Αρίστος έγραψε: 21 Δεκ 2022, 17:35
Νομιζω οτι αρχιζει και δημιουργειται εντυπωση στην Αριστερα και Κεντροαριστερα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικησει με πιθανοτητες τις εκλογες.
Ειδικα μετα τη σταση Ανδρουλακη που εδειξε συγκυβερνηση με ΣΥΡΙΖΑ.
.
Οπότε, είναι ο σωστός χρόνος να αρχίζεις να υποστηρίζεις σύριζα φανερά.
Και ξέχνα τα εθνολαϊκιστικά και αντιπαγκοσμιοποιητικά γιατί φάση τύπου ανελ δεν ξαναπαίζει σ' αυτήν τη φάση.
Δεν γινεται καρδια μου γιατι τωρα δεν υπαρχουν ΑΝΕΛ και θα ψηφισω πατριωτικο χωρο, ωστοσο δεν θα λυπηθω και ιδιαιτερα αν ο Κουλης χασει οχι μονο την αυτοδυναμια αλλα και την πρωτια.
.
Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις και τι θα ψηφίσει ο πατριωτικός χώρος που θα επιλέξεις στις επαναληπτικές, αν δεν κάτσει η μπίλια στις πρώτες.
Όχι, ότι θα είναι έκπληξη. Ριμέικ της γνωστής ταινίας θα είναι.
Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις και τι θα ψηφίσει ο πατριωτικός χώρος που θα επιλέξεις στις επαναληπτικές, αν δεν κάτσει η μπίλια στις πρώτες.
Ποτε θα καταλαβεις οτι δεν με ενδιαφερει να τα εχω καλα με την εξουσια; Ψηφιζω παντα οτι πιο αντιδραστικο υπαρχει και τη σπαει πιχι σε Πρετεντερηδες και Πορτοσαλτε. Αν με ενδιεφεραν η εξουσια και τα λεφτα μια χαρα θα μπορουσα να εχω πολιτικη καριερα ειτε στη ΝΔ, ειτε στο ΣΥΡΙΖΑ, ειτε στο ΛΑΟΣ, ειτε στην Ελληνικη Λυση. Τωρα δεν ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ το αντιδραστικο και θα ψηφισω αλλο που ενοχλει.
Ποτε θα καταλαβεις οτι δεν με ενδιαφερει να τα εχω καλα με την εξουσια; Ψηφιζω παντα οτι πιο αντιδραστικο υπαρχει και τη σπαει πιχι σε Πρετεντερηδες και Πορτοσαλτε. Αν με ενδιεφεραν η εξουσια και τα λεφτα μια χαρα θα μπορουσα να εχω πολιτικη καριερα ειτε στη ΝΔ, ειτε στο ΣΥΡΙΖΑ, ειτε στο ΛΑΟΣ, ειτε στην Ελληνικη Λυση. Τωρα δεν ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ το αντιδραστικο και θα ψηφισω αλλο που ενοχλει.
.
Πότε θα καταλάβεις ότι όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν έχεις σοβαρές προτάσεις από νδ ή σύριζα για θέσεις εξουσίας;
Πότε θα καταλάβεις ότι όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν έχεις σοβαρές προτάσεις από νδ ή σύριζα για θέσεις εξουσίας;
Ε ναι γιατι ο Τραμπ, ο Ορμπαν και η Λεπεν ειναι φιλοσυριζεικες φιγουρες.
Εγω γατουλα ειμαι σκετα Αρίστος, δεν ακολουθω γραμμες ουτε προσκυναω για λεφτα.
.
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.
Μονο ο Αριστος παντως θα καθοταν να χαζολογει στο πχορουμ με τις ωρες ενω θα μπορουσε να βγει βουλευτης πιχι με μικρο κομμα. Κι αυτο ενω για αλλον θα ηταν χαζομαρα, για μενα ειναι τροπος ζωης, ζω για να κανω το κεφι μου, οχι για να κυνηγαω εξουσιες και λεφτα.
Αρίστος έγραψε: 21 Δεκ 2022, 18:00
Ε ναι γιατι ο Τραμπ, ο Ορμπαν και η Λεπεν ειναι φιλοσυριζεικες φιγουρες.
Εγω γατουλα ειμαι σκετα Αρίστος, δεν ακολουθω γραμμες ουτε προσκυναω για λεφτα.
.
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.
Μονο ο Αριστος παντως θα καθοταν να χαζολογει στο πχορουμ με τις ωρες ενω θα μπορουσε να βγει βουλευτης πιχι με μικρο κομμα. Κι αυτο ενω για αλλον θα ηταν χαζομαρα, για μενα ειναι τροπος ζωης, ζω για να κανω το κεφι μου, οχι για να κυνηγαω εξουσιες και λεφτα.
.
Ναι, βρε Αρίστο μας αλλά για να βγεις βουλευτής σε μικρό κόμμα, πρέπει πρώτα να επιλέξεις εσύ το κατάλληλο κόμμα. Πχ να αναλάμβανες εσύ αρχηγός του τραγκιστάν αλλά έχασες την ευκαιρία. Και όχι τίποτις άλλο αλλά βάζεις και σε αγωνία τους ψηφοφόρους που περιμένουν το κόμμα που θα δηλώσεις συμμετοχή.
Έτσι, ως άτυπος εκπρόσωπος τύπου βρε παιδί μου και ας μη γίνεις βουλευτής μια και είσαι υπεράνω χρημάτων.
Μα ποτε δεν θελησα να βγω ουτε βουλευτης, ουτε δημοτικος συμβουλος, ουτε διαχειριστης στην πολυκατοικια μου. Καποτε εβαλα για δημοτικος συμβουλος ετσι απλα για να συμπληρωθει ενα ψηφοδελτιο και δεν πηγα καν στη βραδυα που ο επικεφαλης του συνδυασμου παρουσιαζε τους υποψηφιους.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 21 Δεκ 2022, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.