το ότι όλοι σε φτύνουν μάλλον δε σε απασχολεί δεν πας εσύ ανάποδα στο ρεύμα οι άλλοι πάνε ανάποδα, κλασικό αριστερός με καμμένο εγκέφαλοstavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:53Ποιος είναι δηλαδή ο εκφραστής της "κοινής λογικής" στο νήμα;Hector Buas έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:39Εγώ πάλι θα έλεγα πως το διαζύγιο σου με την κοινή λογική είναι οριστικό και αμετάκλητο...stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:30 ...
Θα έλεγα ότι οι μεταγραφές της σεζόν είναι σχετικά επιτυχημένες.
Εσύ, ο Χελετζένς, ο Γαλής, ο Λόρντ, ο Λίνο ;;;![]()
Οι απόψεις σου σε όλα τα νήματα εκφράζουν μία ισχνή μειοψηφία της κοινωνίας. Περίπου σαν τα ποσοστά των νεοναζιστικών κομμάτων στην Ελλάδα.
Μην αναφέρεσαι επομένως σε "κοινή λογική" εκτός αν απευθύνεσαι σε "εγέρθητους" και μόνο στα πλαίσια της δικής τους οργάνωσης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Πού το ήξεραν ότι είναι 16χρονος; Είχαν δει την ταυτότητά του;stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:07 Ο αστυνομικός είναι εκπαιδευμένος για να μην φτάσει ένα 16χρονο σε σημείο που κάποιος χάνει τη ζωή του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σε σύγκριση με σένα και οι αμοιβάδες είναι νομπελίστες φυσικήςstavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:17Συνεχίζεται το υπόδειγμα του πολυπτυχιούχου στις συζητήσεις.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:09Υπάρχουν κι άλλες λέξεις μετά το "βλάκα" αλλά μπορεί να τις διαβάσει και να τις επεξεργαστεί μόνο κάποιος που δεν είναι.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:38
Δεν μπορεί να σκεφτεί τόσο σύνθετα.
Το πολύ πολύ να ψελλίσει κανένα "ηλίθιε", "βλάκα".
Υπόδειγμα πολυσπουδαγμένου σε μία συζήτηση...![]()
ζωοκτονία σε νόμιμη άμυνα δεν νοείταιstavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:25Δηλαδή αυτό είναι το νομικό πρόβλημά σου σε μία περίπτωση ανθρωποκτονίας του νεκρού παιδιού τους;EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:18Όχι ηθικό, νομικόstavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:09
Δηλαδή, έχεις ένα φόνο μπροστά στα μάτια σου, με σφαίρα στο κεφάλι, και το ηθικό πρόβλημά σου είναι αν ο γονιός του θύματος είχε παραμελήσει ή όχι το νεκρό πλέον παιδί του;![]()
σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς που για ψιλοπράγματα ανάγκασαν μελλοντικούς καρδιοχειρουργούς να έχουν τροχαίο ατύχημαgeorgebi έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:20 Φρέσκα κουλούρια - νέα αστική διαφωνία, για καταλύτες![]()
16 Δεκεμβρίου, 2022
8:07 μμ
Κινηματογραφική καταδίωξη από το Φάληρο μέχρι το Μενίδι – Το όχημα καρφώθηκε σε μάντρα και η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε 2 άτομα
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/12) καθώς σημειώθηκε άγρια καταδίωξη από το Φάληρο μέχρι το Μενίδι!
Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, τα οποία με άλλους δύο συνεργούς έκλεψαν καταλύτες από αυτοκίνητα στη Βάρη και εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο.
Εκεί οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο όμως ο οδηγός πάτησε γκάζι. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ ακολούθησαν το αυτοκίνητο για περίπου 20 χιλιόμετρα.
Κάποια στιγμή έφτασαν στον καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι και εκεί ο οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς μέχρι που το όχημα χτύπησε σε μάντρα.![]()
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν δύο άτομα, ενώ οι άλλοι δύο έγιναν καπνός! Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τρεις καταλύτες και ένα εργαλείο κοπής.
https://lawandorder.gr/kinimatografiki- ... se-mantra/
Στο ερώτημά μου πότε σε αποκάλεσα ρατσιστή η απάντησή σου ήταν:Winston Smith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:00Είναι γνωστή τακτική του συγκεκριμένου ατόμου. Προσπαθεί να κολλήσει τη ρετσινιά του ακροδεξιου/ρατσιστή σε αυτούς που έχουν κάποια αντίθετη άποψη ώστε να μειώσει την βαρύτητα αυτής αντίθετης άποψης.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:47Εγώ είμαι γνωστός ακροδεξιός στο φορουμ, βασικά τι ακροδεξιός, ναζι κανονικός. Στη χρυσή αυγή πρώτη γραμμή ήμουν με τον Golden Agestavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:30
Θα έλεγα ότι οι μεταγραφές της σεζόν είναι σχετικά επιτυχημένες.![]()
Π.χ. viewtopic.php?f=97&t=28295&start=450#p1735542
"Αρχικά έγραψα ότι προσπαθείς έμμεσα να κολλήσεις τη ταμπέλα του ρατσιστή όχι ότι με αποκάλεσες, αλλά ότι το υπονόησες."
(...) "Δεν είπα ότι έγραψες αυτολεξεί, αλλά ότι το υπονόησες."
Δηλαδή, σε αυτό το νήμα με κατηγορείς ότι κολλάω γενικά ταμπέλες ρατσιστή, παρότι δύο χρόνια πριν (που το ξέθαψες βρε θηρίο; τόσο πολύ περίμενες την ευκαιρία; ) στο ερώτημά μου αν το έκανα μου απαντούσες ευθέως όχι, κι έψαχνες να το δικαιολογήσεις με υπόνοιες και διαισθήσεις.
Υποσημείωση:
Σε αυτό το νήμα, που συζητάμε, παρότι έχουν εκφραστεί απόψεις μέχρι και να εκτελούνται οι ρομά (!), το ποστ στο οποίο διάλεξες να εξασκήσεις τη διαλεκτική σου ήταν αυτό. Δηλαδή, διάλεξες το νήμα στο οποίο έχουν εκφραστεί τέτοιες απόψεις να την πεις στον αντίθετο των απόψεων αυτών για να δείξεις ότι κάποιος κακώς υπονόησε (κατά τη γνώμη σου) ότι σκέφτεσαι ρατσιστικά;
Έχεις σκεφτεί ότι ίσως κάτι να κάνεις λάθος; Αν όχι, μήπως να το σκεφτόσουν λίγο;
Τροφή για σκέψη, όχι μόνο για εσένα.
Αυτό σε πείραξε έπειτα από 50 σελίδες που μου επιτίθενται απρόκλητα στη συζήτηση επί προσωπικού, με ύβρεις και χαρακτηρισμούς;Δηλαδή ακόμα και το μοτίβο με το οποίο πετάει τη λάσπη είναι ίδιο δύο χρόνια μετά: "από σένα δεν το περίμενα να είσαι Χ/συμπεριφερεσαι σαν Χ". Με χ ρετσινιά.
Έχεις πλάκα βρε Γουίνστον. Και ουδετερότητα μαζί με την πλάκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 16 Δεκ 2022, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Να θυμίσουμε σ' αυτό το σημείο ότι αυτό είναι το νήμα που πέθανε -χωρίς να το επιδιώκει κανείς- σε καταδίωξη ένας κλέφτης που προσπάθησε να δολοφονήσει αστυνομικούς. Αυτά έχουν οι καταδιώξεις. Ο φυγάς μπορεί να πεθάνει. Θα πρέπει να το έχει στο νου του κάθε άτομο που προσπαθεί να διαφύγει αφού έχει παραβεί τον Ποινικό Κώδικα 5 φορές την ίδια στιγμή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν μας θυμίζεις και την κατάθεση του βενζινά στην οποία αναφέρθηκες πιο πριν;
Δύο φορές σου τη ζήτησα γιατί δεν τη βρίσκω πρόχειρη.
- Winston Smith
Δεν χρειάστηκε προσπάθεια να το ξεθάψω, απλά αναζήτησα στο προφίλ μου τη λέξη ρατσιστής και εμφανίστηκε αμέσως καθώς είσαι ο μοναδικός με τον οποίο είχα τέτοια στιχομυθια. Τα γραπτά μένουν φίλε μου και βλέπουμε όλοι τι κάνεις και η τακτική με την οποία κάνεις διάλογο δεν έχει αλλάξει μετά από τόσο καιρό.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:15Στο ερώτημά μου πότε σε αποκάλεσα ρατσιστή η απάντησή σου ήταν:Winston Smith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:00Είναι γνωστή τακτική του συγκεκριμένου ατόμου. Προσπαθεί να κολλήσει τη ρετσινιά του ακροδεξιου/ρατσιστή σε αυτούς που έχουν κάποια αντίθετη άποψη ώστε να μειώσει την βαρύτητα αυτής αντίθετης άποψης.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:47
Εγώ είμαι γνωστός ακροδεξιός στο φορουμ, βασικά τι ακροδεξιός, ναζι κανονικός. Στη χρυσή αυγή πρώτη γραμμή ήμουν με τον Golden Age![]()
Π.χ. viewtopic.php?f=97&t=28295&start=450#p1735542
"Αρχικά έγραψα ότι προσπαθείς έμμεσα να κολλήσεις τη ταμπέλα του ρατσιστή όχι ότι με αποκάλεσες, αλλά ότι το υπονόησες."
(...) "Δεν είπα ότι έγραψες αυτολεξεί, αλλά ότι το υπονόησες."
Δηλαδή, σε αυτό το νήμα με κατηγορείς ότι κολλάω γενικά ταμπέλες ρατσιστή, παρότι δύο χρόνια πριν (που το ξέθαψες βρε θηρίο; τόσο πολύ περίμενες την ευκαιρία; ) στο ερώτημά μου αν το έκανα μου απαντούσες ευθέως όχι, κι έψαχνες να το δικαιολογήσεις με υπόνοιες και διαισθήσεις.
Υποσημείωση:
Σε αυτό το νήμα, που συζητάμε, παρότι έχουν εκφραστεί απόψεις μέχρι και να εκτελούνται οι ρομά (!), το ποστ στο οποίο διάλεξες να εξασκήσεις τη διαλεκτική σου ήταν αυτό. Δηλαδή, διάλεξες το νήμα στο οποίο έχουν εκφραστεί τέτοιες απόψεις να την πεις στον αντίθετο των απόψεων αυτών για να δείξεις ότι κάποιος κακώς υπονόησε (κατά τη γνώμη σου) ότι σκέφτεσαι ρατσιστικά;
Έχεις σκεφτεί ότι ίσως κάτι να κάνεις λάθος; Αν όχι, μήπως να το σκεφτόσουν λίγο;
Τροφή για σκέψη, όχι μόνο για εσένα.
Αυτό σε πείραξε έπειτα από 50 σελίδες που μου επιτίθενται απρόκλητα στη συζήτηση επί προσωπικού, με ύβρεις και χαρακτηρισμούς;Δηλαδή ακόμα και το μοτίβο με το οποίο πετάει τη λάσπη είναι ίδιο δύο χρόνια μετά: "από σένα δεν το περίμενα να είσαι Χ/συμπεριφερεσαι σαν Χ". Με χ ρετσινιά.![]()
Έχεις πλάκα βρε Γουίνστον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Winston Smith την 16 Δεκ 2022, 23:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εσύ θα μου πεις. Εσύ επικαλέστηκες μαρτυρία του βενζινά σχετικά με ηλικίες, ταυτότητες, αλκοολισμούς κλπ.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:07Πού το ήξεραν ότι είναι 16χρονος; Είχαν δει την ταυτότητά του;stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:07 Ο αστυνομικός είναι εκπαιδευμένος για να μην φτάσει ένα 16χρονο σε σημείο που κάποιος χάνει τη ζωή του.![]()
Εγώ περιμένω εδώ και 15 σχεδόν σελίδες...
- hellegennes
Αυτό κατήγγειλε στην αστυνομία, αυτό εξέλαβε -ορθώς- η αστυνομία σαν αληθές. Και ήταν αληθές τελικά. Κοίτα να δεις.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:22Εσύ θα μου πεις. Εσύ επικαλέστηκες μαρτυρία του βενζινά σχετικά με ηλικίες, ταυτότητες, αλκοολισμούς κλπ.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:07Πού το ήξεραν ότι είναι 16χρονος; Είχαν δει την ταυτότητά του;stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:07 Ο αστυνομικός είναι εκπαιδευμένος για να μην φτάσει ένα 16χρονο σε σημείο που κάποιος χάνει τη ζωή του.![]()
Η ερώτηση μου ήταν ρητορική. Όταν σε βολεύει αλλάζουν τα στοιχεία. Αυτό δείχνει τι μαλακίες λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ο βενζινάς περιέγραψε την εμφάνιση ενός κλέφτη την ανηλικότητα δεν μπορούσε να την ξέρει ούτε ήταν δουλειά του να ζητήσει ταυτότητα ή ΄διπλωμα (stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:22Εσύ θα μου πεις. Εσύ επικαλέστηκες μαρτυρία του βενζινά σχετικά με ηλικίες, ταυτότητες, αλκοολισμούς κλπ.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:07Πού το ήξεραν ότι είναι 16χρονος; Είχαν δει την ταυτότητά του;stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:07 Ο αστυνομικός είναι εκπαιδευμένος για να μην φτάσει ένα 16χρονο σε σημείο που κάποιος χάνει τη ζωή του.![]()
Εγώ περιμένω εδώ και 15 σχεδόν σελίδες...![]()
Πού βρήκες βρε άνθρωπε την καταγγελία;hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:24Αυτό κατήγγειλε στην αστυνομία (...)stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:22Εσύ θα μου πεις. Εσύ επικαλέστηκες μαρτυρία του βενζινά σχετικά με ηλικίες, ταυτότητες, αλκοολισμούς κλπ.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:07
Πού το ήξεραν ότι είναι 16χρονος; Είχαν δει την ταυτότητά του;![]()
Στείλ' την να την διαβάσω κι εγώ...
έχεις πάει ποτέ στην Κρήτη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-