Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Οριστε. Σε κατι τετοιες φασεις χρειαζονται τα αυτοκτονουντα εμοτικονς.
Θελετε να κερασετε; Κεραστε. Δε θελετε; Μην κερασετε. Οπως και ναχει, αν σας κακοχαρακτηρισει για τη μια ή την αλλη κινηση, δεν ταιριαζετε σαυτο το κομματι. Λυστε το ή προχωρηστε αλλου. Αποψεις ειναι αυτες. Οι χαρακτηρισμοι για το τι ειναι ο καθενας αν κανει το ενα ή το αλλο, ειναι περιττοι.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:17
Καλυτερα να κερασω εγω ή αυτη. Και οποιος κερασει εκεινη τη στιγμη,κερναει αλλου μετα ο αλλος στη συνεχεια αν υπαρξει, ή αυριο.
Και πως δουλευει η φαση ;
Κανετε συμφωνια απο πριν ;
Μια μου και μια σου ;
Γελανε και τα κρασπεδα ρε,σοβαρευτειτε.Τι ειστε ; Γυφτοι ;
Φιλε εγω ειμαι διατεθειμενος να κερναω και μονο απ την πλευρα μου αλλα δεν μπλεκω με εσκορτούδες(μια και αναφερθηκε και αυτη η λεξη στην κουβεντα),αλλα με φιλοτιμες τυπισσες που ναι μεν το δεχονται,αλλα επιμενουν αργοτερα να μου το ξεπληρωσουν με τον ιδιο τροπο(όχι με... αλλον). Ε τι να κανω?
Για την αλλη ερωτηση, απαντησεις δεν εχω λαβει ακομα. Μισα-μισα/καθενας τα δικα του και στα μεταφορικα?(Σε περιπτωση που πηγαινοερχομαστε μαζι). Ή η τακτικη αυτη ισχυει μονο μεσα στο μαγαζι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 18 Απρ 2018, 16:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Το αμάξι είναι δικός σου χώρος, είναι σαν να καλέσεις κάποιον για δείπνο σπίτι σου και να τον βάλεις να πληρώσει τα υλικά. Το κέντρο εστίασης είναι πιο ουδέτερο μέρος. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω, ειδικά αν είμαι αυτός που πρότεινε την έξοδο. Αυτό που με ενοχλεί είναι να περιμένει η γυναίκα να πληρώσω, να το θεωρεί αδιανόητο να πληρώσει εκείνη, να της κακοφαίνεται να πρέπει να πληρώσει τα δικά της.
Συμφωνώ πως είναι ψειριάρικο το ο καθένας τα δικά του σε μια σχέση και πως δημιουργεί μια απόσταση μεταξύ του ζευγαριού, μια τυπικότητα, μια έλλειψη εμπιστοσύνης, μια δυσκολία να αφεθείς. Η εμπιστοσύνη όμως καλλιεργείται και ως άνθρωπος που όσο μεγαλώνει τόσο λιγότερο εμπιστεύεται ανθρώπους θα μου φανεί πολύ άσχημο να μην προσφερθεί εκείνη στην αρχή να πληρώσει έστω τα δικά της και να περιμένει από μένα. Είναι κακό σημάδι που προμηνύει πως ψάχνει για χρηματοδότη εξόδων, ένδυσης κτλ.
Custom_F έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:29
Οριστε. Σε κατι τετοιες φασεις χρειαζονται τα αυτοκτονουντα εμοτικονς.
Θελετε να κερασετε; Κεραστε. Δε θελετε; Μην κερασετε. Οπως και ναχει, αν σας κακοχαρακτηρισει για τη μια ή την αλλη κινηση, δεν ταιριαζετε σαυτο το κομματι. Λυστε το ή προχωρηστε αλλου. Αποψεις ειναι αυτες. Οι χαρακτηρισμοι για το τι ειναι ο καθενας αν κανει το ενα ή το αλλο, ειναι περιττοι.
Δεν έχει σχέση με το κέρασμα αλλά με μια αρρωστημένη νοοτροπία που έχει προεκτάσεις στα πάντα .
vantono έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:17
Καλυτερα να κερασω εγω ή αυτη. Και οποιος κερασει εκεινη τη στιγμη,κερναει αλλου μετα ο αλλος στη συνεχεια αν υπαρξει, ή αυριο.
Μια μου και μια σου ;
Φιλε εγω ειμαι διατεθειμενος να κερναω και μονο απ την πλευρα, αλλα δεν μπλεκω με εσκορτούδες(μια και αναφερθηκε και αυτη η λεξη στην κουβεντα),αλλα με φιλοτιμες τυπισσες που ναι μεν το δεχονται,αλλα επιμενουν σργοτερα να μου το ξεπληρωσουν με τον ιδιο τροπο. Ε τι να κανω?
Για την αλλη ερωτηση, απαντησεις δεν εχω λαβει ακομα. Μισα-μισα/καθενας τα δικα του και στα μεταφορικα?(Σε περιπτωση που πηγσινοερχομαστε μαζι). Ή η τακτικη αυτη ισχυει μονο μεσα στο μαγαζι?
Αυτος που μιλαει για εσκορτουδες προφανως ειναι σκαρμογυφτος καρμοιρης.Μιλαμε για πρωτο ραντεβου ή σχεση.
Εσυ δεν θα ντρεποσουν να κανεις τετοια κουβεντα στην κοπελα σου ; Σημερα εγω αυριο εσυ ;
Ξεφτιλα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Φινγκόλφιν έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:30
θα μου φανεί πολύ άσχημο να μην προσφερθεί εκείνη στην αρχή να πληρώσει έστω τα δικά της και να περιμένει από μένα.
Αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
Αλλο το τι περιμενεις απο εκεινη και αλλο το τι πρεπει να κανεις εσυ.
Στην τελικη αν η τυπισα σε βλεπει σαν πορτοφολι την σχολας και ας εχεις χαλασει και 100 ευρω για 5 ραντεβου.
Δεν χαλασε ο κοσμος.Παλι κυριος εισαι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
under έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:33Αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
Αλλο το τι περιμενεις απο εκεινη και αλλο το τι πρεπει να κανεις εσυ.
Στην τελικη αν η τυπισα σε βλεπει σαν πορτοφολι την σχολας και ας εχεις χαλασει και 100 ευρω για 5 ραντεβου.
Δεν χαλασε ο κοσμος.Παλι κυριος εισαι.
Δεν υπάρχει «πρέπει», δεν θεωρώ πως ο ρόλος μου είναι να κερνάω πλην εξαιρέσεων.
Για την αλλη ερωτηση, απαντησεις δεν εχω λαβει ακομα. Μισα-μισα/καθενας τα δικα του και στα μεταφορικα?(Σε περιπτωση που πηγαινοερχομαστε μαζι). Ή η τακτικη αυτη ισχυει μονο μεσα στο μαγαζι?
νομιζω οτι δεν ειναι καν ερωτηση και προσπαθεις να δημιουργησεις θεμα
συνειδητοποιεις για τι ποσο μιλας;
Μια μου και μια σου ;
Φιλε εγω ειμαι διατεθειμενος να κερναω και μονο απ την πλευρα, αλλα δεν μπλεκω με εσκορτούδες(μια και αναφερθηκε και αυτη η λεξη στην κουβεντα),αλλα με φιλοτιμες τυπισσες που ναι μεν το δεχονται,αλλα επιμενουν σργοτερα να μου το ξεπληρωσουν με τον ιδιο τροπο. Ε τι να κανω?
Για την αλλη ερωτηση, απαντησεις δεν εχω λαβει ακομα. Μισα-μισα/καθενας τα δικα του και στα μεταφορικα?(Σε περιπτωση που πηγσινοερχομαστε μαζι). Ή η τακτικη αυτη ισχυει μονο μεσα στο μαγαζι?
Αυτος που μιλαει για εσκορτουδες προφανως ειναι σκαρμογυφτος καρμοιρης.Μιλαμε για πρωτο ραντεβου ή σχεση.
Εσυ δεν θα ντρεποσουν να κανεις τετοια κουβεντα στην κοπελα σου ; Σημερα εγω αυριο εσυ ;
Ξεφτιλα.
Δεν ανοιγω εγω τετοιες κουβεντες. Εκεινη προτιθεται να ανταποδώσει με τον ιδιο τροπο.
Κατα τα λοιπα η αποψη του φινγκολφιν με καλυψε απολυτα. Στο θεμα με το αμαξι,να διευκρινισω οτι το ανεφερα γιατι εχω γνωρισει ουκ ολιγα ατομα που ειχαν ζητησει (και ακομα ζητανε) ακομα και βενζινη απο τις γκομενες τους. Και ηθελα και μια πχορουμικη αποψη πανω σ αυτο το θεμα, αν και οκ, ηξερα πανω-κατω τι θα ακουσω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 18 Απρ 2018, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.