!!! DEVELOPMENT MODE !!!

FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιός?

Κατάρ
5
5%
Ολλανδία
5
5%
Αγγλία
6
6%
Αργεντινή
21
19%
Πολωνία
1
1%
Γαλλία
12
11%
Δανία
2
2%
Ισπανία
4
4%
Γερμανία
9
8%
Βέλγιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κροατία
1
1%
Βραζιλία
17
16%
Ελβετία
1
1%
Σερβία
4
4%
Πορτογαλία
3
3%
Άλλη...
2
2%
Ρωσία (απλά είμαι ο dna)
8
7%
Κίνα (απλά είμαι ο νάνος)
1
1%
Ιταλία (απλά είμαι ιταλόφιλος που δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω το πατατράκ που πάθαμε)
7
6%

Σύνολο ψήφων: 109

Theseus

Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theseus »

jason0 έγραψε: 13 Δεκ 2022, 13:59 Πάντα είχα την απορία πώς είναι τόσοι Βραζιλιάνοι μαυροι ενώ Αργεντινοι ελάχιστοι
Γιατί οι Βραζιλιάνικη οικονομία βασιζόταν για αιώνες σε τροπικές φυτίες με εργάτες δούλους από την Ανγκόλα, και η δουλειά στη Βραζιλία καταργήθηκε το 1880.
Οι Αργεντίνοι από την άλλη αμ δεν είχανε φυτίες με μαύρους, αμ είχαν στα τέλη του 19ου οργανωμένη μαζική μετανάστευση από την Ευρώπη (Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία με αυτή τη σειρά) με αποτέλεσμα 7 στους 8 το 1915 να είναι γεννημένοι στην Ευρώπη. Γιαυτό είναι οι πιο άσπροι (όσον αφορά και ινδιάνικες μείξεις) στη Λατινική Αμερική.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Σκαρταδος 4 έγραψε: 13 Δεκ 2022, 14:14
hades έγραψε: 13 Δεκ 2022, 14:09
jason0 έγραψε: 13 Δεκ 2022, 13:59 Πάντα είχα την απορία πώς είναι τόσοι Βραζιλιάνοι μαυροι ενώ Αργεντινοι ελάχιστοι
νομίζω στην Βραζιλία κουβάλησαν πολλούς σκλάβους για τις φυτείες (κάπου είχα δεν ένα νούμερο που ξεπερνούσε τον νούμερο μαύρων που πουλήθηκαν στην βόρεια αμερική )
Και στην Αργεντινή του 1800 υπήρχαν πολλοί μαύροι
Τώρα τι έγιναν όλοι αυτοί, άγνωστο
Δεν έχω δει ποτέ Αργεντίνο μαύρο ποδοσφαιριστή,ούτε καν μπασκετμπολίστα
Όση στην Βραζιλία δεν νομίζω Νομίζω οι Αργεντινοί τέλος του 19 με αρχές του 20 αιώνα έτρεξαν και ένα πρόγραμμα μετανάστευσης για.λευκους συν ότι πρέπει να γενοκτονησαν και τον ντόπιο πληθυσμό που ζούσε στα νότια της χώρας
Ουρουγουάη και Αργεντινη είναι οι ποιο λευκές χώρες της νότιας αμερικης
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Theseus

Σκαρταδος 4 έγραψε: 13 Δεκ 2022, 14:14
hades έγραψε: 13 Δεκ 2022, 14:09
νομίζω στην Βραζιλία κουβάλησαν πολλούς σκλάβους για τις φυτείες (κάπου είχα δεν ένα νούμερο που ξεπερνούσε τον νούμερο μαύρων που πουλήθηκαν στην βόρεια αμερική )
Και στην Αργεντινή του 1800 υπήρχαν πολλοί μαύροι
Τώρα τι έγιναν όλοι αυτοί, άγνωστο
Δεν έχω δει ποτέ Αργεντίνο μαύρο ποδοσφαιριστή,ούτε καν μπασκετμπολίστα
Δεν είχαν. Τους μαύρους δεν τους φερναν για χαβαλέ, τους φερναν για να δουλέψουν σε φυτείες σε τροπικά κλίματα: ζαχαροκάλαμο, καφέ, κλπ.

Το 1800 υπήρχαν σύνολο 120 άτομα σε όλη την "ευρωπαϊκή" Αργεντινή (όχι στις κατεχόμενες από Ινδιάνους περιοχές, που ήταν εκείνη την εποχή η πλειοψηφία της σημερινής Αργεντινής).
Από αυτούς τους 120 οι 20 ήτανε Penisulares (ισπανοί έποικοι), οι 70 Criolo (ισπανικής καταγωγής γεννημένοι στην αμερική) και 30 μεικτής καταγωγής Gauchos
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Δυστυχως με πολυ αμυνα και ακομα περισσότερη κωλοφαρδια, τα λιμα Κροατια και Μαροκο περασαν και με την παρουσία τους μαγαριζουν τα ημιτελικα της τεράστιας αυτης διοργάνωσης.
Ελπιζουμε το κακο αυτο να σταματήσει εδω, και να παρακολουθησουμε εναν αξιο της ιστορίας του παγκοσμιου κυπελλου τελικο. Δηλαδη Αργεντινη-Γαλλια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

vantono έγραψε: 13 Δεκ 2022, 14:28 Σήμερα έχομεν

Ταπεινούς και ηθικούς αλήτες
Εικόνα

VS

Τοξικών αλιτήριων
Εικόνα

Όποιος δεν πιάνει τις φιλολογικές διαφορές, θα επέμβει ο Στυγιος να του εξηγήσει.
Δεν θέλει και ερώτημα φυσικά, το με ποιον είμεθα!

Η καρδιά μου με το 2 σήμερα, η λογική μου με το Χ.
καλα θα παει και αυτο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

panos291 έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:11 Δυστυχως με πολυ αμυνα και ακομα περισσότερη κωλοφαρδια, τα λιμα Κροατια και Μαροκο περασαν και με την παρουσία τους μαγαριζουν τα ημιτελικα της τεράστιας αυτης διοργάνωσης.
Ελπιζουμε το κακο αυτο να σταματήσει εδω, και να παρακολουθησουμε εναν αξιο της ιστορίας του παγκοσμιου κυπελλου τελικο. Δηλαδη Αργεντινη-Γαλλια.
Ας τους νικουσαν ιδίως οι Μαροκινοί δεν δέχτηκαν ούτε φάση από Ισπανία και Πορτογαλία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

panos291 έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:11 Δυστυχως με πολυ αμυνα και ακομα περισσότερη κωλοφαρδια, τα λιμα Κροατια και Μαροκο περασαν και με την παρουσία τους μαγαριζουν τα ημιτελικα της τεράστιας αυτης διοργάνωσης.
καλα και η γαλλια λιμο ειναι,μαραθωνοδρομοι αλλα οι υπολοιποι που επαιξε ηταν σαπιοι

κατα τα αλλα :goodpost:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Στη Βραζιλια σημερα υπαρχουν απο 22 εως 30 εκατομυρια ανθρωποι που εχουν ιταλικη καταγωγη.
Στην Αργεντινη απο 20 εως 25 εκατομυρια με ιταλικη καταγωγη.
Στις ΗΠΑ 19 εκατομυρια.
Στην Ουρουγουαη 1,5 εκατομυριο.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vantono έγραψε: 13 Δεκ 2022, 14:28 Σήμερα έχομεν

Ταπεινούς και ηθικούς αλήτες
Εικόνα

VS

Τοξικών αλιτήριων
Εικόνα

Όποιος δεν πιάνει τις φιλολογικές διαφορές, θα επέμβει ο Στυγιος να του εξηγήσει.
Δεν θέλει και ερώτημα φυσικά, το με ποιον είμεθα!

Η καρδιά μου με το 2 σήμερα, η λογική μου με το Χ.
:smt038 :smt038 :smt038

Λέω να πάω με το gg
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Theseus

Lestat έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:14 Στη Βραζιλια σημερα υπαρχουν απο 22 εως 30 εκατομυρια ανθρωποι που εχουν ιταλικη καταγωγη.
Στην Αργεντινη απο 20 εως 25 εκατομυρια με ιταλικη καταγωγη.
Στις ΗΠΑ 19 εκατομυρια.
Στην Ουρουγουαη 1,5 εκατομυριο.
Σαν ποσοστό του συνολικού πληθυσμού οι Αργεντινοί εξ Ιταλίας είναι η μεγαλύτερη ομάδα.
Τόσο σε σύγκριση με τους Βραζιλιάνους εξ Ιταλίας, Ιταλοαμερικανούς κλπ, όσο και στο εσωτερικό της Αργεντινής, σε σύγκριση με Αργεντινούς με ισπανικές ρίζες και λοιπούς.

Άρα μπορείς να πεις ότι οι Αργεντινοί σα λαός είναι πολύ πιο Ιταλοί από οποιονδήποτε άλλο αμερικανικό λαό.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Orion22 έγραψε: 12 Δεκ 2022, 02:07 Σκληρος αλλά Δίκαιος ο Νερι ο Καστίγιο

Εικόνα
Εικόνα

ειδικά αυτό το κομμάτι για Μάμπαλο -Τζαβελομπακάκηδες ανετότατα το προσυπέγραφα :lol:

Αλλά ρε γαμημένε γάβρε Νέρι:
1. ο Μπακασέταρος τι σου φταιξε :smt005: :smt005: :smt005:
2. Δεν κράζουμε Μαρσέλο. Θαυμάζουμε Μαρσέλο ως αστείρευτη πηγή memes :smt047
αυτος ο κλοουν χωρις τον αλεφαντο ακομη τζαμια θα καθαριζε :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Maspoli έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:50 Μόνο εμμονικοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι Αργεντίνοι έκαναν ότι έκαναν στο τέλος (και ήταν πολύ λίγο) επειδή είχαν λόγο να το κάνουν.
μονο εμμονικοι? :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

stavmanr έγραψε: 12 Δεκ 2022, 19:45
vantono έγραψε: 12 Δεκ 2022, 11:28
Τη σύγκριση Μεσι-Μοντριτς την εκανα και εγώ σε προηγουμενες σελιδες. :o
Ελπιζω να μη διαβαζει πχορουμ αυτος ο ντεκσιεξτρεμ.
Ο Μόντριτς έπρεπε να παίζει στη Μπαρστελόνα μετά την αποχώρηση Τσάβι.
Χάσαμε την ευκαιρία να δούμε Μέσσι-Μόντριτς στην ίδια ομάδα.
:bravo:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Σε ποιο παράλληλο σύμπαν "λιμό" η φιναλίστ του προηγούμενου μουντιάλ?
Το Μαρόκο οκ, έσκασε πολύ ελλαδαρα2004 φάση, κεραυνός εν αιθρία, αλλά ακόμα κι αυτό στην απίθανη περίπτωση που κερδίσει τους Γάλλους αλλά μετά ξεπατωσει και τις αργεντινεζες, εγώ μαζί του!
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

panos291 έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:11 Δυστυχως με πολυ αμυνα και ακομα περισσότερη κωλοφαρδια, τα λιμα Κροατια και Μαροκο περασαν και Ευτυχώς δεν πέρασε καμμία από τις ομάδες - φορείς δηλητηρίου**, για να μαγαρισουν με την παρουσία τους τα ημιτελικα της τεράστιας αυτης διοργάνωσης.
Ελπιζουμε το κακο αυτο να σταματήσει εδω, και να παρακολουθησουμεΕυτυχώς το κακό σταμάτησε στα προημιτελικά και θα παρακολουθήσουμε εναν αξιο της ιστορίας του παγκοσμιου κυπελλου τελικο.
ftfy
**
Εικόνα
England, Wales, Germany, Denmark, Belgium, Switzerland, and the Netherlands
H δε αγγλία ακόμα χειρότερα γιατί είχε και τις γονυκλισίες -
Αργεντίνοι - Γάλλοι - Κροάτες - Μαροκινοί καλή επιτυχία, όποιος και να το πάρει, θα το αξίζει.
Στο κάτω κάτω, ας μην σπαμάριζαν 24-7 σέντρες οι πορτογάλλοι, ας μην γύριζαν πίσω στο 1-0 οι Βραζιλιάνοι. κ.ο.κ.
Ας ήταν και οι υπόλοιποι ¨"μεγάλοι" συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους αντί στις ιδεοληψίες τους.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”