Γιατί δεν πρόκειται να καταλάβεις πότε θα πέσει ο κορεσμός του οξυγόνου σε ανησυχητικά επίπεδα. Πχ, όταν το παιδί μου είχε πνευμονία και κορεσμό στο 85, περπατούσε κανονικά. Δεν είχαμε οξύμετρο και δεν ξέραμε πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή του. Ο γιατρός όμως που το είδε εκείνο το βράδυ, το πρώτο πράγμα που κοίταξε ήταν αυτό. Ήξερε πως το παιδί είχε πνευμονία και επιβεβαιώθηκε με την ακτινογραφία μισή ώρα μετά.sharp έγραψε: 27 Δεκ 2022, 16:17Γιατί το έχετε θεοποιήσει τόσο αυτό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Είμαι θετικός
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
δεν το πιστεύω.παραμύθι είναι για να μην του κουνιούνται οι διπλοτριπλοκολλημένοι και ο στύγιος
Το ίδιο πώς ένοιωθε, δεν το καταλάβαινε; Τι ηλικία είχε;Gherschaagk έγραψε: 27 Δεκ 2022, 16:32Γιατί δεν πρόκειται να καταλάβεις πότε θα πέσει ο κορεσμός του οξυγόνου σε ανησυχητικά επίπεδα. Πχ, όταν το παιδί μου είχε πνευμονία και κορεσμό στο 85, περπατούσε κανονικά. Δεν είχαμε οξύμετρο και δεν ξέραμε πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή του. Ο γιατρός όμως που το είδε εκείνο το βράδυ, το πρώτο πράγμα που κοίταξε ήταν αυτό. Ήξερε πως το παιδί είχε πνευμονία και επιβεβαιώθηκε με την ακτινογραφία μισή ώρα μετά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Gherschaagk έγραψε: 27 Δεκ 2022, 16:15Εξηγήσου τώρα κι άσε τις συγκινήσεις για αργότερα.vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 16:11Ο γκομπακης κατάλαβε.
Είμαι προπάτορας της εισαγωγής αυτού του όρου, στο πχορουμ.
Έπρεπε να με διαβάζατε περισσότερο.![]()
viewtopic.php?p=1518131#p1518131
Το οποίο ξεκίνησε από 'δω viewtopic.php?p=1497336#p1497336
Φαγωθηκες, 97 λέει.Συντομα θα ανοίξω νήμα με τίτλο "προβιντ,πως ταπεινωσα το ιικο φορτίο σε 3 απλά βηματα"
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν φαγώθηκα ρε κακούργε. Ανησύχησα.GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2022, 18:44Φαγωθηκες, 97 λέει.Συντομα θα ανοίξω νήμα με τίτλο "προβιντ,πως ταπεινωσα το ιικο φορτίο σε 3 απλά βηματα"
Έχει διαφορά. Μάθε να την αναγνωρίζεις.
Δεν πεθαίνει ποτέ ο πρωταγωνιστηςGherschaagk έγραψε: 27 Δεκ 2022, 18:50Δεν φαγώθηκα ρε κακούργε. Ανησύχησα.GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2022, 18:44Φαγωθηκες, 97 λέει.Συντομα θα ανοίξω νήμα με τίτλο "προβιντ,πως ταπεινωσα το ιικο φορτίο σε 3 απλά βηματα"
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:40Gherschaagk έγραψε: 27 Δεκ 2022, 16:15Εξηγήσου τώρα κι άσε τις συγκινήσεις για αργότερα.vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 16:11
Ο γκομπακης κατάλαβε.
Είμαι προπάτορας της εισαγωγής αυτού του όρου, στο πχορουμ.
Έπρεπε να με διαβάζατε περισσότερο.![]()
![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σταμάτα το τρολλάρισμα και μετρίσου να τελειώνουμε.GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2022, 18:54Δεν πεθαίνει ποτέ ο πρωταγωνιστηςGherschaagk έγραψε: 27 Δεκ 2022, 18:50Δεν φαγώθηκα ρε κακούργε. Ανησύχησα.GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2022, 18:44
Φαγωθηκες, 97 λέει.Συντομα θα ανοίξω νήμα με τίτλο "προβιντ,πως ταπεινωσα το ιικο φορτίο σε 3 απλά βηματα"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αμέλησα να πατήσω το λινκ, ευχαριστώ που μου το θύμησες.Cecily Anne έγραψε: 27 Δεκ 2022, 18:56vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:40![]()
![]()
Το οποίο ξεκίνησε από 'δω viewtopic.php?p=1497336#p1497336![]()
![]()
Αχαχαχα αλησμόνητο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
K L A I Wvantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:40 ......

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Δεκ 2022, 03:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι μλκς 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις