Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μα είναι ΤΟΣΟ ηλίθια που όχι μόνον κάνουν ό,τι κάνουν αλλά το επιδεικνύουν με υπερηφάνεια μέσω βίντεο.
Δηλαδή μιλάμε για αϊκιού πολικών βαθμών.
Και αυτή η νοοτροπία είναι ήδη "μόδα". Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμη και τα παιδιά που θα δουν αυτά τα βίντεο και νοιώσουν άσχημα, θα μπουν στη διαδικασία να νοιώσουν μη συμβατά με τους συνομήλικους τους ή και ρουφιάνοι; Αντιλαμβάνεστε πόσο σίγουρο για τον εαυτό του και πόσο προστατευμένο από το οικογενειακό περιβάλλον του πρέπει να είναι ένα παιδί και πόσο δύσκολο ή σπάνιο είναι αυτό;
Γιατί ειδικώς σ' αυτές τις ηλικίες, η προτεραιότητα των εφήβων είναι να είναι αρεστά και αποδεκτά στους φίλους τους και όχι στους γονείς.
δεν μπορει να χωρεσει στο μυαλο μου, ουτε τοση κακια, ουτε τοση ηλθιοτητα.
και δεν ειναι οτι εγω εζησα σε τιποτε "αγνες" εποχες η αποστειρωμενα περιβαλλοντα. παντα υπηρχαν καθικια που πειραζαν τους αδυναμους, αλλα δεν εφταναν να τους βαλουν σκουποξυλα στον κωλο, αν οχι επειδη δεν ηταν και τοσο καθικια, σιγουρα επειδη ειχαν το φοβο οτι αν το κανουν, ρισκαρουν την αλλη μερα να ερθει στο σχολειο με την καραμπινα του πατερα του και να τους παιξει ενα κουτι φυσιγγια. οπως αμερικη.
Εγώ που έζησα κάτι μαγκιές από 15χρονα τσογλανάκια (που δεν ήταν ρομά) όταν ο γιος μου και η παρέα του ήταν πιτσιρικάδες (γύρω στα 10), αυτό που κατάλαβα ήταν ότι η λεκτική τρομοκρατία στο οποιοδήποτε από αυτά, είναι επαρκέστατη ως πρώτο βήμα. Και όταν μεγάλωσε και άρχισαν να παίζουν φάσεις από πάντα μεγαλύτερα τσογλανάκια που την έπεφταν σε μικρότερους μαθητές, για απαλλοτριώσεις κλπ του είπα απλώς να μη διανοηθεί να μας το κρύψει αν συνέβαινε κάτι, γιατί υπήρχε έτοιμο επιτελείο να τα κάνει "πάντα διακριτικά" πράσινο/μωβ. Και δεν ήταν ψέμα. Πρέπει πάντα να παίζει αντίστοιχο μπακαπ για τους "ξύπνιους".
Αλλά τουλάχιστον τότε, δεν υπήρχε η πλήρης αποδυνάμωση των καθηγητών και δασκάλων. Τώρα το πράγμα έχει όντως ξεφύγει. Και δεν είναι ταξικό.
Εμένα το δικό μου άρχισε να ουρλιάζει στα μούτρα αυτού που πήγε να του παίξει τον μάγκα και του έκοψε την όρεξη να συνεχίσει να τον κάνει. Αλλά ηλικιακά ήταν κοντά και επειδή οι δικοί μας δάσκαλοι δεν έχουν απαξιωθεί, ο νταής βρέθηκε στο γραφείο του διευθυντή να ακούει πως την επόμενη φορά που θα κάνει μλκια, έχει κάνει κάμποσες, θα φύγει από το σχολείο. Θα τον περιμένει στο γυμνάσιο; Πιθανότατα. Ξέρει ήδη όμως πως πρέπει να προσέχει και να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Στην περίπτωση που έχουν 5 χρόνια διαφορά όπως ο δικός σου, τα πράγματα αγριεύουν και γίνονται επικίνδυνα για τα μικρότερα παιδιά.
Επίσης, προσωπικά, δεν θέλω να εκδικηθώ σε δεύτερο χρόνο, θέλω να μην συμβεί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 23 Δεκ 2022, 17:56
Πάντως για τον Γιακουμάκη λένε πως είπε στους γονείς του πως η ζωή του είναι κόλαση και του είπαν, οκ παιδί μας, γυρνά τώρα πίσω στους βασανιστές σου. Και λίγο μετά αυτοκτόνησε.
Ασέβαστος έγραψε: 23 Δεκ 2022, 19:12
και δεν ειναι οτι εγω εζησα σε τιποτε "αγνες" εποχες η αποστειρωμενα περιβαλλοντα. παντα υπηρχαν καθικια που πειραζαν τους αδυναμους, αλλα δεν εφταναν να τους βαλουν σκουποξυλα στον κωλο, αν οχι επειδη δεν ηταν και τοσο καθικια, σιγουρα επειδη ειχαν το φοβο οτι αν το κανουν, ρισκαρουν την αλλη μερα να ερθει στο σχολειο με την καραμπινα του πατερα του και να τους παιξει ενα κουτι φυσιγγια. οπως αμερικη.
Εγώ που έζησα κάτι μαγκιές από 15χρονα τσογλανάκια (που δεν ήταν ρομά) όταν ο γιος μου και η παρέα του ήταν πιτσιρικάδες (γύρω στα 10), αυτό που κατάλαβα ήταν ότι η λεκτική τρομοκρατία στο οποιοδήποτε από αυτά, είναι επαρκέστατη ως πρώτο βήμα. Και όταν μεγάλωσε και άρχισαν να παίζουν φάσεις από πάντα μεγαλύτερα τσογλανάκια που την έπεφταν σε μικρότερους μαθητές, για απαλλοτριώσεις κλπ του είπα απλώς να μη διανοηθεί να μας το κρύψει αν συνέβαινε κάτι, γιατί υπήρχε έτοιμο επιτελείο να τα κάνει "πάντα διακριτικά" πράσινο/μωβ. Και δεν ήταν ψέμα. Πρέπει πάντα να παίζει αντίστοιχο μπακαπ για τους "ξύπνιους".
Αλλά τουλάχιστον τότε, δεν υπήρχε η πλήρης αποδυνάμωση των καθηγητών και δασκάλων. Τώρα το πράγμα έχει όντως ξεφύγει. Και δεν είναι ταξικό.
Εμένα το δικό μου άρχισε να ουρλιάζει στα μούτρα αυτού που πήγε να του παίξει τον μάγκα και του έκοψε την όρεξη να συνεχίσει να τον κάνει. Αλλά ηλικιακά ήταν κοντά και επειδή οι δικοί μας δάσκαλοι δεν έχουν απαξιωθεί, ο νταής βρέθηκε στο γραφείο του διευθυντή να ακούει πως την επόμενη φορά που θα κάνει μλκια, έχει κάνει κάμποσες, θα φύγει από το σχολείο. Θα τον περιμένει στο γυμνάσιο; Πιθανότατα. Ξέρει ήδη όμως πως πρέπει να προσέχει και να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Στην περίπτωση που έχουν 5 χρόνια διαφορά όπως ο δικός σου, τα πράγματα αγριεύουν και γίνονται επικίνδυνα για τα μικρότερα παιδιά.
Ε, ακριβώς για να μη γίνουν επικίνδυνα τα πράγματα, χρειάζονται κάποιες "ευγενικές συστάσεις" στην αρχή. Όταν μιλάς στη γλώσσα τους, μια χαρά καταλαβαίνουν. Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς.
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2022, 19:46
Επισης προτείνω παρασημοφόρηση με το Μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής και με το Εξαιρέτων Πράξεων.....
ΣΥΝ δωρεά 100.000 € κατ άτομο ΣΥΝ Κρατική Υποτροφία στα παιδιά που το είπαν στούς γονείς τους και αυτοί εν συνεχεία στίς Αρχές.....
Επίσης το παιδάκι που έπαθε καλό θα ήταν να πάρει μια υποτροφία οικογενειακώς για άλλη Ευρωπαική χώρα γιατί εδω κινδυνεύει
να ξαναπέσει θύμα κουτσομπολιών.....
Ας το μεταβιβάσουν οι συντονιστές και στήν Προεδρία της Δημοκρατίας των Λίντλ.....
.
Καλά, μη φαντάζεσαι ότι σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, θα έβαζαν στα μπουντρούμια τους παιχνιδιάρηδες.
Το πολύ πολυ να έγραφε 100 φορές ο μικρός "δεν θα ξανακάνω καταγγελία που διασπείρει μισαλλόδοξες ή ρατσιστικές ιδέες" αν δεν του την έπεφταν γηγενείς.
Ερμής έγραψε: 23 Δεκ 2022, 10:35
Ανήλικα με χασίσια, ζυγαριές ακριβείας και να βιαζουν συμμαθητή τους.
Επειδή σου κάνει εντύπωση η ζυγαριά δήθεν ακριβείας, και μένα άμα μπουκάρουν στο σπίτι μου θα βρούνε "ζυγαριά ακριβείας" στο τρίτο συρτάρι της κουζίνας, από αυτές που αγοράζεις από το ΣΜ για να ζυγίζεις τα υλικά για συνταγές. Αυτό για την αστυνομία είναι ζυγαριά ακριβείας.
Τώρα για το σακουλάκι με τα 5 γραμμάρια, αυτά κυκλοφορούν στις πλατείες.
Ερμής έγραψε: 23 Δεκ 2022, 10:35
Τις φάτσες των γονιών τους τώρα, όσοι δεν ειναι αγνωστου πατρός.
Μη νομίζεις οτι οι γονείς τα ξέρουμε όλα. Ειδικά με τα ωράρια εργασίας μας πραγματικά δεν ξέρουμε τι κάνουνε.
Αλλά επειδή και ο δικός μου είχε εμπλακεί σε ένα επεισόδιο μπούλινκ, η μάνα του θύματος ήταν φίλη και χαιρετιόμασταν. Όταν το έμαθα έτρεξα και τη βρήκα, της είπα έχουμε ένα γειά στο δρόμο, με ξέρεις, γιατί δε μου το είπες; Μου απάντησε το είχα πει σε καθηγητές κλπ, δε σε ειδοποίησαν; Όσο ειδοποίησαν εσένα αλλο τόσο ειδοποίησαν και μενα.
Τεσπα μην ψάχνεις να βρεις μειονότητες και εξτρημ καταστάσεις, κανονικές οικογένειες είναι. Στην εποχή μας είναι πολύ εύκολο να σε τραβάνε για κάτι τέτοιο, μπορεί να σου συμβεί και σε σένα.
ζυγαρια ακριβειας σε εγκαταλελειμμενο σπιτι/στεκι ανηλικων κακοποιων και με ναρκωτικα, μαλλον δεν την χρησιμοποιουσαν για ζαχαροπλαστικη
Και τα παιδιά που σκότωσαν τον 11χρονο Άλεξ Μεσχισβίλι δεν είχαν καμια ποινική δίωξη ενώ η μητέρα του ακόμα ψάχνει το πτώμα του γιατί ποτέ δεν αποκάλυψαν τι το κάνανε.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Gherschaagk έγραψε: 23 Δεκ 2022, 17:56
Πάντως για τον Γιακουμάκη λένε πως είπε στους γονείς του πως η ζωή του είναι κόλαση και του είπαν, οκ παιδί μας, γυρνά τώρα πίσω στους βασανιστές σου. Και λίγο μετά αυτοκτόνησε.
Άραγε εκείνα τα καλόπαιδα να καλοπερνάνε;
Δυστυχώς μάλλον κάνουν ζωάρα ,χωρίς τύψεις.
Ούτε ντροπή, ούτε τσίπα, ούτε τύψεις.
Είναι κι αυτό ένα κατόρθωμα.
παντως αυτο που λεει η γαλη, μοιαζει σωστο. δηλαδη οι μπουληδες να εχουν το φοβο οτι το οποιο υποψηφιο θυμα, εχει "πλατες". ειτε ευτες ειναι παρεα, ειτε καποιος μεγαλυτερος αδελφος, ειτε απλως καποιο κακο ονομα στην μικροκοινωνια. ετσι λειτουργουσαν τα πραγματα στην εποχη μου, και λογικα ετσι ειναι ακομη.
αλλα αυτα ειναι για τις 5 φαπες που μπορει να πεσουν αναμεσα σε παιδια. το οποιο βεβαιως καλο ειναι να αποφευγεται με καθε τροπο, αλλα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση συγκρισιμο με το ζητημα του τοπικ.
εντελως αλλο επιπεδο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Γάταρος έγραψε: 23 Δεκ 2022, 20:11Και τα παιδιά που σκότωσαν τον 11χρονο Άλεξ Μεσχισβίλι δεν είχαν καμια ποινική δίωξη ενώ η μητέρα του ακόμα ψάχνει το πτώμα του γιατί ποτέ δεν αποκάλυψαν τι το κάνανε.
Τον έριξαν στο ρέμα της Βέροιας. Το χειρότερο όλων είναι πως το παιδί ήταν ακόμη ζωντανό αλλά χτυπημένο άσχημα στο κεφάλι.
Ρε μλκς που πάμε!!! και τα βιντεοσκοπουσαν κιολας.
Διαβάζω και για χασίσια και ζυγαριές ακριβείας και κόλπα
Τις φατσες των κωλοπαιδων ΤΩΡΑ!
Ποια τιμωρία θα μπορούσε να είναι δίκαιη;
Μονο αν τα κωλοπαιδια να παραδωθούν στον πατέρα του θύματος χωρίς περιορισμούς.
Το πραγματικό θέμα δεν είναι να βρεις τρόπο να τιμωρήσεις αυτά τα «παιδιά.» Το θέμα είναι ότι πλέον η βία είναι γενικευμένη, με ολοένα και περισσότερη ένταση και ακραία και σε ολοένα και νεότερες ηλικίες. Στο διάολο και ακόμη παραπέρα πάμε, για να απαντήσω και στη ερώτησή σου.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
παντως αυτο που λεει η γαλη, μοιαζει σωστο. δηλαδη οι μπουληδες να εχουν το φοβο οτι το οποιο υποψηφιο θυμα, εχει "πλατες". ειτε ευτες ειναι παρεα, ειτε καποιος μεγαλυτερος αδελφος, ειτε απλως καποιο κακο ονομα στην μικροκοινωνια. ετσι λειτουργουσαν τα πραγματα στην εποχη μου, και λογικα ετσι ειναι ακομη.
αλλα αυτα ειναι για τις 5 φαπες που μπορει να πεσουν αναμεσα σε παιδια. το οποιο βεβαιως καλο ειναι να αποφευγεται με καθε τροπο, αλλα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση συγκρισιμο με το ζητημα του τοπικ.
εντελως αλλο επιπεδο.
Στη δική μας περίπτωση αυτό το έκανε ο διευθυντής. Θα φωνάξω τους γονείς σου, θα σε διώξω από το σχολείο.
Υπάρχει πάντα η υποπερίπτωση να έχει και ο νταής πλάτες. Μιλάω εκ πείρας, μικρό κωλόπαιδο που έχει αδερφό γύρω στα 17 που είναι έτοιμος εγκληματίας και δεν τολμάει κανένας να συνετίσει το μικρό κωλόπαιδο γιατί φοβάται το μεγάλο κωλόπαιδο.