!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

αυτος (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ)
22
51%
αυτη (ειναι Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
8
19%
50-50 (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ στα πρωτα του βηματα να γινει Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
3
7%
ο καθενας τα δικα του (Ευρωπη τελείως)
10
23%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:20
Πηγαδίσιος έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:18
vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:17
Για καποιο λογο δεν μου καθεται καλα το "καθενας τα δικα του" σε μια σχεση.

δε μιλαμε για σχεση
αλλα για πρωτο ραντεβου
Για πρωτο ραντεβου ειναι το βασικο θεμα του νηματος,αλλα απ οτι βλεπω στις τελευταιες σελιδες προχωραει σε γενικοτερο πλαισιο η κουβεντα.
θα το εμβαθύνουμε σιγά σιγά...
αγάλι αγάλι.
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pumpimp »

Ασέβαστος έγραψε: 18 Απρ 2018, 14:00
Μηχανικός έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:27
Rocco Siffredi έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:23 οταν βγαινετε εξω με την γκομενα κρυφα απο (την στεφανωμενη :D ) ποιος πληρωνει;
Εκεί πάντα ο παντρεμένος και όχι έναν καφέ.
κι αν ειναι και εκεινη παντρεμενη;
Υπάρχει κατι που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας τρελέ μου????
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το :003:
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:25
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:06 Ναι. Το διάβασα. :)

Είναι από αυτές λες το Κουλουράκι μας;
εγώ τώρα αυτό να το πάρω ως κοπλιμάν;;
Ρώτησα τον GoBack αν σε κατατάσσει στην παραπάνω κατηγορία γυναικών. Δεν την ασπάζομαι την άποψη του.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Οριστε. Σε κατι τετοιες φασεις χρειαζονται τα αυτοκτονουντα εμοτικονς.

Θελετε να κερασετε; Κεραστε. Δε θελετε; Μην κερασετε. Οπως και ναχει, αν σας κακοχαρακτηρισει για τη μια ή την αλλη κινηση, δεν ταιριαζετε σαυτο το κομματι. Λυστε το ή προχωρηστε αλλου. Αποψεις ειναι αυτες. Οι χαρακτηρισμοι για το τι ειναι ο καθενας αν κανει το ενα ή το αλλο, ειναι περιττοι.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

under έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:23
vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:17 Καλυτερα να κερασω εγω ή αυτη. Και οποιος κερασει εκεινη τη στιγμη,κερναει αλλου μετα ο αλλος στη συνεχεια αν υπαρξει, ή αυριο.
Και πως δουλευει η φαση ;
Κανετε συμφωνια απο πριν ;
Μια μου και μια σου ;
Γελανε και τα κρασπεδα ρε,σοβαρευτειτε.Τι ειστε ; Γυφτοι ;
Φιλε εγω ειμαι διατεθειμενος να κερναω και μονο απ την πλευρα μου αλλα δεν μπλεκω με εσκορτούδες(μια και αναφερθηκε και αυτη η λεξη στην κουβεντα),αλλα με φιλοτιμες τυπισσες που ναι μεν το δεχονται,αλλα επιμενουν αργοτερα να μου το ξεπληρωσουν με τον ιδιο τροπο(όχι με... αλλον). Ε τι να κανω?

Για την αλλη ερωτηση, απαντησεις δεν εχω λαβει ακομα. Μισα-μισα/καθενας τα δικα του και στα μεταφορικα?(Σε περιπτωση που πηγαινοερχομαστε μαζι). Ή η τακτικη αυτη ισχυει μονο μεσα στο μαγαζι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 18 Απρ 2018, 16:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν »

Το αμάξι είναι δικός σου χώρος, είναι σαν να καλέσεις κάποιον για δείπνο σπίτι σου και να τον βάλεις να πληρώσει τα υλικά. Το κέντρο εστίασης είναι πιο ουδέτερο μέρος. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω, ειδικά αν είμαι αυτός που πρότεινε την έξοδο. Αυτό που με ενοχλεί είναι να περιμένει η γυναίκα να πληρώσω, να το θεωρεί αδιανόητο να πληρώσει εκείνη, να της κακοφαίνεται να πρέπει να πληρώσει τα δικά της.

Συμφωνώ πως είναι ψειριάρικο το ο καθένας τα δικά του σε μια σχέση και πως δημιουργεί μια απόσταση μεταξύ του ζευγαριού, μια τυπικότητα, μια έλλειψη εμπιστοσύνης, μια δυσκολία να αφεθείς. Η εμπιστοσύνη όμως καλλιεργείται και ως άνθρωπος που όσο μεγαλώνει τόσο λιγότερο εμπιστεύεται ανθρώπους θα μου φανεί πολύ άσχημο να μην προσφερθεί εκείνη στην αρχή να πληρώσει έστω τα δικά της και να περιμένει από μένα. Είναι κακό σημάδι που προμηνύει πως ψάχνει για χρηματοδότη εξόδων, ένδυσης κτλ.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:28
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:06 Ναι. Το διάβασα. :)

Είναι από αυτές λες το Κουλουράκι μας;
Ρώτησα τον GoBack αν σε κατατάσσει στην παραπάνω κατηγορία γυναικών. Δεν την ασπάζομαι την άποψη του.
για πες τι ασπάζεσαι;;;
(γιατί τα Σούνια δύσκολα θα έρθουν...)
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Custom_F έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:29 Οριστε. Σε κατι τετοιες φασεις χρειαζονται τα αυτοκτονουντα εμοτικονς.

Θελετε να κερασετε; Κεραστε. Δε θελετε; Μην κερασετε. Οπως και ναχει, αν σας κακοχαρακτηρισει για τη μια ή την αλλη κινηση, δεν ταιριαζετε σαυτο το κομματι. Λυστε το ή προχωρηστε αλλου. Αποψεις ειναι αυτες. Οι χαρακτηρισμοι για το τι ειναι ο καθενας αν κανει το ενα ή το αλλο, ειναι περιττοι.
Δεν έχει σχέση με το κέρασμα αλλά με μια αρρωστημένη νοοτροπία που έχει προεκτάσεις στα πάντα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:30
vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:17 Καλυτερα να κερασω εγω ή αυτη. Και οποιος κερασει εκεινη τη στιγμη,κερναει αλλου μετα ο αλλος στη συνεχεια αν υπαρξει, ή αυριο.
Μια μου και μια σου ;
Φιλε εγω ειμαι διατεθειμενος να κερναω και μονο απ την πλευρα, αλλα δεν μπλεκω με εσκορτούδες(μια και αναφερθηκε και αυτη η λεξη στην κουβεντα),αλλα με φιλοτιμες τυπισσες που ναι μεν το δεχονται,αλλα επιμενουν σργοτερα να μου το ξεπληρωσουν με τον ιδιο τροπο. Ε τι να κανω?

Για την αλλη ερωτηση, απαντησεις δεν εχω λαβει ακομα. Μισα-μισα/καθενας τα δικα του και στα μεταφορικα?(Σε περιπτωση που πηγσινοερχομαστε μαζι). Ή η τακτικη αυτη ισχυει μονο μεσα στο μαγαζι?
Αυτος που μιλαει για εσκορτουδες προφανως ειναι σκαρμογυφτος καρμοιρης.Μιλαμε για πρωτο ραντεβου ή σχεση.
Εσυ δεν θα ντρεποσουν να κανεις τετοια κουβεντα στην κοπελα σου ; Σημερα εγω αυριο εσυ ;
Ξεφτιλα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Φινγκόλφιν έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:30 θα μου φανεί πολύ άσχημο να μην προσφερθεί εκείνη στην αρχή να πληρώσει έστω τα δικά της και να περιμένει από μένα.
Αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
Αλλο το τι περιμενεις απο εκεινη και αλλο το τι πρεπει να κανεις εσυ.
Στην τελικη αν η τυπισα σε βλεπει σαν πορτοφολι την σχολας και ας εχεις χαλασει και 100 ευρω για 5 ραντεβου.
Δεν χαλασε ο κοσμος.Παλι κυριος εισαι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:30
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:28

για πες τι ασπάζεσαι;;;
(γιατί τα Σούνια δύσκολα θα έρθουν...)
Δεν σε ξέρω προσωπικά. Από αυτά τα λίγα όμως που ξέρω θεωρώ ότι όντως δεν ήξερες. :g030:

Υ.Γ. : Μην μου τα Σούνια τάραττε! :lol:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

δεν το ήξερα.
στο λόγο μου.
Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν »

under έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:33Αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
Αλλο το τι περιμενεις απο εκεινη και αλλο το τι πρεπει να κανεις εσυ.
Στην τελικη αν η τυπισα σε βλεπει σαν πορτοφολι την σχολας και ας εχεις χαλασει και 100 ευρω για 5 ραντεβου.
Δεν χαλασε ο κοσμος.Παλι κυριος εισαι.
Δεν υπάρχει «πρέπει», δεν θεωρώ πως ο ρόλος μου είναι να κερνάω πλην εξαιρέσεων.
Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος »

Για την αλλη ερωτηση, απαντησεις δεν εχω λαβει ακομα. Μισα-μισα/καθενας τα δικα του και στα μεταφορικα?(Σε περιπτωση που πηγαινοερχομαστε μαζι). Ή η τακτικη αυτη ισχυει μονο μεσα στο μαγαζι?
νομιζω οτι δεν ειναι καν ερωτηση και προσπαθεις να δημιουργησεις θεμα
συνειδητοποιεις για τι ποσο μιλας;
χαος γλωσσα και νεφελες
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

under έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:31

Μια μου και μια σου ;
Φιλε εγω ειμαι διατεθειμενος να κερναω και μονο απ την πλευρα, αλλα δεν μπλεκω με εσκορτούδες(μια και αναφερθηκε και αυτη η λεξη στην κουβεντα),αλλα με φιλοτιμες τυπισσες που ναι μεν το δεχονται,αλλα επιμενουν σργοτερα να μου το ξεπληρωσουν με τον ιδιο τροπο. Ε τι να κανω?

Για την αλλη ερωτηση, απαντησεις δεν εχω λαβει ακομα. Μισα-μισα/καθενας τα δικα του και στα μεταφορικα?(Σε περιπτωση που πηγσινοερχομαστε μαζι). Ή η τακτικη αυτη ισχυει μονο μεσα στο μαγαζι?
Αυτος που μιλαει για εσκορτουδες προφανως ειναι σκαρμογυφτος καρμοιρης.Μιλαμε για πρωτο ραντεβου ή σχεση.
Εσυ δεν θα ντρεποσουν να κανεις τετοια κουβεντα στην κοπελα σου ; Σημερα εγω αυριο εσυ ;
Ξεφτιλα.
Δεν ανοιγω εγω τετοιες κουβεντες. Εκεινη προτιθεται να ανταποδώσει με τον ιδιο τροπο.

Κατα τα λοιπα η αποψη του φινγκολφιν με καλυψε απολυτα. Στο θεμα με το αμαξι,να διευκρινισω οτι το ανεφερα γιατι εχω γνωρισει ουκ ολιγα ατομα που ειχαν ζητησει (και ακομα ζητανε) ακομα και βενζινη απο τις γκομενες τους. Και ηθελα και μια πχορουμικη αποψη πανω σ αυτο το θεμα, αν και οκ, ηξερα πανω-κατω τι θα ακουσω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 18 Απρ 2018, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”