!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
Aκριβως τους τρεις μηνες πριν τις εσωκομματικες του ΠΑΣΟΚ παρακολουθηθηκε ο Ανδρουλακης, απο Σεπτεμβριο μεχρι Δεκεμβριο και η παρακολουθηση εληξε δυο μερες μετα τις εσωκομματικες, Απο τα πρωτα που ειχαμε πει στο νημα.
.
.
-
talaipwros
Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
γνωστά αυταOtto Weininger έγραψε: 14 Δεκ 2022, 18:00Πασοκε, άσε την ντουντούκα του κοντού από τον ώμο, γιατί αρχίζουν και σφίγγουν τα γάλατα γενικά αλλά και ειδικά.
![]()
Δικαίωση Μητσοτάκη, στο κουβά οι ανθελληνες ρωσοζαιοτουρκοι
- Otto Weininger
Τρέχουν και άλλες επιχειρήσεις που αφορούν την Ρωσική επιρροή.talaipwros έγραψε: 14 Δεκ 2022, 20:36γνωστά αυταOtto Weininger έγραψε: 14 Δεκ 2022, 18:00Πασοκε, άσε την ντουντούκα του κοντού από τον ώμο, γιατί αρχίζουν και σφίγγουν τα γάλατα γενικά αλλά και ειδικά.
![]()
Δικαίωση Μητσοτάκη, στο κουβά οι ανθελληνες ρωσοζαιοτουρκοι
Ταυτόχρονα έχουν ήδη αρχίσει να έρχονται τα στοιχεία από τους Αμερικανούς που είχαν αρχικά ανακοινωθεί τον Σεπτέμβρη.
Κάποιοι θα βελάξουν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Freelancer
Τρουθτιμίστες και λοιποί κουλίστας, οργανωθείτε. Δεν πάνε καλά το πράγματα για τον πολυχρονεμένο πατισάχ. Κάντε κάτι!
Tάσεις MRB: «Κλείνει» στο 5,4% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

- Otto Weininger
Δεν υπάρχει θέμα. Η νίκη είναι σίγουρη όπως και η αυτοδυναμία στις δεύτερες.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:05 Τρουθτιμίστες και λοιποί κουλίστας, οργανωθείτε. Δεν πάνε καλά το πράγματα για τον πολυχρονεμένο πατισάχ. Κάντε κάτι!
![]()
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά ο άγιος Βασίλης που φέρνει δώρα δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Παραμύθι είναι.Otto Weininger έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:41Δεν υπάρχει θέμα. Η νίκη είναι σίγουρη όπως και η αυτοδυναμία στις δεύτερες.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:05 Τρουθτιμίστες και λοιποί κουλίστας, οργανωθείτε. Δεν πάνε καλά το πράγματα για τον πολυχρονεμένο πατισάχ. Κάντε κάτι!
![]()
- Otto Weininger
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά στην χειρότερη φάση της ΝΔ είμαστε 5.5 μονάδας μπροστά.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:48Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά ο άγιος Βασίλης που φέρνει δώρα δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Παραμύθι είναι.Otto Weininger έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:41Δεν υπάρχει θέμα. Η νίκη είναι σίγουρη όπως και η αυτοδυναμία στις δεύτερες.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:05 Τρουθτιμίστες και λοιποί κουλίστας, οργανωθείτε. Δεν πάνε καλά το πράγματα για τον πολυχρονεμένο πατισάχ. Κάντε κάτι!
![]()
Από δω και πέρα, ειδικά από Ιανουάριο και πέρα, μόνο προς τα πάνω και συσπείρωση θα έχει.
Η πραγματικότητα άλλα δείχνει ωστόσο.Otto Weininger έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:50Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά στην χειρότερη φάση της ΝΔ είμαστε 5.5 μονάδας μπροστά.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:48Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά ο άγιος Βασίλης που φέρνει δώρα δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Παραμύθι είναι.Otto Weininger έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:41
Δεν υπάρχει θέμα. Η νίκη είναι σίγουρη όπως και η αυτοδυναμία στις δεύτερες.
Από δω και πέρα, ειδικά από Ιανουάριο και πέρα, μόνο προς τα πάνω και συσπείρωση θα έχει.
Τάσεις MRB: «Κλείνει» στο 5,4% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Από 6,1% τον Νοέμβριο και 7,2% τον Ιούνιο
Εγώ αυτό το ξέρω για πτωτική τάση, και μάλιστα ραγδαία για κόμμα που κυβερνά, όχι "προς τα πάνω".
Κι οι δυο ξέρουμε ότι η φθορά αυτή θα εξακολουθήσει, η δε χαλαρή ψήφος των πρώτων εκλογών με την απλή αναλογική θα ενισχύσει την πτώση των ποσοστών της νδ.
Αν και συμφωνώ ότι η νδ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές, εκτιμώ ότι, τελικά, η διαφορά με τον συριζα θα είναι της τάξης των 2-3 ποσοστιαίων μονάδων (κι αυτό αν δεν σκάσει καμιά καινούργια μαλακία της κυβέρνησης).
Αν είχε μια ελπίδα ο ΚΜ να περισώσει την κατάσταση, ήταν την Άνοιξη, που τού λέγανε να πάει σε εκλογές και δεν πήγε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 15 Δεκ 2022, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Καλά οκ.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 13:03Η πραγματικότητα άλλα δείχνει ωστόσο.Otto Weininger έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:50Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά στην χειρότερη φάση της ΝΔ είμαστε 5.5 μονάδας μπροστά.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:48
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά ο άγιος Βασίλης που φέρνει δώρα δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Παραμύθι είναι.
Τάσεις MRB: «Κλείνει» στο 5,4% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Από 6,1% τον Νοέμβριο και 7,2% τον Ιούνιο
Εγώ αυτό το ξέρω για πτωτική τάση, και μάλιστα ραγδαία για κόμμα που κυβερνά, όχι "προς τα πάνω".
Κι οι δυο ξέρουμε ότι η φθορά αυτή θα εξακολουθήσει, η δε χαλαρή ψήφος των πρώτων εκλογών με την απλή αναλογική θα ενισχύσει την πτώση των ποσοστών της νδ.
Αν και συμφωνώ ότι η νδ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές, εκτιμώ ότι, τελικά, η διαφορά με τον συριζα θα είναι της τάξης των 2-3 ποσοστιαίων μονάδων.
Αν είχε μια ελπίδα ο ΚΜ να περισώσει την κατάσταση, ήταν την Άνοιξη, που τού λέγανε να πάει σε εκλογές και δεν πήγε.
Εδώ θα είμαστε.
Παλι κερδανε χανοντας
Μια ιστορια που εγινε λατρεια
Μια ιστορια που εγινε λατρεια
- Freelancer
Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:05 Τρουθτιμίστες και λοιποί κουλίστας, οργανωθείτε. Δεν πάνε καλά το πράγματα για τον πολυχρονεμένο πατισάχ. Κάντε κάτι!
![]()
Ξεκίνησαν οι κατηφόρες στις δημοσκοπήσεις;;; Φαίνεται πως οι εκλογές δεν είναι πολύ μακριά και αρχίζουν οι δημοσκόποι να ξεκινάνε την προσπάθεια να κρατήσουν τα προσχήματα, να μπορέσουν να υπάρξουν ως επαγγελματίες και την επόμενη μέρα... Τουλάχιστον έτσι φαίνονται..
Στάσου κι εσύ κυρά μου, πώς τα πετάς έτσι απότομα; Να βρούμε πρώτα ένα σύννεφο για να πέσουμε.Σόφι Ιν’τ Βελντ στο iEidiseis: Οι αρχές αρνούνται κάθε συνεργασία για τις υποκλοπές
«Θα περίμενα από τις αρχές να σκύψουν το κεφάλι αλλά αυτό απλά δεν συμβαίνει» επισημαίνει η εισηγήτρια της Επιτροπής PEGA Σόφι Ιν’τ Βέλντ.
(...)
«Θα περίμενα από τις αρχές να σκύψουν το κεφάλι, να μην αφήσουν καμία πέτρα χωρίς να την αναποδογυρίσουν, αλλά αυτό απλά δεν συμβαίνει», είναι το σχόλιό της για τη στάση της ελληνικής πολιτείας.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
παρακολουθούσε και τον κυρτσο η ευπ διαβάζω; 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 2092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 16 Απαντήσεις