Ναι αλλά και ένας νάνος μπορεί να είναι ένας μικρούλης κολοσσός του πνεύματος, της διανόησης και του Ευρωπαϊκού Ιδεώδες, για να μην πούμε γιατί είναι ικανό ένα Χόμπιτ.Namrail έγραψε: 09 Οκτ 2018, 22:13Άλλος ένας που θεωρεί εαυτόν κολοσσό του πνεύματος ενώ πρόκειται για νάνο. Προσωπικά πήρα θέση για το περιστατικό προτού βγάλει την παραμικρή ανακοίνωση ο Περισσός.sys3x έγραψε: 09 Οκτ 2018, 12:16
Αν θέλεις επέτρεψε μου να διαφωνήσω με ένα βασικό σκέλος της ανάλυσης ς' κι αυτό είναι η έμφαση που δίνεις στην ηλικιακή ταύτιση, θέλω να πω ότι σαφώς φαίνεται η θέση της στο κάδρο αλλά κατά την μη ταπεινή μου γνώμη είναι ίσης ή/και μικρότερης σημασίας σε σχέση με την [σχεδόν (;)] ψυχαναγκαστικά αντανακλαστική (;) απόπειρα ερμηνείας του κάθε κοινωνικού φαινόμενου ή γεγονότος μέσα από τα ανορθολογιστικά φίλτρα της σύγχρονης ελληνικής αριστερής γουάναμπη κομμουνιστικής ιδεολογίας όπως εκφράζεται από τα δελτία τύπου των υπολοίπων γιαχωβάδων του Περισσού.
Ήμουν εγώ αυτός που άνοιξε το γνωστό νήμα και τοποθετήθηκα πριν το κάνει ο οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα. Ο Περισσός απλά επιβεβαιώνει εκ των υστέρων αυτά που συνήθως γράφω εγώ νωρίτερα. Μέσα στην αλαζονεία σας και το μικρομεγαλισμό σας, δεν καταλαβαίνετε καν ποιος είναι παραγωγός σκέψης και ποιος απλός εκφραστής της.
Ίσως γιατί το πρώτο δεν μπορέσατε να το κάνετε ποτέ.
Τα αγαπημένα μου τα έχω μπολτάρει.
Ναμ δες το σαν τρίτος αν θέλεις, ακόμη και δίκιο να έχει αυτός που έγραψε ότι αυτά που έγραψε τα έγραψε πριν τα ανακοινώσει το κόμμα πάλι ρε γαμώτο κομματικές θέσεις είναι γαμώ τα κόμματα σας και τις γαμωψευτοιδεολογίες. Η μη ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η προσκόλληση σε κόμματα και ιδεολογίες, ειδικά στην νεότερη Ελλάδα, ειδικότερα αυτές που βρίσκονται στα άκρα, κάνει κακό στον άνθρωπο.