Ασε ρε ασφαλιτη του κουπονιων.plouf έγραψε: 23 Δεκ 2022, 21:39Βρωμας και ζεχνεις αριστεροαπλυτε το παρακατω ειναι ενα μικρο χριστουγεννιατικο δωρακι ειδικα για σενα.Freelancer έγραψε: 23 Δεκ 2022, 21:26 Αν είσαι τσιγγάνος 16 ετών τότε δεν έχεις κανένα ελαφρυντικό και είσαι από τα γεννοφάσκια σου ένοχος για αυτά που ΘΑ μπορούσες να κάνεις επειδή γεννήθηκες σε μια "παραβατική κοινωνία" όπως των τσιγγάνων γι' αυτό σου καρφώνουμε και μια σφαίρα πισώπλατα. Άλλωστε έρχεσαι σε ερωτική επαφή με μικρότερή σου (άσχετο αν δίνεις όρκο ζωής σε αυτή) και γίνεσαι και μπαμπάς εκμεταλλευόμενος τα επιδόματα του κράτους.
Αν είσαι όμως 16 χρονών λευκός, παιδί οικογένειας που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα στην γειτονιά, ξέρεις αγγλικά, είσαι τυπικός στο σχολείο και απλά σπας πλάκα βιάζοντας πέντε-έξι συνομήλικούς σου μαστουρώνοντας παράλληλα με κανένα "μπαφάκι" τότε είσαι θύμα της μοντέρνας ζωής και μέσω ψυχολόγων θα μπεις στον ίσιο δρόμο.
Αυτό είναι της μαλακίας σας το ανάγνωσμα. Συνεχίστε να σπρώχνετε τις βρομιές κάτω από την καινούργια σας μοκέτα σε χρώμα ασορτί με τους καναπέδες σας.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιλιον: Οκτώ μαθητές Α' Λυκείου βίαζαν με σκουπόξυλο κι έκαναν bullying σε συμμαθητή τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Freelancer
Re: Ιλιον: Οκτώ μαθητές Α' Λυκείου βίαζαν με σκουπόξυλο κι έκαναν bullying σε συμμαθητή τους
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Ιλιον: Οκτώ μαθητές Α' Λυκείου βίαζαν με σκουπόξυλο κι έκαναν bullying σε συμμαθητή τους
vagabondo έγραψε: 23 Δεκ 2022, 16:46Τι εννοείς με το: αφήνουν;Belladonna έγραψε: 23 Δεκ 2022, 16:35 Ε, ναι, δε γίνεται να αποκαλείς τα παιδιά δημοτικού μαλακισμένα. Άμα βλέπουν τσόντες μαλάκες είναι οι γονείς τους που τα αφήνουν
Ρωτάει το παιδί την μαμά για να δει τσόντα και αυτή του λέει "ναι παιδάκι μου σε αφήνω να δεις";
- Otto Weininger
Οκ, ανακαλώ τότε.plouf έγραψε: 23 Δεκ 2022, 21:36Εγω ο ιδιος του απαντησα ετσι για να τρολλαρω και να τον τσιγλησω.Otto Weininger έγραψε: 23 Δεκ 2022, 19:37Όταν κάποιος είναι πατέρας, έτσι σκέφτεται και σωστά.
Οπότε μην δίνεις τέτοιες απαντήσεις αρχιδάκο.
Αν ειμασταν μια εκ των πολιτειων των ΗΠΑ που ο κυβερνητης ηταν Ρεπουμπλικανος τα
καθαρματα αυτα θα κατεληγαν σε φυλακες και για κυριως μενου θα ετρωγαν βρωμοξυλο και των γονεων.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- BigChiefWahoo
Να το εκλάβουμε ως απειλή ;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπουμπη ακομα να χωνεψεις το περμαμπαν που σου εριξαν;Freelancer έγραψε: 23 Δεκ 2022, 21:41Ασε ρε ασφαλιτη του κουπονιων.plouf έγραψε: 23 Δεκ 2022, 21:39Βρωμας και ζεχνεις αριστεροαπλυτε το παρακατω ειναι ενα μικρο χριστουγεννιατικο δωρακι ειδικα για σενα.Freelancer έγραψε: 23 Δεκ 2022, 21:26 Αν είσαι τσιγγάνος 16 ετών τότε δεν έχεις κανένα ελαφρυντικό και είσαι από τα γεννοφάσκια σου ένοχος για αυτά που ΘΑ μπορούσες να κάνεις επειδή γεννήθηκες σε μια "παραβατική κοινωνία" όπως των τσιγγάνων γι' αυτό σου καρφώνουμε και μια σφαίρα πισώπλατα. Άλλωστε έρχεσαι σε ερωτική επαφή με μικρότερή σου (άσχετο αν δίνεις όρκο ζωής σε αυτή) και γίνεσαι και μπαμπάς εκμεταλλευόμενος τα επιδόματα του κράτους.
Αν είσαι όμως 16 χρονών λευκός, παιδί οικογένειας που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα στην γειτονιά, ξέρεις αγγλικά, είσαι τυπικός στο σχολείο και απλά σπας πλάκα βιάζοντας πέντε-έξι συνομήλικούς σου μαστουρώνοντας παράλληλα με κανένα "μπαφάκι" τότε είσαι θύμα της μοντέρνας ζωής και μέσω ψυχολόγων θα μπεις στον ίσιο δρόμο.
Αυτό είναι της μαλακίας σας το ανάγνωσμα. Συνεχίστε να σπρώχνετε τις βρομιές κάτω από την καινούργια σας μοκέτα σε χρώμα ασορτί με τους καναπέδες σας.
![]()
Κι εγώ την ίδια απορία είχα.Gherschaagk έγραψε: 23 Δεκ 2022, 21:14Ναι οκ, είναι μλκας.
Δεν έδωσε καμία δικαιολογία; Βαθμοί, ξύλο, μπούλινγκ, κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξερω τι γινεται, εχει περασει σε άλλο επιπεδο αυτο που θεωρειται καφριλα απο τους εφηβους πλεον. Το βιντεσκοπουν κιολας!
Δυστυχως, αποδεικνυεται για πολλοστη φορα οτι τα παιδια ειναι κλεισμενα στο δικο τους κοσμο και δυσκολα ''σπαει'' αυτη η ομερτα για να βγουν προς τα εξω διάφορα περιστατικα βιας.
Αυτη ειναι η βαση του μπουλινγκ, τα παιδια δεν μιλανε στους γονεις και οταν τελικα βγαινει στην επιφανεια ειναι αργα.
Δυστυχως, αποδεικνυεται για πολλοστη φορα οτι τα παιδια ειναι κλεισμενα στο δικο τους κοσμο και δυσκολα ''σπαει'' αυτη η ομερτα για να βγουν προς τα εξω διάφορα περιστατικα βιας.
Αυτη ειναι η βαση του μπουλινγκ, τα παιδια δεν μιλανε στους γονεις και οταν τελικα βγαινει στην επιφανεια ειναι αργα.
Winter is coming
- BigChiefWahoo
Μπορεί να του αρέσουν οι δυνατοί άντρες του vantono μας.Dante Alighieri έγραψε: 23 Δεκ 2022, 18:50Αυτό ακριβώς λέω. Ότι κάτι κομπλεξάρες σαν κι εσένα είναι η πηγή αυτών των κακών. Βρήκες ευκαιρία να ταυτιστείς με τον εκδικητή που είναι και δυνατός κιόλας. Τυχαίο;vantono έγραψε: 23 Δεκ 2022, 13:56 Η λύση!
If you ever bully or hurt anybody again, I'll come back and butt fuck your father with your mom's headless corpse on this goddamn lawn!![]()
Πάντως έχω εντυπωσιαστεί με το πως εκφράζονται μερικοί συνφορουμίτες μας.
Με όρους νέτφλιξ.
"Θα του έκανα ότι ο Κλιντ Ίστγουντ στο Ντέρτυ Χάρρυ".
Πόσων ετών είναι όλοι αυτοί ;
Είναι δυνατόν να είναι πάνω από δώδεκα ετών και να επηρρεάζονται από τις παπαριές του νέτφλιξ ;
Βασικά,πριν απ'όλα,είναι δυνατόν να ξοδεύει κανείς το χρόνο του βλέποντας νέτφλιξ ;
Καθυστερημένοι τελείως είναι ;
Εσύ που δεν βλέπεις νετφλιξ, πώς θα αντιδρούσες αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο παιδί σου;BigChiefWahoo έγραψε: 23 Δεκ 2022, 22:03Μπορεί να του αρέσουν οι δυνατοί άντρες του vantono μας.Dante Alighieri έγραψε: 23 Δεκ 2022, 18:50Αυτό ακριβώς λέω. Ότι κάτι κομπλεξάρες σαν κι εσένα είναι η πηγή αυτών των κακών. Βρήκες ευκαιρία να ταυτιστείς με τον εκδικητή που είναι και δυνατός κιόλας. Τυχαίο;vantono έγραψε: 23 Δεκ 2022, 13:56 Η λύση!
If you ever bully or hurt anybody again, I'll come back and butt fuck your father with your mom's headless corpse on this goddamn lawn!![]()
Πάντως έχω εντυπωσιαστεί με το πως εκφράζονται μερικοί συνφορουμίτες μας.
Με όρους νέτφλιξ.
"Θα του έκανα ότι ο Κλιντ Ίστγουντ στο Ντέρτυ Χάρρυ".
Πόσων ετών είναι όλοι αυτοί ;
Είναι δυνατόν να είναι πάνω από δώδεκα ετών και να επηρρεάζονται από τις παπαριές του νέτφλιξ ;
Βασικά,πριν απ'όλα,είναι δυνατόν να ξοδεύει κανείς το χρόνο του βλέποντας νέτφλιξ ;
Καθυστερημένοι τελείως είναι ;
Γιατί πέρα από την κριτική για τους "καθυστερημένους" καλό είναι να διαβάσουμε και κάτι εποικοδομητικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Οχτώ 15χρονοι βίαζαν για έναν ολόκληρο μήνα συμμαθητή τους
Στύγιος έγραψε: 23 Δεκ 2022, 21:16Χειρότεροι θα έβγαιναν ,μεταπτυχιακό στην ανωμαλία θα έπαιρναν.Juno έγραψε: 23 Δεκ 2022, 21:09Να σαπίσουν στο αναμορφωτήριο με σκουπόξυλο καρφωμένο πίσω τους. Και ξύλο κάθε μέρα.Ερμής έγραψε: 23 Δεκ 2022, 10:28 https://www.protothema.gr/greece/articl ... hiti-tous/
Ρε μλκς που πάμε!!! και τα βιντεοσκοπουσαν κιολας.
Διαβάζω και για χασίσια και ζυγαριές ακριβείας και κόλπα
Τις φατσες των κωλοπαιδων ΤΩΡΑ!
Ποια τιμωρία θα μπορούσε να είναι δίκαιη;
Μονο αν τα κωλοπαιδια να παραδωθούν στον πατέρα του θύματος χωρίς περιορισμούς.
Δεν θα φυλακιστούν, δεν το επιτρέπει ο νόμος.
.
Εχω χάσει επεισόδιο μάλλον.....
Τι σημαίνει δεν το επιτρέπει ο νόμος ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- BigChiefWahoo
Εσύ τι λες ;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2022, 22:08 Εσύ που δεν βλέπεις νετφλιξ, πώς θα αντιδρούσες αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο παιδί σου;
Γιατί πέρα από την κριτική για τους "καθυστερημένους" καλό είναι να διαβάσουμε και κάτι εποικοδομητικό.
Θα τους καθάριζα εννοείται και μετά θα πήγαινα να παραδοθώ.
Αλλά δεν χρειάζομαι νέτφλιξ για να μου δείξει τον τρόπο.
Κουβαλάω αρκετή τρέλλα από μόνος μου.
Την ταύτιση με τον κάθε Φάρελ δεν μπορώ να κατανοήσω.
Τα ανήλικα στις ευρωπαϊκές χώρες δεν φυλακίζονται. Και αν φυλακιστούν σε κάποια δομή ανηλίκων ή κάτι σχετικό, μέχρι να ενηλικιωθούν θα έχουν ξεμπλέξει. Δεν ξέρω καν αν θα υπάρξει εγγραφή στο ποινικό τους μητρώο. Κάποιος νομικός, ξέρει κάτι σχετικά με αυτό;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2022, 22:10
.
Εχω χάσει επεισόδιο μάλλον.....![]()
Τι σημαίνει δεν το επιτρέπει ο νόμος ;;;
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ουδείς περιμένει από το νέτφλιξ να του δείξει τον τρόπο. Ειδικώς σε τέτοια θέματα.BigChiefWahoo έγραψε: 23 Δεκ 2022, 22:17Εσύ τι λες ;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2022, 22:08 Εσύ που δεν βλέπεις νετφλιξ, πώς θα αντιδρούσες αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο παιδί σου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σωστά κλείνονται σε ειδικές δομές . Λάθος να μην υπάρχει πρόβλεψη για μετά την ενηλικίωση τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2022, 22:17Τα ανήλικα στις ευρωπαϊκές χώρες δεν φυλακίζονται. Και αν φυλακιστούν σε κάποια δομή ανηλίκων ή κάτι σχετικό, μέχρι να ενηλικιωθούν θα έχουν ξεμπλέξει. Δεν ξέρω καν αν θα υπάρξει εγγραφή στο ποινικό τους μητρώο. Κάποιος νομικός, ξέρει κάτι σχετικά με αυτό;
Υποθέτω ότι θα υπάρξουν ποινικές κυρώσεις στους γονείς τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
παλίκασρε γειασαBigChiefWahoo έγραψε: 23 Δεκ 2022, 22:17Εσύ τι λες ;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2022, 22:08 Εσύ που δεν βλέπεις νετφλιξ, πώς θα αντιδρούσες αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο παιδί σου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-
- 14 Απαντήσεις