Εστιατόριο παραλιακό αρχοντικό με τα λινα του τραπεζομάντηλα τα γκαρσόνια σε επιφυλακη ,να απολαύσει συναγρίδα και πιάτα με θαλασσινά με ξεχωριστές συνταγές-και γαμάτη κάβα στα κρασιά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Αν δεν ήμουν γυφτοκάβουρας αλλά άντρακλας την γυναίκα δεν θα την πηγαινα για καφέ η κανα δυό ποτά και να νομίζω ότι κάτι κάνω.
Εστιατόριο παραλιακό αρχοντικό με τα λινα του τραπεζομάντηλα τα γκαρσόνια σε επιφυλακη ,να απολαύσει συναγρίδα και πιάτα με θαλασσινά με ξεχωριστές συνταγές-και γαμάτη κάβα στα κρασιά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Οι περισσότεροι δε το κάνουμε επειδή το θέλουν αυτές, το κάνουμε επειδή το θέλουμε εμείς.Naida έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:27Ok κατάλαβα, θεωρείς κατά κάποιο τρόπο ότι η γυναίκα θα γοητευτεί αν πληρώσεις το ποτό της ή ότι άλλο. Και τι έχεις παρατηρήσει από την εμπειρία οσυ; γοητεύονται;Chainis έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:23
Όχι δεν θα πρέπει να περιμένεις, αλλά νομίζω ότι αν το κάνω θα σου αρέσει κι αυτό επιδιώκω στην πρώτη επαφή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Το ξέρουμε ότι υπάρχουν κι αυτές οι γυναίκες αλλά εγώ το είπα ξεκάθαρα ότι γυναίκα που περιμένει σαν αυτονόητο να την κεράσω τρώει Χ.shrike έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:14 Αυτό πάντως, που οι υποστηρικτές της μίας πρακτικής επιμένουν "μα, το σωστό είναι να πληρώνει ο άντρας, χιλιάδες χρόνια τώρα έτσι γίνεται, αυτή είναι η μέθοδος τελεία και παύλα" ενώ οι άλλοι επιμένουν με την σειρά τους ότι "άλλαξαν τα έθιμα, πάνε τα παλιά στερεότυπα, μισά-μισά, έτσι γίνεται πλέον, εγώ ξέρω" έχει πολλή πλάκα.
Ρεεεεε, τις γυναίκες τις ρωτήσατε; Ότι υπάρχουν κάποιες που γουστάρουν τον έναν τρόπο, ενώ άλλες τον άλλον το σκεφτήκατε καθόλου; Που όλοι παρουσιάζετε τον τρόπο σας σαν να είναι αξίωμα και σαν απόλυτα σίγουρη μέθοδο επιτυχίας για το πρώτο ραντεβού;
Αν περιμένεις να την εντυπωσιάσεις βγάζοντας την πορτοφόλα σου, μάλλον δεν έχει πολύ περιεχόμενο σαν άνθρωπας. Οπότε πάμε παρακάτω. Μια γυναίκα θα την εντυπωσιάσεις με τους τρόπους σου, τις γνώσεις σου, τον τρόπο που της μιλάς, τον τρόπο που την κοιτάς, τις απόψεις σου, το ντύσιμό σου, την προσοχή στην εμφάνισή σου γενικότερα, την προσοχή που δίνεις σ' αυτά που λέει και ένα μάτσο άλλες μικρές λεπτομέρειες. Μιλάμε φυσικά για τις πρώτες επαφές, έτσι;Chainis έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:47 Ρε πάτε καλά και οι δυο σας.
Δεν διάβασα τόσα ποστ που έχουν γραφτεί και μπορεί να ειπώθηκε κι από άλλους αλλά χιλιάδες χρόνια τώρα η πρακτική ήταν οι άνδρες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες στην πρώτη επαφή, να τους δημιουργήσουν αίσθημα ασφάλειας, δύναμης υπεροχής, τέτοια, και κυρίως να μην τους δώσουν λαβές για απόρριψη από την αρχή κι αυτό έχει περάσει στο DNA και των δυο φύλων, στους άνδρες τους βγαίνει να το κάνουν και στις γυναίκες τους βγαίνει να το αποδεχτούν.
Τι τις περάσατε τις ανθρώπινες συναισθηματικές - ερωτικές σχέσεις, στατιστική και κοινωνικές συμφωνίες μόνο κι ότι αυτό που είπα μπορεί να αλλάξει σε 50-100 χρόνια επειδή έτσι αποφασίσαμε με ψυχρή λογική;
Αλλιώς σιγά μην βγάλεις και το ρόπαλο να της φέρεις θήραμα, όπως έκαναν οι άντρες για χιλιάδες χρόνια.
Επίσης κάτι μού λέει ότι το κέρασμα στο πρώτο -ή στα μετέπειτα- ραντεβού δεν είναι κάτι που έκαναν οι άντρες για χιλιάδες χρόνια. Είμαι πολύ βέβαιος ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι δεν έβγαιναν για καφέ και ποτό στα διασκεδομάγαζα της αρχαίας Ελλάδας με τις γυναίκες τους.
Άρα το κάνεις για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου, όχι για να δείξεις την εκτίμησή σου σε εκείνην που αργότερα θα την στείλεις να πλύνει κάνα πιάτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Πάσο, νόμιζα ότι μας προτρέπεις να τις ρωτήσουμε.shrike έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:30Μα, δεν τα ρωτάς αυτά. Αν σ' ενδιαφέρει να μην... "χάσεις το κορμί, πατριώτη" και τίποτα παραπάνω, βολιδοσκοπείς την κατάσταση και πράττεις ανάλογα με το τι πιστεύεις ότι της αρέσει, για να μην χαλαστεί. Αν όχι κι αν σκέφτεσαι για πιο σοβαρά πράγματα, εφαρμόζεις τη μέθοδο που εσύ πιστεύεις ως σωστή και ανάλογα με την αντίδρασή της βλέπεις και κατά πόσο ταιριάζετε ή όχι (σ' αυτό το θέμα τουλάχιστον).Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:26Δεν έχει νόημα ρε συ, αφού όπως λες κάθε μία πιστεύει άλλα, και άμα ρωτήσεις τη συγκεκριμένη που σε ενδιαφέρει τι πιστεύει, θα υποθέσει ότι δεν σκοπεύεις να κεράσεις και είσαι και κουτοπόνηρος επειδή κάνεις ότι ρωτάς.shrike έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:14 Ρεεεεε, τις γυναίκες τις ρωτήσατε; Ότι υπάρχουν κάποιες που γουστάρουν τον έναν τρόπο, ενώ άλλες τον άλλον το σκεφτήκατε καθόλου;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Α, όχι. Το "τις ρωτήσατε" ήταν σχήμα λόγου.
Καλά, εσύ είσαι και τσίπης (δική σου δήλωση). Ούτε πουρμπουάρ δεν αφήνεις.hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:37 Το ξέρουμε ότι υπάρχουν κι αυτές οι γυναίκες αλλά εγώ το είπα ξεκάθαρα ότι γυναίκα που περιμένει σαν αυτονόητο να την κεράσω τρώει Χ.
Όχι δεν κατάλαβες, δεν περιμένω να γοητευτεί, περιμένω αφού την γοητεύσω (αν την γοητεύσω) να μην τα κάνω μούσκεμα στο τέλος εγώ, δίνοντας λαβή να σκεφτεί "πάλι σε τσιγκούνη (ή μαλάκα ή "ιδιόρρυθμο") έπεσα" για λίγα ευρώ.Naida έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:27Ok κατάλαβα, θεωρείς κατά κάποιο τρόπο ότι η γυναίκα θα γοητευτεί αν πληρώσεις το ποτό της ή ότι άλλο. Και τι έχεις παρατηρήσει από την εμπειρία οσυ; γοητεύονται;Chainis έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:23
Όχι δεν θα πρέπει να περιμένεις, αλλά νομίζω ότι αν το κάνω θα σου αρέσει κι αυτό επιδιώκω στην πρώτη επαφή.
Επίσης η εμπειρία μου λέει ότι κάποιες (λίγες ευτυχώς) γυναίκες που είχαν αρνηθεί σθεναρά να τους πληρώνω τον λογαριασμό τον πρώτο καιρό της σχέσης μετά σε συγκατοίκηση θεωρούσαν αυτονόητο τους κοινούς λογαριασμούς να τους πληρώνει ο άντρας του σπιτιού.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Πω πω βαρεμάρα, με ηλίθια μουσική και άλλους εξηντάρηδες ή κλισεδολάγνους δίπλα σου, καρακάξες που δέχτηκαν να διασκεδάσουν στο κωλομάγαζο, ακριβα άνοστα ψάρια, καλύτερα στα Μακ.Αγις έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:30
Πάντως μέχρι τώρα ήσουν καλός στο νήμα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το κανω γιατι αυτο ειναι το σωστο.Η εκτιμηση δεν εχει σχεση με τον καφε/ποτο/δειπνο ουτε με το πλυσιμο των πιατων (τα οποια τα πλενει η γυναικα ασχετως αν ενιοτε προθυμοποιουμαστε να βοηθησουμε).hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:37 Άρα το κάνεις για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου, όχι για να δείξεις την εκτίμησή σου σε εκείνην που αργότερα θα την στείλεις να πλύνει κάνα πιάτο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Το γράφω για τρίτη και τελευταία φορά.hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:37 Αν περιμένεις να την εντυπωσιάσεις βγάζοντας την πορτοφόλα σου,
Δεν περιμένω να την εντυπωσιάσω με τέτοιες ενέργειες, θέλω αν την έχω εντυπωσιάσει να μην της δημιουργήσω αρνητικές σκέψεις και διάθεση στο τέλος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- hellegennes
Σιγά μην αφήσω πουρμπουάρ σε Ευρωπαίους. Όταν παραγγέλνω σαντουίτσια, ναι. Δίνω.shrike έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:42Καλά, εσύ είσαι και τσίπης (δική σου δήλωση). Ούτε πουρμπουάρ δεν αφήνεις.hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:37 Το ξέρουμε ότι υπάρχουν κι αυτές οι γυναίκες αλλά εγώ το είπα ξεκάθαρα ότι γυναίκα που περιμένει σαν αυτονόητο να την κεράσω τρώει Χ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εξαρτάται .Μπίστης έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:47Πω πω βαρεμάρα, με ηλίθια μουσική και άλλους εξηντάρηδες ή κλισεδολάγνους δίπλα σου, καρακάξες που δέχτηκαν να διασκεδάσουν στο κωλομάγαζο, ακριβα άνοστα ψάρια, καλύτερα στα Μακ.Αγις έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:30
Πάντως μέχρι τώρα ήσουν καλός στο νήμα
Σε πολύ καλή φίλη που με είχε ρωτήσει που να πάνε - την είχε ζαλίσει καποιος να την βγάλει έξω - όταν είδε αυτό που της πρότεινα μου απάντησε '' Εισαιιιι σοβαροοοοςςςςςς ;;;;;; , αν πάμε εκεί θα πρέπει μετά να του κάτσω''
Τροφή για σκέψη στους γαλαντόμους του πχόρουμ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πηγαδίσιος
απλα λεει παιδια μη μαλωνεταιYouOnlyLiveOnce έγραψε: 19 Απρ 2018, 10:55 Ξεκαθαρα λεει την γνωμη της ,με την οποια συμφωνω και την θεωρω και ολοκληρωμενη!
Αλλα περισσοτερο επισημαινει αυτο που με ενοχλησε και εμενα στην συζητηση ,
δηλαδη οι χαρακτηρισμοι και απο τις 2 πλευρες αυτων που εχουν αντιθετη αποψη!![]()
λεει κατι αλλο;
στην ερωτηση ποιος πλερωνει στο πρωτο ραντεβου,τι απαντησε;
χαος γλωσσα και νεφελες
Για ποιο λόγο θες να πληρώσεις; Τι αίσθημα ικανοποίησησς σου δίνει;σου τονώνει τον ανδρισμό ότι είσαι το άνδρα;Ερμής έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:30 Οι περισσότεροι δε το κάνουμε επειδή το θέλουν αυτές, το κάνουμε επειδή το θέλουμε εμείς.
Δηλαδή θα σε καλέσει η άλλη για καφέ και θα απογοητευτεί αν στο τέλος δε πληρώσεις τα ποτά. Μάλιστα.Chainis έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:44
Όχι δεν κατάλαβες, δεν περιμένω να γοητευτεί, περιμένω αφού την γοητεύσω (αν την γοητεύσω) να μην τα κάνω μούσκεμα στο τέλος εγώ, δίνοντας λαβή να σκεφτεί "πάλι σε τσιγκούνη (ή μαλάκα ή "ιδιόρρυθμο") έπεσα" για λίγα ευρώ.
Επίσης η εμπειρία μου λέει ότι κάποιες (λίγες ευτυχώς) γυναίκες που είχαν αρνηθεί σθεναρά να τους πληρώνω τον λογαριασμό τον πρώτο καιρό της σχέσης μετά σε συγκατοίκηση θεωρούσαν αυτονόητο τους κοινούς λογαριασμούς να τους πληρώνει ο άντρας του σπιτιού.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Σηκώνεσαι με πρόσχημα την τουαλέτα, και πας και τα πληρώνεις, μην είστε φλώροι ρε.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Dwarven Blacksmith
Καλή πάσα για το επόμενο νήμα, "ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ".enterprise-psi έγραψε: 19 Απρ 2018, 13:29 Σηκώνεσαι με πρόσχημα την τουαλέτα, και πας και τα πληρώνεις, μην είστε φλώροι ρε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-
- 0 Απαντήσεις