναύτης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 11:01
filitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:59

Καλά εσύ είσαι γνωστό αριστερό χάπατο
Μη μάς ζαλίζεις πρωί-πρωί τα παπάρια ρε Ανεστοφιλίτσα ΓΤΠ.
Άμα δεν χασμουριόσουν και δεν κοίταζες ρολόι πότε είναι η ώρα για μεζεδάκια στο ταβερνάκι στις κομματικές σας εκδηλώσεις και άκουγες όντως προτού χειροκροτήσεις, αριστερό σαψαλο, θα καταλάβαινες όντως τι σημαίνει ζαλισμενα παπάρια τύπε
Καλά, δεν σού κλέβουμε τη δόξα. Είμαι σίγουρος ότι έχεις εξειδίκευση στα παπάρια, ζαλισμένα και μη, Ανεστοφιλίτσα ΓΤΠ.
Τράβα πάρε τα φάρμακά σου τώρα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

filitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:56 Στην εκπομπή της Γιάμαλη εννοώ βρε. Και δεν ήταν απλά καλεσμένος, ήταν και πολύ φιλικό το κλίμα.
Σ αφήνει η μαμά σου να βλέπεις και μεταμεσονύχτια Γιαμαλη :o
Φιλιτσα μου.....κοριτσάκι πράμα :romance-hearteyes:

Μετά πως ξυπνάς να πας σχολείο; :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
filitsa

Αγις έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:58
Unique έγραψε: 29 Δεκ 2022, 08:11
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 08:09
Μην γίνεσαι κακόβουλος και χυδαίος. Σε αυτά τα θέματα δε χωράνε πολιτικά. Δηλαδή εγώ αν πω πως η Ευγενία του αδωνι είναι μπαζο, θα θεωρούμε σοβαρός; όχι.
Μα ειναι μπαζο. Ποιος διαφωνει?

Ακου να δεις. Σε γενικες γραμμες η πλειοψηφια των Ελληνιδων δε βλεπεται. Κοντες, χοντρες, κακιασμενες με τουπεδακι "ξες πχια ειμαι εγω" και "πλερω μαλακα για να γαμησεις".
filitsa
Δεν με αφορά ο σχολιασμός της εξωτερικής εμφάνισης της συγκεκριμένης, το θεωρώ κατινίστικο.

Στα σχόλια γενικά για τις ελλεϊνιδες, συμφωνώ. Αν και ξέχασε και το : hit me with your best pick up line / δεν απαντάω σε καλησπέρα/καλημέρα/θέλω φαντασία (ενώ οι ίδιες δεν μπορούν να εκφέρουν κάτι πιο σύνθετο από το kai me ti asxoleisai? μουγκανίζοντας σαν βόδια τρώγοντας το brunch τους αφού το έχουν φωτογραφίσει - σαν πιθήκια επίσης)
Άβαταρ μέλους
filitsa

georgebi έγραψε: 29 Δεκ 2022, 11:12
filitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:56 Στην εκπομπή της Γιάμαλη εννοώ βρε. Και δεν ήταν απλά καλεσμένος, ήταν και πολύ φιλικό το κλίμα.
Σ αφήνει η μαμά σου να βλέπεις και μεταμεσονύχτια Γιαμαλη :o
Φιλιτσα μου.....κοριτσάκι πράμα :romance-hearteyes:

Μετά πως ξυπνάς να πας σχολείο; :102:
Το βλέπω στο youtube re siiii

35 eimai, lol
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εγώ πάντως, αν και ΝΔουλικο :102:

και παρ όλα τα χρόνια μου, προτιμώ τις 20αρες :oops:

βρίσκω super sexy την Πόπη :romance-hearteyes:

άσε που έχει και οικολογικές ανησυχίες στην επιλογές της :g030:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Βρε μόνο και μόνο για τις απίστευτες ποδάρες της Πόπης από εμένα ο Σύριζα +1 ψήφο. :lol:
Ότι ηλικία και αν είναι μόνο για αυτό τίποτα άλλο.. Το όνειρο κάθε άντρα και λέτε ότι θέλετε.

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Aπό τη στιγμή που για κάποιους έχει μεγαλύτερη σημασία οι κώλος των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων από την κομματική γραμμή, παρακαλούνται οι συγκεκριμένοι χρήστες να ανεβάζουν και φωτο με τους κώλους των εκπροσώπων του κόμματος που υποστηρίζουν... ή απλώς τον δικό τους, για να υπάρχει μια στοιχειώδης εκτίμηση της κριτικής επιτροπής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

georgebi έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:57 https://thestandard.gr/politiki/tsapani ... oy-syriza/

Τσαπανίδου:

«Ο Αλέξης έχει όραμα. Όραμα ρεαλιστικό.

Όσο τον μαθαίνω βλέπω έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει πράξη τις ιδέες που πρεσβεύει»

:smt005: :smt005: :_: :_: :blm:
έτσι για να μην έχουν αυταπάτες κάποιοι για την ελ δημοσιογραφία η οποία βρίσκεται σε πλήρη διαπλοκή με τα κόμματα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

filitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 11:03
Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:57
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 09:49
Μία χαρά κανονικό στήθος έχει, και στην παραλία προφανώς δεν είναι βαμμένη, άρα ρούφα. Και ναι, το να είναι κάποια 50+ χωρίς κοιλιά, χωρίς ραγάδες, και με φυσικό κορμί χωρίς να είναι πολύ γυμνασμένη, είναι τρομερή επιτυχία, και μπράβο της. Υπόδειγμα για κάθε Ελληνίδα. Να κοιτάξουμε λίγο τα χάλια μας εμείς ως άνδρες θα έλεγα, και να αφήσουμε τις κρίσεις.

Εικόνα
Σιγά τη Μόνικα Μπελούτσι ρε τύπε. Μια νορμάλ πενηντάρα είναι, η οποία εδώ και 20 χρόνια κάνει καριέρα με βασικό προσόν το οτι "κρατιέται καλά", κάτι που για τους λόγους που ανέφερα στο παραπάνω ποστ, θεωρείται μεταξύ των Ελ "τρομερή επιτυχία".
Ρε τύπε δημοσιογράφος είναι. Δηλαδή η πλειοψηφία των τηλεοπτικών δημοσιογράφων με τι κάνει καριέρα; Τις οξυδερκείς ερωτήσεις τους; Αδιάφορη μου είναι η τύπισσα και καλό χαντακωμα στους ζαιους στις εκλογές εύχομαι, αλλά προς τι η βαθμολογία της εξωτερικής εμφάνισης;
Γιατι ρωτάς εμένα; Τον τύπο που ποσταρε τη φώτο με τον (μη) κώλο της ρώτα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Manolis έγραψε: 28 Δεκ 2022, 18:29 Καλά ξεκουμπιδια στα γαλάζια τρωκτικά. Όσο φάγατε φάγατε .
δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο οι ακρίδες του Κούλη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”