Δεν μιλάει για υποχρεωτικότητα. Μιλάει για ατομική ευθύνη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φυσικά! Αχ τι ωραίες εποχες
Ιδιως αν μιλάμε και για τέτοια εποχη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το κατάλαβα, και εχει δίκιο, αλλά έχει παραγίνει η φάση με την ατομικη ευθυνη. Εγινε διά πάσα νόσον και μαλακία πια η ατομική ευθύνη, μονο και μονο για να αποφευχθεί η συλλογική (που θα ηταν και μακράν πιο αποτελεσματική).
Ειναι λίγο σαν να έχεις 3-4 κουφάλες στα δόντια σου, και να σου λένε να μην τρως γλυκά για να μην πονάς, αντί να σου πουνε να πας στον οδοντίατρο να στις σφραγίσει.
Ναι οκ, μην τρως γλυκά, καλά σου λένε (για πολλους λόγους, όχι μονο για να μην πονάνε τα χαλασμένα δόντια σου) αλλά πήγαινε να τα φτιάξεις κιόλας τα γαμημενα στο γαμημένο οδοντίατρο. Ετερον εκάτερον.
Στην Ελλάδα.Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Δεκ 2022, 16:58 Που θα βρουν ξανά τέτοιους εθελοντές πειραματόζωα και μάλιστα να μην τους πληρώνουν κι από πάνω;![]()
Η πολυφαρμακία ήταν κάτι δεδομένο και αν δεν σε φόρτωνε με χάπια ο γιατρός, δεν ήταν αξιόπιστος.
Με το που έσκασε ο κορωνοϊός, όλοι έγιναν ειδικοί στις παρενέργειες των φαρμάκων κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Mα και για τον κορωνοϊό οι γιατροί στην Ελλάδα δίνουν αντιβιωτικά, το άκουσα σε διαφορετικές περιπτώσεις πολλών ηλικιώνΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 18:33Στην Ελλάδα.Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Δεκ 2022, 16:58 Που θα βρουν ξανά τέτοιους εθελοντές πειραματόζωα και μάλιστα να μην τους πληρώνουν κι από πάνω;![]()
![]()
Η πολυφαρμακία ήταν κάτι δεδομένο και αν δεν σε φόρτωνε με χάπια ο γιατρός, δεν ήταν αξιόπιστος.
Με το που έσκασε ο κορωνοϊός, όλοι έγιναν ειδικοί στις παρενέργειες των φαρμάκων κλπ
οχι,συνεχιζω να ειμαι κατα των διαβολιων προβιντ,αλλα ειμαι και με την αληθειαST48410 έγραψε: 26 Δεκ 2022, 17:35Άλλαξες στρατόπεδο;Καdy έγραψε: 26 Δεκ 2022, 16:49ενω πριν τα λοκνταουν,μασκες κτλ δεν αρρωσταινε κανεις και το ανοσοποιητικο συτσημα των ανθρωπων ηταν τοσο καλο που κατεστρεφε ολες τις ασθενειες σε 2 μερεςΖενίθεδρος έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:49 Αφού δεν καταλαβαίνετε ότι με τον συχνό εμβολιασμό και την μακρά απομόνωση, μέτρα ασφαλείας, μάσκες κ.λ.π. έχετε αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σας (πρωτογενή ανοσία) σε σημείο να σας πάει αίμα και το καθε απλό κρυολόγημα, τι να πω; Συνεχίστε. Η ζωή τραβάει την ανηφόρα και οι νόμοι του Δαρβίνου επίσης.![]()
![]()
Όταν σύζυγος και γιος βγήκαν θετικοί, έπεσα με τα μούτρα πάνω της για να κολλήσω να ξεμπλέξω. Δε κόλλησα.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:42 Ρε σεις, τί έχετε πάθει όλοι;
Ενώ είναι σαφέστατο ότι αυτόν τον καιρό, οι ιώσεις και ο κόβιντ (ακόμη και σε ελαφριά μορφή) θερίζουν, βγαίνετε στο χαλαρό, συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο χωρίς μάσκα και καπάκι ανησυχείτε αν κάποιος από όλους όσους είδατε, βγήκε θετικός;
Εγώ δεν λέω να μη βγαίνετε και να ταμπουρωθείτε στα σπίτια σας ή να κυκλοφορείτε με στολή αστροναύτη.
Να βγαίνετε και να χαίρεστε όσο γουστάρετε αλλά σαφώς και δεν σας φταίνε οι άλλοι γι' αυτό.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μλκ τι γκαντεμοσαυρα είσαι.Βαραω θερμοκρασίες λαρισαιου καύσωνα.Αυριο πάω για το προβιντ τεστEKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2022, 23:04 Δεν ξερω κανεναν πλην του goback δλδ που δεν έχει κολλήσει τουλάχιστον μια φορά. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τα τεστ. Εγώ ας πούμε από τότε που κόλλησα πριν σχεδόν 1 χρόνο έχω κάνει μόνο 1 φορά τεστ (ραπιντ σε φαρμακείο) για επίσκεψη σε νοσοκομείο. Μασκα δε φοράω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- EKPLIKTIKOS
Γριπη θα ναι. Είχες κάνει εμβόλιο γρίπης, ψεκα;GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:39
Μλκ τι γκαντεμοσαυρα είσαι.Βαραω θερμοκρασίες λαρισαιου καύσωνα.Αυριο πάω για το προβιντ τεστ
Προφανως και όχι γιατί δεν έχω ομοφυλοφιλικες τάσεις.Βγαζουν τεστ γρίπης με μύξα η σάλιο;EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:41Γριπη θα ναι. Είχες κάνει εμβόλιο γρίπης, ψεκα;GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:39
Μλκ τι γκαντεμοσαυρα είσαι.Βαραω θερμοκρασίες λαρισαιου καύσωνα.Αυριο πάω για το προβιντ τεστ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:39Μλκ τι γκαντεμοσαυρα είσαι.Βαραω θερμοκρασίες λαρισαιου καύσωνα.Αυριο πάω για το προβιντ τεστEKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2022, 23:04 Δεν ξερω κανεναν πλην του goback δλδ που δεν έχει κολλήσει τουλάχιστον μια φορά. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τα τεστ. Εγώ ας πούμε από τότε που κόλλησα πριν σχεδόν 1 χρόνο έχω κάνει μόνο 1 φορά τεστ (ραπιντ σε φαρμακείο) για επίσκεψη σε νοσοκομείο. Μασκα δε φοράω.
Συγνώμη αλλά έκλαψα
Περαστικά σου γκομπακι. Τεστ μοριακό θα κάνεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ραπιντ λέω αλλά σιγά μη δείξει,δεν έχω βηξει ούτε μια φορα
Μόνο πυρετό έχεις από συμπτώματα; πόσο φτάνεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άσε γιατί μάλλον παίζουμε ίδια κατηγορία. Είχαμε μια μάζωξη συναδέλφων την Τετάρτη το βράδυ, μήνυμα το πρωί της Πέμπτης "έχω πυρετό, προς το παρόν αρνητικό τεστ". Ήταν να φύγουμε για βουνό στην Εύβοια, την Παρασκευή το πρωί, τηλέφωνο από την κολλητή "είμαι θετική". Πάει η Εύβοια. Πάω να πάρω ζάχαρη από τη διπλανή, βγαίνει ο άντρας της στην πόρτα και μου λέει "είμαστε σε καραντίνα επειδή η ---- αρρώστησε". Έβαλα τα γέλια και είπα "εγώ όμως θέλω καφέ". Κάθησα, σε απόσταση, τα είπαμε, τη ρώτησα αν θέλει σούπα, μου είπε όχι γιατί έχει το στομάχι της, της πήγα το οξύμετρο καλού κακού, πήρα τη ζάχαρη, όλα καλά. Έρχεται πριν λίγο ο γιος, και με ρωτάει αν θέλω να πάμε να δούμε το Άβαταρ. "Τί έπαθες καμάρι μου, μήπως κόλλησες κι έχεις παρενέργειες;" ρωτάω. "Όχι, μου λέει, αλλά μόνον εσύ είσαι καλά και βαριέμαι να περιμένω".Ερμής έγραψε: 26 Δεκ 2022, 21:24Όταν σύζυγος και γιος βγήκαν θετικοί, έπεσα με τα μούτρα πάνω της για να κολλήσω να ξεμπλέξω. Δε κόλλησα.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:42 Ρε σεις, τί έχετε πάθει όλοι;
Ενώ είναι σαφέστατο ότι αυτόν τον καιρό, οι ιώσεις και ο κόβιντ (ακόμη και σε ελαφριά μορφή) θερίζουν, βγαίνετε στο χαλαρό, συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο χωρίς μάσκα και καπάκι ανησυχείτε αν κάποιος από όλους όσους είδατε, βγήκε θετικός;
Εγώ δεν λέω να μη βγαίνετε και να ταμπουρωθείτε στα σπίτια σας ή να κυκλοφορείτε με στολή αστροναύτη.
Να βγαίνετε και να χαίρεστε όσο γουστάρετε αλλά σαφώς και δεν σας φταίνε οι άλλοι γι' αυτό.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Δεκ 2022, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-