!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Bασικά περιμένω πως και πως την συνέχεια της διαφήμησης με τους pierce/waddle - southgate (
) και τωρα τον κεην
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Orion22 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 18:12
Harry Kane : hold my beer
κανονικά θελει εντιτ ολόκληρο το βίντεο
του στυλ :
Α-ψάχνουμε για το 2ο παγκόσμιο κύπελο και θέλουμε βοήθεια'
Γ-Το έχουμε ήδη
Α-τι είπε;
Α-είπε πως το έχουν ήδη
κ.ο.κ
![]()
![]()
![]()
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ωραίο εξτρέμ, ψηλό και αέρινοOrion22 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 18:27 Bασικά περιμένω πως και πως την συνέχεια της διαφήμησης με τους pierce/waddle - southgate () και τωρα τον κεην
![]()
ξεχώριζε από τα τσουρούκια της εποχής στο νησί και ομόρφαινε το ποδόσφαιρό τους
btw, μετάφραση του Waddle: to walk with short steps while moving from side to side like a duck
όπως δηλαδή θεωρούσε τη χαφάρα Σεμερτζίδη ο βλαξ Ελέφαντος
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ναι ωραίος ήταν και με τρομερη εμφάνιση στον Η/Τ πρίν τα πέναλτιTarkovsky έγραψε: 11 Δεκ 2022, 20:04ωραίο εξτρέμ, ψηλό και αέρινοOrion22 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 18:27 Bασικά περιμένω πως και πως την συνέχεια της διαφήμησης με τους pierce/waddle - southgate () και τωρα τον κεην
![]()
ξεχώριζε από τα τσουρούκια της εποχής στο νησί και ομόρφαινε το ποδόσφαιρό τουςSpoiler
btw, μετάφραση του Waddle: to walk with short steps while moving from side to side like a duck
όπως δηλαδή θεωρούσε τη χαφάρα Σεμερτζίδη ο βλαξ Ελέφαντος
νομίζω αυτός δεν ήταν με εκείνη την απόπειρα κρεμάσματος περίπου απ το κέντρο;
για την πάπια που λες (
πως τον λέγανε ρε γμτ...
edit τον βρήκα
Αν κι ήμουν με τη Γαλλία, πρέπει να πω, ότι οι Εγγλέζοι ήταν λιγάκι άτυχοι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ναι αυτός ήταν για το γκολ του αιώνα σε Μουντιάλ, αλλά δεν θα μέτραγε επειδή είχε ήδη σφυριχτεί φάουλ του ΓκασκόινOrion22 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 20:14 ναι ωραίος ήταν και με τρομερη εμφάνιση στον Η/Τ πρίν τα πέναλτι
για την πάπια που λες () εγώ την είχα συνδέσει με εκείνον τον επιθετικό της αγγλίας με την πλακέ μουρη και το περίεργο τρέξιμο
πως τον λέγανε ρε γμτ...
edit τον βρήκαντροπή μου
Spoiler
ο Γουόντλ είχε δοκάρι στην παράτα και έστειλε το τελευταίο πέναλτι άουτ, μετά που ο Ίλγκνερ έβγαλε του σπεσιαλίστα Στιούαρτ Πιρς
έτσι που περιέγραψες τον Πλατ, το μυαλό πήγε στον Πίτερ Μπίρντσλι τον Κουασιμόδο - άλλος παικταράς...
ο Πλατ είχε βάλει ο πούστης το γκολ στο ΠΑΟ-Γιουβέντους 0-1 του 1992 (ρεβάνς 0-0 με δοκάρι Βαζέχα) και πάλι στο ΟΥΕΦΑ είχε παίξει με την Άρσεναλ όταν την πέταξε έξω ο ΠΑΟΚ του Παναγία
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
λοιπόν με γουνοντλ θυμόμουν σκηνικό στο του 90Tarkovsky έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:48ναι αυτός ήταν για το γκολ του αιώνα σε Μουντιάλ, αλλά δεν θα μέτραγε επειδή είχε ήδη σφυριχτεί φάουλ του ΓκασκόινSpoiler
Orion22 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 20:14 ναι ωραίος ήταν και με τρομερη εμφάνιση στον Η/Τ πρίν τα πέναλτι
για την πάπια που λες () εγώ την είχα συνδέσει με εκείνον τον επιθετικό της αγγλίας με την πλακέ μουρη και το περίεργο τρέξιμο
πως τον λέγανε ρε γμτ...
edit τον βρήκαντροπή μου
Spoiler
ο Γουόντλ είχε δοκάρι στην παράτα και έστειλε το τελευταίο πέναλτι άουτ, μετά που ο Ίλγκνερ έβγαλε του σπεσιαλίστα Στιούαρτ Πιρς
έτσι που περιέγραψες τον Πλατ, το μυαλό πήγε στον Πίτερ Μπίρντσλι τον Κουασιμόδο - άλλος παικταράς...
ο Πλατ είχε βάλει ο πούστης το γκολ στο ΠΑΟ-Γιουβέντους 0-1 του 1992 (ρεβάνς 0-0 με δοκάρι Βαζέχα) και πάλι στο ΟΥΕΦΑ είχε παίξει με την Άρσεναλ όταν την πέταξε έξω ο ΠΑΟΚ του Παναγία
μικρή εισαγωγή, μου είχαν φέρει την φόρμα της εθνικής αγγλίας δώρο τα χριστούγεννα του 89. Οπως καταλαβαίνεις σχεδόν μονοφώρι. Έρχεται καλοκαίρι ξεκινά το μουντιάλ εγω σε κάθε παιχνίδι της αγγλίας να είμαι μ την φόρμα
Εχει κατέβει και ο ξάδερφος από αγγλία και το βλέπαμε μαζί,παιχτούρα ο γουόντλ -σε όλο το τουρνουά-, εμείς να σχολιάζουμε Την Χαίτη
Spoiler
να αρχίζουμε εμείς τι έκανε ο ηλίθιος - Σαμψών έγινε, παει θα χάσουμε κ.ο.κ
ο κουασιμοδος που λες μου ήταν συμπαθής με τον πλάτ δε την πάλευα καθόλου, αλλά ο πστς ενοιωθε, πολύ.
bonus ψαχνοντας φωτο του waddle επεσα πάνω σε αυτό το απίστευτο εύρημα το οποίο για κάποιον μηστηριώδη λόγο είχε σβηστεί απ την μνήμη μου
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στους panos291 & daje
ανοίγετε με δική σας ευθύνη
last warning
ΡΟΜΑνια 1998

βρήκα και το "κρεμασμα"

Σκληρος αλλά Δίκαιος ο Νερι ο Καστίγιο

ειδικά αυτό το κομμάτι για Μάμπαλο -Τζαβελομπακάκηδες ανετότατα το προσυπέγραφα
Αλλά ρε γαμημένε γάβρε Νέρι:
1. ο Μπακασέταρος τι σου φταιξε
2. Δεν κράζουμε Μαρσέλο. Θαυμάζουμε Μαρσέλο ως αστείρευτη πηγή memes

ειδικά αυτό το κομμάτι για Μάμπαλο -Τζαβελομπακάκηδες ανετότατα το προσυπέγραφα
Αλλά ρε γαμημένε γάβρε Νέρι:
1. ο Μπακασέταρος τι σου φταιξε
2. Δεν κράζουμε Μαρσέλο. Θαυμάζουμε Μαρσέλο ως αστείρευτη πηγή memes
μου θύμισες το SuperClasico της ίδιας χρονιάς, ωραία κωμωδιούλα
Δανός απίστευτος τύπος, πάει στο Μπ. Άιρες με το γιο του μπας και καταφέρει τη σύζυγο να μην τον χωρίσει. Εκείνη είναι ατζέντισα παικτών (
όποιος δεν την έχει δει, να το κάνει άμεσα και απαραιτήτως πριν τη λήξη του Μουντιάλ
https://www.imdb.com/video/vi2601435417 ... _=tt_ov_vi
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Spoiler
Superclasico.2011.DANISH.1080p.BluRay.x265-VXT
(Περιέχει αγγλικούς υπότιτλους)
(Περιέχει αγγλικούς υπότιτλους)
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
φέρτε τους πίσω
με μαροκο και κροατια μειναμε,ελεος
με μαροκο και κροατια μειναμε,ελεος
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Tarkovsky έγραψε: 11 Δεκ 2022, 20:04ωραίο εξτρέμ, ψηλό και αέρινοOrion22 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 18:27 Bασικά περιμένω πως και πως την συνέχεια της διαφήμησης με τους pierce/waddle - southgate () και τωρα τον κεην
![]()
ξεχώριζε από τα τσουρούκια της εποχής στο νησί και ομόρφαινε το ποδόσφαιρό τους
όπως δηλαδή θεωρούσε τη χαφάρα Σεμερτζίδη ο βλαξ Ελέφαντος![]()
όχι μόνο στο νησί
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τη σύγκριση Μεσι-Μοντριτς την εκανα και εγώ σε προηγουμενες σελιδες.sharp έγραψε: 12 Δεκ 2022, 11:15https://dexiextrem.blogspot.com/2022/12 ... t_346.htmlΓιαυτό είναι άμπαλος ποδοσφαιρικός χωριάτης
![]()
Ελπιζω να μη διαβαζει πχορουμ αυτος ο ντεκσιεξτρεμ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις