δε γίνεται να φοράς μασκα όταν βγαίνεις έξω να διασκεδασεις, πρέπει να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να μην εχείς ζωή. ο κόβιντ της πλάκας ήταν, αυτή η ίωση τράβηξε παραπάνω.Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:12Αν θέλεις να πιάσεις φιλαράκι τον long covid κολλώντας συνέχεια, μην φοράς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 09:37ναι, να φοράμε μάσκες σε καφέ, μπαρ, κλαμπ, να γίνουμε του κόσμου ο περίγελος. θα μας περνανε για μαφιόζους εκτελεστές. αυτά μας έκαναν φλωρακια που θα έλεγε και ο πλευρης. εγώ δε μασουσα μια από ιωσεις, το να πάρω ντεπον το θεωρούσα ήττα. μια δυο μέρες, τέλος. τώρα μια εβδομάδα; άι στα διαλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Είμαι θετικός
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μία χαρά γίνεται, όπως πάντα λες τραβηγμένες παπαριές. Δεν σου δίνω άλλη σημασία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:24δε γίνεται να φοράς μασκα όταν βγαίνεις έξω να διασκεδασεις, πρέπει να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να μην εχείς ζωή. ο κόβιντ της πλάκας ήταν, αυτή η ίωση τράβηξε παραπάνω.Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:12Αν θέλεις να πιάσεις φιλαράκι τον long covid κολλώντας συνέχεια, μην φοράς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 09:37
ναι, να φοράμε μάσκες σε καφέ, μπαρ, κλαμπ, να γίνουμε του κόσμου ο περίγελος. θα μας περνανε για μαφιόζους εκτελεστές. αυτά μας έκαναν φλωρακια που θα έλεγε και ο πλευρης. εγώ δε μασουσα μια από ιωσεις, το να πάρω ντεπον το θεωρούσα ήττα. μια δυο μέρες, τέλος. τώρα μια εβδομάδα; άι στα διαλα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
είσαι ασοβαρος.Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:26Μία χαρά γίνεται, όπως πάντα λες τραβηγμένες παπαριές. Δεν σου δίνω άλλη σημασία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:24δε γίνεται να φοράς μασκα όταν βγαίνεις έξω να διασκεδασεις, πρέπει να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να μην εχείς ζωή. ο κόβιντ της πλάκας ήταν, αυτή η ίωση τράβηξε παραπάνω.Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:12
Αν θέλεις να πιάσεις φιλαράκι τον long covid κολλώντας συνέχεια, μην φοράς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι δεν έχετε αντισώματα μωρέ, τι γράφετε; Βάλατε φίλτρα στο αίμα σας για να τα αφαιρέσετε; Υπάρχουν τέτοια φίλτρα;Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:47Δεν ξέρω τι να σου πω.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:43Δε νομίζω ότι έχει να κάνει ο κόβιντ, αλλά το γεγονός ότι δεν έχω αντισώματα σε τίποτα πλέον και ό,τι μαλακία κολλάω θα με πηγαίνει γαμιώντας.Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:42
Περαστικά.
Το έχουν πάθει κι άλλοι. Λίγο μετά τον κόβιντ, κάτι κόλλησαν που το πέρασαν πολύ πιο βαριά από κόβιντ.
Το έχω ακούσει σε 2-3. Αλλά σίγουρα δεν έχουμε αντισώματα. Επίσης, στα σχολεία γίνεται σφαγή.
Τότε ετοιμαστείτε να περάσετε ιλαρά χα χα χα
Ανακάλυψα ότι δε μπορώ να καταλάβω το ξινό. Το λεμόνι έχει γεύση σαν καραμέλα λεμόνι, η σπράιτ έχει γεύση ζαχαρόνερο με ανθρακικό, το κρασί έχει γεύση ελαιόλαδο, η κόκα κόλα είναι σαν green cola.
Η Γονέας Α δεν έχει καθόλου γεύση, είμαι στη φάση που διαπραγματεύομαι αυτό να το μετατρέψει σε ευκαιρία για κάποια πράγματα που παραδοσιακά αποφεύγει λόγω φρικτής γεύσης.
Η Γονέας Α δεν έχει καθόλου γεύση, είμαι στη φάση που διαπραγματεύομαι αυτό να το μετατρέψει σε ευκαιρία για κάποια πράγματα που παραδοσιακά αποφεύγει λόγω φρικτής γεύσης.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όλα τα κρυώματα κάνουν αλλοίωση γεύσης, πολλές φορές μάλιστα για 2-3 μέρες δεν έχω σχεδόν καθόλου. Ο κορωνοϊός δεν μου προκάλεσε το συγκεκριμένο σύμπτωμα πάντως, τα καταλάβαινα όλα κανονικά.
Δεν θα το συνιστούσα. Το να την ενοχλούν γευστικά κάποια φαγητά σημαίνει ότι ο οργανισμός της αντιδρά.foscilis έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:51 Ανακάλυψα ότι δε μπορώ να καταλάβω το ξινό. Το λεμόνι έχει γεύση σαν καραμέλα λεμόνι, η σπράιτ έχει γεύση ζαχαρόνερο με ανθρακικό, το κρασί έχει γεύση ελαιόλαδο, η κόκα κόλα είναι σαν green cola.
Αυτό συμβαίνει με το AIDS.Green Dragon έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:34Τι δεν έχετε αντισώματα μωρέ, τι γράφετε; Βάλατε φίλτρα στο αίμα σας για να τα αφαιρέσετε; Υπάρχουν τέτοια φίλτρα;Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:47Δεν ξέρω τι να σου πω.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:43
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει ο κόβιντ, αλλά το γεγονός ότι δεν έχω αντισώματα σε τίποτα πλέον και ό,τι μαλακία κολλάω θα με πηγαίνει γαμιώντας.
Το έχω ακούσει σε 2-3. Αλλά σίγουρα δεν έχουμε αντισώματα. Επίσης, στα σχολεία γίνεται σφαγή.
Τότε ετοιμαστείτε να περάσετε ιλαρά χα χα χα![]()
Τύπε, σκας με μάσκα σε black metal συναυλίες;Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:12Αν θέλεις να πιάσεις φιλαράκι τον long covid κολλώντας συνέχεια, μην φοράς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 09:37ναι, να φοράμε μάσκες σε καφέ, μπαρ, κλαμπ, να γίνουμε του κόσμου ο περίγελος. θα μας περνανε για μαφιόζους εκτελεστές. αυτά μας έκαναν φλωρακια που θα έλεγε και ο πλευρης. εγώ δε μασουσα μια από ιωσεις, το να πάρω ντεπον το θεωρούσα ήττα. μια δυο μέρες, τέλος. τώρα μια εβδομάδα; άι στα διαλα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Φάε ανανά, τύπε.foscilis έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:51 Ανακάλυψα ότι δε μπορώ να καταλάβω το ξινό. Το λεμόνι έχει γεύση σαν καραμέλα λεμόνι, η σπράιτ έχει γεύση ζαχαρόνερο με ανθρακικό, το κρασί έχει γεύση ελαιόλαδο, η κόκα κόλα είναι σαν green cola.
Dein Herz, meine Gier
Φυσικά, πρόσφατα είδα Mgla με μάσκα. Όταν το κάνουν αυτοί είναι κουλ, και όταν το κάνω εγώ είμαι φλώρος;Feindflug έγραψε: 19 Δεκ 2022, 17:58Τύπε, σκας με μάσκα σε black metal συναυλίες;Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 11:12Αν θέλεις να πιάσεις φιλαράκι τον long covid κολλώντας συνέχεια, μην φοράς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 09:37
ναι, να φοράμε μάσκες σε καφέ, μπαρ, κλαμπ, να γίνουμε του κόσμου ο περίγελος. θα μας περνανε για μαφιόζους εκτελεστές. αυτά μας έκαναν φλωρακια που θα έλεγε και ο πλευρης. εγώ δε μασουσα μια από ιωσεις, το να πάρω ντεπον το θεωρούσα ήττα. μια δυο μέρες, τέλος. τώρα μια εβδομάδα; άι στα διαλα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοώ πως όλα τα παιδιά από 12 χρονών και κάτω είναι σαν να πηγαίνουν πρώτη φορά παιδικό σταθμό, εκεί γύρω στα 3, που μία εβδομάδα είναι καλά και 3 άρρωστα κι έτσι έβγαινε ο μήνας.Green Dragon έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:34Τι δεν έχετε αντισώματα μωρέ, τι γράφετε; Βάλατε φίλτρα στο αίμα σας για να τα αφαιρέσετε; Υπάρχουν τέτοια φίλτρα;Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:47Δεν ξέρω τι να σου πω.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:43
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει ο κόβιντ, αλλά το γεγονός ότι δεν έχω αντισώματα σε τίποτα πλέον και ό,τι μαλακία κολλάω θα με πηγαίνει γαμιώντας.
Τότε ετοιμαστείτε να περάσετε ιλαρά χα χα χα![]()
Περιμέναμε να γίνουν καλά τα μισά παιδιά που ήταν άρρωστα από την τάξη, για να δώσουν όλα μαζί το χριστουγεννιάτικο δώρο στον δάσκαλο και ενώ σήμερα επέστρεψαν κάποια από τα άρρωστα, από Παρασκευή μετράμε καινούριες απώλειες. Έχει αποδεκατιστεί η τάξη. Εδώ παρακαλάμε να μην αρρωστήσει ο δάσκαλος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ ψάχνω τους αρκετούς απόντες-απούσες της προηγούμενης βδομάδας να γράψουν διαγώνισμα. Έχω καταρτίσει λίστα , σαν του Σίντλερ ένα πράμα 
Απόλυτο στυλ, τύπε!Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2022, 18:06Φυσικά, πρόσφατα είδα Mgla με μάσκα. Όταν το κάνουν αυτοί είναι κουλ, και όταν το κάνω εγώ είμαι φλώρος;
Dein Herz, meine Gier
Ψήσε την για ρακί αλλά να μην το παρακάνει και μουδιάσεις. Δοκιμασμένα πράματα.foscilis έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:51 Ανακάλυψα ότι δε μπορώ να καταλάβω το ξινό. Το λεμόνι έχει γεύση σαν καραμέλα λεμόνι, η σπράιτ έχει γεύση ζαχαρόνερο με ανθρακικό, το κρασί έχει γεύση ελαιόλαδο, η κόκα κόλα είναι σαν green cola.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-