Σταμάτα ρε, μη λες τέτοια (να φας τη γλώσσα σου), ακόμη Μ. έχουμε.Gherschaagk έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:26 Αν δεν πέσει το alien στην επιφάνεια του πλανήτη, λοκνταουν δεν έχει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να έρθει το Άλιεν να σας φάει όλους.sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2022, 13:39Σταμάτα ρε, μη λες τέτοια (να φας τη γλώσσα σου), ακόμη Μ. έχουμε.Gherschaagk έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:26 Αν δεν πέσει το alien στην επιφάνεια του πλανήτη, λοκνταουν δεν έχει.
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ναι ναι, πάλι μίζες, δάνεια στο όνομά του λαού και μαζί το φάγαμε.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2022, 13:47Να έρθει το Άλιεν να σας φάει όλους.sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2022, 13:39Σταμάτα ρε, μη λες τέτοια (να φας τη γλώσσα σου), ακόμη Μ. έχουμε.Gherschaagk έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:26 Αν δεν πέσει το alien στην επιφάνεια του πλανήτη, λοκνταουν δεν έχει.
![]()
.
.
- hellegennes
Ναι, όπως ο Όττο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για προσθεσε λιγο και τις παρενεργειες απο το μπολι σε σενα να δω κατιvantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 13:24Και αν ησουν εμβολιασμενος, θα την περνουσες ακομα ελαφρύτερα.GoBack έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:18 Κατώτερος των προσδοκιών ο προβιντ.Ο πυρετός γυροφερνει το 37 πλέον,και τα επίπεδα ενέργειας έχουν ανέβει αισθητά.Η πιο ελαφριά ιωση που θυμάμαι να έχω περάσει.![]()
Εγώ τριπλοεμβολιασμενος, ενα 38,4 μαξιμουμ χτυπησα το πρώτο βραδυ, και απο 'κει κι επειτα το απολυτο τίποτα. Μεσα στη διαρκεια των επομενων 4 ημερων, καθόλου πυρετος μεσα στη μερα και μια χαρά απο ενεργεια, εκανα και ελαφρια γυμναστικη. Μου ανεβαινε καθε βραδυ απο τις 10 και μετά ομως, μεχρι 37,2 μαξ. Αυτο για τα επομενα 3 βράδια και τέλος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τουσέ.
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στην 1η δόση μόνο. Ενα 37,5 για 5-6 ώρες, μια βραδινή εφίδρωση και ενα ελαφρώς φτιαγμένο κεφάλι μεχρι το μεσημέρι της επομενης μερας. Κλάιν. Στις αλλες 2 δόσεις, τίποτα.GoBack έγραψε: 28 Δεκ 2022, 14:01Για προσθεσε λιγο και τις παρενεργειες απο το μπολι σε σενα να δω κατιvantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 13:24Και αν ησουν εμβολιασμενος, θα την περνουσες ακομα ελαφρύτερα.GoBack έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:18 Κατώτερος των προσδοκιών ο προβιντ.Ο πυρετός γυροφερνει το 37 πλέον,και τα επίπεδα ενέργειας έχουν ανέβει αισθητά.Η πιο ελαφριά ιωση που θυμάμαι να έχω περάσει.![]()
Εγώ τριπλοεμβολιασμενος, ενα 38,4 μαξιμουμ χτυπησα το πρώτο βραδυ, και απο 'κει κι επειτα το απολυτο τίποτα. Μεσα στη διαρκεια των επομενων 4 ημερων, καθόλου πυρετος μεσα στη μερα και μια χαρά απο ενεργεια, εκανα και ελαφρια γυμναστικη. Μου ανεβαινε καθε βραδυ απο τις 10 και μετά ομως, μεχρι 37,2 μαξ. Αυτο για τα επομενα 3 βράδια και τέλος.![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και παλι καλά που αναγκάστηκε να δουλέψει και λιγο το ανοσοποιητικό μου με την 1η δόση, γιατί με το λοκντάουν μεχρι τότε ειχαμε ξεχάσει τι θα πει αρρώστια. Ουτε βράχνιασμα μετά απο πολυλογία δεν μας έπιανε, ούτε φτέρνισμα μετά απο ξεσκόνισμα. Ειπαμε, γαμάτη φάση η λοκνταουνάρα μας αλλά ας γυμναστεί και λιγο το ανοσοποιητικό. Και να που του βγήκε σε καλό.vantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 14:08Στην 1η δόση μόνο. Ενα 37,5 για 5-6 ώρες, μια βραδινή εφίδρωση και ενα ελαφρώς φτιαγμένο κεφάλι μεχρι το μεσημέρι της επομενης μερας. Κλάιν. Στις αλλες 2 δόσεις, τίποτα.GoBack έγραψε: 28 Δεκ 2022, 14:01Για προσθεσε λιγο και τις παρενεργειες απο το μπολι σε σενα να δω κατιvantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 13:24
Και αν ησουν εμβολιασμενος, θα την περνουσες ακομα ελαφρύτερα.![]()
Εγώ τριπλοεμβολιασμενος, ενα 38,4 μαξιμουμ χτυπησα το πρώτο βραδυ, και απο 'κει κι επειτα το απολυτο τίποτα. Μεσα στη διαρκεια των επομενων 4 ημερων, καθόλου πυρετος μεσα στη μερα και μια χαρά απο ενεργεια, εκανα και ελαφρια γυμναστικη. Μου ανεβαινε καθε βραδυ απο τις 10 και μετά ομως, μεχρι 37,2 μαξ. Αυτο για τα επομενα 3 βράδια και τέλος.![]()
Μακάρι να περάσει και να μη σε ακουμπήσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδη παει πανω κατω για ισοπαλια με 3 τρυπηματα λιγοτεραvantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 14:12Και παλι καλά που αναγκάστηκε να δουλέψει και λιγο το ανοσοποιητικό μου με την 1η δόση, γιατί με το λοκντάουν μεχρι τότε ειχαμε ξεχάσει τι θα πει αρρώστια. Ουτε βράχνιασμα μετά απο πολυλογία δεν μας έπιανε, ούτε φτέρνισμα μετά απο ξεσκόνισμα. Ειπαμε, γαμάτη φάση η λοκνταουνάρα μας αλλά ας γυμναστεί και λιγο το ανοσοποιητικό. Και να που του βγήκε σε καλό.vantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 14:08Στην 1η δόση μόνο. Ενα 37,5 για 5-6 ώρες, μια βραδινή εφίδρωση και ενα ελαφρώς φτιαγμένο κεφάλι μεχρι το μεσημέρι της επομενης μερας. Κλάιν. Στις αλλες 2 δόσεις, τίποτα.GoBack έγραψε: 28 Δεκ 2022, 14:01
Για προσθεσε λιγο και τις παρενεργειες απο το μπολι σε σενα να δω κατι![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και τα ρομπότ δεν ονειρεύονται, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ζεις ρε παιδί;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο προβιντ ουσιαστικα νίκηθηκε,τώρα απλά δίνω μάχη με το χρόνο για καλύτερα στατιστικα
- hellegennes
Goddammit.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τώρα που πνέει τα λοίσθια ο κόβιντ, τώρα βρήκατε να κολλήσετε;Περαστικά 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης