Μην είσαι αρνητικός δικέ μου.Feindflug έγραψε: 19 Δεκ 2022, 17:58Τύπε, σκας με μάσκα σε black metal συναυλίες;Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:12Αν θέλεις να πιάσεις φιλαράκι τον long covid κολλώντας συνέχεια, μην φοράς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 09:37
ναι, να φοράμε μάσκες σε καφέ, μπαρ, κλαμπ, να γίνουμε του κόσμου ο περίγελος. θα μας περνανε για μαφιόζους εκτελεστές. αυτά μας έκαναν φλωρακια που θα έλεγε και ο πλευρης. εγώ δε μασουσα μια από ιωσεις, το να πάρω ντεπον το θεωρούσα ήττα. μια δυο μέρες, τέλος. τώρα μια εβδομάδα; άι στα διαλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
στην αρχιτεκτονική έκαναν το λάιβ οι mgla? μιλάμε για κατάντια. άπο ότι φαινεται το αντιφα κίνημα έκανε καλη δουλεια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Γενικά αυτό το στυλ χουλιγκανίστικου μπλακ μέταλ που ευαγγελίζεσαι συνέχεια, δεν με τραβάει. Μισάνθρωποι ενήλικες με διανοητική ανάπτυξη παιδιού που μισούν την ανθρωπότητα αλλά δεν έχουν αρκετό θάρρος να κάνουν το πρώτο βήμα εξάλειψης της, με τον εαυτό τους.
Το δικό μου στυλ είναι παλιοί Akercocke. Κοστουμαρισμένοι κοσμοπολίτες, σκοτεινοί υπεράνθρωποι. Η νεότερη εκδοχή τους, που εμφανισιακά είναι σαν θρας μπάντα, δεν με τρελαίνει.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Εννοειται οτι εχουμε πεταξει τις μασκες του σατανα απο τοτε που σταματησαν να ειναι υποχρεωτικες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 09:37ναι, να φοράμε μάσκες σε καφέ, μπαρ, κλαμπ, να γίνουμε του κόσμου ο περίγελος. θα μας περνανε για μαφιόζους εκτελεστές. αυτά μας έκαναν φλωρακια που θα έλεγε και ο πλευρης. εγώ δε μασουσα μια από ιωσεις, το να πάρω ντεπον το θεωρούσα ήττα. μια δυο μέρες, τέλος. τώρα μια εβδομάδα; άι στα διαλα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δηλαδή δεν θα πας Gaerea, δικέ μου;Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 21:12Γενικά αυτό το στυλ χουλιγκανίστικου μπλακ μέταλ που ευαγγελίζεσαι συνέχεια, δεν με τραβάει. Μισάνθρωποι ενήλικες με διανοητική ανάπτυξη παιδιού που μισούν την ανθρωπότητα αλλά δεν έχουν αρκετό θάρρος να κάνουν το πρώτο βήμα εξάλειψης της, με τον εαυτό τους.
Το δικό μου στυλ είναι παλιοί Akercocke. Κοστουμαρισμένοι κοσμοπολίτες, σκοτεινοί υπεράνθρωποι. Η νεότερη εκδοχή τους, που εμφανισιακά είναι σαν θρας μπάντα, δεν με τρελαίνει.
Είναι καλή ευκαιρία για full face μάσκα - καλτσόν, με σφραγίδα επάνω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Γιατί δεν έχεις αντισώματα; λόγω μάσκας; Αν δεν έχεις πιάσει ακροαστικα τέτοιο βήχα κάνουν και οι λαρυγγιτιδες νομίζω. Περαστικά εύχομαι.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:43
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει ο κόβιντ, αλλά το γεγονός ότι δεν έχω αντισώματα σε τίποτα πλέον και ό,τι μαλακία κολλάω θα με πηγαίνει γαμιώντας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Πωλητής;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η long covid είναι· η νόσος είναι θηλυκό. Βέβαια ότι ο κορωνοϊός αφήνει συχνότερα επίμνο συμπτώματα από ό,τι άλλες ιώσεις είναι μπούρδα. Το μόνο που ήταν legit ήταν η απώλεια όσφρησης για δυνητικά μεγάλο με την Δέλτα. Πλέον ούτε αυτό υπάρχει.Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:12 Αν θέλεις να πιάσεις φιλαράκι τον long covid κολλώντας συνέχεια, μην φοράς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Ε ναι, δεν έχω έρθει σε επαφή με ιούς δυο χρόνια.Naida έγραψε: 19 Δεκ 2022, 22:09Γιατί δεν έχεις αντισώματα; λόγω μάσκας; Αν δεν έχεις πιάσει ακροαστικα τέτοιο βήχα κάνουν και οι λαρυγγιτιδες νομίζω. Περαστικά εύχομαι.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:43
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει ο κόβιντ, αλλά το γεγονός ότι δεν έχω αντισώματα σε τίποτα πλέον και ό,τι μαλακία κολλάω θα με πηγαίνει γαμιώντας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σε μια προταση που ειναι η μιση στα αγγλικα και η αλλη μιση στα ελληνικα;
Ευτυχως δεν σπουδασα ο θεος με φυλαξε
- hellegennes
Ε ή θα βάλεις αγγλικό άρθρο ή αν βάλεις ελληνικό να βάλεις το σωστό, όχι ένα ράντομ που σου ήρθε.Σπανακιας έγραψε: 20 Δεκ 2022, 22:05Σε μια προταση που ειναι η μιση στα αγγλικα και η αλλη μιση στα ελληνικα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Δεν ξερω κανεναν πλην του goback δλδ που δεν έχει κολλήσει τουλάχιστον μια φορά. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τα τεστ. Εγώ ας πούμε από τότε που κόλλησα πριν σχεδόν 1 χρόνο έχω κάνει μόνο 1 φορά τεστ (ραπιντ σε φαρμακείο) για επίσκεψη σε νοσοκομείο. Μασκα δε φοράω.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
foscilis έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:51 Ανακάλυψα ότι δε μπορώ να καταλάβω το ξινό. Το λεμόνι έχει γεύση σαν καραμέλα λεμόνι, η σπράιτ έχει γεύση ζαχαρόνερο με ανθρακικό, το κρασί έχει γεύση ελαιόλαδο, η κόκα κόλα είναι σαν green cola.
Η Γονέας Α δεν έχει καθόλου γεύση, είμαι στη φάση που διαπραγματεύομαι αυτό να το μετατρέψει σε ευκαιρία για κάποια πράγματα που παραδοσιακά αποφεύγει λόγω φρικτής γεύσης.
αυτό που με έκανε να χεστώ επάνω μου ήταν η πλήρης απώλεια όσφρησης για μερικές μέρεςGreen Dragon έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:55 Όλα τα κρυώματα κάνουν αλλοίωση γεύσης, πολλές φορές μάλιστα για 2-3 μέρες δεν έχω σχεδόν καθόλου. Ο κορωνοϊός δεν μου προκάλεσε το συγκεκριμένο σύμπτωμα πάντως, τα καταλάβαινα όλα κανονικά.
Έχω υπερευαίσθητη μυτη, οι μυρωδιές είναι πολύ σημαντικές για μένα και νομιζα οτι έπαθα μονιμη αναπηρία
Ανοιγα το βαζάκι με την κρητική ριγανη που κανονικά μαστουρώνεις και μυριζα και δεν ένοιωθα τιποτα ! μα τίποτα!
Μου περασε.
Δυστυχως και στην Γονεα Α.
Δυστυχως και στην Γονεα Α.
-
Η φωνή της Αληθειας
Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε κολλήσει, αλλά είμαστε πολύ militant στο θέμα μάσκα παντού (μόνο Ν95 με καθημερινό ξύρισμα για βέλτιστο φιτ), πλύσιμο χεριών, αλλαγή ρούχων, συναλλαγές με κόσμο κτλ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2022, 23:04 Δεν ξερω κανεναν πλην του goback δλδ που δεν έχει κολλήσει τουλάχιστον μια φορά. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τα τεστ. Εγώ ας πούμε από τότε που κόλλησα πριν σχεδόν 1 χρόνο έχω κάνει μόνο 1 φορά τεστ (ραπιντ σε φαρμακείο) για επίσκεψη σε νοσοκομείο. Μασκα δε φοράω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις