Δεν το ξέρω αυτό, σχήμα λόγου ήταν.Beria έγραψε: 19 Απρ 2018, 09:04Το ότι έχεις κολλητό που ξυρίζει τ' αρχιδια του...hellegennes έγραψε: 19 Απρ 2018, 01:51Δεν ξέρω από πού έχεις σχηματίσει την εντύπωση ότι μπαίνουμε στο μπάνιο όταν ο κολλητός μας χέζει ή ξυρίζει τα αρχίδια του.Juno έγραψε: 19 Απρ 2018, 00:22 Όποιος βλέπει πραγματικά τη γυναίκα το ίδιο όπως τον κολλητό του, να δέχεται και άλλα πράγματα σε αυτήν όπως να ρεύεται, να ξυρίζεται μπροστά του, να θέλει αυτός να μπει στο μπάνιο, να του λέει έλα και να κάθεται στην τουαλέτα κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- YouOnlyLiveOnce
Ξεκαθαρα λεει την γνωμη της ,με την οποια συμφωνω και την θεωρω και ολοκληρωμενη!Πηγαδίσιος έγραψε: 18 Απρ 2018, 22:29YouOnlyLiveOnce έγραψε: 18 Απρ 2018, 18:33Custom_F έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:29 Οριστε. Σε κατι τετοιες φασεις χρειαζονται τα αυτοκτονουντα εμοτικονς.
Θελετε να κερασετε; Κεραστε. Δε θελετε; Μην κερασετε. Οπως και ναχει, αν σας κακοχαρακτηρισει για τη μια ή την αλλη κινηση, δεν ταιριαζετε σαυτο το κομματι. Λυστε το ή προχωρηστε αλλου. Αποψεις ειναι αυτες. Οι χαρακτηρισμοι για το τι ειναι ο καθενας αν κανει το ενα ή το αλλο, ειναι περιττοι.![]()
Eπιτελους καποιος το ειπε! Περιττοι οι χαρακτηρισμοι και απαραδεκτοι.
Νταβατζης ο ενας,γυφτος ο αλλος.Ελεος χαλαρωστε
και μιληστε σαν ανθρωποι.
![]()
τι επικροτεις;
δεν ειπε κατι
δε πηρε θεση
τι ακριβως σου αρεσε;
Αλλα περισσοτερο επισημαινει αυτο που με ενοχλησε και εμενα στην συζητηση ,
δηλαδη οι χαρακτηρισμοι και απο τις 2 πλευρες αυτων που εχουν αντιθετη αποψη!
- YouOnlyLiveOnce
Βγαινει παντως το συμπερασμα τελικα οτι οντως
οτι και αν κανει στο πρωτο ραντεβου ειτε ειναι αυτο που θεωρεις οτι ''πρεπει'' ειτε οχι ,
δεν πρεπει να τον κρινεις απο αυτο και μονο .Καθως βλεπουμε 3-4 ατομα
να εχουν την ιδια γνωμη αλλα να ειναι τελικα τοσο διαφορετικοι.Οσο μπορεις
να καταλαβει απο μερικα ποστ.
οτι και αν κανει στο πρωτο ραντεβου ειτε ειναι αυτο που θεωρεις οτι ''πρεπει'' ειτε οχι ,
και ο Namrail για τις χαρες του κομθουνισμού.Ερμής έγραψε: 19 Απρ 2018, 10:17Δε νομίζω να σε έχει πείσει ο Εθνι για τις χαρες του μγτοοισμού.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:31Δεν έχει σχέση με το κέρασμα αλλά με μια αρρωστημένη νοοτροπία που έχει προεκτάσεις στα πάντα .Custom_F έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:29 Οριστε. Σε κατι τετοιες φασεις χρειαζονται τα αυτοκτονουντα εμοτικονς.
Θελετε να κερασετε; Κεραστε. Δε θελετε; Μην κερασετε. Οπως και ναχει, αν σας κακοχαρακτηρισει για τη μια ή την αλλη κινηση, δεν ταιριαζετε σαυτο το κομματι. Λυστε το ή προχωρηστε αλλου. Αποψεις ειναι αυτες. Οι χαρακτηρισμοι για το τι ειναι ο καθενας αν κανει το ενα ή το αλλο, ειναι περιττοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ενταξει,αν βγεις με τον ταμτακο που θα σου πει "3,42 ο καφες σου" μην τον κρινεις απο αυτο μονοYouOnlyLiveOnce έγραψε: 19 Απρ 2018, 10:57 Βγαινει παντως το συμπερασμα τελικα οτι οντως
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κάνουμε στρογγυλοποίηση.under έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:05Ενταξει,αν βγεις με τον ταμτακο που θα σου πει "3,42 ο καφες σου" μην τον κρινεις απο αυτο μονοYouOnlyLiveOnce έγραψε: 19 Απρ 2018, 10:57 Βγαινει παντως το συμπερασμα τελικα οτι οντως
να καταλαβει απο μερικα ποστ.![]()
'' 5 ευρώ ο καφές σου''.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
να βγαλεις και το κατιτις σου...Αγις έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:07Κάνουμε στρογγυλοποίηση.under έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:05Ενταξει,αν βγεις με τον ταμτακο που θα σου πει "3,42 ο καφες σου" μην τον κρινεις απο αυτο μονοYouOnlyLiveOnce έγραψε: 19 Απρ 2018, 10:57 Βγαινει παντως το συμπερασμα τελικα οτι οντως
'' 5 ευρώ ο καφές σου''.
- YouOnlyLiveOnce
Το συμπερασμα ειναι οτι αυτος θα με αφησει να πω τηνunder έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:05Ενταξει,αν βγεις με τον ταμτακο που θα σου πει "3,42 ο καφες σου" μην τον κρινεις απο αυτο μονοYouOnlyLiveOnce έγραψε: 19 Απρ 2018, 10:57 Βγαινει παντως το συμπερασμα τελικα οτι οντως
αποψη μου τουλαχιστον ,σημαντικο!
ο κιμπαρης που θα μου πληρωσει τα 3,42 ομως μαλλον θα με στειλει
να πλυνω τα πιατα παλι
Είπαμε αν είσαι πάρα πολύ καλή, θα σου έχει γυναίκα για όλες τις δουλειές.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:19 ο κιμπαρης που θα μου πληρωσει τα 3,42 ομως μαλλον θα με στειλει
να πλυνω τα πιατα παλι
Και χωρίς να εργάζεσαι.
ο κιμπαρης δεν σε στελνει στα πιατα επειδη σου πληρωνει 3,42 αλλα γιατι οταν τσακωνεται με τον αλλον δεν μπορει να ακουει και το "ρε παιδιαααα μην τσακωνεστεεεε".Δεν ειμεθα ρομποτ,ανθρωποι ειμαστε.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:19
Το συμπερασμα ειναι οτι αυτος θα με αφησει να πω την
αποψη μου τουλαχιστον ,σημαντικο!
ο κιμπαρης που θα μου πληρωσει τα 3,42 ομως μαλλον θα με στειλει
να πλυνω τα πιατα παλι![]()
Μ' όλον το κόσμο τσακώνεσαι εσύ. Τι θα γίνει πια; σύρε πλύνε κανένα πιάτο.under έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:24
ο κιμπαρης δεν σε στελνει στα πιατα επειδη σου πληρωνει 3,42 αλλα γιατι οταν τσακωνεται με τον αλλον δεν μπορει να ακουει και το "ρε παιδιαααα μην τσακωνεστεεεε".Δεν ειμεθα ρομποτ,ανθρωποι ειμαστε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπα, τρολάρει. Γω νομίζω οτι ο Αγης είναι πολύ άπλας και σωστίς, εδώ απλά τρολάρει τους μιγτοου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- YouOnlyLiveOnce
ωω τι ρομαντικοΜηχανικός έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:22Είπαμε αν είσαι πάρα πολύ καλή, θα σου έχει γυναίκα για όλες τις δουλειές.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:19 ο κιμπαρης που θα μου πληρωσει τα 3,42 ομως μαλλον θα με στειλει
να πλυνω τα πιατα παλι
Και χωρίς να εργάζεσαι.
Οχι με ολο τον κοσμο.Naida έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:25Μ' όλον το κόσμο τσακώνεσαι εσύ. Τι θα γίνει πια; σύρε πλύνε κανένα πιάτο.under έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:24
ο κιμπαρης δεν σε στελνει στα πιατα επειδη σου πληρωνει 3,42 αλλα γιατι οταν τσακωνεται με τον αλλον δεν μπορει να ακουει και το "ρε παιδιαααα μην τσακωνεστεεεε".Δεν ειμεθα ρομποτ,ανθρωποι ειμαστε.
Μονο με αριστερους,με ντιντηδες και με αντιβαρδινογιαννικα πρεζακια.
Τρολαρει.Αποτυχημενα ομως.Απλας δεν ειναι αλλα και οχι τοσο ταμτακος οσο θελει να δειχνει.Ερμής έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:27
Μπα, τρολάρει. Γω νομίζω οτι ο Αγης είναι πολύ άπλας και σωστίς, εδώ απλά τρολάρει τους μιγτοου
Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι τρελά παθιασμένος mgtow.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-