!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Να πω σ' αυτό το σημείο ότι δεν υπάρχει καμμιά προσωπική επίθεση. Δεν επιτέθεται κανείς στον Stavmanr, στα λόγια του επιτίθεται όποιος το κάνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 16 Δεκ 2022, 23:30, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μου την διηγήθηκαν. Πάρε κι εσύ. Κοίτα μόνο μην αρχίσεις τίποτα πίπες για αστικές διαφωνίες και εκτελέσεις γιατί είναι Παρασκευή και θα μείνεις μέσα όλο το ΣΚ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συνεχίζεις να παραθέτεις ένα ποστ στο οποίο ο ίδιος αρνείσαι ότι σε χαρακτήρισα ρατσιστή.Winston Smith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:21Δεν χρειάστηκε προσπάθεια να το ξεθάψω, απλά αναζήτησα στο προφίλ μου τη λέξη ρατσιστής και εμφανίστηκε αμέσως καθώς είσαι ο μοναδικός με τον οποίο είχα τέτοια στιχομυθια. Τα γραπτά μένουν φίλε μου και βλέπουμε όλοι τι κάνεις και η τακτική με την οποία κάνεις διάλογο δεν έχει αλλάξει μετά από τόσο καιρό.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:15Στο ερώτημά μου πότε σε αποκάλεσα ρατσιστή η απάντησή σου ήταν:Winston Smith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:00
Είναι γνωστή τακτική του συγκεκριμένου ατόμου. Προσπαθεί να κολλήσει τη ρετσινιά του ακροδεξιου/ρατσιστή σε αυτούς που έχουν κάποια αντίθετη άποψη ώστε να μειώσει την βαρύτητα αυτής αντίθετης άποψης.
Π.χ. viewtopic.php?f=97&t=28295&start=450#p1735542
"Αρχικά έγραψα ότι προσπαθείς έμμεσα να κολλήσεις τη ταμπέλα του ρατσιστή όχι ότι με αποκάλεσες, αλλά ότι το υπονόησες."
(...) "Δεν είπα ότι έγραψες αυτολεξεί, αλλά ότι το υπονόησες."
Δηλαδή, σε αυτό το νήμα με κατηγορείς ότι κολλάω γενικά ταμπέλες ρατσιστή, παρότι δύο χρόνια πριν (που το ξέθαψες βρε θηρίο; τόσο πολύ περίμενες την ευκαιρία; ) στο ερώτημά μου αν το έκανα μου απαντούσες ευθέως όχι, κι έψαχνες να το δικαιολογήσεις με υπόνοιες και διαισθήσεις.
Υποσημείωση:
Σε αυτό το νήμα, που συζητάμε, παρότι έχουν εκφραστεί απόψεις μέχρι και να εκτελούνται οι ρομά (!), το ποστ στο οποίο διάλεξες να εξασκήσεις τη διαλεκτική σου ήταν αυτό. Δηλαδή, διάλεξες το νήμα στο οποίο έχουν εκφραστεί τέτοιες απόψεις να την πεις στον αντίθετο των απόψεων αυτών για να δείξεις ότι κάποιος κακώς υπονόησε (κατά τη γνώμη σου) ότι σκέφτεσαι ρατσιστικά;
Έχεις σκεφτεί ότι ίσως κάτι να κάνεις λάθος; Αν όχι, μήπως να το σκεφτόσουν λίγο;
Τροφή για σκέψη, όχι μόνο για εσένα.
Αυτό σε πείραξε έπειτα από 50 σελίδες που μου επιτίθενται απρόκλητα στη συζήτηση επί προσωπικού, με ύβρεις και χαρακτηρισμούς;Δηλαδή ακόμα και το μοτίβο με το οποίο πετάει τη λάσπη είναι ίδιο δύο χρόνια μετά: "από σένα δεν το περίμενα να είσαι Χ/συμπεριφερεσαι σαν Χ". Με χ ρετσινιά.![]()
Έχεις πλάκα βρε Γουίνστον.
Το έχεις καταλάβει;
Mεγαλη μορφη ο τρολλοσταυρος
απολαυστικοτατος
απολαυστικοτατος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Winston Smith
Τώρα το κουράζεις. Περίμενα κάτι πιο εξυπνο.
Καλά κατάλαβα ότι ήταν αποκύημα της φαντασίας σου Χελετζένς.
Εγώ όχι, σε αυτή την περίπτωση.
Ήταν πολύ φθηνό αυτό που έκανες για να εκτρέψεις τη συζήτηση.
εδώ κατάλαβες ότι η κλοπή είναι αστική διαφορά στον ελληγενή θα κολλούσες?stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:30![]()
Καλά κατάλαβα ότι ήταν αποκύημα της φαντασίας σου Χελετζένς.
Η κλοπή δεν είναι αστική διαφορά, και κάθε αστική διαφορά δεν ονομάζεται κλοπή.
Επομένως κακώς αποκαλείς μία αστική διαφορά ως "κλοπή".
εδώ εσύ αποκαλείς τη νόμιμη άμυνα των αστυνομικών εκτέλεση, και τους ήρωες αστυνομικούς δολοφόνουςstavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:32![]()
Η κλοπή δεν είναι αστική διαφορά, και κάθε αστική διαφορά δεν ονομάζεται κλοπή.
Επομένως κακώς αποκαλείς μία αστική διαφορά ως "κλοπή".
τον καφέ που έπιναν τον πληρωσαν οι αστυνομικοι;
Καλό enaon. Μέσα σε τόσο κακό τρολάρισμα, είσαι όαση.
- Winston Smith
Φτηνή ήταν η λάσπη που πέταξες στον εκπληκτικό. Εγώ απλα εδειξα τη συστηματικοτητα της φτήνιας.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:31Εγώ όχι, σε αυτή την περίπτωση.
Ήταν πολύ φθηνό αυτό που έκανες για να εκτρέψεις τη συζήτηση.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις