βάλε ενα vpn ρε φιλε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
-
Δημοκράτης
Re: Είδα στο Netflix
Τελικά δεν έπαθα τίποτα. Τετριμμένη η ιδέα , βλεπόταν ,αλλά δε θα αφιερώσουμε και διθυράμβους.
Αφού δεν πάθαμε τίποτα απ' το LOST, μάλλον έχουμε αποκτήσει ανοσία.
-
talaipwros
Ναι , αυτη τη δουλεια θα κανω για να βλεπω παπακαλιατη.
Πλακα πλακα βλεπω ελαχιστα και πληρωνω συνδρομες σε 7 συνδρομητικά
- Dwarven Blacksmith
Ε αφού πρέπει να μπολεμήσεις την πειρατεία, να τα κατοστήσεις!talaipwros έγραψε: 16 Δεκ 2022, 21:31Ναι , αυτη τη δουλεια θα κανω για να βλεπω παπακαλιατη.
-
talaipwros
εννοείται, ειναι ζητημα αξιοπρέπειαςDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 21:32Ε αφού πρέπει να μπολεμήσεις την πειρατεία, να τα κατοστήσεις!talaipwros έγραψε: 16 Δεκ 2022, 21:31Ναι , αυτη τη δουλεια θα κανω για να βλεπω παπακαλιατη.
Πλακα πλακα βλεπω ελαχιστα και πληρωνω συνδρομες σε 7 συνδρομητικά![]()
Εγώ τα ψιλοβαριέμαι τα παπακαλιατικά. Ως τουριστικό πρότζεκτ, καλό είναι το Μαέστρο αλλά μέχρι εκεί.vantono έγραψε: 12 Δεκ 2022, 10:55Στο περασμένο επεισόδιο έκανε και φινάλε με τραγουδάρα και εκτελεσάραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2022, 10:30vantono έγραψε: 09 Δεκ 2022, 00:05 Πόσο έπος, πόση ελεγεία!
Απ'τους σημαντικότερους λόγους που αισθάνομαι περήφανος που ειμαι Έλληνας, και μέσω του νετφλιξ θα εξακτινωθεί στην υφήλιο η δημιουργία αυτή, του τόπου μου!![]()
Τραγουδάρα που εχει εκτελέσει (literally) και η Μονικάρα!Συν ότι έχει λάβει θερμά συγχαρητήρια ο Χριστόφορος απο τον Κυριάκοςμας, τί άλλο θέλετε πια οι ΝΔκράτες για να καταλάβετε ότι το Μaestro είναι φτιαγμένο για εσάς?Spoiler
![]()
Το ερώτημα είναι τι άλλο θέλεις εσύ για να καταλάβεις ότι γουστάρεις τρελλά τον Κυριάκο και τη ΝΔ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δημοκράτης
το ίδιο θέμα έχω και εγώ,πλητωνγ hbo, Netflix, amazon και disney και βλέπω μονο disney και hbo αλλά υο μοιράζω με το σόι στην Ελλάδα και δεν μπορώ να κάνω διακοπή έστω από την παπαρια το netflixtalaipwros έγραψε: 16 Δεκ 2022, 21:31Ναι , αυτη τη δουλεια θα κανω για να βλεπω παπακαλιατη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
To τραίνο αυτό έχει φύγει από τον σταθμό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τουλάχιστον το δικό μου δεν το γράψανε κάμερες, ούτε πήρε 3 απανωτές κλήσεις
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πάτε καλά βρε μαλάκες;Δημοκράτης έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:06το ίδιο θέμα έχω και εγώ,πλητωνγ hbo, Netflix, amazon και disney και βλέπω μονο disney και hbo αλλά υο μοιράζω με το σόι στην Ελλάδα και δεν μπορώ να κάνω διακοπή έστω από την παπαρια το netflixtalaipwros έγραψε: 16 Δεκ 2022, 21:31
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Cecily Anne
Κάντε μου ένα ρεζουμε, για να μη χάνω την ώρα μου. Πωπουδάκι Παπακαλιάτη ενώ συνουσιάζεται με κάτι κουλό παίζει;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εσείς που θέλετε να πάτε; Από δω καλά είναι.
- Cecily Anne
Κάθε παπακαλιατοσειρά που σέβεται τον εαυτό της έχει τουλάχιστον ένα επεισόδιο με κοντινά από πωπουδάκι παπακαλιατέικο, during copulation. Για την ακρίβεια, στο αν τον χρονομέτρησε ο Mikeus, δύο λεπτά σκηνή πωπουδίσια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 17 Δεκ 2022, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ αξίζει να δούμε Maestro;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 23 Απαντήσεις