!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:12
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 09:37
Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 09:27 φορέστε μάσκες
ναι, να φοράμε μάσκες σε καφέ, μπαρ, κλαμπ, να γίνουμε του κόσμου ο περίγελος. θα μας περνανε για μαφιόζους εκτελεστές. αυτά μας έκαναν φλωρακια που θα έλεγε και ο πλευρης. εγώ δε μασουσα μια από ιωσεις, το να πάρω ντεπον το θεωρούσα ήττα. μια δυο μέρες, τέλος. τώρα μια εβδομάδα; άι στα διαλα.
Αν θέλεις να πιάσεις φιλαράκι τον long covid κολλώντας συνέχεια, μην φοράς.
δε γίνεται να φοράς μασκα όταν βγαίνεις έξω να διασκεδασεις, πρέπει να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να μην εχείς ζωή. ο κόβιντ της πλάκας ήταν, αυτή η ίωση τράβηξε παραπάνω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:24

ναι, να φοράμε μάσκες σε καφέ, μπαρ, κλαμπ, να γίνουμε του κόσμου ο περίγελος. θα μας περνανε για μαφιόζους εκτελεστές. αυτά μας έκαναν φλωρακια που θα έλεγε και ο πλευρης. εγώ δε μασουσα μια από ιωσεις, το να πάρω ντεπον το θεωρούσα ήττα. μια δυο μέρες, τέλος. τώρα μια εβδομάδα; άι στα διαλα.
δε γίνεται να φοράς μασκα όταν βγαίνεις έξω να διασκεδασεις, πρέπει να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να μην εχείς ζωή. ο κόβιντ της πλάκας ήταν, αυτή η ίωση τράβηξε παραπάνω.
Μία χαρά γίνεται, όπως πάντα λες τραβηγμένες παπαριές. Δεν σου δίνω άλλη σημασία.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:26
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:24

Μία χαρά γίνεται, όπως πάντα λες τραβηγμένες παπαριές. Δεν σου δίνω άλλη σημασία.
είσαι ασοβαρος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:47
Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:43
Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:42

Περαστικά.

Το έχουν πάθει κι άλλοι. Λίγο μετά τον κόβιντ, κάτι κόλλησαν που το πέρασαν πολύ πιο βαριά από κόβιντ.
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει ο κόβιντ, αλλά το γεγονός ότι δεν έχω αντισώματα σε τίποτα πλέον και ό,τι μαλακία κολλάω θα με πηγαίνει γαμιώντας.
Δεν ξέρω τι να σου πω.

Το έχω ακούσει σε 2-3. Αλλά σίγουρα δεν έχουμε αντισώματα. Επίσης, στα σχολεία γίνεται σφαγή.
Τι δεν έχετε αντισώματα μωρέ, τι γράφετε; Βάλατε φίλτρα στο αίμα σας για να τα αφαιρέσετε; Υπάρχουν τέτοια φίλτρα;

Τότε ετοιμαστείτε να περάσετε ιλαρά χα χα χα :003:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ανακάλυψα ότι δε μπορώ να καταλάβω το ξινό. Το λεμόνι έχει γεύση σαν καραμέλα λεμόνι, η σπράιτ έχει γεύση ζαχαρόνερο με ανθρακικό, το κρασί έχει γεύση ελαιόλαδο, η κόκα κόλα είναι σαν green cola.

Η Γονέας Α δεν έχει καθόλου γεύση, είμαι στη φάση που διαπραγματεύομαι αυτό να το μετατρέψει σε ευκαιρία για κάποια πράγματα που παραδοσιακά αποφεύγει λόγω φρικτής γεύσης.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Όλα τα κρυώματα κάνουν αλλοίωση γεύσης, πολλές φορές μάλιστα για 2-3 μέρες δεν έχω σχεδόν καθόλου. Ο κορωνοϊός δεν μου προκάλεσε το συγκεκριμένο σύμπτωμα πάντως, τα καταλάβαινα όλα κανονικά.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

foscilis έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:51 Ανακάλυψα ότι δε μπορώ να καταλάβω το ξινό. Το λεμόνι έχει γεύση σαν καραμέλα λεμόνι, η σπράιτ έχει γεύση ζαχαρόνερο με ανθρακικό, το κρασί έχει γεύση ελαιόλαδο, η κόκα κόλα είναι σαν green cola.

Η Γονέας Α δεν έχει καθόλου γεύση, είμαι στη φάση που διαπραγματεύομαι αυτό να το μετατρέψει σε ευκαιρία για κάποια πράγματα που παραδοσιακά αποφεύγει λόγω φρικτής γεύσης.
Δεν θα το συνιστούσα. Το να την ενοχλούν γευστικά κάποια φαγητά σημαίνει ότι ο οργανισμός της αντιδρά.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Green Dragon έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:34

Δε νομίζω ότι έχει να κάνει ο κόβιντ, αλλά το γεγονός ότι δεν έχω αντισώματα σε τίποτα πλέον και ό,τι μαλακία κολλάω θα με πηγαίνει γαμιώντας.
Δεν ξέρω τι να σου πω.

Το έχω ακούσει σε 2-3. Αλλά σίγουρα δεν έχουμε αντισώματα. Επίσης, στα σχολεία γίνεται σφαγή.
Τι δεν έχετε αντισώματα μωρέ, τι γράφετε; Βάλατε φίλτρα στο αίμα σας για να τα αφαιρέσετε; Υπάρχουν τέτοια φίλτρα;

Αυτό συμβαίνει με το AIDS.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 09:27 φορέστε μάσκες
Τύπε, σκας με μάσκα σε black metal συναυλίες;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

foscilis έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:51 Ανακάλυψα ότι δε μπορώ να καταλάβω το ξινό. Το λεμόνι έχει γεύση σαν καραμέλα λεμόνι, η σπράιτ έχει γεύση ζαχαρόνερο με ανθρακικό, το κρασί έχει γεύση ελαιόλαδο, η κόκα κόλα είναι σαν green cola.

Φάε ανανά, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Feindflug έγραψε: 19 Δεκ 2022, 17:58

Φυσικά, πρόσφατα είδα Mgla με μάσκα. Όταν το κάνουν αυτοί είναι κουλ, και όταν το κάνω εγώ είμαι φλώρος;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Green Dragon έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:34

Δεν ξέρω τι να σου πω.

Εννοώ πως όλα τα παιδιά από 12 χρονών και κάτω είναι σαν να πηγαίνουν πρώτη φορά παιδικό σταθμό, εκεί γύρω στα 3, που μία εβδομάδα είναι καλά και 3 άρρωστα κι έτσι έβγαινε ο μήνας.

Περιμέναμε να γίνουν καλά τα μισά παιδιά που ήταν άρρωστα από την τάξη, για να δώσουν όλα μαζί το χριστουγεννιάτικο δώρο στον δάσκαλο και ενώ σήμερα επέστρεψαν κάποια από τα άρρωστα, από Παρασκευή μετράμε καινούριες απώλειες. Έχει αποδεκατιστεί η τάξη. Εδώ παρακαλάμε να μην αρρωστήσει ο δάσκαλος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Εγώ ψάχνω τους αρκετούς απόντες-απούσες της προηγούμενης βδομάδας να γράψουν διαγώνισμα. Έχω καταρτίσει λίστα , σαν του Σίντλερ ένα πράμα :roll:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 18:06
Feindflug έγραψε: 19 Δεκ 2022, 17:58

Φυσικά, πρόσφατα είδα Mgla με μάσκα. Όταν το κάνουν αυτοί είναι κουλ, και όταν το κάνω εγώ είμαι φλώρος;
Απόλυτο στυλ, τύπε!
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ψήσε την για ρακί αλλά να μην το παρακάνει και μουδιάσεις. Δοκιμασμένα πράματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”